Dobije se Dolce gusto
Ja sam bila Full pozitivna ali sad mi je muka od njih ...
Nikome na preporučujem
Moderator: anex
Nije losa banka, ja sam tamoMuuky wrote:Ozbiljno razmišljam da pređem u Sparkasse ? Ima li neko da je tamo ? Stim da mi je paket računa u startu jeftiniji za 3,50km mjesečno
Sad probao i isto, kad ukucam pin izbaci null.hekaton wrote:Jel samo kod mene ne radi ova RmB applikacija. Ne mogu se prijaviti. Dobijem poruku greska 30 null. Kakav amaterizam od aplikacije
OCAJNA im je aplikacija za m bankingMuuky wrote:Ozbiljno razmišljam da pređem u Sparkasse ? Ima li neko da je tamo ? Stim da mi je paket računa u startu jeftiniji za 3,50km mjesečno
pa isti paket u raiffeisen je 9,50 mjesecno , a u sparkasse 6 km alii idu ona sad sitna slovabezVolana wrote:OCAJNA im je aplikacija za m bankingMuuky wrote:Ozbiljno razmišljam da pređem u Sparkasse ? Ima li neko da je tamo ? Stim da mi je paket računa u startu jeftiniji za 3,50km mjesečno
ocajna. ne mogu ni poceti kolko se iznerviram.
ja ne znam koji je debil ono dizajnirao. zalila sam se 5 puta na reklamacije ali debili nemaju upitnik sa prijedlozima za poboljsanje ili tako nesto.
ako to koristis cesto ne prelazi tamo. ja se kontam vratiti u raifeizen.
btw meni je na salteru uvalila neki paket od 6 km mjesecno, obzirom da sam zurila i nisam puno zapitkivala, nisam imala vremena da se vratim i mijenjam to(zivim u inostranstvu), mogu otkazati ove usluge tek kad odem licno. ne znam sta je tacno jeftinije u sparkasse?
Ja mislim da ti trebas potpuno odustati od mobilnog bankarstvabezVolana wrote:mene je mobilna app od sparkase doslovno izludila
tako da kontam vratiti se na rajfajzen
wow hvala puno na misljenjuado_sar wrote: Ja mislim da ti trebas potpuno odustati od mobilnog bankarstva
Nema na cemu, i drugi put. Ustedices mnogo zivaca. Kad je nesto kompleksno, kompleksno je. Jbg.bezVolana wrote:wow hvala puno na misljenjuado_sar wrote: Ja mislim da ti trebas potpuno odustati od mobilnog bankarstva
Hoće u Raiffeisenu prevariti, iako mislim da je slično i u drugim bankama, jer je to više do našeg seljačkog mentaliteta, nego do politike banaka.Amazonka27 wrote:danas me sluzbenica hladno zajeba za 100 KM...dosla sam sa gutom raznih racuna, uredno kuci pripremljeno i sracunato koliko mi gotovine treba...bilo je i nekih uplata na racun, tamo vamo...zviz cifra veca za 100 KM. Ha jebem mu, kontam da se ja nisam zajebala, dajem jo karticu jer nisam imala toliko gotovine,i dok ona to tamo naplacuje ja prevrcem one uplatnice i u glavi sabiram...kako god ne moze bit tolko da ga jebes. Pita ona jel sve ok...reko nije, ali sad cu ja to prekontrolisati. Ja se pomaknem na salter do nje koji nije radio, uzmem mobitel i sabiram. Ne valja. Kaze, hajde da zajedno sabiramo, reko hajd...dade meni digitron - dade i sebi i uplatnicu po uplatnicu...negdje na pola podje da brza i premece, reko stan...ona nastavi reko stani ba ne znam dokle sam dosla sad...reci mi cifru, rece ona...kako rece vidim ja da cu morat platiti josja se opet na onaj salter vratim, uzmem papir i olovku i lagano jedan po jedan. Ispravno ono moje. Vratim se, reko hajd sad al ja cu ti govoriti koji redosljedom. Dodje do moje sume i usuti se. Kaze, sad cu vam vratiti novac na racun...znate malo ste bili napeti kad ste dosli
reko u najmanju ruku mozete da se izvinete za gresku koju ste napravili a ne da komentarisete da li sam ja bila napeta ili nisam.
kakvi kreteni
Kazem " normalno" jer sve banke imaju taj "namet".drndalo wrote:Nije normalno... Jer je to dodatni namet, roaming, jer ga zovu "naknada za koristenje u inostranstvu", i pored kursne razlike za konverziju valute (kupovni/prodajni kurs) oni naplacuju +1% jer je mozes koristiti (i koristio si je) vani...
Nemaju. Mozda neko vise uzima na kursnoj razlici, ali ne 1%...Hyperthalamus wrote:Kazem " normalno" jer sve banke imaju taj "namet".drndalo wrote:Nije normalno... Jer je to dodatni namet, roaming, jer ga zovu "naknada za koristenje u inostranstvu", i pored kursne razlike za konverziju valute (kupovni/prodajni kurs) oni naplacuju +1% jer je mozes koristiti (i koristio si je) vani...
Unicredit:drndalo wrote:Nemaju. Mozda neko vise uzima na kursnoj razlici, ali ne 1%...Hyperthalamus wrote:
Kazem " normalno" jer sve banke imaju taj "namet".
Hej, meni neki dolari s PayPala bili uplaceni na njihovu Visu... 3xx $ = 5xx KM, OK. Plus naknada za koristenje Vise u inostranstvu 5.xx KM... ? Malo li je za proknjiziti elektronske pare u drugu valutu, zaraditi na decimalama, plus jos 1% sto sam je mogao unijeti na PayPal...? Hoces materi... Isti dan odem u drugu banku i otvorim racun za ta placanja... Razlika je oko taj 1% po uplati... Kursna razlika moze biti do 1KM razlike, ali na sumama gdje bi mi uzeli 7-10 KM samo za ovih 1%...