Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vješalica wrote:
Samaraju istocnjacima kazne i zabrane
Ali vjeruj,ocito uzalud,ne djeluje,jedino izgon marve
A jel ih placaju?
Znam da masovno otvaraju kafice i restorane i domacim dobavljacima ostavljaju dugove uz izgovor "tuzi me, ja sam turski drzavljanin, neces naplatit" i onda zatvore i cao.
Al to je nama nasa borba dala
vješalica wrote:
Samaraju istocnjacima kazne i zabrane
Ali vjeruj,ocito uzalud,ne djeluje,jedino izgon marve
A jel ih placaju?
Znam da masovno otvaraju kafice i restorane i domacim dobavljacima ostavljaju dugove uz izgovor "tuzi me, ja sam turski drzavljanin, neces naplatit" i onda zatvore i cao.
Al to je nama nasa borba dala
Strancima se na licu mjesta kazne naplacuju ako nece da plate ide oduzimanje dokumenata i izvodjenje pred sudiju za prekrsaje
Nije to ko u nas da kamaraju kazne do bogojavljenja
To malo ko zna ali eto ljudi zive u iluzijama forumskim
JThomas wrote:koliko god da je taj posao ružan - ni tamo u startu ne možeš upasti bez velike štele...samom činjenicom da je tamo, on je "nečiji" na neki način.
Zar postoji i jedno radno mjesto u državnim firmama da se zaposli "onako"? Bilo da se radi o aerodromu, opstini, zdravstvu, školstvu...zatvoru...
Last edited by zateznistub on 12/06/2018 15:33, edited 1 time in total.
Ja prosto ne mogu da vjerujem da ovo čitam! Fuj, čuj moći će se nastaviti baviti ovim poslom...
I meni je ovo upalo u oči. Danas sutra može pustiti ( pardon, ne pratiti propis o stražarskoj službi ) nekog ubojicu koji će hladno izrokati nečije dijete.
dobro posavjetovan, nagodio se prvi. eto jesam al' nisam namjerno, neću nikad više. naravno tužilaštvo su ziheraši i lijenčine, ovo mu ide u kvotu osuđujućih i jebe mu se. možda on lično i nije namjerno, mi to ne možemo znati, ali neko jeste.
JThomas wrote:dobro posavjetovan, nagodio se prvi. eto jesam al' nisam namjerno, neću nikad više. naravno tužilaštvo su ziheraši i lijenčine, ovo mu ide u kvotu osuđujućih i jebe mu se. možda on lično i nije namjerno, mi to ne možemo znati, ali neko jeste.
AliRozitino obrazlozenje oko Jusuframica niko da elaborira
Skontala je da Tizilastvo presudjuje
Obrazlozenje je mrakkkkk
Hahahaha jos se ne mogu sebi dozvati
ako se dvoje sudija od njih desetak krivičnog odjeljenja sami izuzmu jer im je optuženi "valjao"...trebalo se prebaciti drugom sudu. to je školski primjer.
Vizavi ove vijesti od prije 7 dana.
Čujem danas da je ovaj lik ukrao iz prodavnice, konzerve Rio Mare u vrijednosti oko 50 maraka.
Ako je to istina, ovo je cirkus, totalni nadrealizam....
vijest o jusufraniću sam čuo prije nego sam uspio prebaciti stanicu s radio sarajevo na neku drugu
u trenutku dok je tramvaj stajao kod remize jer nije bilo struje 10-15 minuta
Vizavi ove vijesti od prije 7 dana.
Čujem danas da je ovaj lik ukrao iz prodavnice, konzerve Rio Mare u vrijednosti oko 50 maraka.
Ako je to istina, ovo je cirkus, totalni nadrealizam....
Naravno da je istina. Ne znam jesi li cuo, no Rio Mare je kraljica riba, tako da su svi policijski resursi opravdano iskoristeni.
Ako vam se učinilo da niste razumjeli, radi se o sljedećem: jedan optuženi kriminalac (Jusufranić) oslobođen je zato što je optužnicu protiv njega povukao tužitelj (Karić) koji je uhapšen i optužen da je radio za dugog optuženog kriminalca (Delimustafića)!