...Nego je trebao nasred ulice postaviti studio... kakva retardirana izjava.Andreja Kežman wrote:Ma nije silazio s linije... i to linije razdvajanja između minus trećeg i minus četvrtog sprata u podrumu Sivog domaFusioN wrote:Najveći patriota u ovoj državi je Senad Hadžifejzović, to je pokazao u ratu, i sada to dokazuje u miru. Svaki njegov dnenik u miru je patriotski, jedan je od rijetkih koji se bori za ovu državu. Svaka mu čast!![]()
![]()
![]()
.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
Srebrni
#2176 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2177 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Super extra giga mega retardirana izjava. Ili se fakat ne zna značaj medija pogotovo u ratu..Srebrni wrote:...Nego je trebao nasred ulice postaviti studio... kakva retardirana izjava.
-
FusioN
#2178 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade, samo naprijed, za dobrim konjem, prašina se diže, kaže stara poslovica. Ti si primjer, da je to tačno.Uvijek smo te gledali i gledat ćemo te, a i ovi koji se kriju iza negativnih komentara, te također gledaju i uzdišu. Najbolji si i neprevaziđen!

-
murathans
#2179 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FusioN wrote:Senade, samo naprijed, za dobrim konjem, prašina se diže, kaže stara poslovica. Ti si primjer, da je to tačno.Uvijek smo te gledali i gledat ćemo te, a i ovi koji se kriju iza negativnih komentara, te također gledaju i uzdišu. Najbolji si i neprevaziđen!![]()
![]()
![]()
Zašto bih ja recimo bio ljubomoran na Senada? Imam ljepši nos nego on. A znam da mu je nos slaba tačka, njegov kompleks...
-
Srebrni
#2180 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Daj stavi sliku da i mi ocijenimo, i da se divimo...murathans wrote:FusioN wrote:Senade, samo naprijed, za dobrim konjem, prašina se diže, kaže stara poslovica. Ti si primjer, da je to tačno.Uvijek smo te gledali i gledat ćemo te, a i ovi koji se kriju iza negativnih komentara, te također gledaju i uzdišu. Najbolji si i neprevaziđen!![]()
![]()
![]()
Zašto bih ja recimo bio ljubomoran na Senada? Imam ljepši nos nego on. A znam da mu je nos slaba tačka, njegov kompleks...
-
murathans
#2181 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zašto bih ja postavljao svoju sliku. Ja nisam faca, nisam celebrity, nisam javna ličnost niti želim da to budem. Uživam u svojoj anonimnosti. Još trebaju novinari da pišu s kim se kurvam i šta jedem i što sam se olešio u kafani... Ma daj, zašto onda imamo Senad. Jedan takav lik je sasvim dovoljan. Senad je faca, fucker, šmeker, ( jedini ) domaći TV brand itd...Srebrni wrote:Daj stavi sliku da i mi ocijenimo, i da se divimo...murathans wrote:FusioN wrote:Senade, samo naprijed, za dobrim konjem, prašina se diže, kaže stara poslovica. Ti si primjer, da je to tačno.Uvijek smo te gledali i gledat ćemo te, a i ovi koji se kriju iza negativnih komentara, te također gledaju i uzdišu. Najbolji si i neprevaziđen!![]()
![]()
![]()
Ali...
Jedno veliko Ali.....
