Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ja71

#21751 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

DZONPI wrote:Susicu koti je naredio da zoves Svraku jel moguce da on igra za neku repku.
Svraka dao 2 gola u prijateljskim
MOSALJOZE

#21752 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

ja71 wrote:
DZONPI wrote:Susicu koti je naredio da zoves Svraku jel moguce da on igra za neku repku.
Svraka dao 2 gola u prijateljskim
svraka kad igra svraka i zabija.Ne kontam šta ako ga zove.Da se razumijemo on zeli da zovne bar 2-3 igrača iz PL.Svraka i Sesar su vjerovatno najkvalitetniji.Avdukica zove iz istog razloga
oglo

#21753 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by oglo »

Sandokan Schiavone wrote:
oglo wrote:
Sarajevo1946 wrote:Sammir i Halilović su mu konkurenti u timu koliko ja znam, neće lahko izbaciti nijednog, ne samo radi kvaliteta nego i radi činjenice da Dinamo radi na tome da ovu dvojicu proda pa je valjda logično da moraju igrati.
ono jedino sto je logicno da su samir,halilovic kao ptencijal,ademi, sigurno kvaltietniji igraci od husjenovica i sto je najbitniej fizicki sprreminiji,i husjenovic ako ne napravi nesto konkretno na svojoj spremi nece zaigrat u dinamu jer onakav kakav je bio u sarajevu tamo ne moze na klupu
Ne, Husejinović nije lošiji igrač od Sammira, Halilović je fetus, a Ademi je potpuno drugačiji profil. Said je već sada spreman 100 % ali je logično da će morati čekati priliku jer sigurno da će Brozović otpasti, a Sammir će se teško prodati kakav CV alkoholičarski ima. Prvi nastup je imao 15-tak minuta i dao je jako dobru asistenciju.
nakon tih 15 minuta u naredonoj utakmici ga opet nije bilo ni na spisku,samir je daleko bolji igrac samo ima problem sa svojim aktivnostima van terena i to je jedan od razloga psto je pola ugovora vratio u klub i sto ce ga tesko prodati za pare koje traze,i kad samir ode on ce se sa pamicem borit za poziciju,nije iskljuceno da u skorijoj buducnosti bude standardan ali tako nije ni iskljuceno da zavrsi u lokomotivi
Mikady

#21754 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

23. :bih:
Nova FIFA-ina rang lista: BiH napredovala za jednu poziciju

:bih: :dance:
luckylaka

#21755 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Koji gospodin :thumbup: :thumbup: Safet Sušić: Neće biti karantina i vojničkog tretmana! Imam puno povjerenje u moje igrače!

Selektor bh. nogometne selekcije Safet Sušić, tvrdi kako u pripremama za kvalifikacijski meč protiv Grčke, neće uvoditi ništa novo. Igrači će, kao i do sada, imati i dovoljno slobodnog vremena, kao i dovoljan broj treninga, kako bi spremni dočekali susret u zenici, koji se igra 22. marta u 20:45, piše Oslobođenje.

Pape prati Grke

Iako se radi o veoma bitnoj utakmici za obje selekcije, Sušić kaže kako nema razloga za drugačije ponašanje…

“Igrači će biti u hotelu od 18. marta i to je praktično neka karantena. Ne mogu daleko, a da ne pitaju, ali definitivno neće biti neke strahovlade. Ne volim neku vojničku disciplinu, pogotovo jer ni ja, kao igrač, nisam volio pretjeranu kontrolu. Svima im vjerujem maksimalno, a i oni su sami svjesni koliko nam znači ova utakmica. Imam veliko povjerenje u njih i do sada me nisu iznevjerili. Dakle, pripremaćemo se na isti način kao do sada, jer nema potrebe za drugačije”, kaže nam selektor našeg tima, koji posljednje vrijeme provodi u analizi igre Grka.

“Pratim ih. U prvoj utakmici Samaras nam je napravio velike probleme i ovaj put ćemo na njega obratiti posebnu pažnju. Vjerujem da će uz njega zaigrati i Salpingidis, koji je jako brz, okretan i nezgodan igrač, a da će Gekas ostati na klupi. On je igrač šesnaesterca, i nije toliko dobar za kontranapade. Uz to, imaju odlične Torosidisa i Maniatisa, a vjerujem da će protiv nas od prve minute zaigrati i Karagounis, a tu je i sjajni Ninis”, objašnjava nam Sušić, koji nije posve siguran na koji način razmišlja njegov kolega sa klupe Grčke – Fernando Santos.

“Ne znam da li ih je strah da i poslije naše utakmice mi ostanemo prvi. Možda će krenuti na pobjedu, pa od prve minute ubace i Gekasa, zajedno sa Samarasom i Salpingidisom. To zapravo i priželjkujem, jer bismo mi imali onda dovoljno prostora prema naprijed da ih ugrozimo. Nisam siguran”, kaže Pape i dodaje:

Lagan raspored

“Poslije utakmice protiv nas imaju zaista lagan raspored i možda su uvjereni u to da ćemo mi negdje kiksati, a oni pobijediti sve do kraja, ne znam, ali saznaću. Najmanje dva dana prije utakmice znaću njihov početni sastav i po njemu ću znati Santosove namjere”, tvrdi Sušić, koji već sada u glavi ima početnu postavu za Grke, ukoliko na posljednjem vikendu pred okupljanje ne bude nekih neželjenih povreda.

