Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
-
Dimu1927
#21801 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dudo sklonjen zbog kriminala, a tuzilac godine dzermin na odmoru, vjerujte u jake institucije 
- madesa
#21802 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Eto krmak malo proputovao i sad opet ide omalovazavanje nase
a mi imamo samo vjeru u institucije 
- muha_sa
#21803 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Gdje li je sad, da li je usto il još spava--možda je na wc šolji il se tušira--moguce i da doruckuje.
Novinari još spavaju cim nema jutros ništa o njegovim jutarnjim aktivnostima
Jebo ih on a oni njega--koje god novine da otvorim dodik-poletio, odletio, sletio..............
Novinari još spavaju cim nema jutros ništa o njegovim jutarnjim aktivnostima
Jebo ih on a oni njega--koje god novine da otvorim dodik-poletio, odletio, sletio..............
-
ljubijankic
#21804 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Zato ima Bake. U 7:45 ti svojom pojavom sjebe citav dan. Tacno ne treba otvarati klix do poslijepodnemuha_sa wrote: ↑28/03/2025 08:03 Gdje li je sad, da li je usto il još spava--možda je na wc šolji il se tušira--moguce i da doruckuje.
Novinari još spavaju cim nema jutros ništa o njegovim jutarnjim aktivnostima![]()
Jebo ih on a oni njega--koje god novine da otvorim dodik-poletio, odletio, sletio..............![]()
- Cherry-Cherry
#21805 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Hoće li se raspisati Interpolova potjernica, zna li se šta
Last edited by Cherry-Cherry on 28/03/2025 08:11, edited 1 time in total.
- Stabilizator
#21806 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Kakva blamaža. Nevjerovatno.
Dodik ne govori ni engleski jezik. Bez toga je danas nemoguće da te iko uzme zaozbiljno.
Dodik ne govori ni engleski jezik. Bez toga je danas nemoguće da te iko uzme zaozbiljno.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#21807 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /250328016
Zato ce ga rado poturiti Dodiku i SNSD. Uz neko mezence, picence u nekoj birtiji
Zato ce ga rado poturiti Dodiku i SNSD. Uz neko mezence, picence u nekoj birtiji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21808 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
sime_cipol wrote: ↑28/03/2025 08:18 https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /250328016
Govoreći za Dnevnik D Federalne televizije o postupanju institucija vlasti u ovom periodu najveće postdejtonske krize, ističe da su se konačno pokrenuli jer, kako je naveo, 10-15 godina su izbjegavali da rade ono što im je mandat i posao
"Bolje bi bilo da su se ove stvari radili prije pet, deset godina, kada je napravio protuustavni referendum, kad je razne protuzakonite stvari čovjek radio. Bolje bi bilo i za njega da su ga na vrijeme zaustavljali. Ovaj put se pokrenuo, ali još uvijek je to sve sporo, neodlučno, mlitavo. I ako nešto rade, ne izvještavaju javnost o tome, ne znamo konkretno šta rade. Pravosuđe je kasnilo sa zahtjevom za potjernicu. Granična služba ne zna ko joj prolazi, dignu rampe, prolazi kolona vozila", naveo je on.
Hoce jezik pravo
- dr_Evil
#21809 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nista strasno, babo mu je devedesetih umjesto da napravi koaliciju sa Nijazom i SDP-om otisao i svezao zastave sa Bobanom i Karadzicem, te tako urusio gradjansku BiH kao i mogucnost mira. Ovo je samo nastavak te politike, ne treba se sekirati puno.sime_cipol wrote: ↑28/03/2025 08:18 https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /250328016
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21810 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ali evo sta njega stvarno zanima i evo poruke "Primi me Dragane, sve ti je oprosteno"
Ali nećemo poturati invalidnoj Trojki rame. Nećemo Trojku pomagati. Njima je vrijeme da idu. Mi možemo poturiti rame BiH i preuzeti odgovornost za ovu zemlju, ali samo na taj način. Da vodimo procese državi i da vodimo procese u Federaciji", izričit je.
Ali nećemo poturati invalidnoj Trojki rame. Nećemo Trojku pomagati. Njima je vrijeme da idu. Mi možemo poturiti rame BiH i preuzeti odgovornost za ovu zemlju, ali samo na taj način. Da vodimo procese državi i da vodimo procese u Federaciji", izričit je.
- dr_Evil
#21811 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ali prolazi ovo Bata, ljudi ne shvataju i ne zele da shvate sta su i ko su "institucije".
