Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
tempuser

#21776 Re: Gdje u Sa......

Post by tempuser »

Mozes, ali u radnjama gdje ti na jedan orignal uvale 3 dupljaka.
shape of despair

#21777 Re: Gdje u Sa......

Post by shape of despair »

LikeLike wrote:Znaci ispade u Sarajevu se ne mogu kupiti original patike? Ne lupajte bezveze, ja sam imao Nike ACG patike kupljene kod nas i poslije 3-4 godine nosanja su bile kao nove.
Prije dvije godine sam u Nike shopu kupio maksice koje su i dan danas kao nove. Adidas Superstar imam dva modela jedan star 2 godine drugi godinu isto kao nove. Prije ce biti da neko ne zna da nosi i cuva stvari. Ja cim uzmem patiku u ruku znam da li je original.
:-)
nepass1

#21778 Re: Gdje u Sa......

Post by nepass1 »

tempuser wrote:
Dosadno mii wrote:
LikeLike wrote:Ja patike kupujem iskljucivo u Nike shopu, Adidas shopu i Intersportu. Ostale radnje uopste ne obilazim jer sam siguran da ne prodaju originale. U outletu se po mom misljenju prodaje neispravna roba, bar ono sto sam ja vidio do sada.

Sto se tice patika za trcanje, nosim Nike Lunar 6 cini mi se i predobre su. Kupio u Intersportu. Kao da hodam po oblacima :mrgreen:
Pa nike i adidas je valjda isti vrag ko i sport vision i buzz
Jeste, ja sve te radnje, bar sto se tena tice, olimpijski preskacem. Mozda neka pamucna majica i sl, ali nesto sto ima vjestacke materijale zrdaoooo.
Prvi satro Nike shop je bio Basket u Strossmayerovoj, novo u Sarajevo, brend store, originali qu-pa! Ja kupio neke Nike ACG tene negdje vani (tek se pojavile), jaranu se svidjele, kupi u Basketu identicne, izvrne se finih para za njih. Za mjesec noga pocne da smrdi, za 6 mjeseci se pocnu raspadati. Moje i dan-danas u komadu, sluze kao radne po vikendici, a tome ima min 15 god.
ja sam uzimao stvari u adidasu, dux jbt zivot 150KM platio, izblijedio za par mjeseci. patike platio oko 100KM na snizenju, nikad mi u zivotu noge nisu tako smrdile. jebbo macku u fazi raspada u julu mkesecu
demagog

#21779 Re: Gdje u Sa......

Post by demagog »

Gdje se mogu popraviti Bose slusalice? Nije kvar na elektronici nego je poderan onaj mekani dio koji se naslanja na uho.
LikeLike

#21780 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

tempuser wrote:Mozes, ali u radnjama gdje ti na jedan orignal uvale 3 dupljaka.
Ti tvrdis da u Nike i Adidas shopu ima dupljaka?
LikeLike

#21781 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

shape of despair wrote:
LikeLike wrote:Znaci ispade u Sarajevu se ne mogu kupiti original patike? Ne lupajte bezveze, ja sam imao Nike ACG patike kupljene kod nas i poslije 3-4 godine nosanja su bile kao nove.
Prije dvije godine sam u Nike shopu kupio maksice koje su i dan danas kao nove. Adidas Superstar imam dva modela jedan star 2 godine drugi godinu isto kao nove. Prije ce biti da neko ne zna da nosi i cuva stvari. Ja cim uzmem patiku u ruku znam da li je original.
:-)
?
tempuser

#21782 Re: Gdje u Sa......

Post by tempuser »

LikeLike wrote:
Naravno! Jucer-prekjucer sam napisao da sam u Nike outletu (vjerovatno je to dio Sport Visiona) probao identicne tene kakve imam (MD Runner kupio u Nike store u Outletu u Noventa di Piave) i da je prvo ulozak je katastrofa, jasticici uopste nisu na svom mjestu, a drugo desna je toliko felsava kao da je neko ravnih tabana nosio godinu.
stachu

#21783 Re: Gdje u Sa......

