Pa zar te čudi nešto od onog psihopate? Pa sama pomisao da se povežeš sa Bakirom na bilo koji način ti govori da si ti za Jagomira…
Sebija All about
- armin071
#21776 Re: Sebija All about
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21777 Re: Sebija All about
Najjaci je Faruk Selmanovic
Toliko joj se uvukao u paqshu da ne znas gde pocinje on a gdje Sebija zavrsava
Toliko joj se uvukao u paqshu da ne znas gde pocinje on a gdje Sebija zavrsava
- Logovan
#21778 Re: Sebija All about
Kakva krava jebo te
Da se krave ne uvrijede, nemam ništa protiv njih
Da se krave ne uvrijede, nemam ništa protiv njih
- ultima_palabra
#21779 Re: Sebija All about
- tramvajtrojka
- tramvajtrojka
- vee-jay
#21782 Re: Sebija All about
jel' ovo stvarno bilo ovako?tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 12:56
Dok je za vrijeme zene majke SDA boginje bilo ovakvo stanje, plus nisi mogao svoje najmilije posjetiti i jos se doktorica bez diplome nesto javlja i ima hrabrosti da se javi![]()
ne vjerujem
iskreno, ne vjerujem
ovako mozda negdje na Sibiru
ali ne u nas
i to u glavnom gradu
- tramvajtrojka
#21783 Re: Sebija All about
Urologija i abdominalna su poseban krug pakla zadnje tri godine na te dvije klinike sam proveo vremena i vremena to je uzas jedan na sta to izgleda i u kakvim su uslovima boravili pacijenti i medicinsko osoblje, najgori mi je straznji ulaz na abdominalnoj udjes unutra one kruzne stepenice i onaj miris mema i bolnicevee-jay wrote: ↑09/07/2026 16:21jel' ovo stvarno bilo ovako?tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 12:56
Dok je za vrijeme zene majke SDA boginje bilo ovakvo stanje, plus nisi mogao svoje najmilije posjetiti i jos se doktorica bez diplome nesto javlja i ima hrabrosti da se javi![]()
ne vjerujem
iskreno, ne vjerujem
ali ne u nas
i to u glavnom gradu
- atmel
#21784 Re: Sebija All about
ovo sad tramvajtrojka postavlja pitanje sebi..pa sam sebi odgovara...vee-jay wrote: ↑09/07/2026 16:21jel' ovo stvarno bilo ovako?tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 12:56
ne vjerujem
iskreno, ne vjerujem
ali ne u nas
i to u glavnom gradu
kako bilo da bilo serem se i Dini i Sebiji u usta....može..
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#21785 Re: Sebija All about
Nema se za koga glasati, svi su istitramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 12:56
Last edited by izvrsni direktor on 09/07/2026 22:34, edited 1 time in total.
- kabal1337
#21786 Re: Sebija All about
Joj kako mi se gadi ova Sebija, nikako da se povuce iz politike ne znam kako nema obraza.
Tako i dalje izgleda na nekim odjelima. Za nju sam cuo da je obnovila slolariju na jednom odjelu. sad jel istina ili nije...
Da je obnovila sve, ne vrijedi koliko je ljudi poslala pod zemlju zbog respiratora tj ventilatora
Tako i dalje izgleda na nekim odjelima. Za nju sam cuo da je obnovila slolariju na jednom odjelu. sad jel istina ili nije...
Da je obnovila sve, ne vrijedi koliko je ljudi poslala pod zemlju zbog respiratora tj ventilatora
- atmel
#21787 Re: Sebija All about
Nije važno ko je na vlasti – Bakir ili Dino. Ministarstvo finansija, Porezna uprava, Autoceste ili Ceste Federacije... uvijek je HDZ na tronu. Bošnjacima ostane Ministarstvo za izbjeglice. 
Multikulturalnost, pšenica i te priče, dok Hrvati grade Hercegovinu cestama, novcem i raznim dogovorima, a Bošnjo sve to plaća. Ovi upravljaju ključnim ministarstvima, a ti se od Gračanice do Tuzle voziš tri sata. I koga to, na kraju, briga?
Nađe se opet neki mejit poput Bakira koji bi i dalje vladao, kao da će nam ponuditi nešto što ni on ni njegov babo nisu uspjeli za 30 godina. Šta je, pronašao čarobnu lampu? Možda Sebija izađe iz lampe pa nas sve izliječi.
Multikulturalnost, pšenica i te priče, dok Hrvati grade Hercegovinu cestama, novcem i raznim dogovorima, a Bošnjo sve to plaća. Ovi upravljaju ključnim ministarstvima, a ti se od Gračanice do Tuzle voziš tri sata. I koga to, na kraju, briga?
Nađe se opet neki mejit poput Bakira koji bi i dalje vladao, kao da će nam ponuditi nešto što ni on ni njegov babo nisu uspjeli za 30 godina. Šta je, pronašao čarobnu lampu? Možda Sebija izađe iz lampe pa nas sve izliječi.
