NOVE CIJENE GORIVA

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2176 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by mali_milojica »

Pljuje na Srbe i Ruse,a na sva usta brani Optima ulja :lol:
supercali

#2177 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by supercali »

Memo pocinje ti smjena na benzinskoj ohladi od foruma
M e m o

#2178 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

mali_milojica wrote:Pljuje na Srbe i Ruse,a na sva usta brani Optima ulja :lol:
ja Optimu smatram BOSANSKOM !!!!
kod je 387 :wink:

Image
supercali

#2179 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by supercali »

Pa i neskovic je bosanski onda
M e m o

#2180 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

šta proizvodi ??
imal kakav proizvod na kojem je kod 387

imal bar ovakvo nešto, da ne govorim o samim Optiminim proizvodima

Image
mali_milojica

#2181 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by mali_milojica »

A Neskovic je inace doselio s Marsa?
:pisnuo:
M e m o

#2182 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

to veze s vezom nema ni s čim
neću svakom novom bolidu ponavljat, čitaj ranije postove...odgovoreno
http://forum.klix.ba/nove-cijene-goriva ... #p10891990
taj nešković neće sigurno u FBH napravit nijedne pumpe, a kako vidiš HIFA otvara nove i zapošljava naše ljude i zato volim da više on zaradi
budale koje to ne vide...neće nikad ni vidjet dalje od nosa
supercali

#2183 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by supercali »

Pa ni ovo hifa ne proizvodi nego prepakuje
mali_milojica

#2184 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by mali_milojica »

Ako seres po onima koji su ti "radili" o glavi,onda seri do kraja,nemoj mi sad tu prosipati barkodove. Koliko znam i Srbi i Hrvati su konstitutivan narod,istih prava kao "nasi" za mene nema razlike. Ja gledam ko je kakav covjek,a nase pumpadzije su se pokazali kao pravi ljudi kad drze ovakve cijene. :thumbup:
seoBIH

#2185 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by seoBIH »

Cekaj, a to hifa u tuzli napravi neki dan od temelja pumpu? Manje vise, to je nebitno. Ne kontam zašto nešković ne bi otvorio pumpu u tuzli ako im se isplati, ili zasto bi otvorio pumpu ako se ne isplati? PONUDA=POTRAŽNJA=OTVARANJE PUMPE.

Kakav ti je to rezon, nece otvoriti pumpu? Pa što higa ne otvori negdje gdje nešković ili bilo ko drugi drži grad? Imaš umobolne zaključke i idemo džabe u oftopic.

Ja sam te fino pitao, zašto bi dao DOMAĆEM ČOVJEKU 20KM, a ne 0KM srbinu ili rusu i tih 20KM stavio u SVOJ DŽEP?

To mi nisi nikada odgovorio.
M e m o

#2186 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

mali_milojica wrote:Ako seres po onima koji su ti "radili" o glavi,onda seri do kraja,nemoj mi sad tu prosipati barkodove. Koliko znam i Srbi i Hrvati su konstitutivan narod,istih prava kao "nasi" za mene nema razlike. Ja gledam ko je kakav covjek,a nase pumpadzije su se pokazali kao pravi ljudi kad drze ovakve cijene. :thumbup:
ma ne možeš ti skontat, komplikovano je to za tvoj procesor, koji očito trokira, moraš ga resetovat :-)
između gasproma i nestra ili neškovića, naravno da ću izabrat prije Nestro, pa i Neškovića, ako već moram
ali između Nestra-Neškovića i HIFE nema dvojbe
M e m o