Post by stachu »

tempuser wrote:
LikeLike wrote:
Naravno! Jucer-prekjucer sam napisao da sam u Nike outletu (vjerovatno je to dio Sport Visiona) probao identicne tene kakve imam (MD Runner kupio u Nike store u Outletu u Noventa di Piave) i da je prvo ulozak je katastrofa, jasticici uopste nisu na svom mjestu, a drugo desna je toliko felsava kao da je neko ravnih tabana nosio godinu.
Bjez ba, kupio maxice u SportVisionu, nakon mjesec djon propuh'o....
Kupio nekad tene u Buzzu, ko da krepanu macku umjesto nogu imam...
Od sada ako kupujem kod nas tene idem u Intersport, i nedavno sam uzeo jedne Puma, zadovoljan (nesto kontam ipak su ozbiljnija firma), i nedavno sam uzeo jedne patike u Office-u (na snizenju), za sada su vise nego OK.
Ima kod nas dupljaka i vise nego smo mi svjesni... :roll:
tempuser

#21784 Re: Gdje u Sa......

Post by tempuser »

stachu wrote:
tempuser wrote:
Bjez ba, kupio maxice u SportVisionu, nakon mjesec djon propuh'o....
Kupio nekad tene u Buzzu, ko da krepanu macku umjesto nogu imam...
Od sada ako kupujem kod nas tene idem u Intersport, i nedavno sam uzeo jedne Puma, zadovoljan (nesto kontam ipak su ozbiljnija firma), i nedavno sam uzeo jedne patike u Office-u (na snizenju), za sada su vise nego OK.
Ima kod nas dupljaka i vise nego smo mi svjesni... :roll:
Office shoes/Timberland je bugarska firma koje ima i vani i nekako time uljeva povjerenje, Deichman, kome se svijda njihova ponuda tena, je takodjer 1/1 pouzdan. Ja npr malcu u Deichamnu kupim Fila tene za 1/2 para koliko bi plato neke brand name u drugim radnjama, a siguran sam da nisu pljaka.
nepass1

#21785 Re: Gdje u Sa......

Post by nepass1 »

LikeLike wrote:
ili su dupljaci ili se adidas srozao na kvalitet winka
stachu

#21786 Re: Gdje u Sa......

Post by stachu »

nepass1 wrote:
LikeLike wrote:
ili su dupljaci ili se adidas srozao na kvalitet winka
Sta ti je wink skrivio... Za onu cijenu i vise nego kvalitetno :D
LikeLike

#21787 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

Ja sam vec rekao da je moje misljenje da nasi outleti prodaju neispravnu robu.
Svake patike koje sam probao ili kupio u Nike shopu su sigurno original.
U Adidas shopu nisam nikad druge tene osim Superstara kupio pa ne mogu tvrditi kakve su ostale, ali superstar su sigurno original.
Dvoje maksica imam i oboje su prekvalitetne i preudobne. Necu pisati koliko sam ih platio, ali original maksice se zna koliko kostaju.
Intersport je top kvalitet, ali izbor slab dosta, osim sportskih patika.
zdruzdjo

#21788 Re: Gdje u Sa......

Post by zdruzdjo »

Pozdrav
Potrebna mi je "spojna matica". Vise njih.
Treba mi tacno ako ko zna gdje ima a ne "pogledaj tu, pogledaj tamo". Penny nema.

Image
Nisrin

#21789 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

Gdje kupiti rasprscivac/prskalicu za ulje? Nema u Merkatoru Lozionicka.. :D
Plavo-bijeli

#21790 Re: Gdje u Sa......

