tako treba rođačeChmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Mega Man X
mjesec
jel ko upratio Automata? nisam fan tog zanra al nekako mi se cini interesantna
Moderator: Benq
tako treba rođačeChmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» Mega Man X
mjesec

naravno, mada istinski stručnjak za FH3 trenutno nije s nama a on bi ti mogao još pobliže objasniti sve o pomenutoj igriskafiskafsnjak wrote:Forza Horizon 3... valja li ovo cemu
Prva ligaskafiskafsnjak wrote:Forza Horizon 3... valja li ovo cemu
sta se zajebavateFajcion wrote:Prva ligaskafiskafsnjak wrote:Forza Horizon 3... valja li ovo cemu
Ja se ne zajebavamskafiskafsnjak wrote:
sta se zajebavateAko ne valja, da ne skidam 50gb bezze
KPNCTNJAH wrote:Igrao sam ja, ako gotivis H1z1 ovo je vec puno bolje, bar meni... a ako igras Arma3 BattleRoyale, onda ce te ta igra razocarati... Playerunknown je isao na neki miks izmedju te dvije igre, ali logicno, zbog daleko veceg broja igraca h1, igra vise lici na to... iz Arme je uzeo neke sitnice... za moj ukus je prebrza, odnosno previse neozbiljna, ali kazem kome god valja h1z1, ova ce mu biti level iznad...
jel se to pojavila narodna verzija igre? nisam baš pratio u posljednje vrijeme.skafiskafsnjak wrote:sta se zajebavateFajcion wrote:Prva ligaskafiskafsnjak wrote:Forza Horizon 3... valja li ovo cemuAko ne valja, da ne skidam 50gb bezze
Raigor Stonehoof wrote:https://www.1843magazine.com/features/e ... ther-world
Kakav je ovo novinar jbt. Pa pogledaj danas prosjecnu, zaposlenu mladu osobu. Moras radit prekovremeno, subotom, nedjeljom, kad te zovnu, kad god im se cefne. O kakvom visku vremena ovaj govori?As the hours young men spent in work dropped in the 2000s, hours spent in leisure activities rose nearly one-for-one. Of the rise in leisure time, 75% was accounted for by video games.

sacekaj fitgirl repack, bice manje od 20 GBHouse wrote:isplati li se skidati hitman od 64 GB?