Ja ne znam koju ti utakmicu gledas autogol ima veze sa golmanom Rome jer je nabio Zukanovica u tintaru i gdje si ti vidio za malo penal barem u prvom poluvremenu pocetak drugog sam propustio.Grean wrote:Zukanovic ima ozbiljne probleme sa Krunicem, sad za malo penal.
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Korisničkoime
#21776 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
-
missko
#21777 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ovaj Krunic je nas reprezentativac
- Grean
#21778 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kad je Zukanovic u pitanju njega uvijek neko nabije u tintaru, napuca loptu u ruku, nema srece pogotovo kad igra na stoperu. Kako god ima previse pehova za moj ukus u toj ulozi. Lijevi bek je nesto drugo, tu je manje pehali a i dolazi do izrazaja centarsut i tehnika.Korisničkoime wrote:Ja ne znam koju ti utakmicu gledas autogol ima veze sa golmanom Rome jer je nabio Zukanovica u tintaru i gdje si ti vidio za malo penal barem u prvom poluvremenu pocetak drugog sam propustio.Grean wrote:Zukanovic ima ozbiljne probleme sa Krunicem, sad za malo penal.
Sto se penala tice, ne znam u kojem dijelu ali bilo je na granici penala kad su nakon njegovog starta ukazivali pomoc Krunicu.
-
Dead Man Walking
#21779 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A tek ljudske (ne)kvalitete...Grean wrote:
Kad je Zukanovic u pitanju njega uvijek neko nabije u tintaru, napuca loptu u ruku, nema srece pogotovo kad igra na stoperu. Kako god ima previse pehova za moj ukus u toj ulozi. Lijevi bek je nesto drugo, tu je manje pehali a i dolazi do izrazaja centarsut i tehnika.
Sto se penala tice, ne znam u kojem dijelu ali bilo je na granici penala kad su nakon njegovog starta ukazivali pomoc Krunicu.
- Grean
#21780 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gledao utakmicu veceras? Ili onu u Irskoj? Vise puta pokazao da je kiks na stoperu. Lijevi bek je sigurnija uloga za njega.Dead Man Walking wrote:
A tek ljudske (ne)kvalitete...
-
Tyke
#21781 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bice da si pogrijesio jer nisam ni u cijem taboru bio niti cu biti.Zmijuga loma wrote:Meščini da si ti bio u taboru koji je smatrao da nema elementa nepotizma u Tinovoj inkluziji u prvu postavu pod Safvetom, pa da priupitam:Tyke wrote:A ako ga ponove pozove Mesa i pocne mu davati neke minute da igra, hocete li priznati javno da ste neznalice (pojedinci) ili ce to samo biti pokazatelj Mesinog neznanja?
Jesi li javno priznao da si neznalica kada je isti igrač sa 83% odigranih TAKMIČARSKIH minuta kod prethodnog selektora, spao na 0% kod novog?
- nikad Tino nije bio nas najlosiji igrac na terenu niti je direktno usrao nesto za cim zali cijela nasa fudbalska nacija, nit smrdi nit mirise, sto bismo rekli.
- neopravdano je Zuka izostavljen sa SP, ne znam jos je li dokazano da je Susic tome doprinjeo ili je stvarno zastopalo u nasoj administraciji Saveza, ili gdje vec!?
- Tino se jeste nekad i previse forsirao i cak nije trebao imati toliko odigranih minuta u nekim utakmicama pod Papetovom komandom, ali nazalost mi svakako sljakamo vec duze vrijeme u veznom redu.
- Ja, iskreno, nisam vidio neki napredak ni kod Mese, nista lijepo za oko, a bice da su i neki igraci igral pod rucnom dok je Pape bio tu (dal sto im se zamjerio svojim stavovima i nekom bespotrebnom bahatoscu, seljaklukom, onom mrskom facom, ili je Mesa bolji motivator, nemam pojma) a onda je krenula ta smjena, pozitivna prica i euforija, pa opet sok na kraju i neke nelogicnosti kod odabira igraca i postavke same igre, izmjena, vezni red nista nije napravio i unaprijedio igru, i to BEZ Tine Susica...