Last edited by atmel on 09/07/2026 18:03, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#21788 Re: Sebija All about
I ostatak odjela prelazi u cmb za godinu dvije dobijen je kineski kredit za to nedavnokabal1337 wrote: ↑09/07/2026 17:44 Joj kako mi se gadi ova Sebija, nikako da se povuce iz politike ne znam kako nema obraza.
- Isner
#21789 Re: Sebija All about
Hrvati krivi što nema pismene ceste od Sarajeva do Bihaća ni u projektu?atmel wrote: ↑09/07/2026 17:51 Nije važno ko je na vlasti BOkir ili Dino...
ministarstvo za finansije, porezna uprava, autoceste ili ceste federacije...uvijek je HDZ na tronu...Bošnjacima ministarstvo za izbjeglice hahah![]()
![]()
![]()
![]()
multikultivatori, pšenica i te fore..dok hrvatine grade ercegovinu cestama, parama, talovima...a Bošnjo plaća...ovi vladaju ministarstvima, voziš se od Gračanice do Tuzle 3 sata..a šta boli kurko nekoga iz ..i tako dalje
I što Sarajevo, Tuzla, Bihać i Zenica zbirno imaju 87 stranaka dok kod hrvatina samo dvije stranke skoro istog imena?
- atmel
#21790 Re: Sebija All about
Gdje sam ja napiso da su Hrvati krivi...Dino i BOkir su krivu..hoćeš da ti još nacrtamIsner wrote: ↑09/07/2026 17:59Hrvati krivi što nema pismene ceste od Sarajeva do Bihaća ni u projektu?atmel wrote: ↑09/07/2026 17:51 Nije važno ko je na vlasti BOkir ili Dino...
ministarstvo za finansije, porezna uprava, autoceste ili ceste federacije...uvijek je HDZ na tronu...Bošnjacima ministarstvo za izbjeglice hahah![]()
![]()
![]()
![]()
multikultivatori, pšenica i te fore..dok hrvatine grade ercegovinu cestama, parama, talovima...a Bošnjo plaća...ovi vladaju ministarstvima, voziš se od Gračanice do Tuzle 3 sata..a šta boli kurko nekoga iz ..i tako dalje
I što Sarajevo, Tuzla, Bihać i Zenica zbirno imaju 87 stranaka dok kod hrvatina samo dvije stranke skoro istog imena?
- tramvajtrojka
#21791 Re: Sebija All about
Imali ste osam godina premijera iz tk i koliko je metara ceste izgradio taj mucenik iz vojkovicanskih kazamataatmel wrote: ↑09/07/2026 18:04Gdje sam ja napiso da su Hrvati krivi...Dino i BOkir su krivu..hoćeš da ti još nacrtamIsner wrote: ↑09/07/2026 17:59Hrvati krivi što nema pismene ceste od Sarajeva do Bihaća ni u projektu?atmel wrote: ↑09/07/2026 17:51 Nije važno ko je na vlasti BOkir ili Dino...
![]()
![]()
![]()
- atmel
#21792 Re: Sebija All about
halo ba...botu..tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 18:05Imali ste osam godina premijera iz tk i koliko je metara ceste izgradio taj mucenik iz vojkovicanskih kazamata
serem ti se i na Nikšića, BoKira i na Dinu..evo ti u zagradi još( Čudić, Forto itd)..još da dodam koga na spisku
- dječak sa šibicama
#21793 Re: Sebija All about
Jucer su sa KCUS objavili da 4 klinike napustaju stare objekte i sele u novu zgradu.
Ne znam koje 4. Pretpostavljam abdominalna, torokalna i koje su jos u onom bivsem CUMu. Ono je svakako horor jos od rata.
Ne znam koje 4. Pretpostavljam abdominalna, torokalna i koje su jos u onom bivsem CUMu. Ono je svakako horor jos od rata.
-
sanchopansa1
#21794 Re: Sebija All about
Nije ovako bilo.tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 12:56
-
Naslovnica
#21796 Re: Sebija All about
Ležao sam gore prije nekoliko godina, baš horor od objekta i uslova.tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 17:27Urologija i abdominalna su poseban krug pakla zadnje tri godine na te dvije klinike sam proveo vremena i vremena to je uzas jedan na sta to izgleda i u kakvim su uslovima boravili pacijenti i medicinsko osoblje, najgori mi je straznji ulaz na abdominalnoj udjes unutra one kruzne stepenice i onaj miris mema i bolnicevee-jay wrote: ↑09/07/2026 16:21jel' ovo stvarno bilo ovako?tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 12:56
ne vjerujem
iskreno, ne vjerujem
ali ne u nas
i to u glavnom gradu![]()
Dvije kenjare (šolje) na čitavo muško odjeljenje abdominalne.
