Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#21751 Re: Liverpool FC
Sav prelazni rok, do sada, su proveli u ganjanju dva igrača i čuvanju jednog, a taj jedan sad i ne igra.
- zomri
#21752 Re: Liverpool FC
Gini ima ulogu u najmanje dva primljena gola danas. Kod jednog nije ispratio svog čovjeka, kod drugog nije izbio loptu kako treba. Kažem ja Keita je puno važniji od VVD za odbranu prvenstveno. Zamijeniš ovog parmaka (odbrambeno) sa Keitom i riješio si pola posla.
-
Mustang1
#21753 Re: Liverpool FC
Ne zna, imao je i prosle sezone kamaru gresaka prema nazad. Ja sam trubio da covjek treba biti rezervni napadac. Prema naprijed je odlican, prema nazad ocajan.
- zomri
#21754 Re: Liverpool FC
To je i meni bila zamjerka još kad je dolazio. Fino nas je izvukao u onim utakmicama na kraju, ali čovjek je igrač manje kad se branimo. Imao je najviše grešaka koje su vodile golu prošle godine.
- MyTao
#21755 Re: Liverpool FC
Ajd ne panicite... bar nisu ko Chelsea
Neko mora doci u odbranu i sredinu... ima jos vremena za to.
- Towelie
#21756 Re: Liverpool FC
To moze biti pozitiva iz ove prokockane pobede. Mozda Klopp konacno skonta da moraju doci stoper i vezni.MyTao wrote:Ajd ne panicite... bar nisu ko Chelsea
-
Mustang1
#21757 Re: Liverpool FC
Ali nece skontati
Imao je on kamaru utakmica i prije da skonta pa nije.
- Towelie
#21758 Re: Liverpool FC
Skontao je i zarko zeleo VVD, kad se ispostavilo da ga ne znaju dovesti, ispade da im ne treba stoper.
Kiselo grožđe.
Kiselo grožđe.
-
Mustang1
#21759 Re: Liverpool FC
Vrati Sakhu, dovedi Dijka, Prodaj 2-3-4 igraca dovedi Keitu za 200 miliona ako treba.
- MyTao
#21760 Re: Liverpool FC
Kako me vidite da klopp zeli samo van Dijka... obecao mu je da ce uraditi sve da ga dovedu, zbog toga ovaj ne igra za Southampton, stavlja zahtjev za transfer iako oficijalno niko ga I ne trazi...
- zomri
#21761 Re: Liverpool FC
Znaju da će ga na kraju morati prodati, isto ko što će i oni Coutinha. Isto vrijedi i za Keitu samo je za to nešto manja vjerovatnoća jer su novi igrači na velikoj sceni pa imaju motiv za davanje poruke tržištu čak i kad bi to značilo da gube igrača i veliki novac.
- AmiĐa_Idriz
#21762 Re: Liverpool FC
Klop i FSG su izgleda u sukobu oko Kutinja.
Po izjavama od danas, Klop želi da proda Kutinja. FSG to ne dozvoljava, jer neće da pogaze svoju riječ.
Klop je bijesan na Brazilca. Naime pojavile su se informacije iz Kutinjovog tabora da je Brazilac nezadovoljan kako ga tretiraju na Enfildu? Ej, glavni igrač, oko kojeg se vrti sve u timu, koji ima punu slobodu igre, od kojeg smo napravili igrača, jer je do tada od većih utakmica imao jednu protiv Partizana u UEFA kupu. Sram i stid da ga bude.
Naime, kako nezvanično kažu, Klop je bijesan jer je Kutinju pružio sve, i želio je da novi Liverpul gradi oko Kutinja, zato mu je dao novi petogodišnji ugovor, ogromnu platu, i Kutinjo je sve to prihvatio sjajno, izjavio tada u januaru da je srećan, da želi da ostane mnogo godina, Klop mu rekao da ako ostane ovdje dobija status božanstva, sve je to Kutinjo prihvatio.
U junu i julu su krenule male spekulacije, ali Klop je to držao pod kontrolom, razgovarao sa Kutinjom, ovaj je prihvatio sve.
I onda šta se dešava, dan prije početka sezone, Kutinjo mejlom, ne oči u oči, nego mejlom zabija nož u leđa Klopu, ruši mu planove, utiče na ekipu, jednostavno pogazio je sve riječi kluba i Klopa, pogazio je sve ono što je rekao i obećao Klopu.
I nije ni čudo što Jirgen ne može očima da vidi Kutinja, i želi da ga proda. Jednostavno, on je uvijek naglašavao da prvo gleda ljudske osobine, pa onda igračke.
Teško da će FSG popustiti, Kutinjo će vjerovatno ostati, ali Klop je bijesan, i Brazilac kojem je Liverpul pružio sve, koji ga je podigao, napravio ga tako važnim igračem za Brazil, tako poznatim u svijetu, gazi Liverpul, gazi Klopa, iz čista mira, zaista je teško ovo shvatiti.
Sigurno da Jirgenu nije lako, on je danas rekao da nije ni imao mnogo vremena da razmišlja o tome jer je pripremao meč, ali je isto tako prokomentarisao da ova odluka nije do njega, i da mora da sluša nekad ono što mu kažu, zato neće prodati Kutinja.
