Rome molim te, nemoj tako!
A Sejdic, a Finci...
Sad kad vidim rome prvo me malo presjece pa se zagledam i onda uh dobro je cigani hehehehe
Rome molim te, nemoj tako!
Nije istina! Vecina njih je dobila naredjenje od strane Srbije (njihovih u BiH komandi) i budale poslusale i odperjale. Ko ih nije poslusao i ostao, telefonski su ga maltretirali po cijelu noc. Najvece preseravanje bilo je kad su se donosila odluke u dejtonskom sporazumu. Sve lijepo po dogovoru Milosevic - Tudjman. U Bihacu a vjerujem i Sarajevu i drugim gradovima ko je ostao nije ga niko diro niti tjerao.U Hrvatskoj je bila druga prica al u to ne ulazim.
_BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2021 18:12 Raja cuvajte se kod Mercatora Lozionicka operisu dvojica, prvo ti agresivno nudi maramice pa kad ga posaljes u pm onda te krenu slijediti prema autu. Prikradaju se iza ledja da te probaju ošaniti.
Ja sam ih otjerao, ali boga mi nije jednostavno, narocito za zene i starije osobe. Cuvajte se.
Kod mene i djevojka je zapasana tako da sam rahat_BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2021 18:21 Ma lako je za mene, ja sam celavi krkan od 190 cm i nosim utoku, pitanje je sta ce zene i stariji kad ih ovako klosari opkole![]()
sad ce ti rec da krsis ljudsko pravo da te reketiraju kupovinom maramica i eventualno pljackanje jer ljudi u pokretu po medjunarodnoj konvenciji toj i toj_BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2021 18:12 Raja cuvajte se kod Mercatora Lozionicka operisu dvojica, prvo ti agresivno nudi maramice pa kad ga posaljes u pm onda te krenu slijediti prema autu. Prikradaju se iza ledja da te probaju ošaniti.
Ja sam ih otjerao, ali boga mi nije jednostavno, narocito za zene i starije osobe. Cuvajte se.
Mogu samo da mi ga duvaju, ko ce ba meni govoriti sta smijem a sta ne smijem u rodjenoj drzavihowdy wrote: ↑11/01/2021 18:29sad ce ti rec da krsis ljudsko pravo da te reketiraju kupovinom maramica i eventualno pljackanje jer ljudi u pokretu po medjunarodnoj konvenciji toj i toj_BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2021 18:12 Raja cuvajte se kod Mercatora Lozionicka operisu dvojica, prvo ti agresivno nudi maramice pa kad ga posaljes u pm onda te krenu slijediti prema autu. Prikradaju se iza ledja da te probaju ošaniti.
cak te mogu nazvat rasistom i fasistom_BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2021 18:33Mogu samo da mi ga duvaju, ko ce ba meni govoriti sta smijem a sta ne smijem u rodjenoj drzavihowdy wrote: ↑11/01/2021 18:29sad ce ti rec da krsis ljudsko pravo da te reketiraju kupovinom maramica i eventualno pljackanje jer ljudi u pokretu po medjunarodnoj konvenciji toj i toj_BataZiv_0809 wrote: ↑11/01/2021 18:12 Raja cuvajte se kod Mercatora Lozionicka operisu dvojica, prvo ti agresivno nudi maramice pa kad ga posaljes u pm onda te krenu slijediti prema autu. Prikradaju se iza ledja da te probaju ošaniti.
Ja sam ih otjerao, ali boga mi nije jednostavno, narocito za zene i starije osobe. Cuvajte se.![]()
Kamo sreće da ima font za sarkazambiscanka2 wrote: ↑11/01/2021 18:01Nije istina! Vecina njih je dobila naredjenje od strane Srbije (njihovih u BiH komandi) i budale poslusale i odperjale. Ko ih nije poslusao i ostao, telefonski su ga maltretirali po cijelu noc. Najvece preseravanje bilo je kad su se donosila odluke u dejtonskom sporazumu. Sve lijepo po dogovoru Milosevic - Tudjman. U Bihacu a vjerujem i Sarajevu i drugim gradovima ko je ostao nije ga niko diro niti tjerao.U Hrvatskoj je bila druga prica al u to ne ulazim.
a jes pristavio slike, mehanićar par ekselansSigma90 wrote: ↑11/01/2021 19:42 http://www.uskinfo.ba/m/vijest/video-po ... kamp/83102
@chloe ne rece ti neki dan da se moze komotno sa novcanikom kroz kladusu mirno setati. Braderi kazu da ipak nije tako.
Međutim, ovim migrantima problem stvaraju Afganistanci. Žale se da su agresivni i da su im baš protekle noći došli u "posjetu" te im prijeteći noževima tražili mobilne telefone i novac.
Upravo se vratila iz lunjanja svojom čaršijom... Samaaa.Sigma90 wrote: ↑11/01/2021 19:42 http://www.uskinfo.ba/m/vijest/video-po ... kamp/83102
@chloe ne rece ti neki dan da se moze komotno sa novcanikom kroz kladusu mirno setati. Braderi kazu da ipak nije tako.
Međutim, ovim migrantima problem stvaraju Afganistanci. Žale se da su agresivni i da su im baš protekle noći došli u "posjetu" te im prijeteći noževima tražili mobilne telefone i novac.
Zar u Bos. Krupi ima migranata?Chloe wrote: ↑11/01/2021 20:18Upravo se vratila iz lunjanja svojom čaršijom... Samaaa.Sigma90 wrote: ↑11/01/2021 19:42 http://www.uskinfo.ba/m/vijest/video-po ... kamp/83102
Doduše, upozorena sam na jednog tipa, ali je domaći...![]()
Zar nije svaki ilegalni migrant hodajuće krivično djelo / prekršaj?Chloe wrote: ↑11/01/2021 21:13 (1.DIO): Premijer Vlade USK iznosi laži, proizvodi paniku, plaši građane USK pa zbraja zaradu i korist! Pročitajte službene podatke MUP-a USK.
https://bisce.ba/index.php/afere/item/2 ... HtJFZJG_OM
jestpatriot_bih wrote: ↑11/01/2021 23:08Zar nije svaki ilegalni migrant hodajuće krivično djelo / prekršaj?Chloe wrote: ↑11/01/2021 21:13 (1.DIO): Premijer Vlade USK iznosi laži, proizvodi paniku, plaši građane USK pa zbraja zaradu i korist! Pročitajte službene podatke MUP-a USK.
U nazivu stoji "ilegalni", a ima ih hiljade u USK/BiH.
Miješaš kruške i jabuke.patriot_bih wrote: ↑11/01/2021 23:08Zar nije svaki ilegalni migrant hodajuće krivično djelo / prekršaj?Chloe wrote: ↑11/01/2021 21:13 (1.DIO): Premijer Vlade USK iznosi laži, proizvodi paniku, plaši građane USK pa zbraja zaradu i korist! Pročitajte službene podatke MUP-a USK.
U nazivu stoji "ilegalni", a ima ih hiljade u USK/BiH.