Papanluk na automobilima

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
johntra

#2176 Re: Papanluk na automobilima

Post by johntra »

fakat..je li ovo od mermera rađeno? možda se spustio zbog težine? :D
GaRGa

#2177 Re: Papanluk na automobilima

Post by GaRGa »

punta wrote:
GaRGa wrote:
ma znas ono kad je neko muhanat pa mu ne mozes nikako ugodit... nista vama ne valja i svakom autu manu nadjete a krntije vozate...
krntije ali posteno kupljene
a ne sa 18 godina vozit auto od 30ak ili vise hiljada maraka
to je ili od licne krađe ili mu je neko u familiji krao ili prodaja droge i slicni nelegalni poslovi
jer ih inace nikad nemoze zaradit

prvo od teb sam bar 18 godina stariji i do sad sam ovoj drzavi vise poreza platio nego sto ces ti ukupno zaraditi za zivota...

pozdravi mamu i zalij cvijece
Chuckie

#2178 Re: Papanluk na automobilima

Post by Chuckie »

Lajavikrelac wrote:Image

Ijao lele :-) :run:
:D
punta

#2179 Re: Papanluk na automobilima

Post by punta »

GaRGa wrote:
punta wrote:
GaRGa wrote:
ma znas ono kad je neko muhanat pa mu ne mozes nikako ugodit... nista vama ne valja i svakom autu manu nadjete a krntije vozate...
krntije ali posteno kupljene
a ne sa 18 godina vozit auto od 30ak ili vise hiljada maraka
to je ili od licne krađe ili mu je neko u familiji krao ili prodaja droge i slicni nelegalni poslovi
jer ih inace nikad nemoze zaradit

prvo od teb sam bar 18 godina stariji i do sad sam ovoj drzavi vise poreza platio nego sto ces ti ukupno zaraditi za zivota...

pozdravi mamu i zalij cvijece
znaci nelegalno hocu sa tvojom se svaki dan pozdravljam 8-) i zalijevanje je redovno
hopcup

#2180 Re: Papanluk na automobilima

Post by hopcup »

Lajavikrelac wrote:Image

Ijao lele :-) :run:
ukusno i s mjerom :D
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#2181 Re: Papanluk na automobilima

Post by Domaci izdajnik »

Pa da mora podmetati daske kad prelazi preko ležećeg ili kad se penje preko trotoara :lol: Dvije omanje fosne su standardna oprema uz prvu pomoć i ključ :D
Ovo je Golf Mk 4 paket opreme Tadž Mahal :sinbad:
sparky

#2182 Re: Papanluk na automobilima

Post by sparky »

Ovo je moderna verzija one betonske dvice iz Reifnitza :)
mefistofilis

#2183 Re: Papanluk na automobilima

Post by mefistofilis »

a jeste i vi negativci, mozda cojek ima idrauliku :D
Industrialyzer

#2184 Re: Papanluk na automobilima

Post by Industrialyzer »

I opet ste fulili poentu teme :lol:

To je showcar, nije uopste namjenjen za cestu nego samo da ga na kamionu dovuces i prikazujes ga po sajmovima. Vrlo cesto neke kompanije traze da se posebno za njih preradi neki model. Npr. Alpine naruci i ljudi im naprave ovo:

Image

Image

Image
goran16v

#2185 Re: Papanluk na automobilima

Post by goran16v »

Ko je Golfa narucio, Cenga d.o.o. ili Murex Spionica?
hopcup

#2186 Re: Papanluk na automobilima

Post by hopcup »

Industrialyzer wrote:I opet ste fulili poentu teme :lol:

To je showcar, nije uopste namjenjen za cestu nego samo da ga na kamionu dovuces i prikazujes ga po sajmovima. Vrlo cesto neke kompanije traze da se posebno za njih preradi neki model. Npr. Alpine naruci i ljudi im naprave ovo:
koga boli qrac jel showcar il nije, kad je mrtvi papanluk
Industrialyzer

#2187 Re: Papanluk na automobilima

Post by Industrialyzer »

goran16v wrote:Ko je Golfa narucio, Cenga d.o.o. ili Murex Spionica?

Bajra :mrgreen:

Daleko od toga da kazem da je ovo lijepo, ali nije papanluk. Ljudi su pravili ova auta s ciljem da ovako izgledaju, da privuku paznju ali evo recimo ova R klasa za Alpine sto je radjena ima milion nekih gadgeta sa zvucnicima, pojacalima, to je poenta ovog auta...

