Svraka dao 2 gola u prijateljskimDZONPI wrote:Susicu koti je naredio da zoves Svraku jel moguce da on igra za neku repku.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ja71
#21751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- MOSALJOZE
#21752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
svraka kad igra svraka i zabija.Ne kontam šta ako ga zove.Da se razumijemo on zeli da zovne bar 2-3 igrača iz PL.Svraka i Sesar su vjerovatno najkvalitetniji.Avdukica zove iz istog razlogaja71 wrote:Svraka dao 2 gola u prijateljskimDZONPI wrote:Susicu koti je naredio da zoves Svraku jel moguce da on igra za neku repku.
-
oglo
#21753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nakon tih 15 minuta u naredonoj utakmici ga opet nije bilo ni na spisku,samir je daleko bolji igrac samo ima problem sa svojim aktivnostima van terena i to je jedan od razloga psto je pola ugovora vratio u klub i sto ce ga tesko prodati za pare koje traze,i kad samir ode on ce se sa pamicem borit za poziciju,nije iskljuceno da u skorijoj buducnosti bude standardan ali tako nije ni iskljuceno da zavrsi u lokomotiviSandokan Schiavone wrote:Ne, Husejinović nije lošiji igrač od Sammira, Halilović je fetus, a Ademi je potpuno drugačiji profil. Said je već sada spreman 100 % ali je logično da će morati čekati priliku jer sigurno da će Brozović otpasti, a Sammir će se teško prodati kakav CV alkoholičarski ima. Prvi nastup je imao 15-tak minuta i dao je jako dobru asistenciju.oglo wrote:ono jedino sto je logicno da su samir,halilovic kao ptencijal,ademi, sigurno kvaltietniji igraci od husjenovica i sto je najbitniej fizicki sprreminiji,i husjenovic ako ne napravi nesto konkretno na svojoj spremi nece zaigrat u dinamu jer onakav kakav je bio u sarajevu tamo ne moze na klupuSarajevo1946 wrote:Sammir i Halilović su mu konkurenti u timu koliko ja znam, neće lahko izbaciti nijednog, ne samo radi kvaliteta nego i radi činjenice da Dinamo radi na tome da ovu dvojicu proda pa je valjda logično da moraju igrati.
- Mikady
#21754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
23.

Nova FIFA-ina rang lista: BiH napredovala za jednu poziciju
- luckylaka
#21755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koji gospodin
Safet Sušić: Neće biti karantina i vojničkog tretmana! Imam puno povjerenje u moje igrače!
Selektor bh. nogometne selekcije Safet Sušić, tvrdi kako u pripremama za kvalifikacijski meč protiv Grčke, neće uvoditi ništa novo. Igrači će, kao i do sada, imati i dovoljno slobodnog vremena, kao i dovoljan broj treninga, kako bi spremni dočekali susret u zenici, koji se igra 22. marta u 20:45, piše Oslobođenje.
Pape prati Grke
Iako se radi o veoma bitnoj utakmici za obje selekcije, Sušić kaže kako nema razloga za drugačije ponašanje…
“Igrači će biti u hotelu od 18. marta i to je praktično neka karantena. Ne mogu daleko, a da ne pitaju, ali definitivno neće biti neke strahovlade. Ne volim neku vojničku disciplinu, pogotovo jer ni ja, kao igrač, nisam volio pretjeranu kontrolu. Svima im vjerujem maksimalno, a i oni su sami svjesni koliko nam znači ova utakmica. Imam veliko povjerenje u njih i do sada me nisu iznevjerili. Dakle, pripremaćemo se na isti način kao do sada, jer nema potrebe za drugačije”, kaže nam selektor našeg tima, koji posljednje vrijeme provodi u analizi igre Grka.
“Pratim ih. U prvoj utakmici Samaras nam je napravio velike probleme i ovaj put ćemo na njega obratiti posebnu pažnju. Vjerujem da će uz njega zaigrati i Salpingidis, koji je jako brz, okretan i nezgodan igrač, a da će Gekas ostati na klupi. On je igrač šesnaesterca, i nije toliko dobar za kontranapade. Uz to, imaju odlične Torosidisa i Maniatisa, a vjerujem da će protiv nas od prve minute zaigrati i Karagounis, a tu je i sjajni Ninis”, objašnjava nam Sušić, koji nije posve siguran na koji način razmišlja njegov kolega sa klupe Grčke – Fernando Santos.