#2187 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

seoBIH wrote:Cekaj, a to hifa u tuzli napravi neki dan od temelja pumpu? Manje vise, to je nebitno. Ne kontam zašto nešković ne bi otvorio pumpu u tuzli ako im se isplati, ili zasto bi otvorio pumpu ako se ne isplati? PONUDA=POTRAŽNJA=OTVARANJE PUMPE.
e pa kad nešković otvori pumpu u Tuzli i zaposli 10 Bošnjaka onda će mi biti isti kao HIFA
dotle zdraaaavoooo
Ja sam te fino pitao, zašto bi dao DOMAĆEM ČOVJEKU 20KM, a ne 0KM srbinu ili rusu i tih 20KM stavio u SVOJ DŽEP?
pametan će skontat odgovor iz mojih izlaganja, onaj drugi neće ni da mu crtaš

paralelan primjer možeš naći po bankama i merketima
u Hypo banci, ili Konzumu preferiraju zapošljavanje hrvata i uglavnom su i zaposleni
Last edited by M e m o on 18/12/2014 15:12, edited 1 time in total.
mali_milojica

#2188 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by mali_milojica »

M e m o wrote:
mali_milojica wrote:Ako seres po onima koji su ti "radili" o glavi,onda seri do kraja,nemoj mi sad tu prosipati barkodove. Koliko znam i Srbi i Hrvati su konstitutivan narod,istih prava kao "nasi" za mene nema razlike. Ja gledam ko je kakav covjek,a nase pumpadzije su se pokazali kao pravi ljudi kad drze ovakve cijene. :thumbup:
ma ne možeš ti skontat, komplikovano je to za tvoj procesor, koji očito trokira, moraš ga resetovat :-)
između gasproma i nestra ili neškovića, naravno da ću izabrat prije Nestro, pa i Neškovića, ako već moram
Moj procesor ne valja,a ti si ovdje jedini nacionalista,koji znamo gdje su nas doveli. Bravo Zvajnstajne :thumbup:
dgL_

#2189 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by dgL_ »

M e m o wrote:
seoBIH wrote:Cekaj, a to hifa u tuzli napravi neki dan od temelja pumpu? Manje vise, to je nebitno. Ne kontam zašto nešković ne bi otvorio pumpu u tuzli ako im se isplati, ili zasto bi otvorio pumpu ako se ne isplati? PONUDA=POTRAŽNJA=OTVARANJE PUMPE.
e pa kad nešković otvori pumpu u Tuzli i zaposli 10 Bošnjaka onda će mi biti isti kao HIFA
dotle zdraaaavoooo
ADMINE REAGUJ!
M e m o

#2190 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

mali_milojica wrote:
M e m o wrote:
Moj procesor ne valja,a ti si ovdje jedini nacionalista,koji znamo gdje su nas doveli. Bravo Zvajnstajne :thumbup:
auuuu
a ti onaj PRIKRIVENI, koje samo imali prilike vidjeti s početka rata i UPRAVO VI ste doveli do njega
lafo, vamo neka šupljara priča, a prvom prilikom ubijaj sve što nije srpsko
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2191 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by bitanga_sa_otesa »

dobar je memo :)
M e m o

#2192 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

dgL_ wrote:
M e m o wrote:
dotle zdraaaavoooo
ADMINE REAGUJ!
šta te "zabolilo" ??
budi otvoren, nemoj onaj "prikriveni" ionako ćemo te brzo razotrkit
budi bar jednom čovjek
johntra

#2193 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by johntra »

M e m o wrote: e pa kad nešković otvori pumpu u Tuzli i zaposli 10 Bošnjaka onda će mi biti isti kao HIFA
dotle zdraaaavoooo

paralelan primjer možeš naći po bankama i merketima
u Hypo banci, ili Konzumu preferiraju zapošljavanje hrvata i uglavnom su i zaposleni
ima Gasprom i u TZ, ali to ti nije isto kao HIFA.... :lol:

haj, dogovori se malo sam sa sobom šta želiš reći...
M e m o

#2194 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

moraš prvo ti da se presabereš, jer ne znaš šta pričaš
kakve veze ima gasprom ??
reko već da nikad nisam NITI ĆU IKAD nasut rusko smeće, prvo zbog samog goriva, drugo iz principa što ne dam pare dušmanima
mali_milojica

