+ 1Gospoda Ministarka wrote:Nadinka wrote:haha, ima ti ta mjesta, narocito ove 'pape'Zelena Carapa wrote:kako su samo ukusi razliciti...meni se na njoj nista ne svidja...ama bas nista. sva mi je kao da se obukla u izbjeglickom kampu.![]()
![]()
![]()
Zelena Carapo, slazem se s tobom.
What to wear???
Moderator: anex
- Michun
#2176 Re: What to wear???
- alica.k
#2177 Re: What to wear???
frizura je zakon! i wish da bi meni tak dobro stajala 
- Nadinka
#2178 Re: What to wear???
pa mislim da je zakljucak da je suknja dobra (meni i alici), a ostalo se slazemo
-
Strpljiva
#2179 Re: What to wear???
Ma daajte, nije tako strašno. Cipele su out. Ostalo je nosivo.
- alica.k
#2180 Re: What to wear???
jasta baStrpljiva wrote:Ma daajte, nije tako strašno. Cipele su out. Ostalo je nosivo.
nego, suknja je american apparel
- otherside
#2181 Re: What to wear???
Zelena Carapa wrote:kako su samo ukusi razliciti...meni se na njoj nista ne svidja...ama bas nista. sva mi je kao da se obukla u izbjeglickom kampu.![]()
a i suknja mi je teribl
- Michun
#2182 Re: What to wear???
sto bi rekla moja drugarica - sve place na njojotherside wrote:Zelena Carapa wrote:kako su samo ukusi razliciti...meni se na njoj nista ne svidja...ama bas nista. sva mi je kao da se obukla u izbjeglickom kampu.![]()
to sam i ja prvo pomislila
a i suknja mi je teribl
- otherside
#2183 Re: What to wear???
a jos i ona ima neku facu : "obukose me na silu, ne stigoh se ni umiti"Michun wrote:sto bi rekla moja drugarica - sve place na njojotherside wrote:Zelena Carapa wrote:kako su samo ukusi razliciti...meni se na njoj nista ne svidja...ama bas nista. sva mi je kao da se obukla u izbjeglickom kampu.![]()
to sam i ja prvo pomislila
a i suknja mi je teribl
-
hocunecu
#2184 Re: What to wear???
ja to kazemˇ kao da je neko iz kuce istjeraoˇˇpa ono s reda oblacis, nije vazno cije je
i za sebe to nekad pomislim,ali kasno kad vec dodjem na posao

i za sebe to nekad pomislim,ali kasno kad vec dodjem na posao
- Zelena Carapa
#2185 Re: What to wear???
Ipak, cim je alicak s njom odusevljena mora da je u posjedu fotografija nekih njenih odjevnih kombinacija koje valjaju 
- alica.k
#2186 Re: What to wear???
nisam, ovo je streetstyle sa neke stranice.
medjutim, ne znam cemu ovolika zgrazanja. prvo, osim kaljacica (i cigare, los asesoar skroz), dobro je cura skroz obucena (vjerovatno je nekome nezanimljiva jer je poprilicno jednostavno).
suknja je prelijepa. a frizura je super, mladalacka. nije ni anoreksicna kakvih ima...meni je premrsava al ne izgleda anoreksicno.
medjutim, ne znam cemu ovolika zgrazanja. prvo, osim kaljacica (i cigare, los asesoar skroz), dobro je cura skroz obucena (vjerovatno je nekome nezanimljiva jer je poprilicno jednostavno).
suknja je prelijepa. a frizura je super, mladalacka. nije ni anoreksicna kakvih ima...meni je premrsava al ne izgleda anoreksicno.
-
hocunecu
#2187 Re: What to wear???
ne pristaje joj, nekako je i sama prejednostavna za ovu odjecu, koja je sama za sebe ok
sve skupa- ˇbezbojna je ˇ
sve skupa- ˇbezbojna je ˇ
- otherside
#2188 Re: What to wear???
pa dobro...tebi je super, sve ok.alica.k wrote:nisam, ovo je streetstyle sa neke stranice.
meni nije. cak da postoji ta tema, ovo bi mi bio primjer neukusa i lose kombinacije.
- Lipstick Jungle
#2189 Re: What to wear???
Meni se svidja suknja jako i torba se cini ok, mada je ne vidim bas.
Ostatak nope.
Ostatak nope.
-
pin-up
#2190 Re: What to wear???
Ja bih radije da kod nas ima više ovako odjevenih djevojaka, nego onih wannabe pjevaljki koje pored stila fule i veličinu odjeće i doba dana/noći kad bi to trebale navući na sebe.
