Zajebajem se dobre su
Stadion reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#2176 Re: Stadion reprezentacije BiH
Hjoj vidi stolica ko one za suncanje
Zajebajem se dobre su
Zajebajem se dobre su
- vozač
#2177 Re: Stadion reprezentacije BiH
ja bih izbio svaki drugi red na tribinama i stavio ove stolice na cijeli stadion, svakako je svejedno kad već ne može stati jedno 30 000, nek barem onih 5-6 sjede ko ljudi,
-
miki.ba
#2178 Re: Stadion reprezentacije BiH
Trebalo bi malo i ovu travu pokositi prije tekme kolko ja vidim.
- PapeSusic
#2179 Re: Stadion reprezentacije BiH
Poland Ukraine 2012?miki.ba wrote:holowey wrote: To bi bilo moguce da Hrvatska nije u EU, a da mi nismo toliko daleko od EU.
Realno neizvodljivo.Ne govorim o tome.znaci na evropskom prvenstvu ucestvuju samo clanice eu? cemu onda trud u kvalifikacijama za neclanice?
Teško je organizovati prvenstvo u dvije države od kojih je jedna u EU, a druga nije.
Bar po mom mišljenu je to nemoguce, veca je vjerovatnoca da Slo i Cro organizuju prvenstvo.
-
miki.ba
#2180 Re: Stadion reprezentacije BiH
Znas da je bilo problema sa Ukrainom, znaš da su politicari bojkotovali nešto zbog one Timošenku, ma bilo je sranja, u trenutku je bilo upitno dal ce se uopšte igrati ep, još da dodam da je Ukraina za nas državetina.PapeSusic wrote: Poland Ukraine 2012?
- phillie
#2181 Re: Stadion reprezentacije BiH
Super, najvise mi se svidja sto imaju predvidjen utor za limenku pive...potpuni ugoadjaj igracima koji ne igrajuzlo87 wrote:Odlične.
al yebi ti to, dodje rekaro
- PapeSusic
#2182 Re: Stadion reprezentacije BiH
Vidite sta su rumuni napravili

Da nismo tolike budale, a jesmo, par sarajevski klubova bi se ujedinili i napravili nesta slicno ali manje. Na primjer Olimpik Sarajevo ili Sarajevo Olimipik nebitno i imali bi klub koji igra Evropsku ligu, moze napraviti fin stadion sa 15-20 hiljada stolica itd. Ne zelim navijati za klub koji bi moro ic u Zenicu da igra evropske utakmice

Da nismo tolike budale, a jesmo, par sarajevski klubova bi se ujedinili i napravili nesta slicno ali manje. Na primjer Olimpik Sarajevo ili Sarajevo Olimipik nebitno i imali bi klub koji igra Evropsku ligu, moze napraviti fin stadion sa 15-20 hiljada stolica itd. Ne zelim navijati za klub koji bi moro ic u Zenicu da igra evropske utakmice
- samo_ti
#2183 Re: Stadion reprezentacije BiH
Jebe ovaj Pape, i ne vadi ! 
- Ajatolah_
#2184 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma dobar je, zna zajebavati narod. 
-
Eborg
#2185 Re: Stadion reprezentacije BiH
Nije Recaro, haloooo, nismo se tako dogovorili!
Šta ovo piše pri dnu?
Šta ovo piše pri dnu?
- Logovan
#2186 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pape odlične ideje daje. Trebali bi sarajevski klubovi razmotriti njegove ideje, mogli bi se nešto dobro skontati. 
- Ajatolah_
#2187 Re: Stadion reprezentacije BiH
Talijanski Lino Sonego. Gledam na njihovoj stranici da se njihove stolice nalaze na Lužniki stadionu u Moskvi, Donbass Areni, stadionu Parme i drugim. Evo uostalom pa gledajte: http://www.linosonego.it/en/
Valjda će doći i onaj dio za glavu kao ovdje, ovako trenutno i nisu baš neke ljepotice
:

Valjda će doći i onaj dio za glavu kao ovdje, ovako trenutno i nisu baš neke ljepotice