Senad i njegovi obožavatelji zaboravljaju jednu stvar. Senad je po struci diplomirani žurnalista specijaliziran kao TV voditekja, TV prezenter i showman. On je ono što su Mirko Fodor ili Olover Mlakar u Hrvatskoj ili što je Ivan Ivanović ili nekada Minimax bio u Srbiji. Postoje ljudi koje kamera voli i koji se znaju kako se najbolje ophoditi pred tom spravom. Senad je upravo to. I ništa više. Nikakav nadčovjek, nikakav supermen i loš menadžer. To dobro znaju kojima je bio direktor na rahmetli BHT ( ona tvv sa zelenim , kasnije žutim trokutićem). Ne vjerujem da je završio ekonomiju u međuvremenu. Uz dužno poštovanje prema njegovom djelu i onom što je uradio 02.05. 1992 i što imao testiste da kaže "Ovo je rat", reći ću da čovjek sigurno nema pojma o menadžerskom poslu i kretanjima u svijetu marketinga. Da zna bilo šta o marketingu, odnosno da zna da je marketinško tržište skoro nestalo sa lica zemlje, on TV kuću ne bi nikada pokrenuo. Čovjek je naprosto narcis i ima komplekse što nikakvo čudo u poslu kojim se Senči bavi... Recimo kada smo kod noseva, hmmm

Šta je nos bez photoshop -a
- KatarinaKosaca
#2182 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo za nos je tipa "Vidi mu glave", pa puno više govorio o onome ko piše.
Da Senad je nadčovjek nitko nije ni napisao. Što se menadžera tiče, bilo bi loše da je loš menadžer u državnoj firmi koju mi izdržavamo svojim porezima, ovako ako propadne on je propao i njegova firma. Kao komšija iz moje mahale sa svojom piljarom.. Tako da ovo dušebrižništvo
Ako nemaju plata, zašto rade? Iako, u medijima ponekad postoji neki interes i van plate, a to je medijska eksponiranost na kojoj se može vidjeti (ne)kvalitet novinara. U svakom slučaju sumnjam da je ikoga vezao za lance i tjera da radi u smislu robstva. Ko neće ide svojoj kući i tačka. Ako ima validan ugovor, tuži i tu je kraj priče. Ako nema validan ugovor, njegov (njen) problem. Sam pao sam se ubio.
Da Senad je nadčovjek nitko nije ni napisao. Što se menadžera tiče, bilo bi loše da je loš menadžer u državnoj firmi koju mi izdržavamo svojim porezima, ovako ako propadne on je propao i njegova firma. Kao komšija iz moje mahale sa svojom piljarom.. Tako da ovo dušebrižništvo
Ako nemaju plata, zašto rade? Iako, u medijima ponekad postoji neki interes i van plate, a to je medijska eksponiranost na kojoj se može vidjeti (ne)kvalitet novinara. U svakom slučaju sumnjam da je ikoga vezao za lance i tjera da radi u smislu robstva. Ko neće ide svojoj kući i tačka. Ako ima validan ugovor, tuži i tu je kraj priče. Ako nema validan ugovor, njegov (njen) problem. Sam pao sam se ubio.
-
zavjesa
#2183 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko ima nos, ima i ponos!
-
FusioN
#2184 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sevdah je večeras bio extra. Zvezdana lijepa kao i uvijek, a gosti su pun pogodak. Ovakav sevdah, može priuštiti samo Face tv. Emisija tako kulturna, urbana i lijepo osmišljena. Svaka čast za Face!
-
murathans
#2185 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I šta Senad više preferira?FusioN wrote:Sevdah je večeras bio extra. Zvezdana lijepa kao i uvijek, a gosti su pun pogodak. Ovakav sevdah, može priuštiti samo Face tv. Emisija tako kulturna, urbana i lijepo osmišljena. Svaka čast za Face!
Ćevape ili pljeskavice?
Colu ili fantu?
-
FusioN
#2186 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
FACE TV najbolji ste! Ne obraćajte pažnju, na negativne komentare. 
- luckylaka
#2187 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad je juce i danas dokazao zasto je bez premca na ovim prostorima.Svaka cast ekipi Face tv i Senadu za dovodjenje Nane Fate u studio 
- DonVito
#2188 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo bice na face tv Senad intrvj. sa Munibom Usanovicem iz zatvora..
- luckylaka
#2189 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa bio je vec izgleda da si prespavaoDonVito wrote:Evo bice na face tv Senad intrvj. sa Munibom Usanovicem iz zatvora..
- DonVito
#2190 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
luckylaka wrote:Pa bio je vec izgleda da si prespavaoDonVito wrote:Evo bice na face tv Senad intrvj. sa Munibom Usanovicem iz zatvora..
