Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
smartXL wrote:Casual's sve lafo nije SDA...ahaaa nije
Pa jel bitno jel dijete il odrasla osoba, doc prijetit i to to ako opravdavas. Jadni ste
Pa zar nisam SC jebo ga ti?
Ne znam da li se prijetilo ili ne, ali slikati nekoga pa plasirati fotku uz hrpu spinova javno i nije nešto što bi neko poželio.
@channel10 Jebu jedni druge kako god okreneš. Ovi drugi ipak pronađu kojekakve dokaze, a ovaj "otac nosaa pištooolj".
Kako god, i jednima i drugima mamu ebem. Omladina strašno odlazi iz Zenice.
zna vecina nas ko je omer fajkovič,bivši košarkaš,ne vjerujem da bi kasumović izmislio i spomenuo čovjeka imenom i prezimenom da to sve nije istina,trebao bi biti baš budaletina da to sve izmisli,da su ovi prijetili toj curi
Casual's wrote:Pa zar nisam SC jebo ga ti?
Ne znam da li se prijetilo ili ne, ali slikati nekoga pa plasirati fotku uz hrpu spinova javno i nije nešto što bi neko poželio.
@channel10 Jebu jedni druge kako god okreneš. Ovi drugi ipak pronađu kojekakve dokaze, a ovaj "otac nosaa pištooolj".
Isto je sad, bio SDA, A-SDA ili SC, razlike nema
Znas da je slikano a ne znas da li prijeceno, hmmm
Ofirno
A ništa SBB?
Pa tvoj Guru je rekao da je slikano jebem ga ja. )
Ofirno ko ti na lažnjacima. :DD
clio_dci120 wrote:Bio znak zabrane zaustavljanja i parkiranja, pa si mogao dobiti kaznu ako se zaustavis u desnoj traci ili na trotoaru da kupis nesto u apoteci
Da ne bude zabune, ne opravdavam to, ali licno priznam da sam znao upalit sva cetiri i u desnoj traci ostaviti da uletim u apoteku. Dok je bio znak prestao sam to raditi.
Imate parking za kupce u apoteci. Nema potrebe na ulici se zaustavljati.
...dZaba, lakse je metar u guzicu nego cent u vugla...ne znam da li je neznanje (da ima parking) ili je to ono nase klasicno 'ljudsko' sta mi ko 'more' i upalit' stelth mode...na traci GGM-a...
smartXL wrote:Casual's sve lafo nije SDA...ahaaa nije
Pa jel bitno jel dijete il odrasla osoba, doc prijetit i to to ako opravdavas. Jadni ste
Pa zar nisam SC jebo ga ti?
...ma ja mislim da ce se samo traziti statisticki podaci unazad 25 god. koji potvrdjuju ovu izjavu...
Ma i ja bi joj jeb`o mater u picku da me slika po kafani
Sta tu moralisete k`o tetke kakve...
A mozda je mlada dama i kes uzela na osnovu ovoga. Haj ga znaj.
Kada se mazdrpani od 40+ godina zajebavaju sa laznim profilima i najgorim blacenjem jedni drugih, nista mene ne bi iznenadilo
N.N. wrote:Ma i ja bi joj jeb`o mater u picku da me slika po kafani
Sta tu moralisete k`o tetke kakve...
A mozda je mlada dama i kes uzela na osnovu ovoga. Haj ga znaj.
Kada se mazdrpani od 40+ godina zajebavaju sa laznim profilima i najgorim blacenjem jedni drugih, nista mene ne bi iznenadilo
Ofirno
A ništa SBB?
Pa tvoj Guru je rekao da je slikano jebem ga ja. )
Ofirno ko ti na lažnjacima. :DD
@Danak Jel fakat Omerova?
kasumovic cim je spomenuo ime omer i da radi u osiguranju ja sam pomislio na fajkovića,a kasnije je spomenuo i imenom i prezimenom čovjeka,a na godisnjem sam pa ne znam je li to bas prijavljeno
+1, ali za nekog ko je ideološki ili praktično barem jedan posto drugačiji od SDA. Neko ko je godinama bio sa njima i dobro se okoristio, pa se nešto posvađao i sad bi da glumi alternativu, može biti samo SDA s drugim imenom.
Treba mi hitno odgovor, brata mi zvali u ITC valjda da se javi na razgovor posao, a radi on projekte preko ugovora o djelu za jednu konsultantsku agenciju. Ne bi da to napusta, odnosno da predje na gore. Jer kako god, jedva sam mu i to nasao. Pa kakva je situacija, kolike su plate sa VSS? Zaista znam dosta firmi, kroz svoj posao komuniciram sa dosta firmi, ali nisu iz Zenice. Generalno,kakav je ITC? Molim samo ljude koji imaju info iz prve ruke... Ne bi da radi, a da mu ja i starci moramo jos dotirati sredstva.
clio_dci120 wrote:Treba mi hitno odgovor, brata mi zvali u ITC valjda da se javi na razgovor posao, a radi on projekte preko ugovora o djelu za jednu konsultantsku agenciju. Ne bi da to napusta, odnosno da predje na gore. Jer kako god, jedva sam mu i to nasao. Pa kakva je situacija, kolike su plate sa VSS? Zaista znam dosta firmi, kroz svoj posao komuniciram sa dosta firmi, ali nisu iz Zenice. Generalno,kakav je ITC? Molim samo ljude koji imaju info iz prve ruke... Ne bi da radi, a da mu ja i starci moramo jos dotirati sredstva.
Moj najbolji drug je radio tri mjeseca u ITC-u kao pomoćni radnik na gradjevini. Bio je osiguran, radio je subote, nedjelja slobodan. Nekad bi ostajao sat-dva povis radnog vremena kad ima posla, ali bio bi placen taj prekovremeni. Imao je platu od 650 maraka, plus prekovremeni ako bi imao. On je bio zadovoljan uslovima... to je sve sto ti mogu reć'.
Buraz mi kaze da je cuo da su place sa VSS isto kao i radnicima, oko 650 marki vrh. Kontam neka trazi 900, pa ako hoce neka ga uzmu. Neka se bori.
Eh i kaze mi radi i uprava subotom, pa finansijski sektor u kojem sam dugo radio ne radi subotom, a oni rade subotom
Uglavnom, hvala Jimni