Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#21851 Re: Utakmice.
Uzecemo ih u LZP oba puta...
Negdje je nekog moralo procepiti protiv nas.
Negdje je nekog moralo procepiti protiv nas.
-
trener-profesionalac
#21852 Re: Utakmice.
a ti si glup ko .k...c jer price o neradu uprave,unistavanju kluba svodis na neke svoje dijasporske gluposti.nemas pojma o desavanjima u klubu i oko kluba.evo ti samo jedna informacija.covjek koji sjedi na klupi sa mehmedom janjosem iza ledza prica o tome da je u svemu najvise kriv bas cala...to je govno iz visokog faruk ihtijarevic..a ti i dalje nama iz dijaspore otvaraj oci..cekam jos samo komentar ostatka branioca dine selimovicajeza u ledja wrote:Nista. Ne znam zasto si shvatio ovo kao poziv na pricu uopste?trener-profesionalac wrote: i sta pricati sa tobom poslije ovoga. ova danasnja ogra je plod upravo dininog rada i one bivse uprave.ali ja ja sam opet zaboravio vi iz dijaspore to bolje vidite
Ti si pljuvac radi licnih interesa i tu se sva prica davno s tobom zavrsila.
- Alfa159
#21853 Re: Utakmice.
HAHAHAHAHAHHAHAHA
Ovo mozemo samo MI!!!
Kad covjek pomisli koju smo imali sansu, koje su pare dosle u klub i koja je to nada bila i kad se sjetimo kako smo kupovali po desetine igraca koji nikad nisu sutnuli loptu HAHAHAHAHAHAH
I sad smo dosli opet u fazu da pricamo o tome da nisu isplacene 2-3 plate.
A novac u fudbalu igra veeeeeliku ulogu, a mi smo bez istog izgleda ostali!
Ovo mozemo samo MI!!!
Kad covjek pomisli koju smo imali sansu, koje su pare dosle u klub i koja je to nada bila i kad se sjetimo kako smo kupovali po desetine igraca koji nikad nisu sutnuli loptu HAHAHAHAHAHAH
I sad smo dosli opet u fazu da pricamo o tome da nisu isplacene 2-3 plate.
A novac u fudbalu igra veeeeeliku ulogu, a mi smo bez istog izgleda ostali!
-
Nadzorna_ploca
#21854 Re: Utakmice.
Trenera najviše pogodio poraz izgleda
.
- jeza u ledja
#21855 Re: Utakmice.
Post prijavljen. Uzivaj u Banovicima.trener-profesionalac wrote: a ti si glup ko .k...c jer price o neradu uprave,unistavanju kluba svodis na neke svoje dijasporske gluposti.nemas pojma o desavanjima u klubu i oko kluba.evo ti samo jedna informacija.covjek koji sjedi na klupi sa mehmedom janjosem iza ledza prica o tome da je u svemu najvise kriv bas cala...to je govno iz visokog faruk ihtijarevic..a ti i dalje nama iz dijaspore otvaraj oci..cekam jos samo komentar ostatka branioca dine selimovica
-
bjelave
#21856 Re: Utakmice.
Hebiga ko je ovdje profesionalac? 
- Alfa159
#21857 Re: Utakmice.
Haj ba jebo vas prepucavanje, i ovako smo u kurcu jos i ovdje se krpite.
Hajmo kao nekad u osam nadjemo se na stadionu i poshaketamo se, pa ko koga
Hajmo kao nekad u osam nadjemo se na stadionu i poshaketamo se, pa ko koga
-
trener-profesionalac
#21858 Re: Utakmice.
inace sam se sav prepao zbog banovica..ovaj forum je inace nesto za cime treba da se place ako ne mozes na njemu pisati...ljudi poslije ovakvog samara imaju snage za smajlije ..ono oni su navijaci . majko mila ko sve navija za klub i pored toga jos im svejedno za danasnju utakmicu jer su oni kul i oni znaju da ce se izvuci pouka iz svega....
normalnom navijacu kluba je danasnji poraz samar ..jedino se dijasporci i ovi sa bjelava ono kuliraju i nadaju boljem i da dijasporac imas privatnu poruku za banovice...jebali te banovic da te jebali napaceni dijasporac
normalnom navijacu kluba je danasnji poraz samar ..jedino se dijasporci i ovi sa bjelava ono kuliraju i nadaju boljem i da dijasporac imas privatnu poruku za banovice...jebali te banovic da te jebali napaceni dijasporac
-
Nadzorna_ploca
#21860 Re: Utakmice.
- jeza u ledja
#21861 Re: Utakmice.
Post prijavljen, kao i privatna poruka.trener-profesionalac wrote:inace sam se sav prepao zbog banovica..ovaj forum je inace nesto za cime treba da se place ako ne mozes na njemu pisati...ljudi poslije ovakvog samara imaju snage za smajlije ..ono oni su navijaci . majko mila ko sve navija za klub i pored toga jos im svejedno za danasnju utakmicu jer su oni kul i oni znaju da ce se izvuci pouka iz svega....