-
_Sarajka
#2191 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Na ovoj temi se ne daju konstruktivne kritike Senadu i njegovoj TV kući, nego se komentariše izgled čovjekovog nosa i njegova osobenost ( narcis, raznorazna poredjenja sa drugim novinarima i voditeljima na njegovu štetu i sl )
Naravno imam i ja zamjerki na TV program, pa i Senadovu neupućenost kad je FACE TV ( recimo ) prenosila zadnju utakmicu reprezentacije.Još bi se mogla sjetiti niza zamjerki programu, ali to nije poenta mog upisa.
Dakle, mislim da su tračerski kilometarski upisi o Senadovoj ličnosti i samoljublju izlišni a takodje i upitni osobito od osoba koje mu ni na koji način ne mogu konkurirati.
Naravno imam i ja zamjerki na TV program, pa i Senadovu neupućenost kad je FACE TV ( recimo ) prenosila zadnju utakmicu reprezentacije.Još bi se mogla sjetiti niza zamjerki programu, ali to nije poenta mog upisa.
Dakle, mislim da su tračerski kilometarski upisi o Senadovoj ličnosti i samoljublju izlišni a takodje i upitni osobito od osoba koje mu ni na koji način ne mogu konkurirati.
- karanana
#2192 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
beveze interviju sa nanom. apsolutno je razumljivo ono sto se desava s njom i igra oko svega toga, ali nije nana bas neki sagovornik za neke duze intervijue. na pocetku govori kako ne da i ne popusta zemlju za milione, a na kraju kaze da joj advokati nadju zemlju u koju ce odseliti. ako sam je dobro razumio.
a i munibov interviju beze. jel ono zatvor?
- luckylaka
#2193 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jeste ozbiljno ali valjda se Usanovic zalio Ustavnom sudu na svoju presudu i Senad kaze da ce sledeci vikend biti nesto ekskluzivno oko tog slucaja.DonVito wrote:luckylaka wrote:Pa bio je vec izgleda da si prespavaoDonVito wrote:Evo bice na face tv Senad intrvj. sa Munibom Usanovicem iz zatvora..ozbiljno.
- luckylaka
#2194 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jbga nisi valjda ocekivao nanu u sexi izdanju.I nisi dobro razumio jer nana kaze da imaju rok jos dva mjeseca da izmjeste crkvu a onda ce biti neki belaj a ako ne izmjeste realna opcija je da nane sve napusti i ode.Munib je jos u zatvoru i vjerovatno ne moze jos svasta pricati.Ne znam jel ono zatvor ali pritvor garant jestekaranana wrote:beveze interviju sa nanom. apsolutno je razumljivo ono sto se desava s njom i igra oko svega toga, ali nije nana bas neki sagovornik za neke duze intervijue. na pocetku govori kako ne da i ne popusta zemlju za milione, a na kraju kaze da joj advokati nadju zemlju u koju ce odseliti. ako sam je dobro razumio.
-
murathans
#2195 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
_Sarajka wrote:Na ovoj temi se ne daju konstruktivne kritike Senadu i njegovoj TV kući, nego se komentariše izgled čovjekovog nosa i njegova osobenost ( narcis, raznorazna poredjenja sa drugim novinarima i voditeljima na njegovu štetu i sl )
Kad već čestite forumaše poput mene vučeš za jezik i tražiš objektivnost
Code: Select all
Program TV
Datum: Ponedjeljak, Juni 17, 2013 At 07:00
PREGLED PROGRAMA
07:00 Uzbudjenje
09:00 Face magazin 470 (r)
09:45 (Red)akcija (r)
10:15 Dnevnik (r)
11:00 Muzicki program
12:00 Muzicki blok - Michael Jackson
13:00 Face magazin 399 (r)
13:45 Muzicki program
14:00 Face magazin 400 (r)
14:45 Muzicki program
15:00 Face magazin 401 (r)
15:45 Muzicki program
16:30 Euronews, vijesti na engleskom jeziku
PREGLED PROGRAMA
18:00 Radio TV, muzicka emisija
18:45 (Red)akcija
19:15 Dnevnik
20:00 Koncert - Indexi i prijatelji, Ljubljana - prvi dio
21:00 Radio TV, muzicka emisija
21:30 Muzicki program
22:00 Muzicki blok - Rebeca & Sting
23:00 Face magazin 416 (r)
23:45 Muzicki program
00:00 Face magazin 417 (r)
00:45 (Red)akcija (r)
01:15 Dnevnik (r)
02:00 Muzicki program
03:00 Koncert - Indexi i prijatelji, Ljubljana - prvi dio
04:00 Face magazin 416 (r)
04:45 Muzicki program
05:00 Face magazin 417 (r)
05:45 Muzicki program
06:00 Euronews, vijesti na engleskom jeziku
07:00 UzbudjenjeOvo malo (r) se na ovoj nekoliko redova koje predstavljaju 24 sata Senadove televizije, ukazuje tačno 12 puta .