- Cak i sad prije vidim Susica u nasem nacionalnom timu, nego Hajrovica koji ne postoji (neka malo odmori od repke i posveti se klubskom igranju i ganjanju forme), Salihovica koji vise ne igra ozbiljan fudbal, Vrancic nisam pratio kako igra ove sezone (tj. igra li uopste) kao ni Cocalic i jos neki igraci koji su tu negdje, ali ne vidim razlog zasto izbaciti Susica.
Dajte mi neke razloge, argumente, jebemu vraga.
Covjece, u najbitnijoj utakmici ti stavljas Cocalica (koji se pogubio ko Hadzira u zitu) i mekanog Medunjanina protiv agilnih Iraca, a ziv Besic ti na klupi. Ma takvog igraca u takvoj utakmici stavljas makar s jednom nogom igrao pa gdje puklo da puklo. De ba, ova prica je davno otrcana i neki od vas samo u inat piskarate protiv Tine, a ne argumentovano.
-
Mirza007
#21782 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sa ili bez reprezentacije Tino ce sigurno jednog dana zavrsiti u Interu ........ Iz Zapresica.Tyke wrote:Bice da si pogrijesio jer nisam ni u cijem taboru bio niti cu biti.Zmijuga loma wrote:Meščini da si ti bio u taboru koji je smatrao da nema elementa nepotizma u Tinovoj inkluziji u prvu postavu pod Safvetom, pa da priupitam:Tyke wrote:A ako ga ponove pozove Mesa i pocne mu davati neke minute da igra, hocete li priznati javno da ste neznalice (pojedinci) ili ce to samo biti pokazatelj Mesinog neznanja?
Jesi li javno priznao da si neznalica kada je isti igrač sa 83% odigranih TAKMIČARSKIH minuta kod prethodnog selektora, spao na 0% kod novog?Ja samo gledam racionalno, cijenim ono sto je Pape napravio dobroga i kudim sve ono kasnije sto je usrao, nego:
- nikad Tino nije bio nas najlosiji igrac na terenu niti je direktno usrao nesto za cim zali cijela nasa fudbalska nacija, nit smrdi nit mirise, sto bismo rekli.
- neopravdano je Zuka izostavljen sa SP, ne znam jos je li dokazano da je Susic tome doprinjeo ili je stvarno zastopalo u nasoj administraciji Saveza, ili gdje vec!?
- Tino se jeste nekad i previse forsirao i cak nije trebao imati toliko odigranih minuta u nekim utakmicama pod Papetovom komandom, ali nazalost mi svakako sljakamo vec duze vrijeme u veznom redu.
- Ja, iskreno, nisam vidio neki napredak ni kod Mese, nista lijepo za oko, a bice da su i neki igraci igral pod rucnom dok je Pape bio tu (dal sto im se zamjerio svojim stavovima i nekom bespotrebnom bahatoscu, seljaklukom, onom mrskom facom, ili je Mesa bolji motivator, nemam pojma) a onda je krenula ta smjena, pozitivna prica i euforija, pa opet sok na kraju i neke nelogicnosti kod odabira igraca i postavke same igre, izmjena, vezni red nista nije napravio i unaprijedio igru, i to BEZ Tine Susica...
- Cak i sad prije vidim Susica u nasem nacionalnom timu, nego Hajrovica koji ne postoji (neka malo odmori od repke i posveti se klubskom igranju i ganjanju forme), Salihovica koji vise ne igra ozbiljan fudbal, Vrancic nisam pratio kako igra ove sezone (tj. igra li uopste) kao ni Cocalic i jos neki igraci koji su tu negdje, ali ne vidim razlog zasto izbaciti Susica.
Dajte mi neke razloge, argumente, jebemu vraga.
Covjece, u najbitnijoj utakmici ti stavljas Cocalica (koji se pogubio ko Hadzira u zitu) i mekanog Medunjanina protiv agilnih Iraca, a ziv Besic ti na klupi. Ma takvog igraca u takvoj utakmici stavljas makar s jednom nogom igrao pa gdje puklo da puklo. De ba, ova prica je davno otrcana i neki od vas samo u inat piskarate protiv Tine, a ne argumentovano.
Mozda ova kritika za mec protiv Iraca I stoji ali nam Ti noebjasni kako protiv Nigerije odigrasmo bez lijevog beka I sto se na terenu u drugom poluvremenu ukaza amidzic te kakav mu je ucinak bio.
