SDA-All about

Post Reply
HM 2011

#21801 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

XXS wrote:@HM 2011
Tebi valja platu zaraditi pa moRes pisati kakve hoces gluposti i lazi ali svaki pravi sin zna kakva i kolika gnjida je Bakir.
Za mater se gine, a Fahro mu je silovao mrtvu majku.
kad bi tom osnovu funkcionisao svijet ne bi bilo zivih....

Podrzi SDA na svim nivoima, pa neces imati razlog da plaisras takve prigovore....
HM 2011

#21802 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

pumica wrote:
HM 2011 wrote:
to ipak prepustam federalnoj vladi.....

za sada na raspolaganju imam vijest o 6000 radnih mjesta vise... sto znaci - u jedinstvu je snaga.
Pises o necemu o cemu nemas sta da prezentiras :?

Inace, ako neko danas izgubi posao, a kada nastupi Fahrin cunami pravednosti (a to "samo sto nije") dobije posao, gdje pripada ta osoba ... da li se racuna u otpustene ili zaposlene :? ... da li ulazi u ovih 6.000 :?
Reformska agenda ima za cilj razvoj, napredak i zaposljavanje - o tome se trubi vec dugo vremena - pa bi bilo red da vidimo i rezultate u sto je skorije vrijeme - jedan odnostih je i 6000 zaposlenih vise nego u istom periodu prosle godine....
HM 2011

#21803 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

madner wrote:Tako to radi SDA, brisi sve koji imaju preko 200 KM u zadnjih par mjeseci sa biroa.

Ko ih jebe ako se razbole, bitna je statistika.
izmjena i dopuna zakona koja je to predvidila je tekovina koje vlade ?

zasto svaki teret na SDA...

nije limit dobar nije uskladjen sa najnizom platom - podrzi SDA na svim nivoima trazi promjene....
madner

#21804 Re: SDA-All about

Post by madner »

Dakle promjenio si plocu za 3 sekunde. Prije 3 sekunde je to bio veliki uspjeh ove vlade. Sada je rep prosle.

Pokazi mali IQ, glasaj za najlosiju stranku: SDA.
oridjidji

#21805 Re: SDA-All about

Post by oridjidji »

HM 2011 wrote:

sa jedne strane optuzbe da je SDA grupa koja uvodi radikalni Islam i Islamiste - sa druge strane evo pokusavaju tuci kjafirlukom i ostalim vidovima odpadnistva od vjere - a sve sto nude je ubleha....

cjenjeni moji - ipak ja Vama predlazem - da se okanite ubleha - i podrzite SDA na svim nivoima....

smatras da su kjafiri - izvoli brate ukljuci se i svojim primjerom pokazi da si bolji....... ali samo SDA..... svjestan sam ja da bi Vi o Fikhu raspravljali i sa Komsicem i sa Lagumdzijom i da to nudite kao ispravan odgovor - svjestan sam da bi o znacaju hadisa pobeli siroku polemiku sa Radoncicem - ali ne ide to - a to i sami znate....

interesantmo je i spominjanje laickog morala u kombinaciji - pokusava se plasirati ideja da odustvo vjerskog morala ne mora znaciti i odsustvo laickog morala - a odustvo laickog morala def8nitivni znaci i odsustvo vjerskog....
sto predstavlja pokusaj zamjene teze i a izvor nalazi u cistom munafikluku.....

u sustini problem najveci i jeste u munafikluku - licemjerstvu.

govori jedno, radi drugo, misli trece a planira cetvrto.
Ne smatram ih kjafirima, otpadnicima, nego licemjerima, nisu svi licemjeri kjafiri, postoje ljudi bolesna srca, koji vjeruju, nisu cvrsti u svojoj vjeri, koji mjesaju dobro i lose stvari, njihove rijeci ne prate njihova dijela, govore dobro, a dobro ne cine i to se vidi iz prilozenog. Neki od njih imaju ciste namjere, ali lose rezultate, a neki nemaju ni jedno ni drugo i takvih je mnogo u SDA, puno vise nego postenih i cestitih ljudi koji bi politiku vodili profesionalno u skladu sa vrijednostima koje njeguju. Nazalost u toj stranci na celu su oni koji slabo postuju svoje obaveze prema onima koji su im povjerenje ukazali i tako je od ihahaj.

