Dok se ti valjas od sege, Kastro i Cavez se valjaju u omrznutim USD. Zivio socijalizam.occupylove wrote:dok i dalje se valjamo od shege sa mojom Bracom & Sestrama uz dobre vicve , iz cijela svijeta ?Ja Sam Odavle wrote:Covjek udobno zivi u Floridi i place o pravednom i predivnom zivotu u Sjevernoj Koreji, Kubi, Rusiji, Kini i Venecueli. Ne pada mu na pamet da qrcem mrdne od Big Maca (with ewerything on it) i Coca-Cole. Ne zna da su vodje njegovog "slobodarskog svijeta" najbogatiji ljudi na Planeti, a koji se odupiru hegemonizmu, atlantizmu, cionizmu i plutoktaciji.Hame_ wrote: Joj tebe opet.
Iste "brige" imamo svi, ali ti si se zakačio kontra Zapada i tu se ne slažem s tobom.
Evo ti jedan "zapadni" pogled na te probleme što te moré i što te sikira (ako si iskren)...
Surviving Progress
Fuj.
budi vise pozitivan i malo vise argumenata , opusti se covjece![]()
a Hame
nema problema care , samo nastaviti komunikaciju , izvini ako sam te uvrijedio
a sada opet ? banane !~!!![]()
Protesti u Americi.
-
Avetinho
#2176 Re: Protesti u Americi.
-
occupylove
#2177 Re: Protesti u Americi.
eh ! moj care opet grijesisDok se ti valjas od sege, Kastro i Cavez se valjaju u omrznutim USD. Zivio socijalizam.
Venecuela je jedna od prvih drzava koja je povukla svo zlato iz internacionalnih banaka ( zadnja predsjednicka naredba El Komandante Chaveza na samrti )
pogotovo kada je idiot Gadafi nasjeo i zavrsio sodomoziran , a 140 milijardi Libijskoga zlata je ? nestalo
svo zlato je transportnim avionima vraceno u Veneculeu iz Londona i Njujorka
svi sada slijede isti primjer; Iran Rusija , Kina , Urugvaj itd .. ma svi koji nisu dozvolili da ih imperijalisti "analno zadovoljavaju ' cak i jedna Njemacka takodjer
niko nije levat i glup , znaju sta se sprema
USA je ostavljena na cjedilu i neka nam je svevisnji na pomoci u imperiji koja propada
dolar je uskoro istorija
par mjeseci ? ili maximalno 4 godine ?
sve ce biti zavrseno
zato se Occupy i ostali pokreti opustaju uz dobre viceve trenutno , uz muziku , opusteno , znamo sta nam slijedi
silovita borba za spas
-
Avetinho
#2178 Re: Protesti u Americi.
e moj , care o!pet grijesis ? Hugo ? se valja ! u dolarima ' a ti ? mislis da ! on radi ? za narod :occupylove wrote:eh ! moj care opet grijesisDok se ti valjas od sege, Kastro i Cavez se valjaju u omrznutim USD. Zivio socijalizam.![]()
Venecuela je jedna od prvih drzava koja je povukla svo zlato iz internacionalnih banaka ( zadnja predsjednicka naredba El Komandante Chaveza na samrti )
pogotovo kada je idiot Gadafi nasjeo i zavrsio sodomoziran , a 140 milijardi Libijskoga zlata je ? nestalo
svi sada slijede isti primjer; Iran Rusija , Kina , Urugvaj itd .. ma svi koji nisu dozvolili da ih imperijalisti "analno zadovoljavaju ' cak i jedna Njemacka takodjer
USA je ostavljena na cjedilu i neka nam je svevisnji na pomoci u imperiji koja propada
dolar je uskoro istorija
sve ce biti zavrseno
zato se Occupy i ostali pokreti opustaju uz dobre viceve trenutno , uz muziku , opusteno , znamo sta nam slijedi
silovita borba za spas
ali ! neka ? Kastro ce promijeiti ? sve/
-
occupylove
#2179 Re: Protesti u Americi.
manje nerviranja a vise argumenata
nova skica pravila za ucesce na Occupy forumima i socijalnim mrezama , poslije manjih problema i haosa i odredjenih znakova nediscipline ?
da bi se odrzao duh pokreta u sada vec giganstkoj globalnoj mrezi u kojoj su milioni ljudi ?
nacrt pravila ponasanja i svjesnosti ;
http://drunkdawg.com/GR/Downloads/GR_Collective.pdf
-
jefferson
#2180 Re: Protesti u Americi.
