Ukrajina
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#21801 Re: Ukrajina
samo se vi zajebavajte
kada drug putin drekne ima svi da stanu u stavu mirno ... i francuzi da isporuče brodove i njemačka da kupi još plina
pa vi skontajte ko je glavni baja
kada drug putin drekne ima svi da stanu u stavu mirno ... i francuzi da isporuče brodove i njemačka da kupi još plina
pa vi skontajte ko je glavni baja
- GAU8
#21802 Re: Ukrajina
U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
Velikosrbi navijaju za Ruse, ali ne zato sto ih vole ili vole njihove tekovine ili nacin zivota, vec sto misle da ih oni podrzavaju u velikosrpskoj ideji.
Velikosrbi "mrze" USA, ne zato sto mrze americki nacin zivota, demokratiju, kapitalizam, vec zato sto su im maznuli srce Srbije.
Sva prica se bazira iskljucivo na ta dva motiva, koliko god se upirali da zvuce drugacije...
Velikosrbi navijaju za Ruse, ali ne zato sto ih vole ili vole njihove tekovine ili nacin zivota, vec sto misle da ih oni podrzavaju u velikosrpskoj ideji.
Velikosrbi "mrze" USA, ne zato sto mrze americki nacin zivota, demokratiju, kapitalizam, vec zato sto su im maznuli srce Srbije.
Sva prica se bazira iskljucivo na ta dva motiva, koliko god se upirali da zvuce drugacije...
- Challenger__
#21803 Re: Ukrajina
A jeli? Hajde sada kada si tako "bistar" protumači rezultate ove hrvatske anete: forum.hr, Pogledaj rezultate ankete: Ja sam u ovom sukobu na strani....GAU8 wrote:U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
Reci mi Šahbaze veliki, koji su skriveni motivi hrvatskih forumaša?
- japin_mutapi
#21804 Re: Ukrajina
ta anketa je false flag srboruskih fanatika druga putinaChallenger__ wrote:A jeli? Hajde sada kada si tako "bistar" protumači rezultate ove hrvatske anete: forum.hr, Pogledaj rezultate ankete: Ja sam u ovom sukobu na strani....GAU8 wrote:U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
-
Bodkin
#21805 Re: Ukrajina
Jarane...jel tebi 12 godina pa ovako gledas na zivot? Ako nije dobro se zamisliGAU8 wrote:U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
-
Kaligula I
#21806 Re: Ukrajina
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/49587 ... ije-Rusiji
...Kosovo uvele sankcije Rusiji...e sad je vrag odnio šalu...

...Kosovo uvele sankcije Rusiji...e sad je vrag odnio šalu...
- GAU8
#21807 Re: Ukrajina
Je li ti imas ograniceno pamcenje, ili neke druge smetnje, pa da nakon Oluje, Cirilicnih tabli u Vukovaru itd. vjerujes u ovo????Challenger__ wrote:A jeli? Hajde sada kada si tako "bistar" protumači rezultate ove hrvatske anete: forum.hr, Pogledaj rezultate ankete: Ja sam u ovom sukobu na strani....GAU8 wrote:U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
- GAU8
#21808 Re: Ukrajina
Stvarni motivi su uvijek jako jednostavni.Bodkin wrote:Jarane...jel tebi 12 godina pa ovako gledas na zivot? Ako nije dobro se zamisliGAU8 wrote:U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#21809 Re: Ukrajina

četvrtak 18.09.2014 | 18:07
Ukrajina traži ubojitu vojnu opremu
Izvor: Beta
Vašington -- Ukrajinski predsednik Petro Porošenko tražio je danas u američkom Kongresu od SAD ubojitu vojnu opremu za vojnike koji se bore protiv proruskih pobunjenika.
sreda 17.09.2014 | 21:54
"Za međusobne sankcije SAD i EU"
Izvor: Tanjug
Moskva -- Predsednik Donjeg doma ruskog parlamenta Sergej Nariškin rekao je da Sjedinjene Američke Države i Evropska unija treba da uvedu sankcije jedni drugima.