- Zmijuga loma
#21783 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jesi, jesi. U tom taboru je svako ko nije vidio elemente nepotizma u slici ispod.Tyke wrote: Bice da si pogrijesio jer nisam ni u cijem taboru bio niti cu biti.![]()

Ma jok. Realno je za reći da je vezni igrač sa najmanje dodira sa loptom bio među najboljima na terenu.Tyke wrote:- nikad Tino nije bio nas najlosiji igrac na terenu niti je direktno usrao nesto za cim zali cijela nasa fudbalska nacija, nit smrdi nit mirise, sto bismo rekli.
protiv Velsa:
Medunjanin 77
Bešić 66
Pjanić 52
Sušić 25
protiv Belgije:
Medunjanin 41
Pjanić 38
Bešić 29
Sušić 16
A i kvalifikacioni rezultati sa njim i bez njega su puka slučajnost.
Tyke wrote:- neopravdano je Zuka izostavljen sa SP, ne znam jos je li dokazano da je Susic tome doprinjeo ili je stvarno zastopalo u nasoj administraciji Saveza, ili gdje vec!?
Nego pusti sad to, napisao si zid teksta i mentalne gimnastike da bi zaobišao jasno pitanje:
Jesi li javno priznao da si neznalica kada je isti igrač sa 83% odigranih TAKMIČARSKIH minuta kod prethodnog selektora, spao na 0% kod novog?
Jebo vas Tino, nepristrasni sud nemilosrdnog fudbalskog tržišta vam sve govori iz prelaznog roka u prelazni rok.
-
channel10
#21784 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zna li neko sta se desava sa Mujdzom? Je li on jos uvijek u Duisburgu ili je negdje presao jer ga nema nikako ni na klupi?
- luckylaka
#21785 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Freiburg haman pa cijelu karijeru.Trenutno lakse povrijedjen.channel10 wrote:Zna li neko sta se desava sa Mujdzom? Je li on jos uvijek u Duisburgu ili je negdje presao jer ga nema nikako ni na klupi?
-
channel10
#21786 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uh dobro si, prenijelo meluckylaka wrote:Freiburg haman pa cijelu karijeru.Trenutno lakse povrijedjen.channel10 wrote:Zna li neko sta se desava sa Mujdzom? Je li on jos uvijek u Duisburgu ili je negdje presao jer ga nema nikako ni na klupi?
Hvala
-
Tyke
#21787 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
To idemo upitom odgovaramo na upit?Zmijuga loma wrote:Jesi, jesi. U tom taboru je svako ko nije vidio elemente nepotizma u slici ispod.Tyke wrote: Bice da si pogrijesio jer nisam ni u cijem taboru bio niti cu biti.![]()
Ma jok. Realno je za reći da je vezni igrač sa najmanje dodira sa loptom bio među najboljima na terenu.Tyke wrote:- nikad Tino nije bio nas najlosiji igrac na terenu niti je direktno usrao nesto za cim zali cijela nasa fudbalska nacija, nit smrdi nit mirise, sto bismo rekli.![]()
protiv Velsa:
Medunjanin 77
Bešić 66
Pjanić 52
Sušić 25
protiv Belgije:
Medunjanin 41
Pjanić 38
Bešić 29
Sušić 16
A i kvalifikacioni rezultati sa njim i bez njega su puka slučajnost.
Tyke wrote:- neopravdano je Zuka izostavljen sa SP, ne znam jos je li dokazano da je Susic tome doprinjeo ili je stvarno zastopalo u nasoj administraciji Saveza, ili gdje vec!?De mi reci ko je kriv što Zukanović uredno nije dobijao pozive za kvalifikacione utakmice?
Koji je ono "vizionar" govorio kako "Chievo igra sa 3 pozada, mi tako nikad nećemo igrati" (čime je Zukanović postao prvi igrač u historiji kojem formacija matičnog kluba predstavlja prepreku za poziv u reprezentaciju)?
Nego pusti sad to, napisao si zid teksta i mentalne gimnastike da bi zaobišao jasno pitanje:
Jebo vas Tino, nepristrasni sud nemilosrdnog fudbalskog tržišta vam sve govori iz prelaznog roka u prelazni rok.Meni je frapantno da igrač sa preko 100+ minuta na SP, kasnije i standardni član prvih 11 dvadeset i neke reprezentacije svijeta, sa statusom EU igrača nije uspio ostvariti IKAKAV transfer u zapadne lige.