Ko voli, nek izvoli, nek misli da je ispravno nepostenom covjeku halaliti kriminal, cineci stetu zajednici onih koji su mu ukazali povjerenje misleci da je dobar covjek koji ce zategnuti za zajednicu jer ga prati nekakav imidz zastitnika , za mene je veca budala od njega svako ko takvom ne vaga rijeci, a bome i dijela i daje mu iznova glas. Ne dozvoli da te zmija iz iste rupe dvaput ujede, a nas ujedaju otkad znamo za sebe svi, SDA nije izuzetak u tome. Vidis fora je ovdje sto se druge stranke ne kite pricom kako su oni branitelji Islama i Bosnjaka, njihov ideolosko politicki koncept se ne zaklanja iza vjere, rade isto sto i SDA, ali opet oni su za osudu, SDA nije, samo neka me krade musliman, makar je moj ce nas kostati kadli tadli.

Nije filozofija samo kreirala pogled na moral, postoji religija i njihov pogled na moral, prema tome nema se potrebe raspravljati o fikhu sa Komsicem, Lagumdzijom, a bome i Radoncicem, oni svoj ideolosko politicki koncept nisu zaklonili iza Islama i Bosnjaka, kako bi na haram nacin zgrnuli ono sto pripada cijeloj zajednici i kako bi iznevjerili povjerenje svojih glasaca.

Slazem se sa boldiranim. Opet dolazimo do one jeli gori onaj koji sebi cini zlo ili onaj koji cini i sebi i drugima? Iskljucimo religiju i odgovorimo na to pitanje. Jasno je po religiji sta je gore. Sta etika kaze o tome? Vidis i taj laički pogleda na moral otkriva nam opet ko je upravu ovdje? Osim ako cemo moral oteti od drustva i svesti ga na licnu interpretaciju pojedinca, onda nek svako misli da je za sebe bog i nek odredjuje sebi sta je dobro, a sta ne, pa cemo vidjeti dokle cemo sa takvim razmisljanjima stici. Onda SDA ima legitimno pravo da zloupotrebljava povjerenje svojih glasaca i od vlasti radi sta hoce. Jedno je jasno, zlo koje cinimo sebi samima, samo je na nasu stetu, ono koje cinimo sebi i drugima na stetu svih nas.

SDA nema korektor unutar sebe, jednostavno su je preplavili svakojaki pojedinci kojima ona sluzi za potkusurivanje, stvaranje licne koristi, od kojih se ne vide oni dobri i posteni ljudi kojima ona zaista znaci i koji bi zaista radili u korist naroda. To svijedoci i unutarstranacko raslojavanje, a bome i odliv kadra koji stvaraju iznova nove stranke kako bi ostvarili svoju korist. Posto sam upoznao kroz zivot mnogo SDA fanova, od glasaca, do aktivnih clanova stranke, do onih koji su dio lokalne vlasti, do nekih koji su suosnivaci SDA sa Alijom, moje misljenje o njima je poprilicno potkovano razlicitim iskustvima, nazalost vise losim nego dobrim. Zao mi je, trenutno sebe ne vidim u nijednoj od pomenutih stranaka, nemam vremena za to jer se borim da sebi omogucim sto bolje uslove zivota kroz svoj rad.

Ako se ovo moje cedo moze nazvati nekim drustveno politickim angazmanom bicu sretan.
oridjidji

#21806 Re: SDA-All about

Post by oridjidji »

XXS wrote:
mario001 wrote:
XXS wrote: Bakirova mater Halida, uzimala vrecama i slala sinu.

Radoncic nam je sve to na televiziji pokazao.
Mora biti istina, jer ako nije, Bakir ga je morao tuziti zbog povrede casti umjesto da se grli i ljubi sa njim po televiziji samo godinu dana kasnije.
Dao mu vlast da mu zacepi usta.

