BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Charuga
Globalni moderator

#2176 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Charuga »

Do mene, pogresno sam se izrazio. Tada nije bilo baraza za nas (jeste za Nnorvezane) a sad imamo siguran baraz a pobjeda nas, kao i tada, vodi direktno na prvenstvo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2177 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Velkoski »

kvota opet pala :oops:
denimb

#2178 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

Great Cornholio wrote:da se malo opustimo uz najnoviju himnu. Biće Danska puna plača, hej , heej, heeei ej :lol:

Horozovi će večeras biti očerupani :twisted: :lol: :bih:

Sta je ovo u pm :lol: :lol:
Mustang1

#2179 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

Plavih_11 wrote:Kvalifikacije za EP 2004.
11.10. 2003. Bosna i Hercegovina - Danska 1-1

Dancima odgovarao X da idu na EP a nama igrala samo pobjeda. Tada nije bilo baraza i nismo imali srece. Tacno osam godina poslije igramo sa francuzima. Njima odgovara X da idu dalje a nama samo pobjeda. Razlika je sto sad imamo baraz.
Cijelo jutro razmisljam o ovoj utakmici kao da je jucer bilo .. Nekako mi najvise ostala urezana u sjecanje jer sam tad nekako i odrastao tek u tim kvalifikacijama i poceo shvatati neke stvari :D I toliko dugo svi cekamo Europsko prvenstvo ...Pa zamisli da cekas 8 godina od zene/djevojke da ti dadne :D Ne vidim razliku uopste :oops:
denimb

#2180 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

Bubalo1 wrote:

Dancima odgovarao X da idu na EP a nama igrala samo pobjeda. Tada nije bilo baraza i nismo imali srece. Tacno osam godina poslije igramo sa francuzima. Njima odgovara X da idu dalje a nama samo pobjeda. Razlika je sto sad imamo baraz.
Cijelo jutro razmisljam o ovoj utakmici kao da je jucer bilo .. Nekako mi najvise ostala urezana u sjecanje jer sam tad nekako i odrastao tek u tim kvalifikacijama i poceo shvatati neke stvari :D I toliko dugo svi cekamo Europsko prvenstvo ...Pa zamisli da cekas 8 godina od zene/djevojke da ti dadne :D Ne vidim razliku uopste :oops:

Baudelaire

#2181 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baudelaire »

Ma ima razlike, ovako viđaš tu djevojku ( reprezentaciju BiH ), desetak puta godišnje, ponekad se pokupite ( pobjede protiv malo jačih reprezentacija ), al nikako da skupa odete na more ( Svjetsko ), ili ako već ne more, onda makar planinu, jezero ili neku vikendicu ( Evropsko ). Al' evo, sazrijeva se polako, i ona željna postala, ne može više čekati :D
denimb

#2182 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

denimb wrote:
Bubalo1 wrote:

Jos sam ja tada isao u vojsku, i sastavio dan utakmice sa oprostajnim...kontam dva slavlja u jedno da slozim, na karaju puna kuca kod mene svi placu i od muke piju...

Ali, poslije te tekme i onog baraza, valjda je vrijeme da nam karma vrati sve veceras :D :bih:
Mustang1

#2183 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

Pa i sinoc sam rekao a evo i sada gledam protiv Portugala i opet skacem sa stolice i jezim se :D Mislim da je red da nam se nesreca iz Lisabona konvertuje u srecu veceras ...Pa koliko smo puta okvir gola pogodili jebote neki odu na Svjetsko bez toliko suteva na gol :oops:
plemba

#2184 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by plemba »

:lol: :lol:
recto-verso

#2185 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by recto-verso »

Image
horion_bosona

#2186 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by horion_bosona »

:lol: :lol: :lol:
Ta famozna Ona - Fortuna, ima da nam da veceras zaprave :mrgreen: :dance:

kad su nam u onako lose odigranoj utakmici na Kosevu dali gol tek u 72.minuti, nece veceras nikako... Pandza samo u kost!
denimb

#2187 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

horion_bosona wrote::lol: :lol: :lol:
Ta famozna Ona - Fortuna, ima da nam da veceras zaprave :mrgreen: :dance:

kad su nam u onako lose odigranoj utakmici na Kosevu dali gol tek u 72.minuti, nece veceras nikako... Pandza samo u kost!

Otkud Pandza?
horion_bosona

#2188 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by horion_bosona »

pa valjda Pandza na stoperu, Papac lijevi bek a Lulic na krilo... to su zadnje informacije... Miske nece igrat, Zahirovic umjesto Ibisevica...

ne bih se kocko s Pandzom, al' Susic je sef...
nekoeko

#2189 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nekoeko »

Fudbalski A reprezentativci Bosne i Hercegovine jutros su imali produžen odmor, doručak nije bio obavezan, pa je većina Zmajeva duže ostala u svojim sobama.

Međutim, „vojna disciplina“ na snagu će stupiti od 13 sati, kada je zakazan ručak. Nakon ručka igrači će imati popodnevni odmor, a užina je zakazana za 17.30 sati. Poslije toga naši reprezentativci imat će sastanak, a polazak na stadion Stade de France predviđen je za 19 sati, dva sata uoči utakmice.