Ovako, pod 1 - i sam sam naglasio da je imao i previse odigranih minuta ponekad, bio to nepotizam ili selektorova neka zamisao koga od igraca koristiti na utakmicama, dok npr. forsiranje Medunjanina u milion slucajeva ne mozemo okarakterisati nepotizmom samo zato sto nisu u srodstvu!? A tek Cocalica na DM poziciji i ono bauljanje na utakmicama istog igraca, ali jok, necu staviti Hadzica jer je isprozivan naustrb Papeta, kao i Tino, a nismo vidjeli nikakav napredan u samoj igri, pojedinci imali par lucidnih momenata i odveli nas u baraz gdje smo se izofirali, blago receno, ponajvise selektovorim nebuloznim zamislima. Ja i dalje tvrdim da nije nikakav napredak same ekipe bio, osim vece motivacije par igraca nego kod Papeta.
Pod 2 - De ba, ne zavaravaj sam sebe tim kojekakvim statistikama dodira lopte. Priznajem da se trudis, ali kompa moj ima i boljih argumenata od ovih prvih koji su smijesni. Da ne kazem kako je i logicno da taj trio Medo-Pjana-Besa imaju ogroman broj dodira, tvojom logikom Medunjanin je medju najboljima u nasem timu skoro svaku utakmicu, jelde? Jeste al na kiti, skoro pa uvijek je bio najlosiji. Dok Besic u odlucujucoj utakmici stavlja se na klupu a mijenja ga Cocalic.
Cek da izmgoljim neku konkluziju o nepotizmu i ovdje, Cocalic je ponikao u Zelji kao i selektor Mesa, ima i tu nekih znakova nepotizma, hm.. iz gluposti u glupost da idemo, stvarno je bespotrebno, jer pojedinci pljujete sve sto ima sa igracemo Tinom, dok mi koji ispadosmo njegovi advokati u biti samo kazemo da nije toliki kloc od igraca i da ne treba da ispasta u repki samo zbog njegovog amidze i toga sto ga je, mozda, pretjerano gurao ne bi li ga se prodalo, a to najbolje njih dvojica znaju.
Pod 3 - Cek' malo, prvo si trebao odgovoriti zbog cega Zuka nije otisao na SP, je li dokazano ko je kriv sto papiri nisu na vrijeme zavrseni, gdje je zapelo, ovo ozbiljno pitam jer se ne sjecam da je neko objavio "pravu istinu"?
Ali se svi moramo usaglasiti da je Zuka prebrzo reagovao i u javnosti osuo paljbu po Savezu, a to je neprihvatljivo u svijetu sporta da igrac javno krivi Savez a da se nesto jos nije ni dokazalo i potvrdilo. Za to slijede sankcije, i to opravdane. Valjda je to razlog zasto ga selektor nije zvao ni u narednim kvalifikacijama, mada to i ti znas samo eto vrdas okolo s nekim upitima.
I na kraju, da priznam da sam neznalica samo zato sto neki igrac je igrao kod jednog selektora, a nije kod drugog?
Sta cemo sa jos nekim igracima, iste sudbine kao i akter nasih citiranih postova? I to sam ja neznalica?
Naravno da nisam vrli znalac, inace bih vodio neki klub ili reprezentaciju, ali dovoljno pratim ovaj sport da mogu razluciti neke stvari, onako objektivno, a ne mijesati trecu stranu na ustrb igraca koji radi svoj posao sasvim korektno i koji ima mjesta medju 23 igraca nase repke ispred, barem, njih nekoliko u ovom trenutku.
-
Mirza007
#21788 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ni duzeg texta ni manje argumenta. Sead&Safet zajedno nebi bolje.
@zmijuga loma - ako do sada nisu skontali nece ni do sada. Ja odustajem.
- ultima_palabra
#21789 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa jel nespremni Besic unio neku prevagu u drugom poluvremenu? Pozicija zadnjeg veznog se morala krpiti, Cocalic je uradio bolji posao nego Hadzic ili Vranjes u prethodnim tekmama.
