Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- strong69
#21826 Re: Utakmice.
Ekipi treba dati podršku. Do lomova će doći ako im mi okrenemo leđa. Ekipu moramo podržati i izgurati ovo do kraja. Ovi sto čekaju krahove i lomove u upravi imaju neke druge interese. Danas je bilo loše ali je bilo dobro u prethodnih 10 utakmica.
- Maharadza
#21827 Re: Utakmice.
Mene baš zanima koja to ekipa u ovoj jadnoj ligi nije "poluamaterska"?! 
Ovo za kineza...refko očito još uvijek nije skontao da jedan čovjek sada upravlja FKS-om jer je ULOŽIO u isti tj. kupio ga za višemilionsku cifru, pa bih zamolio da se malo informiše bolje prije nego gluposti valja!
Nerealno je očekivati da ova ekipa ne pravi kikseve, ma koliko mi željeli da toga ne bude! Bilo ih je kada smo realno imali i duplo jaču ekipu pa smo opet preživjeli!
Ovo za kineza...refko očito još uvijek nije skontao da jedan čovjek sada upravlja FKS-om jer je ULOŽIO u isti tj. kupio ga za višemilionsku cifru, pa bih zamolio da se malo informiše bolje prije nego gluposti valja!
Nerealno je očekivati da ova ekipa ne pravi kikseve, ma koliko mi željeli da toga ne bude! Bilo ih je kada smo realno imali i duplo jaču ekipu pa smo opet preživjeli!
Last edited by Maharadza on 18/03/2017 18:31, edited 1 time in total.
- Alfa159
#21828 Re: Utakmice.
Jebo jedan poraz, ali u kojem smijeru ide klub???
I iole ozbiljan klub i ovakve oscilacije!!!
Ko rece, Zrinjski danas zezno, Da i sta to nama znaci???
Majke mi nije dobro i mnogo bi volio da me Kiturina boli, ali ne boli i to je zajebano.
Hahahah cuj 3-0!!!
Majke mi nije dobro i mnogo bi volio da me Kiturina boli, ali ne boli i to je zajebano.
Hahahah cuj 3-0!!!
-
Nadzorna_ploca
#21829 Re: Utakmice.
Pohvala za borbenost i igru Sarica jedini koji je pokusavao i koji zna igrati lopte u Sarajevu. Bekovi su nam koma, nevjerovatno da vec godinama kuburimo i da nema nase djece koji to mogu iznijeti. Jer ovo sto Bekic i Hodzic igraju moze svako. Ivetic se isto fajtao, Ahmetović nije u formi to se vidi.
- omega369
#21830 Re: Utakmice.
Nije problem izgubiti, problem je izgubiti na ovakav nacin. Od prve minute se vidjelo da igramo povuceno, da necemo da idemo naprijed. Jednostavno, dati seoskoj izbij/nabij ekipi da ti dominira i uvali 3 gola a da ti prvu sansu napravis u 70 min je i bruka i trenerski promasaj. Daj Boze da na ovome ostane i da ne krene sve nizbrdo
Last edited by omega369 on 18/03/2017 18:35, edited 1 time in total.
- Maharadza
#21831 Re: Utakmice.
Šućur Allahu pa je sada pauza, nije mogla doći u bolji vakat! Valjda će biti dovoljno vremena da se naši dohavizaju?!
- jeza u ledja
#21832 Re: Utakmice.
Gledaj to ovako. Mi se borimo za titulu u ligi sa jednako neozbiljnim klubovima. Kako bi drukcije okarakterisao poraz vodeceg kod kuce od ekipe koja se bori za opstanak? Zamisli da smo mi onako izgubili.Alfa159 wrote:Jebo jedan poraz, ali u kojem smijeru ide klub???
Hahahah cuj 3-0!!!
Eh, ako oni mogu biti u trci za titulu, sto onda ne bi mogli i mi? Ha ja.
-
Nadzorna_ploca
#21833 Re: Utakmice.
Sta ce zamisljati, imali smo mi takvih utakmica. 
-
trener-profesionalac
#21834 Re: Utakmice.
i ovo je vise otrcana fraza.duljevicu ne treba dati podrsku nikakvu.ekipi se daje podrska non stop kako to oni vracaju...ovih otrcanih fraza je pun klinac vise. pa eto imali su istu podrsku svaku tekmu i sta...sta su vratili..kapiten ne zeli da produzi ugovor i bio bi najplaceniji u ligi..po cemu zasluzuje on podrskustrong69 wrote:Ekipi treba dati podršku. Do lomova će doći ako im mi okrenemo leđa. Ekipu moramo podržati i izgurati ovo do kraja. Ovi sto čekaju krahove i lomove u upravi imaju neke druge interese. Danas je bilo loše ali je bilo dobro u prethodnih 10 utakmica.
-
bjelave
#21835 Re: Utakmice.