Inače, dužina suknje, ili malo drugačija obuća bi učinili da sve izgleda "ljepše" ili prihvatljivije za neke naše standarde
Inače, dužina suknje, ili malo drugačija obuća bi učinili da sve izgleda "ljepše" ili prihvatljivije za neke naše standarde
- Zelena Carapa
#2191 Re: What to wear???
Ma poenta je samo u tome da se ukusi razlikuju. I to je dobroalica.k wrote:nisam, ovo je streetstyle sa neke stranice.
- Nadinka
#2192 Re: What to wear???
A baš da vas pitam, pošto nikako da mi zaživi onaj segment street style na MZT (ne mogu da nađem nekog kome se da fotografisati cure po gradu, a ja nisam dovoljno po gradu), a ideja je bila da tu budu ovakve fotke naših cura i da onda se može ovako komentarisati pa i pitati gdje se nešto kupilo isl, šta mislite o tome da za početak ovako prenosim street style fotke koje nađemo na netu,blogovima,sajtovima modnim isl?
I naravno, ako je ijedna raspoložena da pošalje svoje fotke, smao izvolite, biće mi drago da objavimo ih.
I naravno, ako je ijedna raspoložena da pošalje svoje fotke, smao izvolite, biće mi drago da objavimo ih.
- Lipstick Jungle
#2193 Re: What to wear???
To bi bila super stvar Nadi, znam da je bilo slicnih pokusaja da zazivi streetstyle u bih.... nazalost bezuspjesnih.
Meni bi bila fora da imamo posebnu temu i tamo komentarisemo i stavljamo fotke
- Allenass
#2194 Re: What to wear???
Eto, otvori ti, okači par slika pa da krenemo.Lipstick Jungle wrote:To bi bila super stvar Nadi, znam da je bilo slicnih pokusaja da zazivi streetstyle u bih.... nazalost bezuspjesnih.
- Lipstick Jungle
#2195 Re: What to wear???
Moze, moze...
samo sto nema sanse da nadjem streetstyle fotke iz BiH,
pa cemo poceti sa fotkama od bilo gdje, ako se slazete?
- anelie
#2196 Re: What to wear???
vidim da dosta vas kupuje s asosa.kakva su vam iskustva?citam da su dosta nemarni,ne zapakiraju to kako treba,salju krivi broj ili odjecu s greskom,ponekad se dugo ceka na njihove pakete i sl.
sto znaci kad spremis neki predmet na 30 dana? je li to znaci da ti ne moze biti ''out of stock'' ako se odlucis na kupovinu u tih slijedecih 30 dana?to kao da ti ga u prodavnici sacuvaju ispod kase,je li?
za oko mi zapela jedna haljina,pa kako je ljetna,ocekujem da ce joj cijena jos pasti,sad je 30ak eura,strah me carine.
ova
sto znaci kad spremis neki predmet na 30 dana? je li to znaci da ti ne moze biti ''out of stock'' ako se odlucis na kupovinu u tih slijedecih 30 dana?to kao da ti ga u prodavnici sacuvaju ispod kase,je li?
za oko mi zapela jedna haljina,pa kako je ljetna,ocekujem da ce joj cijena jos pasti,sad je 30ak eura,strah me carine.
ova

- Marb
#2197 Re: What to wear???
ja sam za, i nadam se da cemo i mi jednom imati ovakvu ili slicnu stranicu http://styletonezagreb.com/Lipstick Jungle wrote:Moze, moze...
-
nerma.
#2198 Re: What to wear???
http://www.ebay.com/itm/120742870350?va ... 1439.l2649alica.k wrote:http://www.nubra.com/index_main.jpg
ovo?
ima u lasenzi i lindexu isto...kosta 35 ili 45KM.
evo, ima na asosu s kratkim rukavima.
Evo ga i jeftiniji, ako nekome treba.
- alica.k
#2199 Re: What to wear???
nisam mislila na taj sa pilecim prsimanerma. wrote:http://www.ebay.com/itm/120742870350?va ... 1439.l2649alica.k wrote:http://www.nubra.com/index_main.jpg
ovo?
ima u lasenzi i lindexu isto...kosta 35 ili 45KM.
evo, ima na asosu s kratkim rukavima.
Evo ga i jeftiniji, ako nekome treba.
@anelie, nemoj kupovat u eurima, kupi u funtama, jeftinije je.
Last edited by alica.k on 29/09/2011 00:08, edited 1 time in total.
- Lady Saray
#2200 Re: What to wear???
a jel ima gdje onih helanki kao imitacija koze ne one cisto crne pamucne..