Ja mislim da je upotrebna dozvola istekla prije rata.
U kakvim uslovima rade čuda čine.
- atmel
#21797 Re: Sebija All about
Houston Texas
- Logovan
#21798 Re: Sebija All about
Dokle li će nas SI maltretirati
Satra žena, kljuca po glavi dan-noć
-
esso_sa
#21799 Re: Sebija All about
Imao sam nesrecu peiie 2 god da hodam po kompletnoj zgradi “stare hirurgije”, andominalna i torokalna, to je ljudi katastrofa…Naslovnica wrote: ↑09/07/2026 18:17Ležao sam gore prije nekoliko godina, baš horor od objekta i uslova.tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 17:27Urologija i abdominalna su poseban krug pakla zadnje tri godine na te dvije klinike sam proveo vremena i vremena to je uzas jedan na sta to izgleda i u kakvim su uslovima boravili pacijenti i medicinsko osoblje, najgori mi je straznji ulaz na abdominalnoj udjes unutra one kruzne stepenice i onaj miris mema i bolnice![]()
Tu zgradu treba srusiti a jamu zatrpati krecem i nikad vise nista tu izgraditi…
Prije rata je izgradjena zgrada CMB-a, ali sami rat nazalost stopirao zavrsetak. Poslije rata su dovrsili zgradu, ali je nikada nisu unutra opremili, kako bi se sve klinike prebacile u novi objekat… A to je bio cilj jos prije rata. U zgradu je useljeno par klinika (onkologija, hematologija, radiologija i jos par drugih)… Ostatak zgrade zjapi prazan preko 30 godina, dok se doktori i pacijenti pate po austrougarskim objektima rastrkanim u krugu bolnice i vozaju klinickim “taksijem” tamo vamo…
CMB ima 8 liftova, sa kojima ne direktno povezan i sa tunelom ispod bolnice, sve prilagodjeno kako bi se pacijentima i osoblju osigurali optimalni uslovi…
Zasto je to tako zjapilo, zahvalite upravo zelenim termitima i ovoj kuji bez diplome sto nikako da se spusti na zemlju i skupi bar malo obraza da se bar povuce iz medija…da ne citamo svakih malo njene bljuvotine
- tramvajtrojka
#21800 Re: Sebija All about
esso_sa wrote: ↑10/07/2026 19:11Imao sam nesrecu peiie 2 god da hodam po kompletnoj zgradi “stare hirurgije”, andominalna i torokalna, to je ljudi katastrofa…Naslovnica wrote: ↑09/07/2026 18:17Ležao sam gore prije nekoliko godina, baš horor od objekta i uslova.tramvajtrojka wrote: ↑09/07/2026 17:27
Urologija i abdominalna su poseban krug pakla zadnje tri godine na te dvije klinike sam proveo vremena i vremena to je uzas jedan na sta to izgleda i u kakvim su uslovima boravili pacijenti i medicinsko osoblje, najgori mi je straznji ulaz na abdominalnoj udjes unutra one kruzne stepenice i onaj miris mema i bolnice![]()
Tu zgradu treba srusiti a jamu zatrpati krecem i nikad vise nista tu izgraditi…
Prije rata je izgradjena zgrada CMB-a, ali sami rat nazalost stopirao zavrsetak. Poslije rata su dovrsili zgradu, ali je nikada nisu unutra opremili, kako bi se sve klinike prebacile u novi objekat… A to je bio cilj jos prije rata. U zgradu je useljeno par klinika (onkologija, hematologija, radiologija i jos par drugih)… Ostatak zgrade zjapi prazan preko 30 godina, dok se doktori i pacijenti pate po austrougarskim objektima rastrkanim u krugu bolnice i vozaju klinickim “taksijem” tamo vamo…
CMB ima 8 liftova, sa kojima ne direktno povezan i sa tunelom ispod bolnice, sve prilagodjeno kako bi se pacijentima i osoblju osigurali optimalni uslovi…
Zasto je to tako zjapilo, zahvalite upravo zelenim termitima i ovoj kuji bez diplome sto nikako da se spusti na zemlju i skupi bar malo obraza da se bar povuce iz medija…da ne citamo svakih malo njene bljuvotine

Mnogo ljudi ne zna da u manje od pet minuta mozes stici sa trećeg sprata radiologije na kum spustis se u dip pa iz dipa u lift kod glavnog ulaza i odes dole k tunelu i tu ides ka kumu,
Vrhunski povezana klinicki centar posebno sa tunelom u funkciji.
Sreca pa se uzeo kredit od kineza za zavrsavanje ostatka CMB-a, i sad je raspisan tender za nove liftove u citavom CMB-u
I prostorije intezivne njege su sredjene jer je godinama zena majka boginja odbijala da ulozi marku u najvažnije sobe na klinickom pa su po podovima bile rupe