Samo Sfahro SDA Spasava
Jos vjerujete u to :? :?
Bakir vjeruje Fahri, nije ga tuzio zbog uvrede nego mu dade vlast na svim nivoima.
Ako Bakir vjeruje Fahri, zasto ja nebih vjerovao Fahri?

Fahro veli da je pare i zlato u vrecama krala Bakirova mater Halida.

Samo Sfahro SDA Spasava
Pred izbore da si napravio anketu SDA glasaca s kim nebi usli u koaliciju, to bi bio SBB i obratno da si pitao SBB glasace s kim nebi oni usli u koaliciju, to bi bila SDA. Otprilike je i sa glasacima DF isti slucaj. O kojim mi politickim principima pricamo?

Meni nazalost vazda Nijaz padne napamet, kad se prica o stvaranju vlasti u BiH

https://youtu.be/tP5xKLUuDkk
oridjidji

#21807 Re: SDA-All about

Post by oridjidji »

HM 2011 wrote:
pumica wrote:
HM 2011 wrote:

za sada na raspolaganju imam vijest o 6000 radnih mjesta vise... sto znaci - u jedinstvu je snaga.

Inace, ako neko danas izgubi posao, a kada nastupi Fahrin cunami pravednosti (a to "samo sto nije") dobije posao, gdje pripada ta osoba ... da li se racuna u otpustene ili zaposlene :? ... da li ulazi u ovih 6.000 :?
Reformska agenda ima za cilj razvoj, napredak i zaposljavanje - o tome se trubi vec dugo vremena - pa bi bilo red da vidimo i rezultate u sto je skorije vrijeme - jedan odnostih je i 6000 zaposlenih vise nego u istom periodu prosle godine....
A koliko je ljudi ostalo bez posla u istom periodu prosle godine?
I od te statistike svak uzme kako mu pase vidim...
oridjidji

#21808 Re: SDA-All about

Post by oridjidji »

mg wrote:U spinovanju je snaga.

Kakve veze imaju kmeri sa integritetom SDA?

Obraz il imas il nemas.

Nema tu, vidi onog ili ovog.

Ako nema obraza SDP, ne treba ni SDA? To je logika?

Mrtvu majku mu prozivao, javno, da je kriminalac, on sa njim za istim stolom?

Krv to ne moze saprat, al moze fotelja, kad nemas obraza, doduse!
Ma Kirbasa smatraju nesposobnjakovicem i nekadasnji najblizi saradnici Alije, da ne govorimo o Zvizdicu i Campari tek sta misle. Malo vise cijene Novalica koji je silom prilika progurao zakon o radu, koji je bilo nuzno usvojiti, samo nacin na koji je usvojen, sa svim svojim manama i vrlinama, prije ili kasnije ce dovesti ponovo na dnevni red jer eto to su i ovi stari clanovi SDA smatrali nuznim da se usvoji, kako bi napravili prvi korak reformske agende. Pozurilo se, kako bi opet usicarili svi kakvu pomoc MZ.

Nekad sam davno ovdje postavio ovaj link koji se tice istog, tako da u word dokumentu clanka postoji cijela komparacija zakona.

Kirbas je pokazao koliko je neprincipijelan, obraza da ima, takvo sto nebi uradio, ali doduse najbolje mu odgovara Radoncic isti je to kov, zato su i prihvatili tu koaliciju kao svoju realnost.
pumica

#21809 Re: SDA-All about

Post by pumica »

HM 2011 wrote:
pumica wrote:
HM 2011 wrote:

A koliko ih je otpustenih vise nego u istom periodu prethodne godine i vise nego u prethodnom periodu?