Govori li to nešto?
- luckylaka
#2196 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mozda da se podsjetis da ova tv kuca radi tek nesto oko dvije godine i da tv kuce koje su tu godinama(Bht,Ftv,Hayat..) ne nude skoro pa nista vise od Facetv.Naravno nema se sta pogledati u pravu si ali ako nema nista na tv kucama koje se finansiraju od tv pretplate i uzimaju grdne pare od toga sta ocekivati od Facetv.Sve ti je to u 5 deka.murathans wrote:_Sarajka wrote:Na ovoj temi se ne daju konstruktivne kritike Senadu i njegovoj TV kući, nego se komentariše izgled čovjekovog nosa i njegova osobenost ( narcis, raznorazna poredjenja sa drugim novinarima i voditeljima na njegovu štetu i sl )
Kad već čestite forumaše poput mene vučeš za jezik i tražiš objektivnost
Code: Select all
Program TV Datum: Ponedjeljak, Juni 17, 2013 At 07:00 PREGLED PROGRAMA 07:00 Uzbudjenje 09:00 Face magazin 470 (r) 09:45 (Red)akcija (r) 10:15 Dnevnik (r) 11:00 Muzicki program 12:00 Muzicki blok - Michael Jackson 13:00 Face magazin 399 (r) 13:45 Muzicki program 14:00 Face magazin 400 (r) 14:45 Muzicki program 15:00 Face magazin 401 (r) 15:45 Muzicki program 16:30 Euronews, vijesti na engleskom jeziku PREGLED PROGRAMA 18:00 Radio TV, muzicka emisija 18:45 (Red)akcija 19:15 Dnevnik 20:00 Koncert - Indexi i prijatelji, Ljubljana - prvi dio 21:00 Radio TV, muzicka emisija 21:30 Muzicki program 22:00 Muzicki blok - Rebeca & Sting 23:00 Face magazin 416 (r) 23:45 Muzicki program 00:00 Face magazin 417 (r) 00:45 (Red)akcija (r) 01:15 Dnevnik (r) 02:00 Muzicki program 03:00 Koncert - Indexi i prijatelji, Ljubljana - prvi dio 04:00 Face magazin 416 (r) 04:45 Muzicki program 05:00 Face magazin 417 (r) 05:45 Muzicki program 06:00 Euronews, vijesti na engleskom jeziku 07:00 Uzbudjenje
Ovo malo (r) se na ovoj nekoliko redova koje predstavljaju 24 sata Senadove televizije, ukazuje tačno 12 puta .
Govori li to nešto?
- Andreja Kežman
#2197 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A može li nam neko reći šta to Face TV nudi još osim poneke gostujuće utakmice i dnevnika u kojem ulogu zvijezde igra sam voditelj? Imaju li još neku poznatu emisiju, nekog upečatljivog novinara, po čemu su još jedinstveni, pa da možeš reći kako su "bolji od FTV-a ili Hayata"?
- van helsing
#2198 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nema voditelja koji bi mogao uporediti se sa Senadom,posebno kada ima gosta u dnevniku,jos ako je neko od politicara gost.
Covjek ih "rešeta" sa pitanjima,pojedini pokusavaju dati odgovor koji nema veze sa pitanjem,ali Senad se opet vrati na pitanje ili mu kaze da nije odgovorio.