Jel tebi ikad palo na pamet da blog otvoris?
http://www.blogger.ba
http://www.blogger.ba
-
jefferson
#2181 Re: Protesti u Americi.
I to kaze covjek koji je guzicu parkirao na floridi i prica kako je dobro u venecueli, kini i rusijioccupylove wrote:![]()
manje nerviranja a vise argumenata
nova skica pravila za ucesce na Occupy forumima i socijalnim mrezama , poslije manjih problema i haosa i odredjenih znakova nediscipline ?
da bi se odrzao duh pokreta u sada vec giganstkoj globalnoj mrezi u kojoj su milioni ljudi ?
nacrt pravila ponasanja i svjesnosti ;
http://drunkdawg.com/GR/Downloads/GR_Collective.pdf
-
occupylove
-
occupylove
#2183 Re: Protesti u Americi.
zahvaljujuci suradnji na globalnome planu i vrijednome radu aktivista u Hrvatskoj i Sloveniji sve vise clanaka na BHS jezicima
vec znano , i koliko jezivo i uzasno sta su uradili desetinama ( zadnji podaci vise stotina ) hrabrih Amerikanki koje su : silovane zbog svojih politickih uvjerenja
mracne tajne oligarha i njihove taktike , sada vam je malo jasnije ? jeli ?
http://www.libela.org/sa-stavom/2623-gd ... jevicarke/
vec znano , i koliko jezivo i uzasno sta su uradili desetinama ( zadnji podaci vise stotina ) hrabrih Amerikanki koje su : silovane zbog svojih politickih uvjerenja
mracne tajne oligarha i njihove taktike , sada vam je malo jasnije ? jeli ?
http://www.libela.org/sa-stavom/2623-gd ... jevicarke/
-
jefferson
#2184 Re: Protesti u Americi.
Pa sta ti radis u imperiji koja propada?occupylove wrote:eh ! moj care opet grijesisDok se ti valjas od sege, Kastro i Cavez se valjaju u omrznutim USD. Zivio socijalizam.![]()
dolar je uskoro istorija
sve ce biti zavrseno
silovita borba za spas
-
Avetinho
#2185 Re: Protesti u Americi.
Sprema cvijece i uci ruske pjesmice.jefferson wrote:Pa sta ti radis u imperiji koja propada?occupylove wrote:eh ! moj care opet grijesisDok se ti valjas od sege, Kastro i Cavez se valjaju u omrznutim USD. Zivio socijalizam.![]()
dolar je uskoro istorija
sve ce biti zavrseno
silovita borba za spas
-
occupylove
#2186 Re: Protesti u Americi.
obratite paznju ko siri mrznju i negativnost ?
obratite paznju ko nam zeli zlo i pripadnost haosu ?
obratite paznju na komentare
bolesno !
( a oni nesmetamo djeluju ) sire razdor u ime vlastititih interesa 'obratite paznju ?
nema linkova niti video spotova
samo pljuvanje mrznje i razdora
podsjeca vas na rat i 1992
( vjerujte mi ? jako su dobro placeni da nas uniste iznutra )
bolesno !
( a oni nesmetamo djeluju ) sire razdor u ime vlastititih interesa 'obratite paznju ?
-
occupylove
#2188 Re: Protesti u Americi.
odgledah reportazu na GR , o silovanju srednjoskolke u USA skoli pred masom ucenika , dogadjaj koji je potresao Ameriku
a vasi tinejdzeri su isti takvi u Sarajevu ( jos uz to sa rucnim bombama idu u skolu drogirani )ili u Zagrebu ili Beogradu , Berlinu i Dalje
ma "divno" odgajamo svoju generaciju, 'drustvene vrijednosti globalizma "
nema videa , nema link
pratite sami USA medije
uzas
a vasi tinejdzeri su isti takvi u Sarajevu ( jos uz to sa rucnim bombama idu u skolu drogirani )ili u Zagrebu ili Beogradu , Berlinu i Dalje
ma "divno" odgajamo svoju generaciju, 'drustvene vrijednosti globalizma "
nema videa , nema link
pratite sami USA medije
uzas
-
occupylove
#2189 Re: Protesti u Americi.