Npr. Fahro u svojim firmama svaki naredni period ima sve vise otpustenih.
Sada ce Fahro na budzet da natovari otpustene iz svojih firmi (da isti ne bi zavrsili kao svjedoci na Kosovu) i eto porasta broja zaposlenih :-D

Ali nemojte se vi baviti brojem otpustenih ... nek se oni brinu o sebi ... to je njihov problem.
XXS

#21810 Re: SDA-All about

Post by XXS »

HM 2011 wrote: Reformska agenda ima za cilj razvoj, napredak i zaposljavanje ........
Kad je to SDA ispunila zacrtani cilj?
NIKAD!
Sacuvali su cijelovitu, multietnicnu i nedjeljivu?
NIKAD!
Nisu se povukli sa 100% na 23% teritorije?
JESU
Kod SDA uvijek je: " izjebase nas i mrtvu nam mater silovase al' nije se moglo bolje."
Poslije toga, pred nove izbore, idu zlatne kasike, reformske agende, stotine hiljada novih radnih mjesta i slicne lazi.
Nakon izbora opet, nije se moglo bolje.

A Poljine rastu li rastu. Sire se za 5% bosnjacke elite. Tamo su kuce od marmelade, a prozori su od cokolade, zadnjih 15 godina. Ostali mogu iz smecarskih kontejnera snadbijevati familije...
VjecitiStudent

#21811 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Njima zapravo perfektno odgovara da pametni odlaze, pogoduje im negativna selekcija, nezaposleni i neobrazovani njihovi su najodaniji glasači. Bože sačuvaj da ih zaposle i školuju. Istina, obećavat će im napredak i blagostanje, ali im ga, sve da i mogu, neće dati. Jer u napretku i blagostanju se krije njihova propast.
http://www.jutarnji.hr/njima-perfektno- ... a/1444236/
Tekst opisuje HDZ u Hrvatskoj, no potpuno je primjenjiv za naš SDA i njihov program "Raseli i rasprodaj"
Ned071

#21812 Re: SDA-All about

Post by Ned071 »

HM 2011 wrote:

Dakle kako kazu 6 hiljada nezaposlenih manje. A ne radnih mjesta. Mozes li mi reci od tih sest hiljada koliko je zapravo broj onih koji su skinuti sa biroa jer imaju neki jadni honorar?

Zaposlili ste vi k... A ne radnike
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21813 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

VjecitiStudent wrote:
Njima zapravo perfektno odgovara da pametni odlaze, pogoduje im negativna selekcija, nezaposleni i neobrazovani njihovi su najodaniji glasači. Bože sačuvaj da ih zaposle i školuju. Istina, obećavat će im napredak i blagostanje, ali im ga, sve da i mogu, neće dati. Jer u napretku i blagostanju se krije njihova propast.
http://www.jutarnji.hr/njima-perfektno- ... a/1444236/
Tekst opisuje HDZ u Hrvatskoj, no potpuno je primjenjiv za naš SDA i njihov program "Raseli i rasprodaj"
:thumbup: preslikano

koji če im qhurach pametni kad je Famalija dovoljno pametna zase....Don Neonku trebaju samo hamali koji šute i rade što im se zapovidi
HM 2011

#21814 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

madner wrote:Dakle promjenio si plocu za 3 sekunde. Prije 3 sekunde je to bio veliki uspjeh ove vlade. Sada je rep prosle.

broj od 6000 vise zaposlenih za isti period nego prosle godine je cinjenica...

lica sa primanjima u periodu od 1 mjesec vecim od 200 km su nezaposleni i bez zdravstvenog osiguranja te ne ulaze u ove brojke....

medjutim 200 km je jako malen iznos te bi isti trebao iznositi barem prosjecnu platu... to je misljenje jednog supportera SDA....

na upit c8ja je tekovina ta zakonska odredba i izrazenu zelju za izmjenom iste....

sve je svedeno na izvrtanje teza....

meni je zaista zao ali idalje tvrdim

ali samo SDA na svim nivoima.....
HM 2011

#21815 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

oridjidji wrote:
HM 2011 wrote:

sa jedne strane optuzbe da je SDA grupa koja uvodi radikalni Islam i Islamiste - sa druge strane evo pokusavaju tuci kjafirlukom i ostalim vidovima odpadnistva od vjere - a sve sto nude je ubleha....