Što se tiče zdravstvenog biltena, ljekarski tim u sastavu doktor Reuf Karabeg, sa fiziterapeutima Ismarom Hadžibajrićem i Radomirem Ćosovićem imaju pune ruke posla.

Situacija sa Sašom Papcom je mnogo bolja nego juče (defanzivac Glasgow Rangersa ima upaljene sinuse), ali jutros su se pojavili novi problemi. Naime, Kenan Hasagić ima upaljeno grlo, uključena mu je terapija i svi vjeruju da će naš golman biti spreman za večerašnji susret.

Ipak bi Begović mogao na gol. :thumbup: :thumbup: :D
denimb

#2190 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by denimb »

horion_bosona wrote:pa valjda Pandza na stoperu, Papac lijevi bek a Lulic na krilo... to su zadnje informacije... Miske nece igrat, Zahirovic umjesto Ibisevica...

ne bih se kocko s Pandzom, al' Susic je sef...

Aha, nagađanja :D

Ma ja nisam zaspao jutros do pola 6, pa sam skoro se probudio...kontam da nije izasao sastav :D
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#2191 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by anthraxQ »

plemba wrote:

aaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: .... još što se nasmijah. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mišel Platini.... haha.
Charuga
Globalni moderator

#2192 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Charuga »

Protiv Francuske nekad i sad:

Ivica Osim: Potpišite pa ide whiskey

Code: Select all

http://www.radiosarajevo.ba/novost/64994/ivica-osim-potpisite-pa-ide-whiskey-
:thumbup:
žuti

#2193 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by žuti »

nekoeko wrote:Fudbalski A

Što se tiče zdravstvenog biltena, ljekarski tim u sastavu doktor Reuf Karabeg, sa fiziterapeutima Ismarom Hadžibajrićem i Radomirem Ćosovićem imaju pune ruke posla.

Situacija sa Sašom Papcom je mnogo bolja nego juče (defanzivac Glasgow Rangersa ima upaljene sinuse), ali jutros su se pojavili novi problemi. Naime, Kenan Hasagić ima upaljeno grlo, uključena mu je terapija i svi vjeruju da će naš golman biti spreman za večerašnji susret.

Ipak bi Begović mogao na gol. :thumbup: :thumbup: :D
E je.. ga ako opet njega stavi na gol. Pa sta treba da se desi da hasagic (zasluženo) postane 12.-ka reprezentacije?!
Mustang1

#2194 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Mustang1 »

Kanu suza :D Jos cu se i rasplakat ko picka u pm :D
IlijaLadin

#2195 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by IlijaLadin »

Malo off-topica. Sjećate se ove reprezentacije?
Mirsad DEDIC, Sead KAPETANOVIC, Mirza VAREŠANOVIC, Muhamed KONJIC, Mirsad HIBIC, Sergej BARBAREZ (74' Jasmin MUJDŽA), Sejad HALILOVIC, Hasan SALIHAMIDŽIC (80' Nermin ŠABIC), Meho KODRO, Elvir BOLIC (65' Edin MUJCIN), Elvir BALJIC;

Ovo je s utakmice protiv Farskih Otoka, 1:0.

Ja ne znam da smo imali bolju reprezentaciju od ove.
Stari

#2196 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Stari »

nesto sam maloprije cackao i zujao po webu ... i na moju grdnu zalost i zaprepastenje ...nisam nasao nikakvih linkova za vecerasnju utakmicu ...molim vas pomozite.... dajte linkove.
plemba

#2197 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by plemba »

anthraxQ wrote:
plemba wrote:

aaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: .... još što se nasmijah. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mišel Platini.... haha.

.... a sto je Rosseti vnogo Boze dragi, talijanske sudije :lol: :lol: :lol:
Baudelaire

#2198 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Baudelaire »

IlijaLadin wrote:Malo off-topica. Sjećate se ove reprezentacije?
Mirsad DEDIC, Sead KAPETANOVIC, Mirza VAREŠANOVIC, Muhamed KONJIC, Mirsad HIBIC, Sergej BARBAREZ (74' Jasmin MUJDŽA), Sejad HALILOVIC, Hasan SALIHAMIDŽIC (80' Nermin ŠABIC), Meho KODRO, Elvir BOLIC (65' Edin MUJCIN), Elvir BALJIC;

Ovo je s utakmice protiv Farskih Otoka, 1:0.

Ja ne znam da smo imali bolju reprezentaciju od ove.
Izvini, po kom je kriteriju najbolja?
Pitarrr82

#2199 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Pitarrr82 »

trcicu trceci wrote:
Stari wrote:nesto sam maloprije cackao i zujao po webu ... i na moju grdnu zalost i zaprepastenje ...nisam nasao nikakvih linkova za vecerasnju utakmicu ...molim vas pomozite.... dajte linkove.
http://www.sportlemon.tv/v-2/10/148/v-314988.html
to je sad za sad, kasnije cu se potruditi vise, a mislim i ostali forumasi kao i uvijek :thumbup:

Rano je za linkove jos, tekma je tek u 21h
Sasvim_Obican

#2200 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Skuži "indexove stručne analize" kojoj oni konstatuju da "pobjede protiv Bjelorusije nisu mjerilo kvalitete" :? Pa kako onda Bjelorusi uzeše četiri boda "kockastima" ?
Locked