#2195 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by mali_milojica »

Kazes da si branio BIH,da si bio na ratistu. Znaci imas najmanje 40 god. Hajmo reci da vjerovatno imas i djecu,da si ozenjen. Jadan si ti kad ti je preci Ahmetlic nego rodjena djeca.
Bakir1

#2196 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by Bakir1 »

e bas se i vi palite na minder pricu, memo prosvjetljitelj prosjecnog bosnjackog uma, kojeg su "nasi" svukli u ravan da nosa gace na stapu.
neskovic u doboju se drzi na 1.79 nafta sta cemo sa time?
kamion 500 litara rezervoar, u Sarajevu neka sipa po 2,05, patriotski, bosnjacki 1025 KM, ako to uradi u doboju ostane mu 130 KM, memo sta ima kako si, kaslju li kokosi, kisu li golubovi?
i sve gazde "bosnjacke" od reda gledaju da uposle druge "bosnjake" kako bi bile bir i jacali ekonomiju jopet "bosnjacku" aha jes.
vidi ko radi spediciju hifi za gorivo
Last edited by Bakir1 on 18/12/2014 15:20, edited 1 time in total.
M e m o

#2197 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

mali_milojica wrote:Kazes da si branio BIH,da si bio na ratistu. Znaci imas najmanje 40 god. Hajmo reci da vjerovatno imas i djecu,da si ozenjen. Jadan si ti kad ti je preci Ahmetlic nego rodjena djeca.
rekoh ti trokira ti procesor
neku od djece će sutra zaposlit HIFA, Bingo...nešković neće sigurno :izet:
Ned071

#2198 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by Ned071 »

M e m o wrote: između gasproma i nestra ili neškovića, naravno da ću izabrat prije Nestro, pa i Neškovića, ako već moram
Moj procesor ne valja,a ti si ovdje jedini nacionalista,koji znamo gdje su nas doveli. Bravo Zvajnstajne :thumbup:[/quote]
auuuu
a ti onaj PRIKRIVENI, koje samo imali prilike vidjeti s početka rata i UPRAVO VI ste doveli do njega
lafo, vamo neka šupljara priča, a prvom prilikom ubijaj sve što nije srpsko[/quote]

ti bi kao bh patriota trebao kupovati jedino nestro. jer uvoze sirovu naftu, preradjuju i prodaju i zaposljavaju 800 nasih ljudi
medjutim, ti si jedan mali jadni bolesni nacionalista. sto nije toliki problem. veci je problem sto si glup... i sto trujes ovaj podforum glupostima sa ostalih podforuma. idi podoji ga ahmetlicima a nas pusti da za svoju cvaju finansiramo velikosrpsko-ruske aspiracije...
dgL_

#2199 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by dgL_ »

M e m o wrote:moraš prvo ti da se presabereš, jer ne znaš šta pričaš
kakve veze ima gasprom ??
reko već da nikad nisam NITI ĆU IKAD nasut rusko smeće, prvo zbog samog goriva, drugo iz principa što ne dam pare dušmanima
NIKO POJMA NEMA MEMO NAJPAMETNIJI, ON SIPA NA HIFI :lol: :tooo: :pisnuo: :pisnuo: hahahahaa
M e m o

#2200 Re: NOVE CIJENE GORIVA

Post by M e m o »

Bakir1 wrote:e bas se i vi palite na minder pricu, memo prosvjetljitelj prosjecnog bosnjackog uma, kojeg su "nasi" svukli u ravan da nosa gace na stapu.
neskovic u doboju se drzi na 1.79 nafta sta cemo sa time?
kamion 500 litara rezervoar, u Sarajevu neka sipa po 2,05, patriotski, bosnjacki 1025 KM, ako to uradi u doboju ostane mu 130 KM, memo sta ima kako si, kaslju li kokosi, kisu li golubovi?
e pa ti zapucaj u Doboj i sipaj kod neškovića :lol:
cisternu povezi :D
Post Reply