Da organiziram koncerte samo bih oblijepio državu ovakvim omalovaživačkim upisom, došlo bi pola milijuna ljudisumirprimus wrote: ↑03/09/2024 10:30 Vec vidim kako 8o k bosnja hrli autocestom na koncert adele gdje je prosjecna karta 300 400 maraka. A usput potrosi jos bar stotinjak na pivu, svinjska rebarca, ćikenvings i slicno, a pozar gasi cesmenjqcom za razliku od zaoatalih zemalja u nato i evropi![]()
Jos samo malo nam fali
Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
- JohnnyS
#21826 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
- dr_Evil
#21827 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Od koga je i ovo je dobro, smanjio je malo. Ocekivao sam da ce makar napisati da cemo ici u vunenim slapama i na konjskim zapregama uz obavezno klanjanje 5 puta na odmoristu autoceste, a usput se diviti kako je cista Hrvatska jer je u EU. Tako da.. shuti, dobro je proslo.JohnnyS wrote: ↑03/09/2024 10:40Da organiziram koncerte samo bih oblijepio državu ovakvim omalovaživačkim upisom, došlo bi pola milijuna ljudisumirprimus wrote: ↑03/09/2024 10:30 Vec vidim kako 8o k bosnja hrli autocestom na koncert adele gdje je prosjecna karta 300 400 maraka. A usput potrosi jos bar stotinjak na pivu, svinjska rebarca, ćikenvings i slicno, a pozar gasi cesmenjqcom za razliku od zaoatalih zemalja u nato i evropi![]()
Jos samo malo nam fali
Nego, bio sam na Bossu u julu kod Sumirovih
-
sumirprimus
#21828 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Koridu u cevljanovicima, guču, i one obljetnice sa thompsonom vec imamo kolega u regiji, dakle vec vidjenoJohnnyS wrote: ↑03/09/2024 10:40Da organiziram koncerte samo bih oblijepio državu ovakvim omalovaživačkim upisom, došlo bi pola milijuna ljudisumirprimus wrote: ↑03/09/2024 10:30 Vec vidim kako 8o k bosnja hrli autocestom na koncert adele gdje je prosjecna karta 300 400 maraka. A usput potrosi jos bar stotinjak na pivu, svinjska rebarca, ćikenvings i slicno, a pozar gasi cesmenjqcom za razliku od zaoatalih zemalja u nato i evropi![]()
Jos samo malo nam fali
-
sumirprimus
#21829 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
kod mojih si mogo samo naletit na hugu bosa ili bos bivsu planikudr_Evil wrote: ↑03/09/2024 10:47Od koga je i ovo je dobro, smanjio je malo. Ocekivao sam da ce makar napisati da cemo ici u vunenim slapama i na konjskim zapregama uz obavezno klanjanje 5 puta na odmoristu autoceste, a usput se diviti kako je cista Hrvatska jer je u EU. Tako da.. shuti, dobro je proslo.JohnnyS wrote: ↑03/09/2024 10:40Da organiziram koncerte samo bih oblijepio državu ovakvim omalovaživačkim upisom, došlo bi pola milijuna ljudisumirprimus wrote: ↑03/09/2024 10:30 Vec vidim kako 8o k bosnja hrli autocestom na koncert adele gdje je prosjecna karta 300 400 maraka. A usput potrosi jos bar stotinjak na pivu, svinjska rebarca, ćikenvings i slicno, a pozar gasi cesmenjqcom za razliku od zaoatalih zemalja u nato i evropi![]()
Jos samo malo nam fali
Nego, bio sam na Bossu u julu kod Sumirovihomatorio je. Slusao sam prije 10-15 godina i neuporedivo.
p.s btw neki dan prodjoh ovom famoznom dionicom tuzla doboj, jedno 10ak traktora u jednoj traci u intervalu svako 7 minuta, i tak 50ak km tz doboj potraja sat i deset minuta
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21830 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
uzmi brt nešto s 250 konja i udri
-
sumirprimus
#21831 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
realno ne znam zasto vam je tesko priznati da smo propali ko moodo kroz gace, ono periferija periferije, svega od ekonomije do svih mogucih zbivanja. od cega god krenes ovde se ne desava.
hoČemo li jos prepricavat koncrt JUTU na kosevu?
