Još jedan primjer matorog vozača željnog pažnje koji ne poznaje propise i saobraćajne znakove. Kao npr znak zabrane zaustavljanja i parkiranja osim za vozila u kvaru. A izgleda nije uključio ni sva 4 žmigavca.amar1994 wrote:evo sad ce ti neko kocit sa 130 na 0 zbog gume,za ovo i sluze slepa i bihamk,ovi vijest napravili
![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mirsadu ... /190524129
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
vauvau
#21776 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- muha_sa
#21777 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a neki problem stat kad vidiš vozaca da je u nevolji pa ga priupitat trebal štabasicm wrote:Pisa po glavama naroda, cuj nije mu stao niko. Pukne guma, vadis rezervnu i mijenjas. Nema rezervne, pjena ne koristi, zovi sluzbe, i da mu stane drugo auto ne pase mu njegova rezervna.
Trece, ko ga j..., sto nije mahao.
jebi ga, neka nova vremena a i ljudi
hiljade primjera a izdvojit cu samo jedan
znam ja nas jebo nas
-
tempuser
#21778 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad platis kaznu ne moras mu ga sutra pomaci, ne mozes 2 x platiti kaznu za isti prekrsaj!dadoka84 wrote:Platio bi s merakom 40KM, jer pojedinci stvarno nemaju granica bezobrazluka. Ispred moje firme lik na sred dvosmjerne ulice ostavio auto i otišao na džumu. Kamion u prolazu lijepo sastruga cijelu stranu auta i ode.
- kabal1337
#21779 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa lijepo zamijenis sam svoj tocak. Ako nemas, treba ti kaznu pisati zbog ne nosenja opreme. ( Ako nemas rezervne, trebas imati set za reparaciju).
Smijesno, to on staje nekome.
Smijesno, to on staje nekome.
- animus
#21780 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ljudi su stajali ranije i bili zrtve raznih prevara. U ovakvoj drzavi je to postalo glupo. Ako bas vidis da nekom treba pomoc onda ok.
- amar1994
#21781 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije to isto,autoput je druga prica,naravno da ces stat nekome ako se recimo auto zapali,sve ostalo je zabranjenomuha_sa wrote:a neki problem stat kad vidiš vozaca da je u nevolji pa ga priupitat trebal štabasicm wrote:Pisa po glavama naroda, cuj nije mu stao niko. Pukne guma, vadis rezervnu i mijenjas. Nema rezervne, pjena ne koristi, zovi sluzbe, i da mu stane drugo auto ne pase mu njegova rezervna.
Trece, ko ga j..., sto nije mahao.![]()
jebi ga, neka nova vremena a i ljudi![]()
hiljade primjera a izdvojit cu samo jedanCvila--semafor iza energopetrolove pumpe--covjeku se u srednjoj traci ugasilo auto drito na semaforu
vergla al nikako da upali--uredno upali sva 4 i izadje iz auta--kad je nastala svirka
svi po sireni a niko da izadje i pomogne momku da pregura auto desetak metara naprijed na proširenje
![]()
znam ja nas jebo nas
-
vauvau
#21782 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je druga stvar. Na autocesti nema zaustavljanja osim ako si u kvaru.muha_sa wrote:a neki problem stat kad vidiš vozaca da je u nevolji pa ga priupitat trebal štabasicm wrote:Pisa po glavama naroda, cuj nije mu stao niko. Pukne guma, vadis rezervnu i mijenjas. Nema rezervne, pjena ne koristi, zovi sluzbe, i da mu stane drugo auto ne pase mu njegova rezervna.
hiljade primjera a izdvojit cu samo jedanCvila--semafor iza energopetrolove pumpe--covjeku se u srednjoj traci ugasilo auto drito na semaforu
vergla al nikako da upali--uredno upali sva 4 i izadje iz auta--kad je nastala svirka
svi po sireni a niko da izadje i pomogne momku da pregura auto desetak metara naprijed na proširenje
![]()
znam ja nas jebo nas
- vjeshalica
#21783 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja fkt ne znam ove nove generacije sto su im babo i mater dalinpare da odma sa 18 polazu vozacki,jesu li sposobni guzice oprat i govoriti a kamoli voziti
Sve nekakve slinave dzigerice mutavi,bleje ko peš oko sebe i misle da im instruktor sve treba govoriti
Koliko god bio tolerantan na njihovo ucenje i neznanje,nema sanse vise da se trpi njihovo ometanje saobracaja i blejanje okolo konzadnji debil i voznja 20 na sat pravljenje guzve i gluparije
Sve nekakve slinave dzigerice mutavi,bleje ko peš oko sebe i misle da im instruktor sve treba govoriti
Koliko god bio tolerantan na njihovo ucenje i neznanje,nema sanse vise da se trpi njihovo ometanje saobracaja i blejanje okolo konzadnji debil i voznja 20 na sat pravljenje guzve i gluparije
-
Seawolf
#21784 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nema ni reflektirajući žuti (narandžasti) prsluk.vauvau wrote:Još jedan primjer matorog vozača željnog pažnje koji ne poznaje propise i saobraćajne znakove. Kao npr znak zabrane zaustavljanja i parkiranja osim za vozila u kvaru. A izgleda nije uključio ni sva 4 žmigavca.amar1994 wrote:evo sad ce ti neko kocit sa 130 na 0 zbog gume,za ovo i sluze slepa i bihamk,ovi vijest napravili
![]()
- muha_sa
#21785 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije nevolja kad covjeku vrsine guma i ne može daljeamar1994 wrote:Nije to isto,autoput je druga prica,naravno da ces stat nekome ako se recimo auto zapali,sve ostalo je zabranjenomuha_sa wrote:a neki problem stat kad vidiš vozaca da je u nevolji pa ga priupitat trebal štabasicm wrote:Pisa po glavama naroda, cuj nije mu stao niko. Pukne guma, vadis rezervnu i mijenjas. Nema rezervne, pjena ne koristi, zovi sluzbe, i da mu stane drugo auto ne pase mu njegova rezervna.
