Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
radiostar

#2176 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by radiostar »

radiostar wrote:potreban vozac putnickog kombija/putara (B kategorija) za gradjevinsku firmu. uglavnom sarajevo lokalno, po potrebi i dalje ali unutar BiH. stalni posao. javiti se putem privatne poruke.
radno mjesto popunjeno
zippoo87

#2177 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by zippoo87 »

radiostar wrote:
radiostar wrote:potreban vozac putnickog kombija/putara (B kategorija) za gradjevinsku firmu. uglavnom sarajevo lokalno, po potrebi i dalje ali unutar BiH. stalni posao. javiti se putem privatne poruke.
radno mjesto popunjeno
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
use your illusion

#2178 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by use your illusion »

Zna li neko sta trebam uraditi..oprao mi se u ves masini kontrolni list javljanja na biro..nema ga pola...ima li ikakvih težih posljedica ili ga samo mogu zamijeniti ??
Daryl Dixon

#2179 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Daryl Dixon »

imaju oni to u sistemu 100% ne sikiraj se :D joj taj biro je cirkus bio bas.. ja prije nekih desetak godina dobio poziv od njih kao nisam se javljao redovno, skinut cemo vas sa biroa (bio sprijecen da dodjem jedno vrijeme), ja im se od-do sjetio preko telefona, frajer se sjebao ja se ponadao da mi nisu nasli posao :lol: nista dok sam sebi ne nadjes.. inace sada su vam aktuelni konkursi za it pa malo progluglajte :)
Avetinho

#2180 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Avetinho »

Spotfire & SQL

hajde me na PM.
avenija

#2181 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by avenija »

Njanjavi wrote:Imal kakvog posla oko zenice ovih dana, gradjevina, jirget majstoru kakvom, moleraj, oko kuce, drva, oko basche, bilo sta samo da je ovih dana.
– Zidari 5 izvršilaca (uslov minimalno 2 godine radnog iskustva)
– Pomoćni radnici 10 izvršilaca

RADNO MJESTO: Zenica, koridor Vc

Molimo uz prijavu dostaviti CV te navesti poslodavce za koje ste do sada radili.

Prijave na konkurs uz dokaz o stručnoj spremi (kopije) dostavljati putem pošte na adresu:

O.M. METALI
Zmaja od Bosne bb
72000 Zenica
ili na mail: [email protected]..
Kontakt broj 032/403-844
Konkurs ostaje otvoren do popune radnih mjesta.
hairlija_sa

#2182 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by hairlija_sa »

Pozdrav,
ima li neko da trazi honorarnog radnika u Sarajevu? Znaci poslije 16 sati
avenija

#2183 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by avenija »

20 zastitara Sector security Zenica

Broj izvršilaca………………………………………………………………20 (dvadeset)

Uslovi:
– državljanin BiH;- posjedovanje certifikata za obavljanje poslova fizičke zaštite;

– vozačka dozvola B kategorije.Kandidati su obavezni uz prijavu dostaviti kraću biografiju s fotografijom, te kopiju certifikata.

Prijave dostaviti putem e-maila [email protected] ili lično na adresu Bulevar Kralja Tvrtka I br.3, Zenica.

Kandidati koji ispunjavaju navedene uslove bit će pozvani na intervju.
use your illusion

#2184 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by use your illusion »

Koliko dugo se otprilike ceka odgovor banke za posao na koji sam aplicirao..znači poziv za eventualno testiranje
perfect_guy

#2185 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by perfect_guy »

use your illusion wrote:Koliko dugo se otprilike ceka odgovor banke za posao na koji sam aplicirao..znači poziv za eventualno testiranje
ako budeš sreće da i dobiješ odgovor. prošle ili ove godine RF tražio za šalter, nikad se nisu javili
P308

#2186 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by P308 »

perfect_guy wrote:
use your illusion wrote:Koliko dugo se otprilike ceka odgovor banke za posao na koji sam aplicirao..znači poziv za eventualno testiranje
ako budeš sreće da i dobiješ odgovor. prošle ili ove godine RF tražio za šalter, nikad se nisu javili

Ja sam poslao u RF samoinicijativnu prijavu i zvali su me tek nakon tri mjeseca na testiranje. Nisam se nadao pozivu tako da su me ugodno iznenadili medjutim i pored toga sto sam uspjesno prosao testiranje, u drugom krugu (na razgovoru) vjerovatno nisam zadovoljio tako da od toga nije bilo nista.
U NLB sam poslao prijavu i zvali su me isti dan. Znaci doslovno u 15 minuta od klika send do poziva :shock:
Bio sam i u BBI, Sparkassi i u UniCredit-u. Takodjer sve samoinicijativne prijave. Jedino me nikada iz Sberbanke nisu zvali :D
Tako da je moguce da vas pozovu i naknadno. Mozda ne za poziciju za koju ste konkurisali, vec za nesto drugo.
El_comadante

#2187 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by El_comadante »

P308 wrote:
perfect_guy wrote:

Ja sam poslao u RF samoinicijativnu prijavu i zvali su me tek nakon tri mjeseca na testiranje. Nisam se nadao pozivu tako da su me ugodno iznenadili medjutim i pored toga sto sam uspjesno prosao testiranje, u drugom krugu (na razgovoru) vjerovatno nisam zadovoljio tako da od toga nije bilo nista.
U NLB sam poslao prijavu i zvali su me isti dan. Znaci doslovno u 15 minuta od klika send do poziva :shock:
Bio sam i u BBI, Sparkassi i u UniCredit-u. Takodjer sve samoinicijativne prijave. Jedino me nikada iz Sberbanke nisu zvali :D
Tako da je moguce da vas pozovu i naknadno. Mozda ne za poziciju za koju ste konkurisali, vec za nesto drugo.
kako šalješ samoincijativno prijavu? jeli na email? jer da i ja probam za neka druga radna mjesta jer eto kod tebe funkcioniše plan, a ja neznam kako to ide
P308

#2188 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by P308 »

El_comadante wrote: kako šalješ samoincijativno prijavu? jeli na email? jer da i ja probam za neka druga radna mjesta jer eto kod tebe funkcioniše plan, a ja neznam kako to ide
Da, na mail. Neke banke imaju na stranici formular koji ispunis medjutim ja sam slao direktno u odjel za ljudske resurse (nekad cak i direktno sefu odjela za ljudske resurse).
rimsa91

#2189 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by rimsa91 »

Pozdrav,

zainteresiran sam da li je ko čuo ili neko traži pomoćnog radnika radi obuke.

Naime zainteresiran sam i za besplatan rad u danima vikenda i poslije 4 sata radnim danom radi obuke za neki od zanata radi buduće zarade.

(Malo će ljudi prenijeti znanje, al eto možda ima dobre volje neko) :D :D

Ako slučajno imate kontakt pošaljite mi u Private message
El_comadante

#2190 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by El_comadante »

P308 wrote:
El_comadante wrote: kako šalješ samoincijativno prijavu? jeli na email? jer da i ja probam za neka druga radna mjesta jer eto kod tebe funkcioniše plan, a ja neznam kako to ide
Da, na mail. Neke banke imaju na stranici formular koji ispunis medjutim ja sam slao direktno u odjel za ljudske resurse (nekad cak i direktno sefu odjela za ljudske resurse).
hvala... da i ja probam i ovu varijantu...
moonca

#2191 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by moonca »

rimsa91 wrote:Pozdrav,

zainteresiran sam da li je ko čuo ili neko traži pomoćnog radnika radi obuke.

Naime zainteresiran sam i za besplatan rad u danima vikenda i poslije 4 sata radnim danom radi obuke za neki od zanata radi buduće zarade.

(Malo će ljudi prenijeti znanje, al eto možda ima dobre volje neko) :D :D
Ako slučajno imate kontakt pošaljite mi u Private message
Zasto ne obidjes radnje u gradu pa sam pitas vlasnika za volontiranje. Ujedno i vidis sa kim bi imao'posla'.

Inace,ideja ti je odlicna. :thumbup:
orinoco

#2192 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by orinoco »

Tokom cijele godine otvoren je oglas za jednog radnika. Plata je 600 do 1.000 KM, zavisno koliko poznaje posao na farmi i koliko će se angažovati. Mora znati upravljati i traktorom. Od ovog posla može se solidno živjeti, ali treba puno i raditi .
Pročitajte više na: http://avaz.ba/vijesti/biznis/312996/vi ... ra-mlijeka
ovo_mi_je_nick

#2193 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by ovo_mi_je_nick »

Radim vikendom na području Sarajeva i okoline sve što se plaća :mrgreen: Slobodno private poruka
Theta

#2194 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Theta »

Da li nekom treba writer za pisanje članaka :mrgreen:
seoBIH

#2195 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by seoBIH »

Koja cijena po clanku, engleski, tematika auta, optprilike 500 rijeci.
holowey

#2196 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by holowey »

seoBIH wrote:Koja cijena po clanku, engleski, tematika auta, optprilike 500 rijeci.
1800 karaktera bez proreda cini jednu karticu teksta...a jedna kartica ide 10-30 maraka, zavisno od nivoa strucnosti teksta, a bogami i klijenta...nekome mozes naplatiti vise, nekome manje...
seoBIH

#2197 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by seoBIH »

Uzela me je onda momacki, na 500 rijeci, platim joj 15KM...sta li joj placam :D
zippoo87

#2198 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by zippoo87 »

seoBIH wrote:Uzela me je onda momacki, na 500 rijeci, platim joj 15KM...sta li joj placam :D
sica :P
Theta

#2199 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Theta »

zippoo87 wrote:
seoBIH wrote:Uzela me je onda momacki, na 500 rijeci, platim joj 15KM...sta li joj placam :D
sica :P
Malo Ameri daju 27 km za 500 :skoljka:
Theta

#2200 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Theta »

seoBIH wrote:Koja cijena po clanku, engleski, tematika auta, optprilike 500 rijeci.
Ja bih ovdje uzim'o po 15.Stranom klijentu mi draže uzet više :bih:
Post Reply