E'o me kod Džedaja Dževada, otvara u 9.
Jbte, treb'o sam kakav live stream opaliti.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Dzevad je raja.Naslovnica wrote:Ama ja
![]()
E'o me kod Džedaja Dževada, otvara u 9.
Jbte, treb'o sam kakav live stream opaliti.
Prije bih rekao da sam kokuz na kvadrat.konektovan wrote:Sve ovo do sad sto si prosao s tim srotom iz koreje, moze se samo zakljuciti da si mazohista na kvadrat.![]()
Sretno sa Dzevdom
Razumijem te u potpunosti, nisi jedini kokuz, ima nas još.Naslovnica wrote:Prije bih rekao da sam kokuz na kvadrat.konektovan wrote:Sve ovo do sad sto si prosao s tim srotom iz koreje, moze se samo zakljuciti da si mazohista na kvadrat.![]()
Sretno sa Dzevdom![]()
Hvala u svakom slučaju!
Tako ti je u vecine... ovako bar znas sta imas..sta si mijenjao a sta nisi. Ako nemam bar 15 000KM , nemam sta mijenjatiNaslovnica wrote:Ma jarane, sve ja to znam, ali za 5-6k KM koliko bih se eventualno mogao protegnuti, mogu jedino kupiti krš ko i ovaj, ili žešćeg 'mačka u vreći'.
Tako nekako...skafiskafsnjak wrote:Tako ti je u vecine... ovako bar znas sta imas..sta si mijenjao a sta nisi. Ako nemam bar 15 000KM , nemam sta mijenjatiNaslovnica wrote:Ma jarane, sve ja to znam, ali za 5-6k KM koliko bih se eventualno mogao protegnuti, mogu jedino kupiti krš ko i ovaj, ili žešćeg 'mačka u vreći'.
U mene je tako zadnjih par godina... ulozio u zamajac , kvacilo..servis veliki..jbg da kupim novo, ne znas sta te ceka...i jbg tako zaglavis i sa svojim.Naslovnica wrote:Tako nekako...skafiskafsnjak wrote:Tako ti je u vecine... ovako bar znas sta imas..sta si mijenjao a sta nisi. Ako nemam bar 15 000KM , nemam sta mijenjatiNaslovnica wrote:Ma jarane, sve ja to znam, ali za 5-6k KM koliko bih se eventualno mogao protegnuti, mogu jedino kupiti krš ko i ovaj, ili žešćeg 'mačka u vreći'.
Mora da si prosao pored UmaxaNaslovnica wrote:Danas poče da se pali lampica 'baterije', jedva žmirka, ali u, rekao bih, pravilnim intervalima. Kada dam malo gasa ne pali se.
Pretpostavljam da je jedno od rješenja da ne puštam gas?![]()
Nijesam odavno, bogumi.JavierBosnia wrote:Mora da si prosao pored UmaxaNaslovnica wrote:Danas poče da se pali lampica 'baterije', jedva žmirka, ali u, rekao bih, pravilnim intervalima. Kada dam malo gasa ne pali se.
Pretpostavljam da je jedno od rješenja da ne puštam gas?![]()
![]()
Zvao ih jučer, 30min prije zatvaranja radnje, kaže bila gužva, bilo auta prije, skinuli smo alternator (valjda su me trebali pozvati prije i reći, slušaj, alternator je, hoćeš li reparaciju, hoćeš li stavljati novi, ovo-ono), jok, standardna šuplja.Tomahawk11 wrote:Napravi li ovaj auto ili majstor još vrši dijagnozu?
Bogme da si otišao na Koševsko u AC Hadžić, rekli bi ti može danas ili može za toliko.Naslovnica wrote:Zvao ih jučer, 30min prije zatvaranja radnje, kaže bila gužva, bilo auta prije, skinuli smo alternator (valjda su me trebali pozvati prije i reći, slušaj, alternator je, hoćeš li raparaciju, hoćeš li stavljati novi, ovo-ono), jok, standardna šuplja.Tomahawk11 wrote:Napravi li ovaj auto ili majstor još vrši dijagnozu?
Pitam hoće li biti danas - kaže hoće. Nije mi zvučao uvjerljivo.
Dam im fore do 13h pa zovem.
Znam da majstori ne vole da im se dosađuje, ali reci mi brate dan-dva, sedmica, ali nemoj mi šuplje da ćeš me nazvati. Da mi ne treba auto za posla ne bih bio dosadan.
pustite starog provokatora, de nek mi neko rekneliaar wrote:Ukoliko auto ima ventilator spojeno na prekidač, na šta baca to, tj na čemu je kvar pa je premostio ventilator na ručno paljenje, termoprekidač ili senzor?
neka ga, uzivamBakir1 wrote:red bi bio da promjenis fol