diablobih wrote:Hahahahh koja mrznja prema najjacoj konzoli ikad

Ne moram dalje ništa govoriti.
Moderator: Benq
diablobih wrote:Hahahahh koja mrznja prema najjacoj konzoli ikad

lik igra igre na 720p da ne bi zagrijavao graficku, jer mu nije bitna grafika nego gameplay. i ti se uzeo raspravljat s njim.diablobih wrote:Smaras sa PCom, ko uopste poredi PC sa konzolom? Samo ne kontam zbog cega mrznja prema switchu, koja je revolucionarna, i samo smarati zbog par fals uredjaja, vise ih je nadaleko imala plejka i xbox.
Igre, razdvajati iz handhelda, pa na tv, onda strasan gamepad koji je nekim retardiranim razlogom dodatna usluga, ali ipak je strasan
Moj Asus Strix RX470 te pozdravlja i kaže da previše dižeš prašinu oko toga ko kakav balavac u drugom razredu osnovne.Raigor Stonehoof wrote: lik igra igre na 720p da ne bi zagrijavao graficku, jer mu nije bitna grafika nego gameplay. i ti se uzeo raspravljat s njim.
ferratilis wrote:Da ne ispadne da PC igraci samo pljuju po konzolama, nemojmo zaboraviti na najveci kancer u PC zajednici

Još je ovo 'srbijanski LCS'. Ljudi tamo imaju podršku i Sport Kluba, ovdje u tebe svi gledaju k'o u majmuna kad spomeneš eSports i potencijal svega toga... Gadi mi se đe živim, tačno nijedna sfera života nije perspektivna.Maharadza wrote:
SK dominira i Esports!
Starost chmoljo, starost.Chmoljo wrote:Insala, insala.
Inace, desava mi se to da mi u zadnje vrijeme toliko... Ne igra.![]()
Nisam siguran jel mi drago, jer se mogu posvetiti necemu drugom, a bogami, nije da nemam, ili mi je zao sto neogu osjetiti draz pocinjanja nove igre, prelazenja, uzivanja u igri![]()
Mislim da sam upao u gejmlimaks...