Cipelice, cipelice..

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
alica.k

#2176 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

sad sam umalo opet pazarila uggsice klasicne, al necu iz principa, ma kolko da su udobne. propustaju bez obzira kolko sam se ja htjela ubjedjivat da ne. naprskas ih onim fazonom za nepropustanje, i ne propustaju mozda sat-dva, al onda si opet mokar :(.

lijepe timberlandice, hem tople, hem ne propustaju kap vode. zasto kod nas nema panama jack u planici? u hr ima.
zamzija

#2177 Re: Cipelice, cipelice..

Post by zamzija »

alica.k wrote: lijepe timberlandice, hem tople, hem ne propustaju kap vode. zasto kod nas nema panama jack u planici? u hr ima.
Zato što smo mi jedno kraaaaasno tržište gdje nas svi zaobilaze i gdje uvoze samo škart robu :D
wewa

#2178 Re: Cipelice, cipelice..

Post by wewa »

panama jack se prodaje iza poliklinike sunce na a. polju :wink:
alica.k

#2179 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

wewa wrote:panama jack se prodaje iza poliklinike sunce na a. polju :wink:
jel me zezas? kako se zove prodavnica? ikakav jos putokaz? odoh odma danas da vidim.
swirl

#2180 Re: Cipelice, cipelice..

Post by swirl »

alica.k wrote:
jel me zezas? kako se zove prodavnica? ikakav jos putokaz? odoh odma danas da vidim.
Zar se ti nisi zaklela da jedno vrijeme neces nista kupovati? :D
wewa

#2181 Re: Cipelice, cipelice..

Post by wewa »

alica.k wrote:
ne zezam, mi kupili muske cipele, poluduboke, jos proljetos...
ne znam kako se zove prodavnica, ali sve je obuca, od toga bar 50% panama jack. nalazi se u nizu sa IK bankom, desno od Happeninga.
alica.k

#2182 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

wewa wrote:
alica.k wrote:
ne zezam, mi kupili muske cipele, poluduboke, jos proljetos...
ne znam kako se zove prodavnica, ali sve je obuca, od toga bar 50% panama jack. nalazi se u nizu sa IK bankom, desno od Happeninga.
hvala puno, odoh danas pogledat. ako mi budu imali cizme :D jooooj
wewa

#2183 Re: Cipelice, cipelice..

Post by wewa »

alica.k wrote: hvala puno, odoh danas pogledat. ako mi budu imali cizme :D jooooj
ama nema na cemu ;)
javi ako bude finih gleznjaca :D
LaCici

#2184 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LaCici »

Ne mogu nikako na stranici Nine West-a da pronadjem gdje sve imaju radnje. :roll: Isla sam i na Locate a Store i nema sanse, nesto ne radi. Zna li neko slucajno imaju li i gdje tacno u Becu njihove radnje? Zapikala sam jedne cizme, a uskoro bih trebala ici za Bec. :-D
Irm@

#2185 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Irm@ »

joj necu da te slazem..ali u Mariahilfe strasse kad ides od westbanhof-a s lijeve strane i to gore na pocetku mislim da ima nine west..ali sam sigurna samo 60% :) ;-)
wewa

#2186 Re: Cipelice, cipelice..

Post by wewa »

alica.k wrote: hvala puno, odoh danas pogledat. ako mi budu imali cizme :D jooooj
aliceeeeeeeeeeeeeeeee
:oops:
sad gledam online shop pj-a, bice da ono sto smo kupili ipak nije pj nego neki drugi brand slicnog imena. nemrem cojka dobit da ga pitam :oops:

otici cu ja ovih dana, usput mi je, pa pogledam, vazi? da bezze ne ides zato sto sam ja senilna :oops: :D
alica.k

#2187 Re: Cipelice, cipelice..

Post by alica.k »

wewa wrote:
aliceeeeeeeeeeeeeeeee
:oops:
sad gledam online shop pj-a, bice da ono sto smo kupili ipak nije pj nego neki drugi brand slicnog imena. nemrem cojka dobit da ga pitam :oops:

otici cu ja ovih dana, usput mi je, pa pogledam, vazi? da bezze ne ides zato sto sam ja senilna :oops: :D
ojooooj :(
hajd, javi. inace, u hr jedino planika ima panama jack :S
wewa

#2188 Re: Cipelice, cipelice..