“Ne znam da li ih je strah da i poslije naše utakmice mi ostanemo prvi. Možda će krenuti na pobjedu, pa od prve minute ubace i Gekasa, zajedno sa Samarasom i Salpingidisom. To zapravo i priželjkujem, jer bismo mi imali onda dovoljno prostora prema naprijed da ih ugrozimo. Nisam siguran”, kaže Pape i dodaje:
Lagan raspored
“Poslije utakmice protiv nas imaju zaista lagan raspored i možda su uvjereni u to da ćemo mi negdje kiksati, a oni pobijediti sve do kraja, ne znam, ali saznaću. Najmanje dva dana prije utakmice znaću njihov početni sastav i po njemu ću znati Santosove namjere”, tvrdi Sušić, koji već sada u glavi ima početnu postavu za Grke, ukoliko na posljednjem vikendu pred okupljanje ne bude nekih neželjenih povreda.
“Najbitnije mi je da svi dođu zdravi. Imamo nekoliko rovitih, nekoliko povrijeđenih i već smo dovoljno hendikepirani neigranjem Pjanića. Samo neka svi budu zdravi, a kako će igrati za vikend, manje mi je bitno”, kazao je Safet Sušić za Oslobođenje.
Selektor bh. nogometne selekcije Safet Sušić, tvrdi kako u pripremama za kvalifikacijski meč protiv Grčke, neće uvoditi ništa novo. Igrači će, kao i do sada, imati i dovoljno slobodnog vremena, kao i dovoljan broj treninga, kako bi spremni dočekali susret u zenici, koji se igra 22. marta u 20:45, piše Oslobođenje.
Pape prati Grke
Iako se radi o veoma bitnoj utakmici za obje selekcije, Sušić kaže kako nema razloga za drugačije ponašanje…
“Igrači će biti u hotelu od 18. marta i to je praktično neka karantena. Ne mogu daleko, a da ne pitaju, ali definitivno neće biti neke strahovlade. Ne volim neku vojničku disciplinu, pogotovo jer ni ja, kao igrač, nisam volio pretjeranu kontrolu. Svima im vjerujem maksimalno, a i oni su sami svjesni koliko nam znači ova utakmica. Imam veliko povjerenje u njih i do sada me nisu iznevjerili. Dakle, pripremaćemo se na isti način kao do sada, jer nema potrebe za drugačije”, kaže nam selektor našeg tima, koji posljednje vrijeme provodi u analizi igre Grka.
“Pratim ih. U prvoj utakmici Samaras nam je napravio velike probleme i ovaj put ćemo na njega obratiti posebnu pažnju. Vjerujem da će uz njega zaigrati i Salpingidis, koji je jako brz, okretan i nezgodan igrač, a da će Gekas ostati na klupi. On je igrač šesnaesterca, i nije toliko dobar za kontranapade. Uz to, imaju odlične Torosidisa i Maniatisa, a vjerujem da će protiv nas od prve minute zaigrati i Karagounis, a tu je i sjajni Ninis”, objašnjava nam Sušić, koji nije posve siguran na koji način razmišlja njegov kolega sa klupe Grčke – Fernando Santos.
“Ne znam da li ih je strah da i poslije naše utakmice mi ostanemo prvi. Možda će krenuti na pobjedu, pa od prve minute ubace i Gekasa, zajedno sa Samarasom i Salpingidisom. To zapravo i priželjkujem, jer bismo mi imali onda dovoljno prostora prema naprijed da ih ugrozimo. Nisam siguran”, kaže Pape i dodaje:
Lagan raspored
“Poslije utakmice protiv nas imaju zaista lagan raspored i možda su uvjereni u to da ćemo mi negdje kiksati, a oni pobijediti sve do kraja, ne znam, ali saznaću. Najmanje dva dana prije utakmice znaću njihov početni sastav i po njemu ću znati Santosove namjere”, tvrdi Sušić, koji već sada u glavi ima početnu postavu za Grke, ukoliko na posljednjem vikendu pred okupljanje ne bude nekih neželjenih povreda.
“Najbitnije mi je da svi dođu zdravi. Imamo nekoliko rovitih, nekoliko povrijeđenih i već smo dovoljno hendikepirani neigranjem Pjanića. Samo neka svi budu zdravi, a kako će igrati za vikend, manje mi je bitno”, kazao je Safet Sušić za Oslobođenje.
