Popularne stvari koje ne kontam
- Nisrin
#21776 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto se danas svako kandiduje za izbore, a zna da nema nikakve realne sanse da prodje ni za mjesnu zajednicu...zato imamo milion stranaka i zato nacionalisti imaju i dalje slobodan put :S
- pizarro
#21777 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa svako konta "kad se ovaj ili ovaj kandiduje, mogu i ja".
- triconja
#21778 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Lele, pa nije mi babo bake pa da mogu misice pokazivat kad mi je cejfkiki-miki wrote:Ne kontam ove muskarce koji se ne depiliraju, nemaju misice za pokazati, ne nose dekolte,s obrvama ko u M. Krajisnika, bez auta, punog novcanika, iphone, instagram storija, fb profila gdje im se zna svaki korak.
I tako to
- beni-bu-man
#21779 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam ljude koji ne kontaju popularne stvari
- alijagoro
#21780 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta je dekolte?kiki-miki wrote:Ne kontam ove muskarce koji se ne depiliraju, nemaju misice za pokazati, ne nose dekolte,s obrvama ko u M. Krajisnika, bez auta, punog novcanika, iphone, instagram storija, fb profila gdje im se zna svaki korak.
I tako to
- alijagoro
#21781 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Haha i muskarci imaju sise za pokazatkiki-miki wrote:https://goo.gl/images/4MsjBWalijagoro wrote:Sta je dekolte?kiki-miki wrote:Ne kontam ove muskarce koji se ne depiliraju, nemaju misice za pokazati, ne nose dekolte,s obrvama ko u M. Krajisnika, bez auta, punog novcanika, iphone, instagram storija, fb profila gdje im se zna svaki korak.
I tako to
- MarlboroGold
#21782 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Naravno. Da ne možemo bila bi diskriminacija 
- triconja
#21783 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam sto bilo koja stranka ima vise od 10 kandidata za kant. sk. , ili bolje bi bilo rec ne kontam sto su ljudi pristali da budu broj iznad 10, znaci treba ti 20% glasova a ako nemas karna.

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21784 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a jer kontaju da će ih stranka pratit' i uhljebit' već negdje, naravno kad dođe red na njihA
-
klosar pravi
#21785 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma jok to da im se slika vidi samo reda radi znaju oni da nece nigdje
- Boemica
#21786 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jako velik izazov je biti veći papak od ovog Švrakića.kiki-miki wrote:
https://goo.gl/images/4MsjBW
- cendlerbing
#21787 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo da pohvalim Velkoskog koji uvijek nađe način da objasni stvari koje mnogi ne kontamo. 
- djevojka bez imena
#21788 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
E pa ne moze, extra, super, top, a da se ne plati, ne ide to tako.
- male_okice
#21789 Re: Popularne stvari koje ne kontam
djevojka bez imena wrote:Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
pa sta ces ljudi su skrti ocekuju vrhunski kvalitet/uslugu za male pare, pa im krivo kad dobiju skart!
-
developer10
#21790 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ispada da je visoka cijena garant kvaliteta? Priznaces da nije. Razumijem ljude koji se tako raspituju. Ako ima takav neki (svako pravilo ima izuzetaka), zasto da ne saznam za njega i bas njemu povjerim posao?djevojka bez imena wrote:Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
- JThomas
#21791 Re: Popularne stvari koje ne kontam
a ako neko ima da će džaba uraditi još bolje. ili za kilu nečega domaćeg.
- Logovan
#21792 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zavisi šta znači "da nije skupo".djevojka bez imena wrote:Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
- duminjo
#21793 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Znas ti neku finu i pametnu a Jos lijepu i zgodna i da narucuje samo kafu?djevojka bez imena wrote:Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
- male_okice
#21794 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ima i u tome istine. ali vecinom ako zelis neki vrhunski kvalitet bilo cega to moras i platiti jer sirovina iz kojeg proizvedes vrhunski prozivod nije jeftina i sigurno nece niko svoj proizvod dati jeftino ako je sirovina bila skupa.developer10 wrote:Ispada da je visoka cijena garant kvaliteta? Priznaces da nije. Razumijem ljude koji se tako raspituju. Ako ima takav neki (svako pravilo ima izuzetaka), zasto da ne saznam za njega i bas njemu povjerim posao?djevojka bez imena wrote:Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
isto vazi i za bilo kojeg majstora koji zna svoj posao, tako da mi je ta prica kvalitetno a bas jeftino malo nevjerovatna.
-
kakavdanakneiskustvu
#21795 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Logovan wrote:Zavisi šta znači "da nije skupo".djevojka bez imena wrote:Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
E pa ne moze, extra, super, top, a da se ne plati, ne ide to tako.Tebi ako je nešto skupo, ne znači da će i meni biti.
-
kakavdanakneiskustvu
#21796 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ne kontam jednu stvar,s koliko godina u americi djeca smiju poceti voziti auto,gledam njihove serije,filmove,jedva u srednju školu kao ide a vec vozaju auta
- wewa
#21797 Re: Popularne stvari koje ne kontam
sa 16 godina imaju pravo polagati vozacki, a obuku mogu zapoceti i ranijekakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam jednu stvar,s koliko godina u americi djeca smiju poceti voziti auto,gledam njihove serije,filmove,jedva u srednju školu kao ide a vec vozaju auta
-
kakavdanakneiskustvu
#21798 Re: Popularne stvari koje ne kontam
wewa wrote:sa 16 godina imaju pravo polagati vozacki, a obuku mogu zapoceti i ranijekakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam jednu stvar,s koliko godina u americi djeca smiju poceti voziti auto,gledam njihove serije,filmove,jedva u srednju školu kao ide a vec vozaju auta
i sa 16 već smiju voziti auta?
- wewa
#21799 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kakavdanakneiskustvu wrote:wewa wrote:sa 16 godina imaju pravo polagati vozacki, a obuku mogu zapoceti i ranijekakavdanakneiskustvu wrote:ne kontam jednu stvar,s koliko godina u americi djeca smiju poceti voziti auto,gledam njihove serije,filmove,jedva u srednju školu kao ide a vec vozaju auta
i sa 16 već smiju voziti auta?
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... riving_ageIn several jurisdictions in the United States and Canada, drivers can be as young as 14.
- uglavnomja
#21800 Re: Popularne stvari koje ne kontam
developer10 wrote:Ispada da je visoka cijena garant kvaliteta? Priznaces da nije. Razumijem ljude koji se tako raspituju. Ako ima takav neki (svako pravilo ima izuzetaka), zasto da ne saznam za njega i bas njemu povjerim posao?djevojka bez imena wrote:Ne kontam izjave tipa: preporučite mi zubara, koji radi vrhunski al da nije skup, preporučite extra stolara al da nije skup, tražim super krojači u da sesije top haljinu sa slike, po mjerama, da prilagodi meni al DA NIJE SKUPO!
dosla rodica iz dijaspore, nesto joj se djetetu oko upalilo i ona naravno na google i prvo, razvikano, napucano ... i to u centru ...ode i plati bruku para za pregled
a dijete dobilo najobicnije kapi, na moru ga nesto iritiralo
sefic naravno
vjerovatnoca da ces za puno para dobiti dobru uslugu
ima i dobrih majstora, samo ih treba znati naci
i obicno klapnuti izvan ovih udarnih zona