Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zomri wrote:Šta nije jasno? Imaš golmana koji se boji kornera, boji se izaći na loptu, boji se uhvatiti je. Onda imaš najniži roster u ligi, Watford najviši. Toliko primljenih golova iz kornera i normalno da nemaju samopouzdanja i onda se i sami boje, a to je onda strah koji sam sebe dalje hrani.
VVD (ako dođe) će popraviti malo stanje, praviće manje individualnih grešaka i dominiraće u zraku, ali tebi pet bonućija i vandajkova ne može pomoći kad se na loptu ide glavom kad može nogom ili prsima; kad se ispucava napucavajući svog igrača. Bukvalno možeš Benny Hill muziku puštati svaki put kad branimo korner.
Upravu si nema sta. I onaj Matip mrcina onolika nema meda u sebi. Evo Lucas mjesec dana iz luzerskog okruzenja pobjegao i klepa trofej polako u Italiji. I daj nam Kariusa vise
AmiĐa_Idriz wrote:Trudio sam se da zaobidjem bilo kakav snimak od juce al evo naletih na SK nisam moga pobjeci. Lijeva strana sa Morenom i Maneom fino izgleda.
Al neshvatljivo. Neshvatljivo mi je kako jadno i mizerno izgleda branjenje kornera. Skeč. Skeč. Haj jednom, jbg moras ga nekad primiti. Al svaki put???
i onda Gomez bespotrebno pravi prekršaj skoro kod kornera; kao da ne zna da je to protiv Liverpoola gol šansa. Iz tog nabacivanja ne bi gol, ali bi korner nakon kojeg, igrom sudbine i slučajnosti zajedno, bi i gol; iz ofsajda.
Formacija će se morati promijeniti u onu sa trojicom pozadi, a za to trebaju dva nova CB-a i svakako visok DMF koji bi dolazio pomoći kod prekida.
Pare od Coutihna iskoristiti na defanzivu, ofanzivno ekipa je dobra i bez njega, ali nedostatak kvalitetnog DMF-a je bolna tačka ove ekipe još od kako su otišli Mascherano i Alonso. Problem prekida i primljenih golova iz kornera u zadnjim sekundama utakmice neće se promijeniti ni ako Cou ostane i odigra sezonu života, ali nesposobnost ili možda bolje rečeno škrtost uprave će već pobrinuti da kvalitetnog igračkog kadra uvijek fali. Ne pomaže defanzivi puno ni Kloppova smiješna taktika na terenu, nije da nisam već navikao na njegovih istih tristo uzastopnih grešaka. Ovom timu bi dobro došao W. Carvalho da učvrsti sredinu terena ili neko sličan njemu iz Ligue 1 u kojem ima odličnih i playeva i defanzivaca, samo što su ovi iz FSG-a ćoravi moroni da to vide.
AmiĐa_Idriz wrote:Trudio sam se da zaobidjem bilo kakav snimak od juce al evo naletih na SK nisam moga pobjeci. Lijeva strana sa Morenom i Maneom fino izgleda.
Al neshvatljivo. Neshvatljivo mi je kako jadno i mizerno izgleda branjenje kornera. Skeč. Skeč. Haj jednom, jbg moras ga nekad primiti. Al svaki put???
i onda Gomez bespotrebno pravi prekršaj skoro kod kornera; kao da ne zna da je to protiv Liverpoola gol šansa. Iz tog nabacivanja ne bi gol, ali bi korner nakon kojeg, igrom sudbine i slučajnosti zajedno, bi i gol; iz ofsajda.
A najjace mi je kad poslije utakmice bacaju prasinu u oci "Bice bolje" "Moramo se popraviti" "Moramo popraviti i izanallizirati neke stvari" trebate se vi qrcine napusiti gledam Hoffenheim najveci broj golova u Bundesligi dao nakon kornera al bez brige popravice oni to
Ma ostaje on u Liverpoolu, ovo skidaju zbog nekog drugog razloga.
Ne znam dali ostaje posle svega, ja I dalje mislim da ce ostati... Ali, razlog za ovo skidanje postoji. Nisu skinuli samo Coutinhov poster vec cijele ekipe, samo sto je neko snimio samo kako skidaju njegov.
Postavljaju liniju za jesen... ako ga ne stave sa svima onda tu ima nesto. mada sumnjam da ce prvi o prodaju znati ljudi iz radnje
Spominje se Seri iz Nice, da fino pojačanje bi to bilo, kada su već u Nici dobar transfer bi bio i Wylan Cyprien. I Šeri i Ciprien su kreativni igrači a to će im nakon odlaska brazilske prelivode i izostanka povrijeđenog Lalane silno trebati na sredini. Ne bih se iznenadio da 31.08. i Can zatraži transfer prema Juventusu, produženje ugovora nije prihvatio a Kloppu miljenici i starteri vole zabiti tomahavk raketu u leđa.
Bez Staridža i Kutinja na Hofenhajm.
Potvrđena je lista od 22 fudbalera koji putuju u Nemačku na prvi meč plej ofa Lige šampiona, a na njima se ne nalaze Danijel Staridž i Felipe Kutinjo.
Staridž ima povredu butnog mišića, Kutinju navodno problem predstavljaju leđa, mada njegov odlazak je gotovo neminovan.
Evo tima:
Aleksandar-Arnold, Moreno, Lovren, Milner, Vajnaldum, Henderson, Čan, Mane, Salah, Firmino, Kent, Solanke, Origi, Gomez, Klavan, Flanagan, Robertson, Matip, Grujić, Minjole, Karijus, Vord.