odavde je i mecdonalds pobjego nema dalje
odavde je i mecdonalds pobjego nema dalje
Last edited by sumirprimus on 03/09/2024 11:06, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#21833 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
ja sam ti collapse believer, eto Šveda kod nas kad stane AMOC
-
sumirprimus
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- JohnnyS
#21836 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
dr_Evil wrote: ↑03/09/2024 10:47Od koga je i ovo je dobro, smanjio je malo. Ocekivao sam da ce makar napisati da cemo ici u vunenim slapama i na konjskim zapregama uz obavezno klanjanje 5 puta na odmoristu autoceste, a usput se diviti kako je cista Hrvatska jer je u EU. Tako da.. shuti, dobro je proslo.JohnnyS wrote: ↑03/09/2024 10:40Da organiziram koncerte samo bih oblijepio državu ovakvim omalovaživačkim upisom, došlo bi pola milijuna ljudisumirprimus wrote: ↑03/09/2024 10:30 Vec vidim kako 8o k bosnja hrli autocestom na koncert adele gdje je prosjecna karta 300 400 maraka. A usput potrosi jos bar stotinjak na pivu, svinjska rebarca, ćikenvings i slicno, a pozar gasi cesmenjqcom za razliku od zaoatalih zemalja u nato i evropi![]()
Jos samo malo nam fali
Nego, bio sam na Bossu u julu kod Sumirovihomatorio je. Slusao sam prije 10-15 godina i neuporedivo.
A buckett list, Stonese sam u mladosti odradio, ostao je još on od muzičara za čuti
-
sumirprimus
#21837 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
au vidis i tome sam ramzisljo a ponukan ovim restrikcijama vode, ja sam fakat zivio u zabludi da smo mi bogati vodom, preljevamo, ono mi cucnuli poslje 2 mjeseca suse
dakle jos jedan argument za bjezat il u alpe il u skandinaviju ,a opet i dojcland obiluje jezerima
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#21838 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
to će sve biti zaleđeno 
-
sumirprimus
- dječak sa šibicama
#21840 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Jesmo li mi na samom dnu ili pri dnu, kao da je bitno, tabela nevazna jer ne govori nista novo. Dno smo sto se tice visokog obrazovanja i to je samo cinjenica, izuzeci potvrdjuju pravilo. Ta UNSA fakulteti su leglo korupcije, opet cast izuzecima, nije li saobracajni svojevremeno bio "cuven" i van granica drzave zbog nacina polaganja ispita, a sam dekan podzonio doktorat profesora iz Rijeke zbog cega je bio i tuzen, vjv i presudjen nisam pratio slucaj. Ali stranka ima planove sa njim.
Vec godinama full produkcija privatnih fakulteta u seoskom ambijentu, uostalom o tome je napisano i receno odavno sve.
Zatvori se u 4 kvadratna kilometra od Bascarsije do Grbavice i lazi sam sebe da je sve bajno. Modus operandi mnogih, posebno dosljaka, bato ne mislim na tebe
Vec godinama full produkcija privatnih fakulteta u seoskom ambijentu, uostalom o tome je napisano i receno odavno sve.
Zatvori se u 4 kvadratna kilometra od Bascarsije do Grbavice i lazi sam sebe da je sve bajno. Modus operandi mnogih, posebno dosljaka, bato ne mislim na tebe
-
sumirprimus
#21841 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
sto je najgore vi fakat od carsie do grbavice pa do alipasinog i izgledate primamljivo za ostatak drzave, a osttak kopni i kopni.dječak sa šibicama wrote: ↑03/09/2024 11:38 Jesmo li mi na samom dnu ili pri dnu, kao da je bitno, tabela nevazna jer ne govori nista novo. Dno smo sto se tice visokog obrazovanja i to je samo cinjenica, izuzeci potvrdjuju pravilo. Ta UNSA fakulteti su leglo korupcije, opet cast izuzecima, nije li saobracajni svojevremeno bio "cuven" i van granica drzave zbog nacina polaganja ispita, a sam dekan podzonio doktorat profesora iz Rijeke zbog cega je bio i tuzen, vjv i presudjen nisam pratio slucaj. Ali stranka ima planove sa njim.
Zatvori se u 4 kvadratna kilometra od Bascarsije do Grbavice i lazi sam sebe da je sve bajno. Modus operandi mnogih, posebno dosljaka, bato ne mislim na tebe![]()
- ZoomZoomKiwi
#21842 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Ja kažem probaj, najlakše se vratiti.

-
Hendrix
#21843 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Ma tesko je objasniti ljudima sta propustaju ako nikad nisu imali priliku da to vide. I ne, biti 10ak dana negdje na odmoru ne pikam.sumirprimus wrote: ↑03/09/2024 11:04 realno ne znam zasto vam je tesko priznati da smo propali ko moodo kroz gace, ono periferija periferije, svega od ekonomije do svih mogucih zbivanja. od cega god krenes ovde se ne desava.
odavde je i mecdonalds pobjego nema dalje![]()
Pricam o stvarima tipa mladi Englez sa 100 funti u dzepu obidje citav svijet poslije srednje skole...viza slobodna gdje god ode, malo radnog turizma u Australiji i Novom Zelandu pa trosi pare po Tajlandu i tako u krug. Ja sam bio na Jablanickom jezeru u tim godinama i to bilo kao wow jebote.