Last edited by Ajatolah_ on 11/10/2012 15:12, edited 2 times in total.
- Charuga
- Globalni moderator
#2188 Re: Stadion reprezentacije BiH
Pape ce na hladjenje ako nastavi ono pisati na temama koje nemaju veze sa tim a vi se vratite temi i ne obazirite se na njega ...
-
Eborg
#2189 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ako izbacimo priču o ujedinjavanju, Sarajevo je premalen grad za 2 ili 3 moderna stadiona. Kada bi klubovi platili 30-40 miliona Eura iz svog džepa i održavali ih sve vrijeme onda OK, ali sve do tada iluzorno je razmišljati da će i "Grbavica" i "AFH - Koševo" iz općinskih/gradskih/kantonalnih sredstava dobiti neku značajnu rekonstrukciju. A svi znamo kada će ijedan klub u BiH imati priliku za takvo nešto - možda ali MOŽDA za 50 godina ako ga kakav šeik ne pokupi.
Nešto sitno i neka manja ulaganja kao u "Bilino polje" mogu proći.
- PapeSusic
#2190 Re: Stadion reprezentacije BiH
Moze i ovo, kad mogu Milan i Inter djelit stadion zasto nebi mogli i sarajevski? Pa jebote jedan Bayern djeli stadion sa rivalom a mi nemeremo.Eborg wrote:Ako izbacimo priču o ujedinjavanju, Sarajevo je premalen grad za 2 ili 3 moderna stadiona. Kada bi klubovi platili 30-40 miliona Eura iz svog džepa i održavali ih sve vrijeme onda OK, ali sve do tada iluzorno je razmišljati da će i "Grbavica" i "AFH - Koševo" iz općinskih/gradskih/kantonalnih sredstava dobiti neku značajnu rekonstrukciju. A svi znamo kada će ijedan klub u BiH imati priliku za takvo nešto - možda ali MOŽDA za 50 godina ako ga kakav šeik ne pokupi.
Nek sva tri sarajevska kluba uloze ukupno 50% i kanton ostali 50% i mogli bi imati dobar stadion. Samo sumnjam da bi Zeljeznicar pristo na to. Zasto da ne? Ili 2 moderna stadiona, jedan veliki (20-25 hiljada) i jedan mali vec imamo (Otoka). I kad je velika utakmica igra se na velikim i kad je manja tipa GOSK ili Travnik nek se igra na Otoci, tako bi 3 sarajevska kluba mogla igrati i na velikim i na malim.
Last edited by PapeSusic on 11/10/2012 15:21, edited 1 time in total.
-
Djubre_
#2191 Re: Stadion reprezentacije BiH
hahaha ne mogu da vjerujem da ce oni debili celikovi sjediti na ovome
stolice odlicne! Ljepse su nego kod Borca 
- Charuga
- Globalni moderator
#2192 Re: Stadion reprezentacije BiH
Prvo. ni jedan klub od tri nabrojana nema tih 50%.PapeSusic wrote:Moze i ovo, kad mogu Milan i Inter djelit stadion zasto nebi mogli i sarajevski? Pa jebote jedan Bayern djeli stadion sa rivalom a mi nemeremo.
Nek sva tri sarajevska kluba uloze ukupno 50% i kanton ostali 50% i mogli bi imati dobar stadion. Samo sumnjam da bi Zeljeznicar pristo na to. Zasto da ne? Ili 2 moderna stadiona, jedan veliki (20-25 hiljada) i jedan mali vec imamo (Otoka). I kad je velika utakmica igra se na velikim i kad je manja tipa GOSK ili Travnik nek se igra na Otoci, tako bi 3 sarajevska kluba mogla igrati i na velikim i na malim.
Drugo, na Otoci neka igra ko je naucio.
Trece i najvaznije, tema nije gdje ce igrati ovi gore klubovi nego stadion reprezentacije. Otoka se tu nikako ne uklapa, Grbavica je daleko od toga a AFH najblize od sva tri.
Hajde lijepo da se vratimo temi i da se manimo sarajevskih premijerligasa!
-
Mustang1
#2193 Re: Stadion reprezentacije BiH
Nece doci nistaEdoI wrote:Talijanski Lino Sonego. Gledam na njihovoj stranici da se njihove stolice nalaze na Lužniki stadionu u Moskvi, Donbass Areni, stadionu Parme i drugim. Evo uostalom pa gledajte: http://www.linosonego.it/en/
Valjda će doći i onaj dio za glavu kao ovdje, ovako trenutno i nisu baš neke ljepotice:
- PapeSusic
#2194 Re: Stadion reprezentacije BiH
Rijetko koja drzava ima nacionalni stadion. Ima Engleska Wembley i Francuska Stade de France dok ostale drzave igraju na stadionima klubova. Njemacka, Italija, Njemacka, Spanija niko od njih nema nacionalni stadion pa nevidim razlog zasto bi mi morali imati cisto reprezentativni stadion.Plavih_11 wrote:Prvo. ni jedan klub od tri nabrojana nema tih 50%.PapeSusic wrote:Moze i ovo, kad mogu Milan i Inter djelit stadion zasto nebi mogli i sarajevski? Pa jebote jedan Bayern djeli stadion sa rivalom a mi nemeremo.
Drugo, na Otoci neka igra ko je naucio.
Trece i najvaznije, tema nije gdje ce igrati ovi gore klubovi nego stadion reprezentacije. Otoka se tu nikako ne uklapa, Grbavica je daleko od toga a AFH najblize od sva tri.
Hajde lijepo da se vratimo temi i da se manimo sarajevskih premijerligasa!
Nek bude stadion reprezentacije, koncerta, par klubova itd. sto se vise koristi sto bolje, bar moje misljene
- phillie
#2195 Re: Stadion reprezentacije BiH
Ma i ono je previse....kad nasi dzikani (premierligaski) pocnu kliziti sa stolica 
- Co0l
- luckylaka
#2197 Re: Stadion reprezentacije BiH
Co0l wrote:![]()
- Partijaner
#2198 Re: Stadion reprezentacije BiH
Sad ce se svi boriti za klupu.
-
Eborg
#2200 Re: Stadion reprezentacije BiH
Meni nešto nisu po ćeifu, ne znam zašto.
Ne izgledaju mi fudbalski nešto ali to je vjerovatno jer sam se nadao Recaru, naložio se na marku, šta li.
BTW, nije mi jasno zašto ne naprave neku podlogu ispod stolica kao na svim ostalim stadionima. Ovako će izgazati tu travu i bit će rupa nakon par utakmica samo.
BTW, nije mi jasno zašto ne naprave neku podlogu ispod stolica kao na svim ostalim stadionima. Ovako će izgazati tu travu i bit će rupa nakon par utakmica samo.