![]()
znam ja nas jebo nas
svaki autoput ima zaustavnu traku za ne daj bože
sa mojom generacijom nestaje vozacka solidarnost
- basicm
#21786 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Muha, prije nije niko stajao bezveze, niti je bilo tetkica koje nece ni trokut da izvade. Niti narkomana, niti cigana sto ti prodaju prstenje i serpe za 20% cijene niti niti...
Druga vremena, i ako bi stao covjek, treba se strpiti dok te prodje i nastavis dalje. Jedino kad ocigledno vidis situaciju.
Druga vremena, i ako bi stao covjek, treba se strpiti dok te prodje i nastavis dalje. Jedino kad ocigledno vidis situaciju.
-
Throttle
#21787 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma danas su takvi ljudi da, ako stanes, rizikujes da te neko zatjera u onu stvar sto ne gledas svoja posla 
- muha_sa
#21788 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Throttle wrote:Ma danas su takvi ljudi da, ako stanes, rizikujes da te neko zatjera u onu stvar sto ne gledas svoja posla
kad bolje razmislim ima i ta mjesta
nebitan je ovaj Mirsad, ne pišem što je on u pitanju neg znam sebe--stao bi i pomogo covjeku
- kabal1337
#21789 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne zna gumu zamijenit ? ma mora da se salis. Treba mu prste polomit. Dodjes kuci, imas parking. Dizalicu u ruke. uputstvo pitas nekog da ti objasni. A ne da zagusti da ne znas.
Bruka i sramota.
Bruka i sramota.
- muha_sa
#21790 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ima ih kolko hoŠ koji ne znaju gdje mu stoji rezervna a kad vidi kljuc za šarafe na tocku konta kakva je ovo skalamerijakabal1337 wrote:ne zna gumu zamijenit ? ma mora da se salis. Treba mu prste polomit. Dodjes kuci, imas parking. Dizalicu u ruke. uputstvo pitas nekog da ti objasni. A ne da zagusti da ne znas.
Bruka i sramota.
kad sam birvaktile imAo ficu pa odem kod Šandora da zamjenim dihtung na poklopcu
Pokoj mu duši
-
Throttle
#21791 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma sve je otislo u k. Bio je prije koju godinu slučaj kad je lik stao stoperima negdje oko Doboja da ih poveze pa ga ovi u Begovom hanu istjerali pistoljem iz auta i dosli u Zenicu gdje ih je, jedva, policija zaustavila al i to nakon sto su udarili u drvo il sta vec
I hajde stani nekome više, iz najbolje namjere
Jedino ako imaš vremena procijenit stvarno jel lik uredan pa da probaš pomoći, a ovako na autocesti sa 130 kočit da nekom zamijeniš gumu il šta već, ne bih vala ni ja. A ako ne zna montirat dizalicu i 4 šarafa odvrnut treba ga pustit da se pati kad je nezainteresovan.
Ja ženi pokazao gdje se mjeri ulje, gdje je rashladna tekućina, koliki otprilike trebaju bit pritisci u gumama. Evo prošlo je 3-4 godine od toga možda, vjerujem da ne zna gdje je ručka za dizanje haube
Jednostavno nezainteresovanost. Zato ja moram znat šta je prezla i gdje u prodavnici stoji prašak za pecivo i koji omekšivač koristimo 
Jedino ako imaš vremena procijenit stvarno jel lik uredan pa da probaš pomoći, a ovako na autocesti sa 130 kočit da nekom zamijeniš gumu il šta već, ne bih vala ni ja. A ako ne zna montirat dizalicu i 4 šarafa odvrnut treba ga pustit da se pati kad je nezainteresovan.