- luckylaka
#21790 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A sta bi to trebalo skontati pa da vi budete zadovoljni.Trudite se da od 15 misheva izaberete najboljeg ili najlosijeg a ustvari svi su bili isti(govorim o utekmicama u barazu).Tada smo imali mulca na klupi i 12-13 umisljenih zvijezda koji su mislili sve dolazi samo po sebi.Da vidimo kako ce ici dalje.Mirza007 wrote:Ni duzeg texta ni manje argumenta. Sead&Safet zajedno nebi bolje.
-
Tyke
#21791 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da, da, a vas jedini argument da se Tino vise ne poziva je nepotizam i manji broj dodira sa loptom od 3 vezna igraca kome je to primarni, da organizuju i prekidaju napade.Mirza007 wrote:Ni duzeg texta ni manje argumenta. Sead&Safet zajedno nebi bolje.
Ultima, u takvoj/najbitnijoj utakmici nema "nespreman igrac", kad znamo da svi sta je i kakav je Besic. Kao sto je i Spahic nebrojeno puta igrao i nespreman, i pod injekcijama, i povrijedjen, i...
-
Mirza007
#21792 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Iskrivljena logika. Nas argument je da je Tino igrao u reprezentaciji i imao toliku minutazu bas zbog nepotizma. Nepotizam sa njegovim neigranjem pod novim selektorom blage veze nema. Jedini argument je da Tino nema potrebni kvalitet za mjesto u timu.Tyke wrote:Da, da, a vas jedini argument da se Tino vise ne poziva je nepotizam i manji broj dodira sa loptom od 3 vezna igraca kome je to primarni, da organizuju i prekidaju napade.Mirza007 wrote:Ni duzeg texta ni manje argumenta. Sead&Safet zajedno nebi bolje.
@zmijuga loma - ako do sada nisu skontali nece ni do sada. Ja odustajem.Vrli znalci, i bolje da odustanete.
Ultima, u takvoj/najbitnijoj utakmici nema "nespreman igrac", kad znamo da svi sta je i kakav je Besic. Kao sto je i Spahic nebrojeno puta igrao i nespreman, i pod injekcijama, i povrijedjen, i...
- luckylaka
#21793 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ima li taj kvalitet recimo Hajrovic,Medunjanin,S.Vranjes...Mirza007 wrote:Iskrivljena logika. Nas argument je da je Tino igrao u reprezentaciji i imao toliku minutazu bas zbog nepotizma. Nepotizam sa njegovim neigranjem pod novim selektorom blage veze nema. Jedini argument je da Tino nema potrebni kvalitet za mjesto u timu.Tyke wrote:Da, da, a vas jedini argument da se Tino vise ne poziva je nepotizam i manji broj dodira sa loptom od 3 vezna igraca kome je to primarni, da organizuju i prekidaju napade.Mirza007 wrote:Ni duzeg texta ni manje argumenta. Sead&Safet zajedno nebi bolje.
@zmijuga loma - ako do sada nisu skontali nece ni do sada. Ja odustajem.Vrli znalci, i bolje da odustanete.
- ultima_palabra
#21794 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma ako u 180 minuta fudbala vezni igrač dirne loptu 41 put, onda se krije od nje, nema drugog objašnjenja... vjerovatno zato jer zna da nije na tom nivou i boji se greške. Pa golmani imaju više dodira od togaTyke wrote:Da, da, a vas jedini argument da se Tino vise ne poziva je nepotizam i manji broj dodira sa loptom od 3 vezna igraca kome je to primarni, da organizuju i prekidaju napade.Mirza007 wrote:Ni duzeg texta ni manje argumenta. Sead&Safet zajedno nebi bolje.
Bio bi u pravu za Bešića da smo bolje izgledali sa njim nego bez njega. On nije odigrao minute dva mjeseca prije te utakmice i nije bio spreman.
-
Mirza007
#21795 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
To je drugi par rukava. Mozemo I o tome. Prvo moramo rascistiti za koju poziciju TSS konkurira u timu: DM, fantazista ili krilo?luckylaka wrote: Ima li taj kvalitet recimo Hajrovic,Medunjanin,S.Vranjes...
Vranjes igra na sasvim drugoj poziciji, pa sa Tinom nema usporedbe sto se toga tice.