Ja sam ostao zeljan vidjeti svijeta i sad je kasno za budalastine. Jebem ti zemlju gdje moras papire skupljat za jebenu vizu uvijek i kad me i dan danas tretiraju ko sljam gdje god pokazem pasos.
I jebo ih vise i Partibrejkersi, Majke i Rambo koje sam gledo 1000 puta do sada svake jebene godine...imal sta drugo u pm?
-
sumirprimus
#21844 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
ima, cola, severina i dubioza 
nisu koncerti problem, kazu uhvatio se koncerata, i puteva, pa to je samo jedan sitan uzorak propasti drustva i koliok kao zemlja dstojimo u mjestu decenijama. sot bi rekli rahat patnja. zivot prodje u rahat patnji.nije jebno fer.
nisu koncerti problem, kazu uhvatio se koncerata, i puteva, pa to je samo jedan sitan uzorak propasti drustva i koliok kao zemlja dstojimo u mjestu decenijama. sot bi rekli rahat patnja. zivot prodje u rahat patnji.nije jebno fer.
-
mali_balon
#21845 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Pa tesko je priznati jer onda su i oni u tom loncu a hoce kao da se izdignu da su oni specijalni posebni bolji pametniji kulturniji obrazovaniji ...jer ako priznaju dzaba se upinjali....pravili neki image sebe......krecu se u tom nekom svom krugu.....surova relanostmih udari kada im rvati kazu da su pogani bosanci, a ni oni nisu nista bolji....iitd itd sve smo vec prezvakali 10000x....umjesto da se pogledamo i ogledalo i kazemo ko smo i sta smo pa da fakat malo poradimo na sebi, da onu pricu "sta je, ja sam se za ovo boriJo i ovo je moje ja mogu sta hocu", malo promjenimo.....ali....znam ja nas jebo ti nas....sumirprimus wrote: ↑03/09/2024 11:04 realno ne znam zasto vam je tesko priznati da smo propali ko moodo kroz gace, ono periferija periferije, svega od ekonomije do svih mogucih zbivanja. od cega god krenes ovde se ne desava.
odavde je i mecdonalds pobjego nema dalje![]()
- Ecci
- Vozim: Biciklam
#21846 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
O tome se i radi, nema promjene dok ne spoznas gdje si, sta si, kako je.
Dzaba je kreciti, probije memla
Dzaba je kreciti, probije memla
-
sumirprimus
#21847 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
nema ovde jos radomira konstantinovica. nazlaost.
odavde je i meša pobjego, zajedno sa ivom.
odavde je i meša pobjego, zajedno sa ivom.
- 512MB
#21848 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Ja mislim da pretjerujete.
Đe još na tom zapadu ima planina i more na par sati vožnje. A o ćevapima u Želji i fucom sjaranima da ne pričam, raj na zemlji.
A i kako je Zviz onomad govorio crnci i arapi te na svakom ćošku vrebaju da te zguze.
Zato malo realnosti molim, nema rahatluka koubosni
Đe još na tom zapadu ima planina i more na par sati vožnje. A o ćevapima u Želji i fucom sjaranima da ne pričam, raj na zemlji.
A i kako je Zviz onomad govorio crnci i arapi te na svakom ćošku vrebaju da te zguze.
Zato malo realnosti molim, nema rahatluka koubosni
-
sumirprimus
#21849 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
lako je tebi podjebavat iz salzburga. ima vode do sudnjeg dana 
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#21850 Re: Kada se isplati iseljenje iz BiH u druge države?
Hendrix wrote: ↑03/09/2024 12:24 Ma tesko je objasniti ljudima sta propustaju ako nikad nisu imali priliku da to vide. I ne, biti 10ak dana negdje na odmoru ne pikam.
Pricam o stvarima tipa mladi Englez sa 100 funti u dzepu obidje citav svijet poslije srednje skole...viza slobodna gdje god ode, malo radnog turizma u Australiji i Novom Zelandu pa trosi pare po Tajlandu i tako u krug. Ja sam bio na Jablanickom jezeru u tim godinama i to bilo kao wow jebote.
Ja sam ostao zeljan vidjeti svijeta i sad je kasno za budalastine. Jebem ti zemlju gdje moras papire skupljat za jebenu vizu uvijek i kad me i dan danas tretiraju ko sljam gdje god pokazem pasos.
I jebo ih vise i Partibrejkersi, Majke i Rambo koje sam gledo 1000 puta do sada svake jebene godine...imal sta drugo u pm?
Što kaže moj kumašin gore u Swe, ukopajte me ovdje nemojte me ni mrtva dole vraćati!
Dobro si rekao, ostadoh gotovo svega željan...