Ma nije problem sto smo zijanili, to se desava.
Problem je sto mi nije jasno sta se danas desilo. Neko napisa, ko da ih je danas puskom istjeralo da izadju na teren i da su svih 90min cekali samo da prodje pa kako god.Bas je tako izgledalo...
To je ono sto brine. Bez trunke borbenosti, mlitavo, nikako....
Vidjet cemo je li los dan ili je u pitanju nesto drugo. Duljevic odnosom prema igri i cijelom situacijom oko njega kvari atmosferu.
Gneralno, ova ekipa je objektivno limitirana, klupa kratka, situacija oko kluba losa tako da se u prvenstvu ne mozes puno nadati. Drugo, trece mjesto bi trebalo biti realno ali ne sa igrom kao danas. Vec da se gine za svaku loptu, sto je bio slucaj na prethodnim utakmicama.
Mozda se moze nesto vise napraviti u kupu ako se posreci.
Problem je sto mi nije jasno sta se danas desilo. Neko napisa, ko da ih je danas puskom istjeralo da izadju na teren i da su svih 90min cekali samo da prodje pa kako god.Bas je tako izgledalo...
Vidjet cemo je li los dan ili je u pitanju nesto drugo. Duljevic odnosom prema igri i cijelom situacijom oko njega kvari atmosferu.
Gneralno, ova ekipa je objektivno limitirana, klupa kratka, situacija oko kluba losa tako da se u prvenstvu ne mozes puno nadati. Drugo, trece mjesto bi trebalo biti realno ali ne sa igrom kao danas. Vec da se gine za svaku loptu, sto je bio slucaj na prethodnim utakmicama.
-
trener-profesionalac
#21836 Re: Utakmice.
ovako si i dini davao podrsku...nemoj ti vise davati podrske svim pogresnim ljudima dajes podrskujeza u ledja wrote:Gledaj to ovako. Mi se borimo za titulu u ligi sa jednako neozbiljnim klubovima. Kako bi drukcije okarakterisao poraz vodeceg kod kuce od ekipe koja se bori za opstanak? Zamisli da smo mi onako izgubili.Alfa159 wrote:Jebo jedan poraz, ali u kojem smijeru ide klub???
Hahahah cuj 3-0!!!![]()
-
Nadzorna_ploca
#21837 Re: Utakmice.
Titula se ove godine osvaja mudima jer niko nema kvalitet da odskace. Mi to danas nismo imali. Ako ce ovako igrati i u ligi za prvaka bolje da ubaci djecu i da ganjamo kup. Jer pristup nam je sramotan bio.bjelave wrote:Ma nije problem sto smo zijanili, to se desava.
-
bjelave
#21838 Re: Utakmice.
I naravno Cali i ekipi dati potpunu podrsku. Ima ovih likova koji imaju privatni interes pa se jave da hracu kad kola podju nizbrdo.
To stavit na ignore i vozdra.
To stavit na ignore i vozdra.
- jeza u ledja
#21839 Re: Utakmice.
Kakva podrska, kakav Dino? Tvoj post ima veze sa ovim, kako?trener-profesionalac wrote:ovako si i dini davao podrsku...nemoj ti vise davati podrske svim pogresnim ljudima dajes podrskujeza u ledja wrote:Gledaj to ovako. Mi se borimo za titulu u ligi sa jednako neozbiljnim klubovima. Kako bi drukcije okarakterisao poraz vodeceg kod kuce od ekipe koja se bori za opstanak? Zamisli da smo mi onako izgubili.Alfa159 wrote:Jebo jedan poraz, ali u kojem smijeru ide klub???
Hahahah cuj 3-0!!!![]()
I naravno da sam davao Dini podrsku, jer je ucinio za klub vise nego plejada uhljeba koji su prosli kroz klub i koji i danas u njemu sjede ili zele se u njega vratiti. Znas ti to dobro, jer ti ih podrzavas iz licne koristi.
- Alfa159
#21840 Re: Utakmice.
Nama je Zrinjski najmanji problem, nama su problem EDIT: Sve u redu, poraz je teško pao, i meni bi, ali nema potrebe za ovim. Ovde, na temi o drugom klubu, na temi o PL BiH i ode sve u pm. Samo probaj bez toga. tj sadakaši koje necu da imenujem!jeza u ledja wrote:Gledaj to ovako. Mi se borimo za titulu u ligi sa jednako neozbiljnim klubovima. Kako bi drukcije okarakterisao poraz vodeceg kod kuce od ekipe koja se bori za opstanak? Zamisli da smo mi onako izgubili.Alfa159 wrote:Jebo jedan poraz, ali u kojem smijeru ide klub???
Hahahah cuj 3-0!!!![]()
- jeza u ledja
#21841 Re: Utakmice.