Post by Plavo-bijeli »

E ne znam... Ja kupujem tene gdje stignem, ali uvijek u SCC ili BBI. Nike, Adidas shop, Sport LIfe, Buzz... Nedavno sam uzeo Air max 97 u Buzzu i prezadovoljan(osim sa cijenom), 2x sam uzeo u Nikeu, jedne Air Max evo treba treća godina prezadovoljan, sa drugima bijelim nisam zadovoljan jer se brzo uprljaju i mora procedura da se opere. Isto tako napr sam u Buzzu probao par drugih air max tena i ni jedne mi nešto nisu odgovarale na nozi, imao sam osjecaj kao da mi spadaju dok ih nosim, osim air max 97. Adidas superstar ne znam ni gdje sam kupio toliko je davno bilo, ali i dalje su dobre. Najlošija sam prije iskustva imao tipa sa 'Fred Perryem', bijele 150km, prije nekih 10 godina u vrijeme kad se furao taj ultra/casual style haha, raspale se nakon par mjeseci nošenja... fuj. Općenito najviše su mi se Adidas tene raspadale, one kao kožne.
mali_balon

#21791 Re: Gdje u Sa......

Post by mali_balon »

Ja ne vjerujem da je ista original u svim radnjama....iste tene u skenderiji scc i na piku samo su razlike u cijenama....za sad se nisam razocarao u salomon....bbi ili gsm u visi....jedne kupio nosio ih 3 godine (nista drugo nisam nosao sam te tene ni cipele ni cizme nista) druge isto 3 godine eno ih za sume i njive mogu jos.....imam evo trece vec godinu da kucnem u drvo nista im...e sad da li je original ili ne trebao bi jer kada se ode na njihov sajt izbaci da je gsm njihov ovlasteni prodavac ali to nista ne znaci....tako da.....am ne treba davat vise od 150KM za tene i gotovo.....to mi je neka prihvatljiva cifra koju bi mogo halalti ako nije original.....
Navodno obucu treba mijenjati nakon predjenih 500 600 kilometara.....ako su za trcanje onda jos ranije
newklear

#21792 Re: Gdje u Sa......

Post by newklear »

Zna li neko nekoga pouzdanog ko izdaje stan/apartman na dan, treba mi krajem maja (3 dana), da je blizu Ministarstva pravde... Da ovdje nikoga ne spominjemo javno može p.p....
Filadendron96

#21793 Re: Gdje u Sa......

Post by Filadendron96 »

Pozdrav svima. Moze li mi neko reći da li Sport vision i njihov outlet, po vašem mišljenju, prodaju kopije ili originale? Htio bih kupiti patike do 100 KM kao recimo ove:
https://www.intersport.ba/puma-puma-sma ... eme-258486

https://www.intersport.ba/nike-nike-cou ... eme-258085

Probao sam slicne Converse i Reebok patike u Sport vision outlet-u i svidjele su mi obje baš:

https://www.sportvision.ba/patike/52785804-pl-76

https://www.sportvision.ba/patike/52794 ... yal-comple

Hvala svima unaprijed na pomoći i preporuci ostalih shop-ova za koje mislite da imaju dobar izbor original obuće.
kabal1337

#21794 Re: Gdje u Sa......

Post by kabal1337 »

Ima li negdje dr. Martens 1461 ? Znam da bude u office, ali valjda kako je ova ljetna kolekcija nema ih.
Svakodobro!

#21795 Re: Gdje u Sa......

Post by Svakodobro! »

Kupiti kanu, knu - boja?
vjeshalica

#21796 Re: Gdje u Sa......

Post by vjeshalica »

Kod brace selefija ima :)
choseNz

#21797 Re: Gdje u Sa......

Post by choseNz »

Zna li iko mjenjacnicu u Sarajevu da ima Western Union? Znaci sve osim banke i pošte jer oni danas ne rade... Unaprijed zahvalan :bih: :bih:
Mr.Who

#21798 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Who »

Svakodobro! wrote:Kupiti kanu, knu - boja?
Badem
Altsa

#21799 Re: Gdje u Sa......

Post by Altsa »

Noz za skidanje silikona

Image
espn

#21800 Re: Gdje u Sa......

Post by espn »

Gdje kuputi suzavac sprej za samoodbranu?
Post Reply