Papanluk je nesto drugo.
sorcerer

#2188 Re: Papanluk na automobilima

Post by sorcerer »

koga da privuku? papke? ja ovo ne bi ni pogledao gdje god da bude izlozeno......
nego sta je nego papanluk,posebno taj golf....
Industrialyzer

#2189 Re: Papanluk na automobilima

Post by Industrialyzer »

Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to :mrgreen:
hopcup

#2190 Re: Papanluk na automobilima

Post by hopcup »

Industrialyzer wrote:Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to :mrgreen:
onaj golf može jedino bit reklama za nadgrobni spomenik koji će neki napaćeni tuner sebi natakarit kad umre
Industrialyzer

#2191 Re: Papanluk na automobilima

Post by Industrialyzer »

Ugl. ce privuci paznju, nebitno da li ce misliti da li je ruzan ili lijep, niko nece proci pored njega a da ga ne primjeti. On svoj zadatak ispunio :-D
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#2192 Re: Papanluk na automobilima

Post by arman1 »

hopcup wrote:
Industrialyzer wrote:Ne, nego ti dodjes na sajam, kad ono neki mutant i kazes sebi, eeee idem ja da vidim sta je ono onako nenormalno. I dodjes kad ono neki opasni sound system, i ti vidis pise Alpine i odmah mislis: e vidis, mogao bih ja sebi uzeti jedno ovakvo pojacalo ili zvucnik i to je to :mrgreen:
onaj golf može jedino bit reklama za nadgrobni spomenik koji će neki napaćeni tuner sebi natakarit kad umre
Posebno ako s takvim napravi belaj.
sorcerer

#2193 Re: Papanluk na automobilima

Post by sorcerer »

prvo ja ne zivim u gornjim matuzicima pa da idem idem po sajmovima
drugo nema uzet vec kupit,rat je davno gotov proslo je vrijeme uzimanja
trece kad trebam kupit sebi nesto odem u radnju gdje se prodaju te stvari koje zelim kupiti
holowey

#2194 Re: Papanluk na automobilima

Post by holowey »

sorcerer wrote:

prvo ja ne zivim u gornjim matuzicima pa da idem idem po sajmovima
drugo nema uzet vec kupit,rat je davno gotov proslo je vrijeme uzimanja
trece kad trebam kupit sebi nesto odem u radnju gdje se prodaju te stvari koje zelim kupiti
e u tome je poenta... na ovakvim sajmovima imas konceptualne proizvode koji ce se mozda nekad naci u prodaji a mozda nikad i ne izadju iz fabrike... sajmovi sluze da se opipa puls trzista, da se prikupe komentari i sugestije za poboljsanje proizvoda... i nije to tipa "vidio sam sad i ja hocu nesto takvo" nego tipa "bilo bi bolje da izgleda tako i tako, bilo bi bolje da ima tu i tu funkcionalnost, ovo valja, ovo ne valja" a onda ditter iz alpine sjedne za sto pa to preradi na osnovu tvog (i mnogih drugih) komentara i tek onda se nesto nadje u radnji u minhenu, a par godina iza toga mooooozda nadje put i do te tvoje radnje...

to sto se tebi nesto gadi izgledom, ne znaci da nema neku funkciju, i trebas znati praviti razliku izmedju showcara i grdobine koja se taljiga po nasim cestama
sorcerer

#2195 Re: Papanluk na automobilima

Post by sorcerer »

bas ti hvala sto si me prosvijetlio

ja tacno znam sta hocu u zivotu pa ne trebam ici da gledam opipljive proizvode
hopcup

#2196 Re: Papanluk na automobilima

Post by hopcup »

holowey wrote:
to sto se tebi nesto gadi izgledom, ne znaci da nema neku funkciju, i trebas znati praviti razliku izmedju showcara i grdobine koja se taljiga po nasim cestama
imalo funkciju ili ne, grdobina što se zove showcar i grdobina što se taljiga po cesti su isti qrac; grdobina=grdobina
holowey

#2197 Re: Papanluk na automobilima

Post by holowey »

hopcup wrote:
holowey wrote:
imalo funkciju ili ne, grdobina što se zove showcar i grdobina što se taljiga po cesti su isti qrac; grdobina=grdobina
nemoj mi sad reci da je grdobina ronaldinho isto sto i grdobina vrsajevic
hopcup

#2198 Re: Papanluk na automobilima

Post by hopcup »

holowey wrote: nemoj mi sad reci da je grdobina ronaldinho isto sto i grdobina vrsajevic
to što je jedan skuplji od drugog 4 miliona puta više ne mijenja činjenicu da su obojica grdni i da ne daju gledat u sebe. mada, ja sam za domaće proizvode, ipak mislim da je avdija veća grdobina :D
goran16v

#2199 Re: Papanluk na automobilima

Post by goran16v »

Nemoj Avdije dirat'.... :lol:
mayab

#2200 Re: Papanluk na automobilima

Post by mayab »

Image

Jeli ovo papanluk?
Za mene nije.
Post Reply