- DaysleepeR
-
kaw_liga
#21813 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nisam poznavatelj Bih politike ali ne znam kad se Dodik ovako izblamirao,mislim šta mu je to trebalo.
Kako god naučio je onu staru priču kako mu je bliži ipak i najkritičnije nastrojen Musliman u Bosni nego netko u Izraelu..
Ovdje smo ipak svoji bez obzira na sve mržnje i razlike
Kako god naučio je onu staru priču kako mu je bliži ipak i najkritičnije nastrojen Musliman u Bosni nego netko u Izraelu..
Ovdje smo ipak svoji bez obzira na sve mržnje i razlike
-
Oznaka Tablica
#21814 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
U dvije godine mandata trojke, Dodik je od najjaceg politicara stigao do osudjenika i bjegunvca, najsramotnijeg politicara, nepozeljnog, istraumiranog, punog straha i nema pojma sta treba da radi. Svaki njegov korak u zadnje vrijeme je blamaza samo takva

- drug_profi
#21815 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ne znam kako bi se tad rješavao problem ruskog uticaja na Balkanu sa recimo jednom BTG VDV-a u Brčkom i Lukavici?ultima_palabra wrote: ↑28/03/2025 02:19 Ja prije kontam da bi se lakse rijesili problema da je pala Ukrajina. Svijet funkcionise po principu interesnih sfera, da je Rusija uspjela da radi sta hoce u svojoj sferi, onda bi isto uradio i NATO, ozbiljno bi shvatili ruski uticaj na Balkanu i dokrajcili ga.
-
made_in_sarajevo
#21816 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
ja evo vristim sta je frajer izjavio i niko nista. pa nisam ja sjedio tu prije 10-15 godina jebo li te onaj babo i kad te napravio. jos trojka treba da ide, mi cemo da vodimo. pa vidjeli smo kako si vodio, evo i sam kazes debilu kako si vodio._BataZiv_0809 wrote: ↑28/03/2025 08:29sime_cipol wrote: ↑28/03/2025 08:18 https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /250328016
Govoreći za Dnevnik D Federalne televizije o postupanju institucija vlasti u ovom periodu najveće postdejtonske krize, ističe da su se konačno pokrenuli jer, kako je naveo, 10-15 godina su izbjegavali da rade ono što im je mandat i posao
"Bolje bi bilo da su se ove stvari radili prije pet, deset godina, kada je napravio protuustavni referendum, kad je razne protuzakonite stvari čovjek radio. Bolje bi bilo i za njega da su ga na vrijeme zaustavljali. Ovaj put se pokrenuo, ali još uvijek je to sve sporo, neodlučno, mlitavo. I ako nešto rade, ne izvještavaju javnost o tome, ne znamo konkretno šta rade. Pravosuđe je kasnilo sa zahtjevom za potjernicu. Granična služba ne zna ko joj prolazi, dignu rampe, prolazi kolona vozila", naveo je on.
Hoce jezik pravo
za vrijeme trojke:
usvojen budzet konacno i redovno se usvaja, bit ce i ovaj usvojen. dakle konacno drzava funkcionise normalno, a ne svaka tri mjeseca privremeno finansiranje kako si ti vodio.
usvojeno NIKAD VISE evropskih zakona
KONACNO ODVOJENA vlast od sudstva i sud sa tuzilastvom radi po svom, a vlast se ne petlja gdje im nije mjesto
KONACNO, NAPOKON BAR NESTO POVECANA PLATA drzavnom nivou, policija,vojska, zaposlenici od cistacice do sefa cistacice, a ne samo vase guzice.
HDZ konacno izabrao stranu, a ne da sjedi na dvije stolice kako ti laprdas i sanjas o tome
NAPOKON je dodik PAO, a nema ga ko spasiti koliko god se ti trudio zadnjih mjesec dana, on pada, a ti ga spasiti ne mozes.