cjenjeni moji - ipak ja Vama predlazem - da se okanite ubleha - i podrzite SDA na svim nivoima....

smatras da su kjafiri - izvoli brate ukljuci se i svojim primjerom pokazi da si bolji....... ali samo SDA..... svjestan sam ja da bi Vi o Fikhu raspravljali i sa Komsicem i sa Lagumdzijom i da to nudite kao ispravan odgovor - svjestan sam da bi o znacaju hadisa pobeli siroku polemiku sa Radoncicem - ali ne ide to - a to i sami znate....

interesantmo je i spominjanje laickog morala u kombinaciji - pokusava se plasirati ideja da odustvo vjerskog morala ne mora znaciti i odsustvo laickog morala - a odustvo laickog morala def8nitivni znaci i odsustvo vjerskog....
sto predstavlja pokusaj zamjene teze i a izvor nalazi u cistom munafikluku.....

u sustini problem najveci i jeste u munafikluku - licemjerstvu.

govori jedno, radi drugo, misli trece a planira cetvrto.
Ne smatram ih kjafirima, otpadnicima, nego licemjerima, nisu svi licemjeri kjafiri, postoje ljudi bolesna srca, koji vjeruju, nisu cvrsti u svojoj vjeri, koji mjesaju dobro i lose stvari, njihove rijeci ne prate njihova dijela, govore dobro, a dobro ne cine i to se vidi iz prilozenog. Neki od njih imaju ciste namjere, ali lose rezultate, a neki nemaju ni jedno ni drugo i takvih je mnogo u SDA, puno vise nego postenih i cestitih ljudi koji bi politiku vodili profesionalno u skladu sa vrijednostima koje njeguju. Nazalost u toj stranci na celu su oni koji slabo postuju svoje obaveze prema onima koji su im povjerenje ukazali i tako je od ihahaj.

Ko voli, nek izvoli, nek misli da je ispravno nepostenom covjeku halaliti kriminal, cineci stetu zajednici onih koji su mu ukazali povjerenje misleci da je dobar covjek koji ce zategnuti za zajednicu jer ga prati nekakav imidz zastitnika , za mene je veca budala od njega svako ko takvom ne vaga rijeci, a bome i dijela i daje mu iznova glas. Ne dozvoli da te zmija iz iste rupe dvaput ujede, a nas ujedaju otkad znamo za sebe svi, SDA nije izuzetak u tome. Vidis fora je ovdje sto se druge stranke ne kite pricom kako su oni branitelji Islama i Bosnjaka, njihov ideolosko politicki koncept se ne zaklanja iza vjere, rade isto sto i SDA, ali opet oni su za osudu, SDA nije, samo neka me krade musliman, makar je moj ce nas kostati kadli tadli.

Nije filozofija samo kreirala pogled na moral, postoji religija i njihov pogled na moral, prema tome nema se potrebe raspravljati o fikhu sa Komsicem, Lagumdzijom, a bome i Radoncicem, oni svoj ideolosko politicki koncept nisu zaklonili iza Islama i Bosnjaka, kako bi na haram nacin zgrnuli ono sto pripada cijeloj zajednici i kako bi iznevjerili povjerenje svojih glasaca.

Slazem se sa boldiranim. Opet dolazimo do one jeli gori onaj koji sebi cini zlo ili onaj koji cini i sebi i drugima? Iskljucimo religiju i odgovorimo na to pitanje. Jasno je po religiji sta je gore. Sta etika kaze o tome? Vidis i taj laički pogleda na moral otkriva nam opet ko je upravu ovdje? Osim ako cemo moral oteti od drustva i svesti ga na licnu interpretaciju pojedinca, onda nek svako misli da je za sebe bog i nek odredjuje sebi sta je dobro, a sta ne, pa cemo vidjeti dokle cemo sa takvim razmisljanjima stici. Onda SDA ima legitimno pravo da zloupotrebljava povjerenje svojih glasaca i od vlasti radi sta hoce. Jedno je jasno, zlo koje cinimo sebi samima, samo je na nasu stetu, ono koje cinimo sebi i drugima na stetu svih nas.