Post by wewa »

alica.k wrote: ojooooj :(
hajd, javi. inace, u hr jedino planika ima panama jack :S
vazi, javim!
LaCici

#2189 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LaCici »

Irm@ wrote:joj necu da te slazem..ali u Mariahilfe strasse kad ides od westbanhof-a s lijeve strane i to gore na pocetku mislim da ima nine west..ali sam sigurna samo 60% :) ;-)
Ma i ja kontam da bi tu trebala biti, u toj ulici, ali bih voljela da znam tacno da budem sigurna kada krenem u soping. :-D
Nadinka

#2190 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

LaCici wrote:Ne mogu nikako na stranici Nine West-a da pronadjem gdje sve imaju radnje. :roll: Isla sam i na Locate a Store i nema sanse, nesto ne radi. Zna li neko slucajno imaju li i gdje tacno u Becu njihove radnje? Zapikala sam jedne cizme, a uskoro bih trebala ici za Bec. :-D
Ja sam svoje zapikala ovdje u Nine West, mislim zapikala bih ja njih i vise :D ali za pocetak jedne
LaCici

#2191 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LaCici »

Nisu im jos dosle cizme, dolaze tek za neke 3 sedmice, tako mi rekose u prodavnici. A i pitanje je da li ce ove doci, zato cu ja ici na sigurno pa kupiti vani. :-D
Image
otherside

#2192 Re: Cipelice, cipelice..

Post by otherside »

LaCici wrote:Nisu im jos dosle cizme, dolaze tek za neke 3 sedmice, tako mi rekose u prodavnici. A i pitanje je da li ce ove doci, zato cu ja ici na sigurno pa kupiti vani. :-D
Image
hej Lacici, posto si u blazenom stanju racunaj da budes bliza zemlji :-D
znam, znam...i ja sam bila stalno u stiklama, kontala nema sanse da obujem nesto ravno dok se jednom (cini mi se da sam bila u 7.mjesecu), nisam slozila k'o svijeca na sred Titove :D srecom, nista se nije desilo sem sto me bilo malo stid :D helem, ni dan-danas mi nije jasno kako sam uspjela pasti jer nije bilo nikakve stepenice, niti sam se okliznula.
valjda se taj balans u trudnoci "pokvari" jer se i zakrivljenost kicme mijenja.
cuvaj se :wink:
Nadinka

#2193 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Nadinka »

LaCici wrote:Nisu im jos dosle cizme, dolaze tek za neke 3 sedmice, tako mi rekose u prodavnici. A i pitanje je da li ce ove doci, zato cu ja ici na sigurno pa kupiti vani. :-D
Image
u i meni su ove bile odlicne kad sam vidjela na sajtu..divan izbor, al ja sad skontala gleznjace uzetio, mada je visoooko :D
a dosle su im ovakav oblik, od velura i koze, u crnoj i smedjoj cini mi se, samo imaju kopcu neku zlatnu na vrhu
LaCici

#2194 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LaCici »

Ne mislim ih nositi kad udjem u 7. al' vala do tada ima da ih se nanosam, tek sam 3. Ima i sljedeca sezona, ako ih ne ishabam do tada. Jednostavno, nesto bi mi bilo da ih ne kupim, pa makar i u ormaru stajale. :D
yellow cat

#2195 Re: Cipelice, cipelice..

Post by yellow cat »

LaCici wrote:Ne mislim ih nositi kad udjem u 7. al' vala do tada ima da ih se nanosam, tek sam 3. Ima i sljedeca sezona, ako ih ne ishabam do tada. Jednostavno, nesto bi mi bilo da ih ne kupim, pa makar i u ormaru stajale. :D
boga mi su dobre i ja bih ovakve. A ti ih možeš komotno čitavu zimu nositi, ako su stabilne i nisu klizave, a takve mi djeluju.
LaCici

#2196 Re: Cipelice, cipelice..

Post by LaCici »

Samo da ih nadjem. :roll: Al' vala ako nema u Becu ili Berlinu, ne znam gdje bih ih mogla naci.
miss_heidi

#2197 Re: Cipelice, cipelice..

Post by miss_heidi »

Image
slicne ovim imaju u astri formentini... pravo lijepo i elegantno izgledaju...
Ma.Le.Na

#2198 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Ma.Le.Na »

Image

i want them :cry:
Allenass

#2199 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Allenass »

Ma.Le.Na wrote:Image

i want them :cry:
Buy them :D
Ma.Le.Na

#2200 Re: Cipelice, cipelice..

Post by Ma.Le.Na »

235KM :cry: ....malo previse za igracku koju bi obukla eventualno 2 puta mjesecno :-?
Post Reply