“Najbitnije mi je da svi dođu zdravi. Imamo nekoliko rovitih, nekoliko povrijeđenih i već smo dovoljno hendikepirani neigranjem Pjanića. Samo neka svi budu zdravi, a kako će igrati za vikend, manje mi je bitno”, kazao je Safet Sušić za Oslobođenje.
Infaze Studio

#21756 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Infaze Studio »

Opaa..Bravo Pape...I spijune ubacujemo medju Grke.. :D
DonVito

#21757 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Image

Pape ništa ne prepušta slučaju :thumbup: PAPE.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21758 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

oooo što ova naša forumska mafija ima insajdere u NS...pa se Don Vito i povjerljivog materijala dočepao :lol:
Korisničkoime

#21759 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Slutim povratak argumenta gospodin :lol: :lol: .
ganjeta

#21760 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ganjeta »

Salihović definitivno otpao, reče Sajo :-) .
luckylaka

#21761 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Veliki PAPE bio gost na,,Face,, i sve objasnio Salihovic otpada,Spaha rovit,Mire mozda i za kraj,,Najbitnije je ostati prvi na tabeli poslije ove utakmice,, :thumbup: sto znaci i bod ko kuca.
It_is_a_Leclerc

#21762 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Oj hljebe, kakvi sad sinusi, porijeklo im njihovo... :roll:

Neka mu stave fantomku, nakrkaju analgetika...
BHF_Manijak

#21763 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Svaka cast selektoru na intervjuu i gostovanjU! ODlicno i steta sto samo 7 minuta traje, bilo je meni se cini ovdje materijala za jedno pola sata minimum! :) :thumbup: :thumbup:
DonVito

#21764 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

:thumbup: PAPE

Image
:bih:
ja71

#21765 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

Habemus Pape
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#21766 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JoseMujica »

Ave Pape!
luckylaka

#21767 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Selektor reprezentacije BiH za SportSport.ba
Sušić: Nadam se da će Pjanić igrati u petak
Piše: F. Zametica Danas, 17:29
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine rekao je danas kako se nada da će Miralem Pjanić ipak istrčati na teren u petak na Bilinom polju.ABD. :thumbup: :bih:
DonVito

#21768 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

Safet Susic - Pape najbolji selektor rep. BIH :bih:

Pape do kraja :bih:
bilo koje

#21769 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by bilo koje »

DonVito wrote:Safet Susic - Pape najbolji selektor rep. BIH :bih:

Pape do kraja :bih:
To ti slutis Safetov kraj :-)
DonVito

#21770 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by DonVito »

To ti slutis Safetov kraj
:roll:
Bukvalac vidis da pise Pape do kraja a kad je kraj 8) otom potom.

Nista poslije utakmice sa Grckom podhitno dati otkaz Susicu a nekog sa foruma postaviti za selektora.Nema veze sto ne znam nista o selektorskom poslu.
Treba dati otkaz i doktoru Karabegu, nema veze sto je jedan od najboljih - ne samo u BiH nego i na balkanu a postavit cemo forumskog doktora ha ya.
salle_eh1986

#21771 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by salle_eh1986 »

treba i za tebe naći kakvu fotelju, šteta te izgubiti :D
vryzas

#21772 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by vryzas »

luckylaka wrote:Selektor reprezentacije BiH za SportSport.ba
Sušić: Nadam se da će Pjanić igrati u petakPiše: F. Zametica Danas, 17:29
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine rekao je danas kako se nada da će Miralem Pjanić ipak istrčati na teren u petak na Bilinom polju.ABD. :thumbup: :bih:

Ovo se selektor poigrava sa protivnikom preko novina :oops:
ja71

#21773 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ja71 »

http://www.klix.ba/sport/nogomet/karago ... /130319088

Cini mi se da Karagounis kao i Santos sugerise da bi mi trebali napasti :D
E sipak, nije Pape naivan da sve baci u napad
MOSALJOZE

#21774 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

ja71 wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/karago ... /130319088

Cini mi se da Karagounis kao i Santos sugerise da bi mi trebali napasti :D
E sipak, nije Pape naivan da sve baci u napad
pa tako ce i biti.Vjerovatno cemo mi biti konkretnija ekipa,a oni ce se po običaju braniti
Murat Sabanovic

#21775 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Murat Sabanovic »

grci ce igrati slicno kao i protiv slovacke . povucice se na svoju polovinu ,umrtviti igru i cekati svoju sansu . sve sto vise vrijeme bude odmicalo (ukoliko ne prime gol) ici ce u njihovu korist.bice strpljivi i onda ce nas nekom polukontrom pokusati ugroziti. oni svaku utakmicu imaju 1-2 dobre prilike i oni su toga svjesni .oni vec godinama forsiraju ovaj stil igre ( citaj sah) i veoma su uspjesni . tako da ,ukoliko zelimo pobjedu moramo 2 gola zabiti .
Locked