SDA nema korektor unutar sebe, jednostavno su je preplavili svakojaki pojedinci kojima ona sluzi za potkusurivanje, stvaranje licne koristi, od kojih se ne vide oni dobri i posteni ljudi kojima ona zaista znaci i koji bi zaista radili u korist naroda. To svijedoci i unutarstranacko raslojavanje, a bome i odliv kadra koji stvaraju iznova nove stranke kako bi ostvarili svoju korist. Posto sam upoznao kroz zivot mnogo SDA fanova, od glasaca, do aktivnih clanova stranke, do onih koji su dio lokalne vlasti, do nekih koji su suosnivaci SDA sa Alijom, moje misljenje o njima je poprilicno potkovano razlicitim iskustvima, nazalost vise losim nego dobrim. Zao mi je, trenutno sebe ne vidim u nijednoj od pomenutih stranaka, nemam vremena za to jer se borim da sebi omogucim sto bolje uslove zivota kroz svoj rad.

Ako se ovo moje cedo moze nazvati nekim drustveno politickim angazmanom bicu sretan.

divan post

pokazi odgovornost i onda trazi odgo ornost razdvoji zito od kukolja u svome dvoristu....

u jedinstvu je snaga

ovo ti ne nudi niti SDA niti bilo ko - ovo ti isaretim ja - i ne samo tebi nego svima -

ako na izborima predajemo odgovornost za upravljanje drustvenim aparstom i upravu nad nama samima nekome - onda taj neko ima peavo na naknadu za svoj rad ali ima i obavezu prema svima nama....

moj i tvoj halal ponovljen naglas na dzenazi je bezvrijedan ako nije iz srca i ako ce taj isti direktno ili indirektno biti spominjan bilo opravdano ili neopravdano u kletvama....

narod smo sa stotinu stranki - pa to govori i nesto o nama samima i o nasem odnosu prema nasem drustvu i nama samima...

inzistiram

podrzi SDA na svim nivoima, pokazi odgovornost, trazi odgovornost, u jedinstvu je snaga.. .

jednoatavnije ne moze...

ako bilo ko iz nase SDA ima nesro protiv da svi glasaju za SDA , da je to neka zavjera ili nesto (a sigurno ima i takvih)- bolje mu je da si lobanju prosvira dvocjevkom odmah da se ne pati....
Last edited by HM 2011 on 27/10/2015 17:27, edited 2 times in total.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#21816 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

HM 2011 wrote:
madner wrote:Dakle promjenio si plocu za 3 sekunde. Prije 3 sekunde je to bio veliki uspjeh ove vlade. Sada je rep prosle.

lica sa primanjima u periodu od 1 mjesec vecim od 200 km su nezaposleni i bez zdravstvenog osiguranja te ne ulaze u ove brojke....

medjutim 200 km je jako malen iznos te bi isti trebao iznositi barem prosjecnu platu... to je misljenje jednog supportera SDA....

na upit c8ja je tekovina ta zakonska odredba i izrazenu zelju za izmjenom iste....

Poštovani ,

ako napišem "samo A-SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga".....vrijedi li...naime razlika je samo jedno slovo A ?
Hvala.
sabina1

#21817 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

edit
Last edited by sabina1 on 27/10/2015 17:26, edited 1 time in total.
sabina1

#21818 Re: SDA-All about

Post by sabina1 »

edit
HM 2011

#21819 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

tvsabina wrote:
HM 2011 wrote:

Poštovani ,

ako napišem "samo A-SDA na svim nivoima u jedinstvu je snaga".....vrijedi li...naime razlika je samo jedno slovo A ?
Hvala.
nemore

nema kapaciteta u toj stranci.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#21820 Re: SDA-All about

Post by pici »

Nek nam je Derviš Dino poHaro begešH... fadilj ugradiJo nove minderske namete i zakone, bake i fahro ujedinišHe sve bošnjake a zaposlenost 600% su tendencijom noviH postotaKa... neeebii sjaalaa ovako jaakoooo... pa ne popi pa ne razbij... U Qurcu je snaga

HM 2011

#21821 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

pumica wrote:[quote="HM

Reformska agenda ima za cilj razvoj, napredak i zaposljavanje - o tome se trubi vec dugo vremena - pa bi bilo red da vidimo i rezultate u sto je skorije vrijeme - jedan odnostih je i 6000 zaposlenih vise nego u istom periodu prosle godine....[/quote]

A koliko ih je otpustenih vise nego u istom periodu prethodne godine i vise nego u prethodnom periodu?

