Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- zedo_m
#2176 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesil probao iograt Witchera (I dio), ako jesil jesil skupljao one karte svojih poduhvata 
-
Eborg
#2177 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesam na starom računaru, vidiš mogao bih ponovo probati. Iskreno, nerviralo me ono silno patchiranje jer je američka verzija bila cenzurirana, nisam uspio naći britansku ušminkanu (ona sa boljom grafikom i to) verziju.
Ako je nekome do (kvazi) golotinje u igrama tu su Leisure Suit Larry (ja sam igrao samo Love for Sail doduše), Lula: The Sexy Empire (nikad nisam skontao kako se vodi studio) te donekle Dragon Age (isti proizvođač kao i Mass Effect pa je na taj fazon).
Ako je nekome do (kvazi) golotinje u igrama tu su Leisure Suit Larry (ja sam igrao samo Love for Sail doduše), Lula: The Sexy Empire (nikad nisam skontao kako se vodi studio) te donekle Dragon Age (isti proizvođač kao i Mass Effect pa je na taj fazon).
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2178 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a Fahrenheit?
čak si morao i upirati u mladu...
čak si morao i upirati u mladu...
- zedo_m
#2179 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma covjece to nisu igrice te sex stvarke, ja pricam o pravim igricama i tim cudnim anomalijama koje se u njima javljaju. A te sex igice ostavit za ljude zeljnje pravog mese ili freekove 
- Quaresma
#2180 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
http://www.youtube.com/watch?v=4b5ueV-sp8Q
jedna s hrvatskog servera
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 317740782/

moram reci da mi se sve vise i vise svidja ovaj BF3, izgleda da je sve ovo stvar navike, ali jedna radosna vijest za nas PC igrace jeste ta da izlazi sutra patch za pc, bit ce pusten u promet negdje oko 9- 11 sati ujutro, kako je najavio zhinto
moram reci da mi se sve vise i vise svidja ovaj BF3, izgleda da je sve ovo stvar navike, ali jedna radosna vijest za nas PC igrace jeste ta da izlazi sutra patch za pc, bit ce pusten u promet negdje oko 9- 11 sati ujutro, kako je najavio zhinto
- Pokerboy11
#2181 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BF 3 predug
A i prica nije nesto .. pfff 5 od 10, samo zbog grafike..
- Quaresma
#2182 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
lol, pa nije valjda da igras bf3 sp?
ako zelis sp od battlefielda, onda igraj od Bad Company 2, ja dosad najmanje 50 puta presao
ako zelis sp od battlefielda, onda igraj od Bad Company 2, ja dosad najmanje 50 puta presao
- arnes_king
#2183 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Quaresma wrote:lol, pa nije valjda da igras bf3 sp?
Ja samo ne znam kako mozete neku igru kada prekucate jednom da igrate opet ili cak jos 49 puta
ja sam pokusavao ali bez obzira koliko je dobra igra ako sam je jednom presao i znam sve ne mogu opet iako bi volio
- Pokerboy11
#2184 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mah znam da je SP shitQuaresma wrote:lol, pa nije valjda da igras bf3 sp?
- rajv0sa
#2185 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
xD PrejakoQuaresma wrote:http://www.youtube.com/watch?v=4b5ueV-sp8Q
- Dupli_skalp
#2186 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jbt, ja sve konto AC3 izlazi sad 30tog marta, kad ono tek na jesen, 30 oktobar.
pih!
- Quaresma
- House
#2188 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mass Effect 3 kraj igre - otišli svi u tri pizde materine

- Pokerboy11
#2189 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Quaresma hocu li imati problema ako uzmem BF 3 Limited edition rusku verziju ? Nacuo sam nesto kad se nastima negleski da ima problema ..... cd key je 40 km ...
I lista naoruzanja mi izgleda shit nema ak 47 ?
Jel su puni serveri ?
I lista naoruzanja mi izgleda shit nema ak 47 ?
- Quaresma
#2190 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma nikakvih problema s ruskom verzijom
mada koliko sam primjetio morat ces par gigabajta downloada vise izdvojiti kad budes skidao, ako se odlucis za rusku verziju
servera ima dosta, tako da te to ne treba brinuti
ako nabavis bf3, javi mi, a i ako imas skype, pa da mozemo se sporazumiti dok igramo, tek tad nastupa prava čar battlefielda 
servera ima dosta, tako da te to ne treba brinuti
-
dinozzoM6
#2191 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
puno mi je to za i7
grafička hajd i nekako, mada ako je ASUS-ova, i to je puno jer one imaju ponajbolje hlađenje
sad ne znam, glupo pitanje, ali ipak ću pitati, koliko često usisavaš kućište (iznutra)?
kad usisavaš, uzmi neku četkicu (za zube, kist, štagod) pa očisti rebarca od radijatora ispod fanova
grafička hajd i nekako, mada ako je ASUS-ova, i to je puno jer one imaju ponajbolje hlađenje
sad ne znam, glupo pitanje, ali ipak ću pitati, koliko često usisavaš kućište (iznutra)?