Ja ženi pokazao gdje se mjeri ulje, gdje je rashladna tekućina, koliki otprilike trebaju bit pritisci u gumama. Evo prošlo je 3-4 godine od toga možda, vjerujem da ne zna gdje je ručka za dizanje haube
- Laertes
#21792 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Throttle wrote:Ma sve je otislo u k. Bio je prije koju godinu slučaj kad je lik stao stoperima negdje oko Doboja da ih poveze pa ga ovi u Begovom hanu istjerali pistoljem iz auta i dosli u Zenicu gdje ih je, jedva, policija zaustavila al i to nakon sto su udarili u drvo il sta vec
Ja ženi pokazao gdje se mjeri ulje, gdje je rashladna tekućina, koliki otprilike trebaju bit pritisci u gumama. Evo prošlo je 3-4 godine od toga možda, vjerujem da ne zna gdje je ručka za dizanje haubeJednostavno nezainteresovanost. Zato ja moram znat šta je prezla i gdje u prodavnici stoji prašak za pecivo i koji omekšivač koristimo
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21793 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Voziti opela a da ne znas gdje je rucica za haubu,......Throttle wrote:Ma sve je otislo u k. Bio je prije koju godinu slučaj kad je lik stao stoperima negdje oko Doboja da ih poveze pa ga ovi u Begovom hanu istjerali pistoljem iz auta i dosli u Zenicu gdje ih je, jedva, policija zaustavila al i to nakon sto su udarili u drvo il sta vec
Ja ženi pokazao gdje se mjeri ulje, gdje je rashladna tekućina, koliki otprilike trebaju bit pritisci u gumama. Evo prošlo je 3-4 godine od toga možda, vjerujem da ne zna gdje je ručka za dizanje haubeJednostavno nezainteresovanost. Zato ja moram znat šta je prezla i gdje u prodavnici stoji prašak za pecivo i koji omekšivač koristimo
- muha_sa
#21794 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Throttle wrote:Ma sve je otislo u k. Bio je prije koju godinu slučaj kad je lik stao stoperima negdje oko Doboja da ih poveze pa ga ovi u Begovom hanu istjerali pistoljem iz auta i dosli u Zenicu gdje ih je, jedva, policija zaustavila al i to nakon sto su udarili u drvo il sta vec
-
530i
#21795 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam gdje je rezervni točak na ovom Meganu, ali kod nekih francuskih auta rezerva je pune veličine i nalazi se ispod gepeka, pristup je izvana. Poteško za rukovanje i meni, a čisto sumnjam da bi neko slabiji ili neko žensko uopšte i mogao. Preuzeli fol od renoa 4 koji je imao malu 13" gumu širine 135, za 15" koja je 185 ili 195.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21796 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dosta francuskih auta je imalo rezervnu ispod gepeka, mislim da je i kod ovog megana ista situacija. Zapekne, pa ni agent wd 40 nemere pomoći...530i wrote:Ne znam gdje je rezervni točak na ovom Meganu, ali kod nekih francuskih auta rezerva je pune veličine i nalazi se ispod gepeka, pristup je izvana. Poteško za rukovanje i meni, a čisto sumnjam da bi neko slabiji ili neko žensko uopšte i mogao. Preuzeli fol od renoa 4 koji je imao malu 13" gumu širine 135, za 15" koja je 185 ili 195.
- kabal1337
#21797 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne budi smijesan nije uopste tesko530i wrote:Ne znam gdje je rezervni točak na ovom Meganu, ali kod nekih francuskih auta rezerva je pune veličine i nalazi se ispod gepeka, pristup je izvana. Poteško za rukovanje i meni, a čisto sumnjam da bi neko slabiji ili neko žensko uopšte i mogao. Preuzeli fol od renoa 4 koji je imao malu 13" gumu širine 135, za 15" koja je 185 ili 195.
-
530i
#21798 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije što zapekne nego je guma velika i teška (15"), a prostor je knap. Kad se skida nekako i ide, ali kad se vraća mora se leć i nabit do kraja na nosač da bi se isti mogao zakačit na kuku koju drži taj šaraf.konektovan wrote:Dosta francuskih auta je imalo rezervnu ispod gepeka, mislim da je i kod ovog megana ista situacija. Zapekne, pa ni agent wd 40 nemere pomoći...530i wrote:Ne znam gdje je rezervni točak na ovom Meganu, ali kod nekih francuskih auta rezerva je pune veličine i nalazi se ispod gepeka, pristup je izvana. Poteško za rukovanje i meni, a čisto sumnjam da bi neko slabiji ili neko žensko uopšte i mogao. Preuzeli fol od renoa 4 koji je imao malu 13" gumu širine 135, za 15" koja je 185 ili 195.
@kabl
dijete, probaj pa se javi
- nepass1
#21799 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma,haj ja ih znam sto su 20km placali da im se lanci stave 
-
vauvau
#21800 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Eh, vidiš, i to mu fali. Čovjek pravi prekršaj i poziva druge da prave prekršaj. Poziv na stvaranje haosa u inače harmoničnoj i idiličnoj atmosferi.Seawolf wrote:Nema ni reflektirajući žuti (narandžasti) prsluk.vauvau wrote:Još jedan primjer matorog vozača željnog pažnje koji ne poznaje propise i saobraćajne znakove. Kao npr znak zabrane zaustavljanja i parkiranja osim za vozila u kvaru. A izgleda nije uključio ni sva 4 žmigavca.amar1994 wrote:evo sad ce ti neko kocit sa 130 na 0 zbog gume,za ovo i sluze slepa i bihamk,ovi vijest napravili
![]()