-
Kaligula I
#21810 Re: Ukrajina
Jaroš otvoreno prijeti Porošenku da će zavrsiti kao njegov prethodnik
http://german.ruvr.ru/2014_09_18/Nat...derholen-2455/
...tipičan primjer sukoba korisnih idiota...Jaroš čeka Muzičkova sudbina...ali ko zna što će bit i sa Porošenkom, jer je i on korisni idiot, samo višeg ranga i nivioa...
http://german.ruvr.ru/2014_09_18/Nat...derholen-2455/
...tipičan primjer sukoba korisnih idiota...Jaroš čeka Muzičkova sudbina...ali ko zna što će bit i sa Porošenkom, jer je i on korisni idiot, samo višeg ranga i nivioa...
- pici
#21811 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:A jeli? Hajde sada kada si tako "bistar" protumači rezultate ove hrvatske anete: forum.hr, Pogledaj rezultate ankete: Ja sam u ovom sukobu na strani....GAU8 wrote:U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
malo fali da ovo nadjaČa krimske plaže
-
Bodkin
#21812 Re: Ukrajina
Daj ne budi smijesan. Dobro znam da ti je iq veci od ovogaGAU8 wrote:Stvarni motivi su uvijek jako jednostavni.Bodkin wrote:Jarane...jel tebi 12 godina pa ovako gledas na zivot? Ako nije dobro se zamisliGAU8 wrote:U sustini je cijela stvar vrlo jednostavna.
-
Kaligula I
#21813 Re: Ukrajina
...zašto generaliziraš stvar?...nisu svi Hrvati protiv ćirilice i protiv Srba...dobro je poznato da je tu riječ o hrvatskim nacionalistima...sva sreća da ima ljudi progresivnih shvaćanja u svim narodima, pa ih, eto, ima i među Hrvatima...ali tebi to iz nekih razloga ne odgovara...želiš pošto poto da su svi Hrvati kontra svih Srba...to je naprosto nemoguće, ali ti i pored toga dovodiš u pitanje ovu anketu...ovo je odličan dokaz da su Hrvati racionalni ljudi koji umiju da misle svojom glavom i ništa više...a ti laprdaj ko i obično i navlači vodu na svoj prazni mlin...GAU8 wrote:
Je li ti imas ograniceno pamcenje, ili neke druge smetnje, pa da nakon Oluje, Cirilicnih tabli u Vukovaru itd. vjerujes u ovo????
-
Martinez_
#21814 Re: Ukrajina
Dakle, prvo si napisao da su Srbi za Ruse iz sebičnih velikosrpkih razloga a onda mrtav ladan napišeš ovako nešto- gde je valjda očekivano i razumljivo da su Hrvati KONTRA Rusije iz takođe sebičnih nacionalističkih razloga - jer su Srbi za Ruse a Hrvati po defaultu moraju da mrze Srbe zbog 90-ihGAU8 wrote:
Je li ti imas ograniceno pamcenje, ili neke druge smetnje, pa da nakon Oluje, Cirilicnih tabli u Vukovaru itd. vjerujes u ovo????
- LBVIEW
#21815 Re: Ukrajina
Kako bilo,tamo gdje su ordinirali Huska i drustvo nije bilo "oslobadanja" bosnjackih sela od strane "prvoboraca" koji nisu bili sigurni jesu li ponijeli subaru ili titovku, o cemu je ,btw., i Copic pisao.A znas koliko me zaboli sto potomci tih istih sto su u "oslobodilackim" akcijama "oslobadali" Bosnjake i zivota i imetka od Kulen Vakufa do Bilece, a koji su 90- tih i sami nastavili putevima predaka,antifasistickim dakako, imaju reci na tu temu.radostan dan wrote: vidi ovog pripadnka forumske narodne milicije a la husnija 1943...kako ide, murga?
Nego, da se vratimo na temu- dokle ces se ti blamirati "politickim analizama" kako bi sakrio pravi motiv antiamerikanizma?
Gdje nestade to silno junastvo i cojstvo, su cim ces pred Milosa, jadan ne bio?
- Challenger__
#21816 Re: Ukrajina
Njegov ispad je klasičan primjer poricanja očigledne istine. Primjer drugi. Gallup, 2014, najveća opasnost po svjetski mir:Kaligula I wrote:ovo je odličan dokaz da su Hrvati racionalni ljudi koji umiju da misle svojom glavom i ništa više...a ti laprdaj ko i obično...
Vjerovatno je ova četvrtina planete srpske nacionalnosti... I tako u krug: poricanje, poricanje, poricanje... Stvar, ipak, definitivno jeste jednostavna: za neke ljude nije međunarodna politika.
- Challenger__
- Co0l
#21818 Re: Ukrajina
Opet Cheli uvodi kojekakve forumske ankete kao argument u diskusiju 
- pici
#21819 Re: Ukrajina
Poruka Rusije: Vrhovni zapovjednik dupina-špijuna je Vladimir Putin
Moskva, 17.09.2014., 11:24
Skupinu dupina Rusija je zaplijenila nakon aneksije Krima. Obučeni su da traže i postavljaju mine, ali i napadaju neprijateljske ronioce.
Rusija je i službeno priznala da je mobilizirala ukrajinske dupine špijune što znači da bi sada mogli biti korišteni u pomorskim operacijama protiv Zapada, piše Daily Mail.
Posebno obučeni sisavci zaplijenjeni su kada je Rusija u ožujku aneksirala Krim. Moskva je službeno odbila zahtjev da ih preda natrag i potvrdila da je njihov vrhovni zapovjednik sada Vladimir Putin.
Dupini su za vojne dužnosti obučavani u Državnom oceanografskom institutu koji je Ukrajina naslijedila kada je prije 23 godine propao Sovjetski savez. Guverner Sevastopolja Sergej Menyailo rekao je kako je nadležnost nad objektom sada u potpunosti predana ruskom Ministarstvu obrane.
Putin ismijao sankcije EU i SAD-a
Osim nad 13 dupina, Moskva je preuzela nadzor i nad brojnim morskim lavovima. Životinje su obučene da traže mine, podmeću bombe na neprijateljske brodove te da napadaju neprijateljske ronioce posebnim noževima i pištoljima fiksiranim na njihovim glavama. Drugi su navodno školovani za anti-sabotaže i spasilačke misije.
Sovjetski savez dupine je u ove svrhe počeo koristiti 1973. godine. Obzirom da NATO vrši stalne ophodnje u Crnom moru zbog ukrajinske krize, Rusija bi u teoriji mogla zaposliti životinje u borbi protiv zapadnih brodova.
Četiri dupina koja su pomagala u liječenju djece oboljele od cerebralne paralize premještena su u civilnu službu i nastavit će obavljati vrijedan posao.