Neki voditelji se "izgube",da li slucajno ili namjerno,kada imaju goste u emisijama,niti znaju postavit pravo pitanje,niti znaju napomenut gosta da nije odgovorio na pitanje.
Cesto prekidaju ljude u odgovorima,tako da odgovori budu nepotpuni.
Ovo se posebno odnosi ako ima vise gostiju u emisiji.
Kod Senada to nije slucaj,a ako jeste,vrlo je rijetko.
Jednostavo,ne vidim voditelja koji bi se mogao porediti sa njim.
Jeste da mi malo klize po zivcima sa onim "ciji je Ramiz",al' opet u jednu ruku i razumijem ga.
Svaka mu cast,ja mu zelim dugo zdravlje i da mu Face tv sto duze radi.
Programska shema je za moj ukus nula bodova,jedino sto gledam su dnevnik i sport kad ga ima.
Jeste da su mlada televizija,da je svaki pocetak tezak,ali mislim da bi trebao/morao popravit/popunit programsku shemu.
Vjerovatno ce to vremenom se desiti,ali bojim se da ga ne "pregazi" vrijeme.
Druga zamjerka;preskupa satelitska kartica.
Za ljude koji su u dijaspori mozda i nije,ali za mene i ljude koji ovde zivimo i radimo u BiH....
Tapatalk 2
Covjek ih "rešeta" sa pitanjima,pojedini pokusavaju dati odgovor koji nema veze sa pitanjem,ali Senad se opet vrati na pitanje ili mu kaze da nije odgovorio.
Neki voditelji se "izgube",da li slucajno ili namjerno,kada imaju goste u emisijama,niti znaju postavit pravo pitanje,niti znaju napomenut gosta da nije odgovorio na pitanje.
Cesto prekidaju ljude u odgovorima,tako da odgovori budu nepotpuni.
Ovo se posebno odnosi ako ima vise gostiju u emisiji.
Kod Senada to nije slucaj,a ako jeste,vrlo je rijetko.
Jednostavo,ne vidim voditelja koji bi se mogao porediti sa njim.
Jeste da mi malo klize po zivcima sa onim "ciji je Ramiz",al' opet u jednu ruku i razumijem ga.
Svaka mu cast,ja mu zelim dugo zdravlje i da mu Face tv sto duze radi.
Programska shema je za moj ukus nula bodova,jedino sto gledam su dnevnik i sport kad ga ima.
Jeste da su mlada televizija,da je svaki pocetak tezak,ali mislim da bi trebao/morao popravit/popunit programsku shemu.
Vjerovatno ce to vremenom se desiti,ali bojim se da ga ne "pregazi" vrijeme.
Druga zamjerka;preskupa satelitska kartica.
Za ljude koji su u dijaspori mozda i nije,ali za mene i ljude koji ovde zivimo i radimo u BiH....
Tapatalk 2
-
Eborg
#2199 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam u toku no zar kablovski operateri u BiH nemaju potpisan ugovor za Face TV tako da ovi sa kablovskom imaju taj kanal, dakle oni im plaćaju neku cifru za signal?
- KatarinaKosaca
#2200 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kao prvo te molim da prestaneš slati pp spominjući moju majku glede ove teme. Sasvim dovoljno da imaš nešto osobno protiv Face tv ili Senada.Andreja Kežman wrote:A može li nam neko reći šta to Face TV nudi još osim poneke gostujuće utakmice i dnevnika u kojem ulogu zvijezde igra sam voditelj? Imaju li još neku poznatu emisiju, nekog upečatljivog novinara, po čemu su još jedinstveni, pa da možeš reći kako su "bolji od FTV-a ili Hayata"?
TV je urbana, gledljiva, CD-ovi najbolje informativne emisije koje imamo (gostovanje nane Fate sinoć za 10+), a što nema najnovjih filmova koji se prikazuju u kinima, nema niti jedna tv.. dakle u odnosu na ostalo se gleda, a ne u odnosu na CNN i BBC