Za 2 kola ako dobro vidjeh jope idemo u Tz.Nadzorna_ploca wrote:Titula se ove godine osvaja mudima jer niko nema kvalitet da odskace. Mi to danas nismo imali. Ako ce ovako igrati i u ligi za prvaka bolje da ubaci djecu i da ganjamo kup. Jer pristup nam je sramotan bio.bjelave wrote:Ma nije problem sto smo zijanili, to se desava.
- jeza u ledja
#21842 Re: Utakmice.
I oni su jednako neozbiljan klub kao i mi i Zrinjski.Alfa159 wrote: Nama je Zrinjski najmanji problem, nama su problem smetljari tj sadakaši koje necu da imenujem!
- rocco_siffredi
#21843 Re: Utakmice.
Drug mi govori,bio je u TZ danas i dobar je sa Calom. Zalili su se on i igraci da plate nisu dobili od nove godine. Bruka i sramota ako je istina.
-
Nadzorna_ploca
#21844 Re: Utakmice.
Ja ba, sto se nisu prije zalili. Nabijem ih.rocco_siffredi wrote:Drug mi govori,bio je u TZ danas i dobar je sa Calom. Zalili su se on i igraci da plate nisu dobili od nove godine. Bruka i sramota ako je istina.
-
bjelave
#21845 Re: Utakmice.
Mudima manje, daleko od tog da nisu bitna, a vise i na guranje kako to kod uglavnom nas sljaka. Bice u ligi za 6 kupovine, premiranja, svega a mi smo tu donji cak i da su nam muda do poda jer ce pare vadit oni koji su ih do sada najvise ulozili.Nadzorna_ploca wrote:Titula se ove godine osvaja mudima jer niko nema kvalitet da odskace. Mi to danas nismo imali. Ako ce ovako igrati i u ligi za prvaka bolje da ubaci djecu i da ganjamo kup. Jer pristup nam je sramotan bio.bjelave wrote:Ma nije problem sto smo zijanili, to se desava.
-
trener-profesionalac
#21846 Re: Utakmice.
bjelave wrote:Nadzorna_ploca wrote:Titula se ove godine osvaja mudima jer niko nema kvalitet da odskace. Mi to danas nismo imali. Ako ce ovako igrati i u ligi za prvaka bolje da ubaci djecu i da ganjamo kup. Jer pristup nam je sramotan bio.bjelave wrote:Ma nije problem sto smo zijanili, to se desava.
Mudima manje, daleko od tog da nisu bitna, a vise i na guranje kako to kod uglavnom nas sljaka. Bice u ligi za 6 kupovine, premiranja, svega a mi smo tu donji cak i da su nam muda do poda jer ce pare vadit oni koji su ih do sada najvise ulozili.
i idu stare pitarske pprice o premiranjima i prije nego je liga 6 pocela. a to sto je u nas igra k..c nema veze ba.
-
trener-profesionalac
#21847 Re: Utakmice.
Kakva podrska, kakav Dino? Tvoj post ima veze sa ovim, kako?
I naravno da sam davao Dini podrsku, jer je ucinio za klub vise nego plejada uhljeba koji su prosli kroz klub i koji i danas u njemu sjede ili zele se u njega vratiti. Znas ti to dobro, jer ti ih podrzavas iz licne koristi.
[/quote]
i sta pricati sa tobom poslije ovoga. ova danasnja ogra je plod upravo dininog rada i one bivse uprave.ali ja ja sam opet zaboravio vi iz dijaspore to bolje vidite
i sta pricati sa tobom poslije ovoga. ova danasnja ogra je plod upravo dininog rada i one bivse uprave.ali ja ja sam opet zaboravio vi iz dijaspore to bolje vidite
-
bjelave
#21848 Re: Utakmice.
Igra nam je danas bila zakurac ako toga nema spora. Ali isto tako da je bilo, bice, a tek sad po ovom sistemu kupovnja i premiranja jasno je ko dan.
-
trener-profesionalac
#21849 Re: Utakmice.
mi necemo moc dobit utakmicu sa ovim igracima i da koga premiramo jer ovo je samo plod svog nerada u klubu i oko njega..bitno je da ce se opet pozicije dijeliti na sjednici u aprilu to je najbitnijebjelave wrote:Igra nam je danas bila zakurac ako toga nema spora. Ali isto tako da je bilo, bice, a tek sad po ovom sistemu kupovnja i premiranja jasno je ko dan.
- jeza u ledja
#21850 Re: Utakmice.
Nista. Ne znam zasto si shvatio ovo kao poziv na pricu uopste?trener-profesionalac wrote: i sta pricati sa tobom poslije ovoga. ova danasnja ogra je plod upravo dininog rada i one bivse uprave.ali ja ja sam opet zaboravio vi iz dijaspore to bolje vidite
Ti si pljuvac radi licnih interesa i tu se sva prica davno s tobom zavrsila.