- Infaze Studio
#21756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Opaa..Bravo Pape...I spijune ubacujemo medju Grke.. 
- DonVito
#21757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Pape ništa ne prepušta slučaju
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
oooo što ova naša forumska mafija ima insajdere u NS...pa se Don Vito i povjerljivog materijala dočepao 
-
Korisničkoime
#21759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slutim povratak argumenta gospodin
.
- ganjeta
#21760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Salihović definitivno otpao, reče Sajo
- luckylaka
#21761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Veliki PAPE bio gost na,,Face,, i sve objasnio Salihovic otpada,Spaha rovit,Mire mozda i za kraj,,Najbitnije je ostati prvi na tabeli poslije ove utakmice,,
sto znaci i bod ko kuca.
- It_is_a_Leclerc
#21762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Oj hljebe, kakvi sad sinusi, porijeklo im njihovo...
Neka mu stave fantomku, nakrkaju analgetika...
Neka mu stave fantomku, nakrkaju analgetika...
- BHF_Manijak
#21763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Svaka cast selektoru na intervjuu i gostovanjU! ODlicno i steta sto samo 7 minuta traje, bilo je meni se cini ovdje materijala za jedno pola sata minimum!

- DonVito
-
ja71
#21765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Habemus Pape
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
- luckylaka
#21767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Selektor reprezentacije BiH za SportSport.ba
Sušić: Nadam se da će Pjanić igrati u petak
Piše: F. Zametica Danas, 17:29
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine rekao je danas kako se nada da će Miralem Pjanić ipak istrčati na teren u petak na Bilinom polju.ABD.

Sušić: Nadam se da će Pjanić igrati u petak
Piše: F. Zametica Danas, 17:29
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine rekao je danas kako se nada da će Miralem Pjanić ipak istrčati na teren u petak na Bilinom polju.ABD.
- DonVito
#21768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safet Susic - Pape najbolji selektor rep. BIH
Pape do kraja
Pape do kraja
- bilo koje
#21769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To ti slutis Safetov krajDonVito wrote:Safet Susic - Pape najbolji selektor rep. BIH![]()
Pape do kraja
- DonVito
#21770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To ti slutis Safetov kraj
Bukvalac vidis da pise Pape do kraja a kad je kraj
Nista poslije utakmice sa Grckom podhitno dati otkaz Susicu a nekog sa foruma postaviti za selektora.Nema veze sto ne znam nista o selektorskom poslu.
Treba dati otkaz i doktoru Karabegu, nema veze sto je jedan od najboljih - ne samo u BiH nego i na balkanu a postavit cemo forumskog doktora ha ya.
-
salle_eh1986
#21771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
treba i za tebe naći kakvu fotelju, šteta te izgubiti 
-
vryzas
#21772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:Selektor reprezentacije BiH za SportSport.ba
Sušić: Nadam se da će Pjanić igrati u petakPiše: F. Zametica Danas, 17:29
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine rekao je danas kako se nada da će Miralem Pjanić ipak istrčati na teren u petak na Bilinom polju.ABD.![]()
Ovo se selektor poigrava sa protivnikom preko novina
-
ja71
#21773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
http://www.klix.ba/sport/nogomet/karago ... /130319088
Cini mi se da Karagounis kao i Santos sugerise da bi mi trebali napasti
E sipak, nije Pape naivan da sve baci u napad
Cini mi se da Karagounis kao i Santos sugerise da bi mi trebali napasti
- MOSALJOZE
#21774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
pa tako ce i biti.Vjerovatno cemo mi biti konkretnija ekipa,a oni ce se po običaju branitija71 wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/karago ... /130319088
Cini mi se da Karagounis kao i Santos sugerise da bi mi trebali napasti![]()
- Murat Sabanovic
#21775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
grci ce igrati slicno kao i protiv slovacke . povucice se na svoju polovinu ,umrtviti igru i cekati svoju sansu . sve sto vise vrijeme bude odmicalo (ukoliko ne prime gol) ici ce u njihovu korist.bice strpljivi i onda ce nas nekom polukontrom pokusati ugroziti. oni svaku utakmicu imaju 1-2 dobre prilike i oni su toga svjesni .oni vec godinama forsiraju ovaj stil igre ( citaj sah) i veoma su uspjesni . tako da ,ukoliko zelimo pobjedu moramo 2 gola zabiti .