kad usisavaš, uzmi neku četkicu (za zube, kist, štagod) pa očisti rebarca od radijatora ispod fanova
-
dinozzoM6
#2192 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a laptop, my bad
onda su to normalne temperature (pri opterećenju) nemaš se za šta brinuti
a ipak, za dugovječnost i miran san, moja preporuka
za tako dobar laptop
CoolerMaster NotePal U3
ja sam sebi nabavio to u PlusComputers-u za 63 KM
ima tri coolera koja možeš postavit tačno ispod tzv. hot-spotova ili ispod mrežica gdje ti laptop uzima zrak za hlađenje
i ima potenciometar koji reguliše brzinu tih coolera
spaja se na USB
em što je silent, em ako dobro postaviš coolere, onaj se tvoj od grafičke neće ni paliti toliko često tako da nećeš imat' ono "huuuuuuuuuuuuu" svako malo xD
onda su to normalne temperature (pri opterećenju) nemaš se za šta brinuti
a ipak, za dugovječnost i miran san, moja preporuka
za tako dobar laptop
CoolerMaster NotePal U3
ja sam sebi nabavio to u PlusComputers-u za 63 KM
ima tri coolera koja možeš postavit tačno ispod tzv. hot-spotova ili ispod mrežica gdje ti laptop uzima zrak za hlađenje
i ima potenciometar koji reguliše brzinu tih coolera
spaja se na USB
em što je silent, em ako dobro postaviš coolere, onaj se tvoj od grafičke neće ni paliti toliko često tako da nećeš imat' ono "huuuuuuuuuuuuu" svako malo xD
-
dinozzoM6
#2193 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ništa, samo uživaj 
- Dupli_skalp
#2194 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nemam laptop, ali kako god da okrenem, nekako mi to puno stepeni za taj cpu i grafu, pogotovo ako kažeš da je nov laptop.
a i taj prvi ghost warriror je starija igra, nebi trebalo toliko opterećenje da bude.
a i taj prvi ghost warriror je starija igra, nebi trebalo toliko opterećenje da bude.
-
Bosnian Dragon
#2195 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
planiram kupiti Battlefield 3 ali ne jos, kad ga uzmem hocu li imati ovaj zadnji patch sto je juce izasao, hoce li se sam update uraditi. Ovaj DLC sto izlazi u junu, zna li neko koliko ce kostati i jel se placa preko pay pal ili ce biti i ovdje kod nas u Sarajevu da se kupi u radnji.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#2196 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne brini, naravno da original igra ima punu podršku sa update-ima i patchevimaBosnian Dragon wrote:planiram kupiti Battlefield 3 ali ne jos, kad ga uzmem hocu li imati ovaj zadnji patch sto je juce izasao, hoce li se sam update uraditi.
Prije instalacije updateuj drivere grafičke karte, to je najlakše, da ne brineš poslije..
Ne sjećam se ide li automatski ili preko Origin clienta (nešto slično Steamu)...Jednostavno zgrabi igru, instaliraj po uputama i uživaj
- Koshpa
#2197 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Narode htijeo bih igrat countera opet
al od kuce ovaj put
uputite me sta da radim, nisam igrao jedno 8 g, jel jos uvijek se igra onaj 1.3 ili se sad samo shuta 1.6 ? gdje da uzmem CD i na koji server da se kacim ? imal cheatera ili se igra normalno
uputite me sta da radim, nisam igrao jedno 8 g, jel jos uvijek se igra onaj 1.3 ili se sad samo shuta 1.6 ? gdje da uzmem CD i na koji server da se kacim ? imal cheatera ili se igra normalno
- KPNCTNJAH
#2198 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sto se tice bf3, na PS3 se te dodatne stvari mogu kupiti samo preko neta (PS store) a vjerujem da je tako i za PC, dakle nista u radnji...
@koshpa CS mozes skinuti s neta (torrent oko 320mb) kao i najnoviji patch koji se trenutno koristi na public serverima... imas i stranicu game tracker preko koje mozes naci sve servere, pa tako i ove s nasih prostora... citera ima kao i u vecini igara, ali ja ne igram odavno, pa ne znam koliko je lose stanje trenutno, ali znam kad sam iz dosade ulazio na public preko steama da odmah djecurlija proziva da si citer (old skul, ne zaboravlja se to tek tako
) a igraci su sve losiji zato sam ja igrao uglavnom samo meceve 5vs5...
Edit: 1.6 serveri su puni konstantno, za ove starije verzije ne znam...
@koshpa CS mozes skinuti s neta (torrent oko 320mb) kao i najnoviji patch koji se trenutno koristi na public serverima... imas i stranicu game tracker preko koje mozes naci sve servere, pa tako i ove s nasih prostora... citera ima kao i u vecini igara, ali ja ne igram odavno, pa ne znam koliko je lose stanje trenutno, ali znam kad sam iz dosade ulazio na public preko steama da odmah djecurlija proziva da si citer (old skul, ne zaboravlja se to tek tako
Edit: 1.6 serveri su puni konstantno, za ove starije verzije ne znam...
- Capajebo
#2199 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
preko steama ti je najbolje , CS 1.6 , 8Koshpa wrote:Narode htijeo bih igrat countera opetal od kuce ovaj put
![]()
EDIT : preduhitri me kristijan
- Koshpa
#2200 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala obojci, i ja sam old school
tamo 2001-2005
moram da vidim kakav sam, jesam li sta zaboravio
da im pokazem kad sam ja igrao oni se ni rodili nisu