Npr. Fahro u svojim firmama svaki naredni period ima sve vise otpustenih.
Sada ce Fahro na budzet da natovari otpustene iz svojih firmi (da isti ne bi zavrsili kao svjedoci na Kosovu) i eto porasta broja zaposlenih :-D

Ali nemojte se vi baviti brojem otpustenih ... nek se oni brinu o sebi ... to je njihov problem.[/quote]

da ponovim 6000 zaposlenih vise nego u istom periodu prosle godina....
HM 2011

#21822 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

XXS wrote:
HM 2011 wrote: Reformska agenda ima za cilj razvoj, napredak i zaposljavanje ........
Kad je to SDA ispunila zacrtani cilj?
NIKAD!
Sacuvali su cijelovitu, multietnicnu i nedjeljivu?
NIKAD!
Nisu se povukli sa 100% na 23% teritorije?
JESU
Kod SDA uvijek je: " izjebase nas i mrtvu nam mater silovase al' nije se moglo bolje."
Poslije toga, pred nove izbore, idu zlatne kasike, reformske agende, stotine hiljada novih radnih mjesta i slicne lazi.
Nakon izbora opet, nije se moglo bolje.

A Poljine rastu li rastu. Sire se za 5% bosnjacke elite. Tamo su kuce od marmelade, a prozori su od cokolade, zadnjih 15 godina. Ostali mogu iz smecarskih kontejnera snadbijevati familije...
za prvo nikad - podrzi SDA na svim nivoima - daj im mogucnost i ne cekaj kraj mandata nego odmah zahtjeve realne...

ta drugo nikad - glava je na ramenima vecini - opstali smo - sad je potanje kako dalje...

za trece bio genocid etnicko ciscenje - malo si zalutao, jesi ti bio tu kad je bio rat (malo to obrazlozi jer takvi UBLEHASKI pamfleti nemaju prolaza)?

i za cetvrto - podrzi SDA na svim nivoima,u jedinstvu je snaga...
Last edited by HM 2011 on 27/10/2015 17:35, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#21823 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

jope zlobnici opleli ponajacoj bosnjackoj stranki ijope sumljaju dace ostvarit stoje obecala treba sabura ljudi moi pamismo drzava kojaje bila uratu valjalose podic idic ekonimiu ispepela isacuvat bosnjastvo ato more samo ezdea azlobnici mogu plakat
HM 2011

#21824 Re: SDA-All about

Post by HM 2011 »

hizo ramidovic wrote:jope zlobnici opleli ponajacoj bosnjackoj stranki ijope sumljaju dace ostvarit stoje obecala treba sabura ljudi moi pamismo drzava kojaje bila uratu valjalose podic idic ekonimiu ispepela isacuvat bosnjastvo ato more samo ezdea azlobnici mogu plakat
zglobnici hizo zglobnici
hizo ramidovic

#21825 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

HM 2011 wrote:
hizo ramidovic wrote:jope zlobnici opleli ponajacoj bosnjackoj stranki ijope sumljaju dace ostvarit stoje obecala treba sabura ljudi moi pamismo drzava kojaje bila uratu valjalose podic idic ekonimiu ispepela isacuvat bosnjastvo ato more samo ezdea azlobnici mogu plakat
zglobnici hizo zglobnici
takoje ahbabu moi pacenici i placenici spajtasilise protiv napredka ove zemlje alnecehin to proc jerje sad fahro uvlasti koije opasan cojk izna kako spacenicima iplacenicima
Post Reply