Kada utvrdimo poziciju TSS mozemo preci na ovu dvojicu.
- vicious
#21796 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
TSS može igrati svaku od tih pozicija.Mirza007 wrote:To je drugi par rukava. Mozemo I o tome. Prvo moramo rascistiti za koju poziciju TSS konkurira u timu: DM, fantazista ili krilo?luckylaka wrote: Ima li taj kvalitet recimo Hajrovic,Medunjanin,S.Vranjes...
Vranjes igra na sasvim drugoj poziciji, pa sa Tinom nema usporedbe sto se toga tice.
- luckylaka
#21797 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Da utvrdimo zasto Tino dobija poziv sto redovno igra pa makar i u propalom Hajduku a preskocicemo zasto pozive dobijaju igraci koji uopste nisu igrali,cak ni klupu grijali.Drugo.Vranjes je najveci levat koji je pozvan u reprezentaciju i volio bih upitati selektora po cijem nalogu je pozvan.I jos jednom Tin ni kriv ni duzan ispasta zbog Safetove gluposti.Sta je konkretno njegova krivica da ga ovoliko ponizavate.Mirza007 wrote:To je drugi par rukava. Mozemo I o tome. Prvo moramo rascistiti za koju poziciju TSS konkurira u timu: DM, fantazista ili krilo?luckylaka wrote: Ima li taj kvalitet recimo Hajrovic,Medunjanin,S.Vranjes...
Last edited by luckylaka on 29/02/2016 18:25, edited 1 time in total.
-
Mirza007
#21798 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
DM? Stvarno? To sam do sada cuo samo od njegovog amidze. Vidio si tragediju protiv Egipta sa TSS na DM i nije ti dosta. Pa to ni u Hajduku nikada nije igrao.vicious wrote:TSS može igrati svaku od tih pozicija.Mirza007 wrote:To je drugi par rukava. Mozemo I o tome. Prvo moramo rascistiti za koju poziciju TSS konkurira u timu: DM, fantazista ili krilo?luckylaka wrote: Ima li taj kvalitet recimo Hajrovic,Medunjanin,S.Vranjes...
-
Mirza007
#21799 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pusti Vranjesa. Doci ce i on na red. Ne rece Ti za koju poziciju u reprezentaciji konkurira TSS (recimo da igramo nasu standardnu 4-2-3-1 ili 4-4-2). Gdje bi ga ti stavio: DM, box-to-box, krilo, ofanzivni vezni itd.? Pa da vidimo ko mu je konkurencija.luckylaka wrote:Da utvrdimo zasto Tino dobija poziv sto redovnoigra pa makar i u propalom Hajduku a preskocicemo zasto pozive dobijaju igraci koji uopste nisu igrali,cak ni klupu grijali.Drugo.Vranjes je najveci levat koji je pozvan u reprezentaciju i volio bih upitati selektora po cijem nalogu je pozvan.I jos jednom Tin ni kriv ni duzan ispasta zbog Safetove gluposti.Sta je konkretno njegova krivica da ga ovoliko ponizavate.
- luckylaka
#21800 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma ne bi ga ja bolan stavio nigdje gdje pisem da je igrac za prvih 11,nije ni za 16 ali za 23 sigurno jeste.Da si Ti na mjestu Meshe da li bi pozvao na pripreme Vranjesa,Medu(ok Medo se sad razigrao)Izeta,HadzicaMirza007 wrote:Pusti Vranjesa. Doci ce i on na red. Ne rece Ti za koju poziciju u reprezentaciji konkurira TSS (recimo da igramo nasu standardnu 4-2-3-1 ili 4-4-2). Gdje bi ga ti stavio: DM, box-to-box, krilo, ofanzivni vezni itd.? Pa da vidimo ko mu je konkurencija.luckylaka wrote:Da utvrdimo zasto Tino dobija poziv sto redovnoigra pa makar i u propalom Hajduku a preskocicemo zasto pozive dobijaju igraci koji uopste nisu igrali,cak ni klupu grijali.Drugo.Vranjes je najveci levat koji je pozvan u reprezentaciju i volio bih upitati selektora po cijem nalogu je pozvan.I jos jednom Tin ni kriv ni duzan ispasta zbog Safetove gluposti.Sta je konkretno njegova krivica da ga ovoliko ponizavate.