-
trener-profesionalac
#21862 Re: Utakmice.
o tome ti i pricam meni smajli sada nebi izazvalo milion dolara da mi ko da...ja sam takav.znam da sam lud jer od svetozara vujovica u klubu vlada mafija.nismo imali covjeka koji vise misli na klub poslije rata od rahmetli cele i onda sam ja lud sto sam ovakav a vi ste normalni jer je vama do smajlija i ovom dijasporscu je veci uspjeh kad neko radi njega ode u banovice nego kad mu zena popusi...etop kakvi ljudi komentarisu na ovom formu o klubu..Nadzorna_ploca wrote:Ti izazovas smajlije i kad svetinja gubi. Imas cudnu moc pajdo.
i jos kao ides u banovice.e vala bas citav zivot stao u forum na klixu. nemoras dijasporac gubiti tvoje dragocjeno dijasporsko vrijeme.jebe se meni za banovice bolan da mi to nesto znaci nebi ti nista ni pisao pacenice ....eto pisi ti i dalje iz dijaspore kako ce se rijesiti problemi u klubu jebem i tebe i banovice
- jeza u ledja
#21863 Re: Utakmice.
I ovaj post prijavljen.trener-profesionalac wrote: jebem i tebe i banovice
-
trener-profesionalac
#21864 Re: Utakmice.
a ti jos cekas da me posalju u banovice pisko dijasporska hahahahahah tamam da ovako pisem do banovica jer spodoba kao ti zasluzuje ovo....jeza u ledja wrote:I ovaj post prijavljen.trener-profesionalac wrote: jebem i tebe i banovice
- jeza u ledja
#21865 Re: Utakmice.
Post prijavljen.trener-profesionalac wrote:a ti jos cekas da me posalju u banovice pisko dijasporska hahahahahah tamam da ovako pisem do banovica jer spodoba kao ti zasluzuje ovo....jeza u ledja wrote:I ovaj post prijavljen.trener-profesionalac wrote: jebem i tebe i banovice
-
trener-profesionalac
#21866 Re: Utakmice.
a ti jos cekas da me posalju u banovice pisko dijasporska hahahahahah tamam da ovako pisem do banovica jer spodoba kao ti zasluzuje ovo....[/quote]
Post prijavljen.[/quote]
znaci nista zena i pusenje ..

Post prijavljen.[/quote]
znaci nista zena i pusenje ..
- jeza u ledja
#21867 Re: Utakmice.
Prijavljen.trener-profesionalac wrote: znaci nista zena i pusenje ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
trener-profesionalac
#21868 Re: Utakmice.
jeza u ledja wrote:Prijavljen.trener-profesionalac wrote: znaci nista zena i pusenje ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prijavi i zenu...ja bi je prijavio...
- jeza u ledja
#21869 Re: Utakmice.
Prijavtrener-profesionalac wrote: prijavi i zenu...ja bi je prijavio...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#21870 Re: Utakmice.
Tema u govnima zbog ovog padobranca.
-
bjelave
#21871 Re: Utakmice.
Nedostajace profesionalac do kraja prvenstva,a trebalo bi da je vec tolko nakupio, sa svojim lucidnim analizama.
-
trener-profesionalac
#21872 Re: Utakmice.
sto bi reko maric na ftv.... sve ce bolje biti u fudbalskom klubu Sarajevo kad ne bude mene na ovom forumu.pa vidis da i idem na to da me nema da ne citam tvoje sjajne analize i ovog dijasporca sto evo prijavi zenu jer mu neda a i nece da ppopusi....bjelave wrote:Nedostajace profesionalac do kraja prvenstva,a trebalo bi da je vec tolko nakupio, sa svojim lucidnim analizama.
jebem i vas i vase razmisljanje
-
trener-profesionalac
#21873 Re: Utakmice.
inace vas 5 sto pise na temi pravite prave analize...treba vas u klub da krene nabolje oj majko mila ko sve misli da ima mozgaLogovan wrote:Tema u govnima zbog ovog padobranca.
- Logovan
#21874 Re: Utakmice.
Prepoznao si se, što znači slažeš se sa mnom.trener-profesionalac wrote:inace vas 5 sto pise na temi pravite prave analize...treba vas u klub da krene nabolje oj majko mila ko sve misli da ima mozgaLogovan wrote:Tema u govnima zbog ovog padobranca.
- jeza u ledja
#21875 Re: Utakmice.
Prijtrener-profesionalac wrote:sto bi reko maric na ftv.... sve ce bolje biti u fudbalskom klubu Sarajevo kad ne bude mene na ovom forumu.pa vidis da i idem na to da me nema da ne citam tvoje sjajne analize i ovog dijasporca sto evo prijavi zenu jer mu neda a i nece da ppopusi....bjelave wrote:Nedostajace profesionalac do kraja prvenstva,a trebalo bi da je vec tolko nakupio, sa svojim lucidnim analizama.
jebem i vas i vase razmisljanje
Prtrener-profesionalac wrote:inace vas 5 sto pise na temi pravite prave analize...treba vas u klub da krene nabolje oj majko mila ko sve misli da ima mozgaLogovan wrote:Tema u govnima zbog ovog padobranca.