tvrde iz neovisnih izvora ( njih par miliona ) da je ovaj dokumentarni film jaci od Zeitgersta ili Doktrine Shoka ili Majkla Mura ili Matrix ili V for Vendeta
dokukumentarni film o istoriji psihologije sa uzasavajucim cinjenicama o manipulaciji , kroz manipulaciju i odgoj i represiju
gdje je jedini princip kapitalizma i takodjer drzavnoga socijalizma ( Kina i Boljsevici i ostali )
je kontrola straha , i kontrola ponasanja a ljubavi nema . a danas uz masovne medije ;
pranje mozga
dokumentarni film , koji ce vam uz svjedocenja profesora , akademika , novinara i samih zrtava , osvjedociti o uzasu manipulacije elite nad manjinom
sve dokumentovano ( nikakvi 'gusteri i vanzemaljci i teorije zavjere " i tome slicno )
obavezno stivo i materijal za analizu svih probudjenih , u borbi protiv zla :
http://www.informationclearinghouse.inf ... e33544.htm
dokukumentarni film o istoriji psihologije sa uzasavajucim cinjenicama o manipulaciji , kroz manipulaciju i odgoj i represiju
gdje je jedini princip kapitalizma i takodjer drzavnoga socijalizma ( Kina i Boljsevici i ostali )
je kontrola straha , i kontrola ponasanja a ljubavi nema . a danas uz masovne medije ;
pranje mozga
dokumentarni film , koji ce vam uz svjedocenja profesora , akademika , novinara i samih zrtava , osvjedociti o uzasu manipulacije elite nad manjinom
sve dokumentovano ( nikakvi 'gusteri i vanzemaljci i teorije zavjere " i tome slicno )
obavezno stivo i materijal za analizu svih probudjenih , u borbi protiv zla :
http://www.informationclearinghouse.inf ... e33544.htm
-
Avetinho
#2190 Re: Protesti u Americi.
Cuvaj se, Simpozijum. Eto ih po tebe, jer si im vrlo opasan na slobodi.occupylove wrote:obratite paznju ko siri mrznju i negativnost ?
bolesno !
-
occupylove
#2191 Re: Protesti u Americi.
posto sam pripadnik probudjenih , a to znaci ; nema mrznje , samo razumijevanje i analiziranje situacije i realnostiJa Sam Odavle wrote:Cuvaj se, Simpozijum. Eto ih po tebe, jer si im vrlo opasan na slobodi.occupylove wrote:obratite paznju ko siri mrznju i negativnost ?
bolesno !
te aktivni otpor prema oligarsima
uz stvaranje nove paradigme kroz horizontalnu demokratiju i razmjenu ideja i humanost ?
ukratko ?
preporucise mi Sestre & Braca ovaj video , za pocetak , za tipove kao sto si ti ;
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#2192 Re: Protesti u Americi.
Da li je moguce da je 128 milion amaerikanaca na nekom obliku pomoci od vlade ?
128 Million Americans On Welfare
The number of people receiving benefits from the federal government in the United States has grown from under 94 million people in 2000 to more than 128 million people in 2011. That means that 41.3 percent of the U.S. population is now on a federal government program. The 128 million is an estimate based on the recently released March 2011 U.S. Census Bureau Current Population Survey (CPS), which, due to the survey methodology, most likely undercounts the klix number.
http://www.heritage.org/research/report ... t-programs
The number of people receiving benefits from the federal government in the United States has grown from under 94 million people in 2000 to more than 128 million people in 2011. That means that 41.3 percent of the U.S. population is now on a federal government program. The 128 million is an estimate based on the recently released March 2011 U.S. Census Bureau Current Population Survey (CPS), which, due to the survey methodology, most likely undercounts the klix number.
-
Avetinho
#2193 Re: Protesti u Americi.
Ne znas citati engleski? Google translate ti je prijatelj.UnscarD wrote:Da li je moguce da je 128 milion amaerikanaca na nekom obliku pomoci od vlade ?
