Papanluk na automobilima
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- johntra
#2176 Re: Papanluk na automobilima
fakat..je li ovo od mermera rađeno? možda se spustio zbog težine? 
-
GaRGa
#2177 Re: Papanluk na automobilima
punta wrote:krntije ali posteno kupljeneGaRGa wrote:
ma znas ono kad je neko muhanat pa mu ne mozes nikako ugodit... nista vama ne valja i svakom autu manu nadjete a krntije vozate...
a ne sa 18 godina vozit auto od 30ak ili vise hiljada maraka
to je ili od licne krađe ili mu je neko u familiji krao ili prodaja droge i slicni nelegalni poslovi
jer ih inace nikad nemoze zaradit
prvo od teb sam bar 18 godina stariji i do sad sam ovoj drzavi vise poreza platio nego sto ces ti ukupno zaraditi za zivota...
pozdravi mamu i zalij cvijece
-
Chuckie
#2178 Re: Papanluk na automobilima
Lajavikrelac wrote:
Ijao lele![]()
- punta
#2179 Re: Papanluk na automobilima
znaci nelegalno hocu sa tvojom se svaki dan pozdravljamGaRGa wrote:punta wrote:krntije ali posteno kupljeneGaRGa wrote:
ma znas ono kad je neko muhanat pa mu ne mozes nikako ugodit... nista vama ne valja i svakom autu manu nadjete a krntije vozate...
a ne sa 18 godina vozit auto od 30ak ili vise hiljada maraka
to je ili od licne krađe ili mu je neko u familiji krao ili prodaja droge i slicni nelegalni poslovi
jer ih inace nikad nemoze zaradit
prvo od teb sam bar 18 godina stariji i do sad sam ovoj drzavi vise poreza platio nego sto ces ti ukupno zaraditi za zivota...
pozdravi mamu i zalij cvijece
- hopcup
#2180 Re: Papanluk na automobilima
ukusno i s mjeromLajavikrelac wrote:
Ijao lele![]()
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#2181 Re: Papanluk na automobilima
Pa da mora podmetati daske kad prelazi preko ležećeg ili kad se penje preko trotoara
Dvije omanje fosne su standardna oprema uz prvu pomoć i ključ 
Ovo je Golf Mk 4 paket opreme Tadž Mahal
Ovo je Golf Mk 4 paket opreme Tadž Mahal
- sparky
#2182 Re: Papanluk na automobilima
Ovo je moderna verzija one betonske dvice iz Reifnitza 
-
mefistofilis
#2183 Re: Papanluk na automobilima
a jeste i vi negativci, mozda cojek ima idrauliku 
- Industrialyzer
#2184 Re: Papanluk na automobilima
I opet ste fulili poentu teme
To je showcar, nije uopste namjenjen za cestu nego samo da ga na kamionu dovuces i prikazujes ga po sajmovima. Vrlo cesto neke kompanije traze da se posebno za njih preradi neki model. Npr. Alpine naruci i ljudi im naprave ovo:

To je showcar, nije uopste namjenjen za cestu nego samo da ga na kamionu dovuces i prikazujes ga po sajmovima. Vrlo cesto neke kompanije traze da se posebno za njih preradi neki model. Npr. Alpine naruci i ljudi im naprave ovo:

-
goran16v
#2185 Re: Papanluk na automobilima
Ko je Golfa narucio, Cenga d.o.o. ili Murex Spionica?
- hopcup
#2186 Re: Papanluk na automobilima
koga boli qrac jel showcar il nije, kad je mrtvi papanlukIndustrialyzer wrote:I opet ste fulili poentu teme![]()
- Industrialyzer
#2187 Re: Papanluk na automobilima
goran16v wrote:Ko je Golfa narucio, Cenga d.o.o. ili Murex Spionica?
Bajra
Daleko od toga da kazem da je ovo lijepo, ali nije papanluk. Ljudi su pravili ova auta s ciljem da ovako izgledaju, da privuku paznju ali evo recimo ova R klasa za Alpine sto je radjena ima milion nekih gadgeta sa zvucnicima, pojacalima, to je poenta ovog auta...
Papanluk je nesto drugo.
- sorcerer
#2188 Re: Papanluk na automobilima
koga da privuku? papke? ja ovo ne bi ni pogledao gdje god da bude izlozeno......
nego sta je nego papanluk,posebno taj golf....
nego sta je nego papanluk,posebno taj golf....
- Industrialyzer
#2189 Re: Papanluk na automobilima
Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to 
- hopcup
#2190 Re: Papanluk na automobilima
onaj golf može jedino bit reklama za nadgrobni spomenik koji će neki napaćeni tuner sebi natakarit kad umreIndustrialyzer wrote:Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to
- Industrialyzer
#2191 Re: Papanluk na automobilima
Ugl. ce privuci paznju, nebitno da li ce misliti da li je ruzan ili lijep, niko nece proci pored njega a da ga ne primjeti. On svoj zadatak ispunio 
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#2192 Re: Papanluk na automobilima
Posebno ako s takvim napravi belaj.hopcup wrote:onaj golf može jedino bit reklama za nadgrobni spomenik koji će neki napaćeni tuner sebi natakarit kad umreIndustrialyzer wrote:Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to
- sorcerer
#2193 Re: Papanluk na automobilima
Industrialyzer wrote:Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to
prvo ja ne zivim u gornjim matuzicima pa da idem idem po sajmovima
drugo nema uzet vec kupit,rat je davno gotov proslo je vrijeme uzimanja
trece kad trebam kupit sebi nesto odem u radnju gdje se prodaju te stvari koje zelim kupiti
- holowey
#2194 Re: Papanluk na automobilima
e u tome je poenta... na ovakvim sajmovima imas konceptualne proizvode koji ce se mozda nekad naci u prodaji a mozda nikad i ne izadju iz fabrike... sajmovi sluze da se opipa puls trzista, da se prikupe komentari i sugestije za poboljsanje proizvoda... i nije to tipa "vidio sam sad i ja hocu nesto takvo" nego tipa "bilo bi bolje da izgleda tako i tako, bilo bi bolje da ima tu i tu funkcionalnost, ovo valja, ovo ne valja" a onda ditter iz alpine sjedne za sto pa to preradi na osnovu tvog (i mnogih drugih) komentara i tek onda se nesto nadje u radnji u minhenu, a par godina iza toga mooooozda nadje put i do te tvoje radnje...sorcerer wrote:Industrialyzer wrote:Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to
prvo ja ne zivim u gornjim matuzicima pa da idem idem po sajmovima
drugo nema uzet vec kupit,rat je davno gotov proslo je vrijeme uzimanja
trece kad trebam kupit sebi nesto odem u radnju gdje se prodaju te stvari koje zelim kupiti
to sto se tebi nesto gadi izgledom, ne znaci da nema neku funkciju, i trebas znati praviti razliku izmedju showcara i grdobine koja se taljiga po nasim cestama
- sorcerer
#2195 Re: Papanluk na automobilima
bas ti hvala sto si me prosvijetlio
ja tacno znam sta hocu u zivotu pa ne trebam ici da gledam opipljive proizvode
ja tacno znam sta hocu u zivotu pa ne trebam ici da gledam opipljive proizvode
- hopcup
#2196 Re: Papanluk na automobilima
imalo funkciju ili ne, grdobina što se zove showcar i grdobina što se taljiga po cesti su isti qrac; grdobina=grdobinaholowey wrote:
to sto se tebi nesto gadi izgledom, ne znaci da nema neku funkciju, i trebas znati praviti razliku izmedju showcara i grdobine koja se taljiga po nasim cestama
- holowey
#2197 Re: Papanluk na automobilima
nemoj mi sad reci da je grdobina ronaldinho isto sto i grdobina vrsajevichopcup wrote:imalo funkciju ili ne, grdobina što se zove showcar i grdobina što se taljiga po cesti su isti qrac; grdobina=grdobinaholowey wrote:
- hopcup
#2198 Re: Papanluk na automobilima
to što je jedan skuplji od drugog 4 miliona puta više ne mijenja činjenicu da su obojica grdni i da ne daju gledat u sebe. mada, ja sam za domaće proizvode, ipak mislim da je avdija veća grdobinaholowey wrote: nemoj mi sad reci da je grdobina ronaldinho isto sto i grdobina vrsajevic
-
goran16v
#2199 Re: Papanluk na automobilima
Nemoj Avdije dirat'.... 
- mayab
#2200 Re: Papanluk na automobilima

Jeli ovo papanluk?
Za mene nije.