Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mayab wrote: ↑03/03/2024 07:48
Juče kod prenosa utrke F1 je cijelo vrijeme zvuk zezao (pojačavao se i stišavao u intervalima od po par sekundi i tako cijelo vrijeme) , bilo je jako zamorno to pratiti i slušati
Uz to , pitanje za @Telemach ,
pošto je zvuk bio iritirajući , vidio sam da istovremeno ide prenos utrke F1 i na SK10 HD ,
tu je zvuk bio OK, komentatori su bili iz Hrvatske ,
ali kakva vam je ono slika na kanalu koji se "prodaje" pod HD
Zdravo @mayab,
Zahvaljujemo se na obraćanju. Izvinjavamo se zbog navedenih poteškoća prilikom korištenja naših usluga. Obavještavamo Vas da smo navedenu problematiku proslijedili kolegama u nadležni odjel radi detaljnije provjere. Ukoliko i u narednom periodu budete imali sličnih poteškoća budite slobodni da nam se obratite u inbox stranice. Stojimo Vam na raspolaganju i zahvaljujemo Vam se na strpljenju.
Moze pomoc oko dodatnog tv. Vjerovatno je vec bilo pitanje, ali previse je postova.
Dakle imam Telemah eon paket, neki standardni.
Zelio bih imati televiziju na jos jednom TV, koji se nalazi u drugoj prostoriji i tamo nemam mogucnost dovoda koaks ili lan kabla
Koje je rješenje?
ako uzmem dodatni D3 box, da li se on moze spojiti bezicno? a da iz njeg samo ide hdmi prema tv?
Je li rjesenje da uzmem smart tv pa da samo instaliram eon aplikaciju i ulogujem se sa svojim pristupnim podacima?
ado_7 wrote: ↑04/03/2024 11:39
Moze pomoc oko dodatnog tv. Vjerovatno je vec bilo pitanje, ali previse je postova.
Zelio bih imati televiziju na jos jednom TV, koji se nalazi u drugoj prostoriji i tamo nemam mogucnost dovoda koaks ili lan kabla
Koje je rješenje?
ako uzmem dodatni D3 box, da li se on moze spojiti bezicno? a da iz njeg samo ide hdmi prema tv?
Je li rjesenje da uzmem smart tv pa da samo instaliram eon aplikaciju i ulogujem se sa svojim pristupnim podacima?
Ako nemas mogucnost coax-a da provuces onda ti je jedina opcija Smart tv sa EON smart tv aplikacijom.
E ovako se udara kontra i bori za korisnike!
Bravo za @Telemach
Kakav god bio Telemach, a nije da nema mana (a i svi ostali su isti), treba pohvaliti ovakve akcije. Ovo je tržište...
Mustang1 wrote: ↑04/03/2024 13:41
Ti znas sigurno. Ako sam pod ugovorom i preselim na adresu gdje vec ima usluga. Sta se desi?
Podneseš zahtjev za preseljenje i platiš 20 KM ako je preseljenje u stan ili 80 KM ako je preseljenje u kuću, te nastaviš koristiti usluge pod uslovima pod kojima si ih i koristio.
adnan_hz wrote: ↑04/03/2024 13:49
Imam Premium paket, mogu li i ja predati za GIGA net? Šta su uslovi?
Ništa posebno, ako živiš u ovim gradovima ili mjestima koja gravitiraju istim: https://telemach.ba/giga-mreza/, potrebno je da im se javiš i oni ti aktiviraju dodatak po cijeni od 80 KM mjesečno na cijenu EON Premium paketa.
ado_7 wrote: ↑04/03/2024 11:39
Koje je rješenje?
Ako nemas mogucnost coax-a da provuces onda ti je jedina opcija Smart tv sa EON smart tv aplikacijom.
zna li iko na koliko uređaja se može korisiti EON aplikacija u osnovnom paketu?