Ili ne znas kako funkcionisu socijalni programi u SAD.
Gdje si nasao "Welfare" u naslovu clanka?
- nosara
#2194 Re: Protesti u Americi.
The Clock is Ticking... 
-
jefferson
#2195 Re: Protesti u Americi.
Vidi se da poznaje americku politiku samo sa interneta kada nesto zatreba.Ja Sam Odavle wrote:Ne znas citati engleski? Google translate ti je prijatelj.UnscarD wrote:Da li je moguce da je 128 milion amaerikanaca na nekom obliku pomoci od vlade ?
Ili ne znas kako funkcionisu socijalni programi u SAD.
Gdje si nasao "Welfare" u naslovu clanka?
Heritage foundation je jedna od najkonzervativnijih fondacija u americi.
Benefits: pod benefits ide mnogo sta, ali Heritage ne navodi da pod benefits ide i npr. poreske olaksice za investiranje, tako da benefits moze dobiti i neko ko ima 10 milijardi na racunu. Mitt Romney je primao benefits, General Electric je 2010 platio 0 dolara poreza jer su koristili poreske olaksice vezane za reinvestiranje koje se zovu takodje benefits.
Pod benefits se racuna ako kupis Toyotu Prius ili Chevrolet Volta, ili ako stavi solarne ploce na krov kuce itd.
E muko moja, sve analiticari sa kauca i iz kafica koji predvidja propast amerike
-
Avetinho
#2196 Re: Protesti u Americi.
Zakasnio si oko 25 godina.nosara wrote:The Clock is Ticking...
CCCP se davno raspao.
- nosara
#2197 Re: Protesti u Americi.
Dobro jutro, kako ste spavali...?Ja Sam Odavle wrote:Zakasnio si oko 25 godina.nosara wrote:The Clock is Ticking...
CCCP se davno raspao.
The Eurasian Union (EAU) is a proposed political and economic union of Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, the Russian Federation, Tajikistan[1][2][3] and other countries, in particular the post-Soviet states.
The idea, based on the European Union's integration, was brought to attention in October 2011 by the then-Prime Minister of Russia, Vladimir Putin,[3][4] but was first proposed as a concept by the President of Kazakhstan, Nursultan Nazarbayev, during a 1994 speech at a Moscow university.[5] On 18 November 2011, the presidents of Belarus, Kazakhstan and Russia signed an agreement, setting a target of establishing the Eurasian Union by 2015.[6] The agreement included the roadmap for the future integration and established the Eurasian Commission (modelled on the European Commission) and the Eurasian Economic Space, which started work on 1 January 2012.[6][7]
-
Avetinho
#2198 Re: Protesti u Americi.
Kukala im majka.nosara wrote:Dobro jutro, kako ste spavali...?Ja Sam Odavle wrote:Zakasnio si oko 25 godina.nosara wrote:The Clock is Ticking...
CCCP se davno raspao.
The Eurasian Union (EAU) is a proposed political and economic union of Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, the Russian Federation, Tajikistan[1][2][3] and other countries, in particular the post-Soviet states.
The idea, based on the European Union's integration, was brought to attention in October 2011 by the then-Prime Minister of Russia, Vladimir Putin,[3][4] but was first proposed as a concept by the President of Kazakhstan, Nursultan Nazarbayev, during a 1994 speech at a Moscow university.[5] On 18 November 2011, the presidents of Belarus, Kazakhstan and Russia signed an agreement, setting a target of establishing the Eurasian Union by 2015.[6] The agreement included the roadmap for the future integration and established the Eurasian Commission (modelled on the European Commission) and the Eurasian Economic Space, which started work on 1 January 2012.[6][7]
Nosi Kasahstanac lubenicu -- sretne ga Rus.
R: Hajde da bratski podijelimo, a?
K: Jok, s tobom samo popola!
-
cindrlimindrli
#2199 Re: Protesti u Americi.
Evo para za klubove iz druge engleske lige, one iz prve vec su pokupovali arapski strucnjaci.nosara wrote:Dobro jutro, kako ste spavali...?
-
occupylove
#2200 Re: Protesti u Americi.
pjan sam.. fqqt, fakat ?
rusim praviula ..
rusim praviula ..