Da je ovo Kutinjo uradio na početku prelaznog roka, barem bi malo bilo lakše, da je 31. avgusta, odbili bi i sjutra bi sve bilo normalno vjerovatno, ali sada, pred početak sezone, ovo je jako teška situacija, koja ruši mnogo toga. A najviše vezu Brazilca sa Klopom, klubom i navijačima. A onda i njegove saigrače, koje je ostavio na cjedilu, koji su se uvijek njemu podređivali kako bi on bio glavni.
Ne radi se to tako Filipe, ne prema klubu koji te je napravio velikim i pružio ti sve. Ne zabija se nož u leđa onima koji su te podigli.
-
missko
#21763 Re: Liverpool FC
Klop obecao Cou da ako potpise novi ugovor ima slobodu da ide u Barcu ako stigne rekordna ponuda a na drugoj strani dogovori s vlasnicima da oni stave zabranu za transfer tako da Cou nema problem s trenerom i da Klopo ne ispadne supak sto ga je slagao. Mali ostaje siguran sam bar do zime
- BHF_Manijak
#21764 Re: Liverpool FC
I neki se nalozili sto na pripremama dobise Bayerna...
A i Klopp vala nek' se napusi qrca s ovom odbranom. Luzercina vrlo lahko moze postati, tvrdoglav k'o mazga.
Helem nista novo od debila, rekoh ja da ovdje nema ni ekipe ni igraca, osim ofanzivnog dijela, ostalo je sve gola qrcina.
Al' neka, nek' stedi cifut, sto ce mu igraci u odrani, ima ove parmake...
A i Klopp vala nek' se napusi qrca s ovom odbranom. Luzercina vrlo lahko moze postati, tvrdoglav k'o mazga.
Helem nista novo od debila, rekoh ja da ovdje nema ni ekipe ni igraca, osim ofanzivnog dijela, ostalo je sve gola qrcina.
Al' neka, nek' stedi cifut, sto ce mu igraci u odrani, ima ove parmake...
- MyTao
#21765 Re: Liverpool FC
otkud informacija da mu je Klopp obecao da ima slobodu da ide u Barcu?missko wrote:Klop obecao Cou da ako potpise novi ugovor ima slobodu da ide u Barcu ako stigne rekordna ponuda a na drugoj strani dogovori s vlasnicima da oni stave zabranu za transfer tako da Cou nema problem s trenerom i da Klopo ne ispadne supak sto ga je slagao. Mali ostaje siguran sam bar do zime
-
missko
#21766 Re: Liverpool FC
Teorije zavjereMyTao wrote:otkud informacija da mu je Klopp obecao da ima slobodu da ide u Barcu?missko wrote:Klop obecao Cou da ako potpise novi ugovor ima slobodu da ide u Barcu ako stigne rekordna ponuda a na drugoj strani dogovori s vlasnicima da oni stave zabranu za transfer tako da Cou nema problem s trenerom i da Klopo ne ispadne supak sto ga je slagao. Mali ostaje siguran sam bar do zime
- Droog
- AmiĐa_Idriz
#21768 Re: Liverpool FC
Krstezomri wrote:Krste gdje su smajliji? Ili cekas sutra da navalis
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21769 Re: Liverpool FC
Da prođe jedno deset kola... Prvi se mačići u vodu bacaju
Betterman najavljuje titulu eno

Betterman najavljuje titulu eno
- zomri
#21770 Re: Liverpool FC
Krste skupio iskustva u ovome, nema sta. Mogao bi i za Liverpool navijati 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21771 Re: Liverpool FC
Iskustvo je nakupljeno s FK Sarajevo

- AmiĐa_Idriz
#21772 Re: Liverpool FC
Kako Leiva polomi Cuadrada
trademark Lucas iz najboljih dana 
- zomri
#21773 Re: Liverpool FC
Kakvog smo samo igrača izgubili 
- AmiĐa_Idriz
#21774 Re: Liverpool FC
Trudio sam se da zaobidjem bilo kakav snimak od juce al evo naletih na SK nisam moga pobjeci. Lijeva strana sa Morenom i Maneom fino izgleda.
Al neshvatljivo. Neshvatljivo mi je kako jadno i mizerno izgleda branjenje kornera. Skeč. Skeč. Haj jednom, jbg moras ga nekad primiti. Al svaki put???
Al neshvatljivo. Neshvatljivo mi je kako jadno i mizerno izgleda branjenje kornera. Skeč. Skeč. Haj jednom, jbg moras ga nekad primiti. Al svaki put???
- zomri
#21775 Re: Liverpool FC
Šta nije jasno? Imaš golmana koji se boji kornera, boji se izaći na loptu, boji se uhvatiti je. Onda imaš najniži roster u ligi, Watford najviši. Toliko primljenih golova iz kornera i normalno da nemaju samopouzdanja i onda se i sami boje, a to je onda strah koji sam sebe dalje hrani.
VVD (ako dođe) će popraviti malo stanje, praviće manje individualnih grešaka i dominiraće u zraku, ali tebi pet bonućija i vandajkova ne može pomoći kad se na loptu ide glavom kad može nogom ili prsima; kad se ispucava napucavajući svog igrača. Bukvalno možeš Benny Hill muziku puštati svaki put kad branimo korner.
VVD (ako dođe) će popraviti malo stanje, praviće manje individualnih grešaka i dominiraće u zraku, ali tebi pet bonućija i vandajkova ne može pomoći kad se na loptu ide glavom kad može nogom ili prsima; kad se ispucava napucavajući svog igrača. Bukvalno možeš Benny Hill muziku puštati svaki put kad branimo korner.