Hajd sad potopite cionistiČkozapadnokapitalistiČkije brod...
- japin_mutapi
#21820 Re: Ukrajina
ljudi ba nemojte se toliko zajebavati jel hoćete da nam putin ukine temu a more bit i forum
polako laganini ...
baj d vej i usput molba čeliju i ekipi da prenesu drugarske mahsus-pozdrave drugu putinu

polako laganini ...
baj d vej i usput molba čeliju i ekipi da prenesu drugarske mahsus-pozdrave drugu putinu
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#21821 Re: Ukrajina
Grijesis moj Bodkin, taj IQ misli da ako prodje dovoljno postova i dovoljno slikica, da ce neko zaboraviti njegove provale ...Bodkin wrote:Daj ne budi smijesan. Dobro znam da ti je iq veci od ovogaGAU8 wrote:Stvarni motivi su uvijek jako jednostavni.Bodkin wrote:
Jarane...jel tebi 12 godina pa ovako gledas na zivot? Ako nije dobro se zamisli
Nego GAU8 lutko moja lijepa, koja ona USA partija stoji iza storm cloudsa ?
-
UnscarD
#21822 Re: Ukrajina
Neka bolan, gdje bi se drugo obrazovao ...Challenger__ wrote:Može li iko obuzdati ovog đuturuma i njegove sulude off-topic slikovnice... S*ebao je temu, totalno.
-
UnscarD
#21823 Re: Ukrajina
Ako je Gallup forumska anketa. ..mislim ono, dajte se uozbiljiti ne...Co0l wrote:Opet Cheli uvodi kojekakve forumske ankete kao argument u diskusiju
-
radostan dan
#21824 Re: Ukrajina
već sam napisao, ali pošto si zaštićen poput medvjeda ovdje na forumu, pa se ljudi koji ti kažu gdje ti je mjesto -baniraju, da ponovim murga -LBVIEW wrote:Kako bilo,tamo gdje su ordinirali Huska i drustvo nije bilo "oslobadanja" bosnjackih sela od strane "prvoboraca" koji nisu bili sigurni jesu li ponijeli subaru ili titovku, o cemu je ,btw., i Copic pisao.A znas koliko me zaboli sto potomci tih istih sto su u "oslobodilackim" akcijama "oslobadali" Bosnjake i zivota i imetka od Kulen Vakufa do Bilece, a koji su 90- tih i sami nastavili putevima predaka,antifasistickim dakako, imaju reci na tu temu.radostan dan wrote: vidi ovog pripadnka forumske narodne milicije a la husnija 1943...kako ide, murga?![]()
Nego, da se vratimo na temu- dokle ces se ti blamirati "politickim analizama" kako bi sakrio pravi motiv antiamerikanizma?
Gdje nestade to silno junastvo i cojstvo, su cim ces pred Milosa, jadan ne bio?
da je zakon o raspirivanju mržnje zaista zaživio, tebi bi glavna preokupacija bila - da ti ne ispadne sapun dok se kolektivno kupaš sa takvm kao što si ti...
nego murgice, koliko si danas otkrio četnika na forumu? jesi javio centrali? šta kažu,hajl murga...
to što te boli javiš se doktoru, ili u kućnoj radinosti, kakav melem da ti omotaju...
pa dok si na bolovanju, čitaj tog ćopića, iznova i iznova, ima mogo toga da naučiš od debeljuce iz hašana..
ps.
nemoj me pogrešno shvatiti, ali ti bolovi...hoće to kad se puno drka na ss i handžar.
- Challenger__
#21825 Re: Ukrajina
Ufff, ti bi da zavališ bijelu ekipu... Pošalji nekog iz svog džemata da ga pozdravi. Koga? Hmmm... - Coola! Pa ako mu primi pozdrave, primio je, ako hudnik nestane, ili se u povratku raspadne od radijacije, probao je, što jest'-jest'.japin_mutapi wrote:baj d vej i usput molba čeliju i ekipi da prenesu drugarske mahsus-pozdrave drugu putinu
p.s.
Mene ne šalji dalje od Kaira. He,he.