ovo sve je vise nego dovoljno da trojka bude narednih 30 godina vlast kao sto si ti jahao i nisi radio nista. ovo sto prozivas granicnu policiju samo cu ponoviti jebo li te babo i kad te napravio. ko je napravio takvu granicnu policiju, vise nemam rijeci kojom bi te uvrijedio govno fasisticko
- madesa
#21817 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Oznaka Tablica wrote: ↑28/03/2025 08:42 U dvije godine mandata trojke, Dodik je od najjaceg politicara stigao do osudjenika i bjegunvca, najsramotnijeg politicara, nepozeljnog, istraumiranog, punog straha i nema pojma sta treba da radi. Svaki njegov korak u zadnje vrijeme je blamaza samo takva
![]()
-
ljubijankic
#21818 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Dodik je i dalje poprilicno jak. Da su izbori za vikend sigurno bi opet imao najvise glasova u RS-u. Bjegunac jeste, ali daleko od toga da je slab i dok ne bude uhapsen radit ce sta hoce u manjem entitetu.madesa wrote: ↑28/03/2025 08:44Oznaka Tablica wrote: ↑28/03/2025 08:42 U dvije godine mandata trojke, Dodik je od najjaceg politicara stigao do osudjenika i bjegunvca, najsramotnijeg politicara, nepozeljnog, istraumiranog, punog straha i nema pojma sta treba da radi. Svaki njegov korak u zadnje vrijeme je blamaza samo takva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Trappist
#21819 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A? Zaboravio i ti terapiju popiti a...QSuzi wrote: ↑27/03/2025 22:06Da li je Moskva sad s tobom u sobi
Da li se trebamo okrenuti Moskvi?
Oni su protiv Izraela i mi trebamo uz njih?
Parmeđano
- Styling
#21820 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Bilo je vraćeno juče na doradu, pa je opet sinoć poslato u Lyon. Interpol ima 72 sata da se oglasi. Taj tok teče od sinoć od 18:00.
-
splinter
#21821 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Al prvi odgovor Gorica .
Međutim Vukan je Hercegovac, ne jebe on to
-
Oznaka Tablica
#21822 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jazavci iz Mehmeda Spahe liked your post.madesa wrote: ↑28/03/2025 08:44Oznaka Tablica wrote: ↑28/03/2025 08:42 U dvije godine mandata trojke, Dodik je od najjaceg politicara stigao do osudjenika i bjegunvca, najsramotnijeg politicara, nepozeljnog, istraumiranog, punog straha i nema pojma sta treba da radi. Svaki njegov korak u zadnje vrijeme je blamaza samo takva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dr_Evil
#21823 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Vecina stanovnistva Izraela dolazi iz Rusije, njihove veze su neupitne, ne trebas dovoditi taj savez u pitanje. Sve sta Putler prica o Palestini on to radi iz dva razloga:
1) Rusija ima doktrinu komunizma koja je ostala iz CCCP-a, prema tome mora postojati emaptija prema pokretima otpora, isto smo i mi naslijedili iz Juge i najveceg sina(sad ustat).
2) Putler pokusava da se prikaze kao vodja slobodnog svijeta, i da uspostavi savez sa muslimanskim zemljama, koji je naravno lazan osim ako zelis da budes kao Kadirovac.
Ne ulaziti u price velikih, sva velika carstva imaju samo svoje interese, a uvijek nahehemo mi mali. A pogotovo mi Bosnjaci kao granica.
-
Trappist
#21824 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sve se slazem druze, ali kad vec spominjes velike, imas ameriku (nato) protiv rusije (i kine koliko-toliko), a izrael je debelo na strani ovih prvih. Tako da nema logike da dodik prima nekakve instrukcije iz moskve za sve, pa onda leti kod "neprijatelja" ne bi li ga ko potapsao po ramenu.dr_Evil wrote: ↑28/03/2025 08:55Vecina stanovnistva Izraela dolazi iz Rusije, njihove veze su neupitne, ne trebas dovoditi taj savez u pitanje. Sve sta Putler prica o Palestini on to radi iz dva razloga:
1) Rusija ima doktrinu komunizma koja je ostala iz CCCP-a, prema tome mora postojati emaptija prema pokretima otpora, isto smo i mi naslijedili iz Juge i najveceg sina(sad ustat).
2) Putler pokusava da se prikaze kao vodja slobodnog svijeta, i da uspostavi savez sa muslimanskim zemljama, koji je naravno lazan osim ako zelis da budes kao Kadirovac.
Ne ulaziti u price velikih, sva velika carstva imaju samo svoje interese, a uvijek nahehemo mi mali. A pogotovo mi Bosnjaci kao granica.
- madesa
#21825 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
i dalje je najjaci u RS-u, ni ti ce biti uhapsen a pogotovo u zatvor otici. Radi sta zeliOznaka Tablica wrote: ↑28/03/2025 08:54Jazavci iz Mehmeda Spahe liked your post.madesa wrote: ↑28/03/2025 08:44Oznaka Tablica wrote: ↑28/03/2025 08:42 U dvije godine mandata trojke, Dodik je od najjaceg politicara stigao do osudjenika i bjegunvca, najsramotnijeg politicara, nepozeljnog, istraumiranog, punog straha i nema pojma sta treba da radi. Svaki njegov korak u zadnje vrijeme je blamaza samo takva
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()