Da se pitalo nekih ljudi, ne bi bilo ni Bosnie.crnoplavo wrote:nema hotela eUropa kod bezistana...provjereno...NeyDan wrote: preko puta poste i apoteke (ona ulica koja vodi hotelu Europa).
A to jel' hotel Europe ili Evropa po naskem je svejedno.
Da se pitalo nekih ljudi, ne bi bilo ni Bosnie.crnoplavo wrote:nema hotela eUropa kod bezistana...provjereno...NeyDan wrote: preko puta poste i apoteke (ona ulica koja vodi hotelu Europa).
Malogradjanin wrote:
Ako me dobro pamćenje služi mislim da je Agramservis iz Mostara ovlašteni servis za HTC. Nisam siguran koliko hitno će moći pomoći, ali evo i broj, ako ti pomaže: 036 320 340.
Hvala vam na pomoći.NeyDan wrote:Znam da se HTC-ovi mobiteli imaju kupiti u Univerzalno a cini mi se da oni imaju i servis pa mozes nazvati i provjeriti s njima. Mislim da je svakako blizi Immportane centar nego Mostar, pogotovo sad na ovom vremenu.
sejtanska spravadrekalica28 wrote: Za čudo Božije....telefon je sam od sebe proradio.![]()
Sam se popravio k'o Terminator 2.
ŠutiFilter wrote:sejtanska spravadrekalica28 wrote: Za čudo Božije....telefon je sam od sebe proradio.![]()
Sam se popravio k'o Terminator 2.![]()
![]()
kako je to dobar osjecajdrekalica28 wrote:
Šuti...još se ispostavilo kao dobro što nije radio cijeli dan.
Filter wrote:kako je to dobar osjecajdrekalica28 wrote:
Šuti...još se ispostavilo kao dobro što nije radio cijeli dan.
odmah te prodje onaj srklet i zaboravis na frtutmu
imam ja na lageru dodji kod meneUjedam wrote:Ono lizalo crveno dragon (ne znam naziv, uglavnom crveni omot), neki divan ukus![]()
Nestalo iz prodaje, nigdje ga nema, a baš mi treba..
Ja sam mrtva ozbiljna,a ti me zezašrespo wrote:imam ja na lageru dodji kod meneUjedam wrote:Ono lizalo crveno dragon (ne znam naziv, uglavnom crveni omot), neki divan ukus![]()
Nestalo iz prodaje, nigdje ga nema, a baš mi treba..
Kod Zunića na -1. spratu BBI-a.newklear wrote:Gdje mogu kupiti poluprofesionalni digitalni aparat? Ako neko ima da preporuči neku radnju, a i da imaju web pucajte...
i ja sam ozbiljanUjedam wrote:Ja sam mrtva ozbiljna,a ti me zezašrespo wrote:imam ja na lageru dodji kod meneUjedam wrote:Ono lizalo crveno dragon (ne znam naziv, uglavnom crveni omot), neki divan ukus![]()
Nestalo iz prodaje, nigdje ga nema, a baš mi treba..![]()
Respo mojne zajebavati
eh ovo sam ja pitala prije cca pola godine, niko mi nije odgovorio. U medjuvremenu smo jedino nasli u BBI dole u podrumu u onoj igraonici...Alive wrote:Gdje se u SA ima igrati FLIPER???
![]()
![]()
madness.Irm@ wrote:ja svako jutro prolazim pored prodavnice za snowboard opremu...iza BBI pored Azela
i trenutno je rasprodajaIrm@ wrote:ja svako jutro prolazim pored prodavnice za snowboard opremu...iza BBI pored Azela
Zvijezde ja neki dan kupila i sinoc polijepila.. U Merkatoru ima na Soc u onoj knjizari unutra..little_bit_confused wrote:Jel' zna neko gdje se imaju kupiti one male zvijeze sto svijetle u mraku koje mozes lijepiti po sobi?
I lizalice koje boje jezik? To sam nekad prije kupovala, ali nema vise, bar ja ne mogu naci
probaj u interex-u na spratu, na kraju oni radnji ima igraona pa vidi ima li tamo.Nedoumica wrote:eh ovo sam ja pitala prije cca pola godine, niko mi nije odgovorio. U medjuvremenu smo jedino nasli u BBI dole u podrumu u onoj igraonici...Alive wrote:Gdje se u SA ima igrati FLIPER???
![]()
![]()
Kad je meni trebalo pitala u prodavnici i ljudi mi dali kutiju, tako da pitaj..shambho wrote:Zvijezde ja neki dan kupila i sinoc polijepila.. U Merkatoru ima na Soc u onoj knjizari unutra..little_bit_confused wrote:Jel' zna neko gdje se imaju kupiti one male zvijeze sto svijetle u mraku koje mozes lijepiti po sobi?
I lizalice koje boje jezik? To sam nekad prije kupovala, ali nema vise, bar ja ne mogu naci
A gdje ima nabaviti kartona? Ne kupiti.... Da pitam u prodavnicama il' trznim centrima? Ne treba mi puno, dvije tri kutije..il' jedna veca..
Opet da postavim isto pitanje znaci ovakvebrazzo19 wrote:Imaju li se igdje u Sarajevu kupiti tzv. "Futsal rukavice" ili ti golmanske rukavice za mali nogomet , rukavice su specificne jer nisu ko obicne rukavice tj. nemaju "prste" . Eto ako neko zna nek javi hvala .