Ma ne raspravljajte se ljudima kojima je glavni rezon 'vid' mu glave'. Mislim kakve veze ima naselje kao naselje, oblik naselja, visina zgrada, sa ljudima koji zive tu.

Znaci to je nebuloza zesca, koju uopste ne treba objasnjavati ni pravdati se tim ljudima. Ja licno poznajem 6 porodica koje su preselile u tibru i radi se o super ljudima, tu im odgovaralo i sta sad? Ne treba generalizovati, ima papana, ali ih ima po citavom gradu.
Ja nisam u tibri kupio stan, nije mi se svidjelo, jednostavno naselje je ubaceno ondje bez ikakve infrastrukture, previse betona za mene. Zgrade su nabijene i investitor je isao da maksimizira profit do zadnje granice. Ja tu infrastrukturu nisam mogao cekati, kupio sam na Dobrinji. I vidim da nisam pogrijesio, boga pitaj kada ce se dole izgraditi skola, normalni putevi, obdanista, setalista...hoce jednog dana, ali kada? Naravno, nije tibra kriva za to sto opstina nista ne razvija se podjednako. U stanovima sam bio i generalno meni su stanovi super.
Ljudi samo traze mjesto za zivot. Tibra obzirom na cijenu po meni je ok ponuda, naravno ako se moze preci preko toga da nema skole, parkova, obdanista. Sve ostalo sto je bitno za zivot je tu, blizu je glavna saobracajnica, tramvaj, marketi...