apsolutno je tačno da su visokopozicionirani članovi stranke od nje dobili bukvalno sve, i da žive bolje i od najzaslužnijih građana koji to nisu. hoće mu jezik pravo zadnjih mjeseci. a 99,9% je tačno i da to ne bi imali da nisu bili visokopozicionirani članovi stranke...samo što se niko ne pita - jel to normalno i u redu?kudrilo wrote:Evo počela je odbrana preinteligentnog mastera Bakira. Kao logično je da je stranka zaslužna za njegovo bogatstvo jer da bi bio na nekoj poziciji i obogatio se, moraš biti član u nekoj stranci.
Bakir Izetbegovic Predsjednik
- JThomas
#2176 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
- relativno84
#2177 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ne pratim trendove, to je vise svojstveno vama lijevimaultima_palabra wrote:Iz iskustva?![]()
Nema mene šta boljeti, ne ovisim o politici i strankama... ali mi smiješan ta relativizacija, haman štokholmski sindrom.
Ma naravno da boli buditi se svaki dan u zelenom gradu. Relativizacija = Masic, Fazlic, Srna, Niksic, Komsic, Bajrovic, Suljagic, Hadzic, itd. Isto sranje drugo pakovanje, samo sto zaslijepljeni frustracijom zelene boje tesko mogu to da vide tako da ima tu sindroma raznih.
-
statixx
#2178 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Dakle istina je da su njegovi.sunceKOtepsija wrote: -smetas im jer si izgradio Sarajevo nakon rata
-smetas im jer si napravio najljepse trzne centre i hotele, obnovio porusene zgrade i ostecenu infrastrukturu
- Banksy
#2179 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Sasvim sigurno, u to nema sumnje.Labirint wrote:Pa ridobrada spodoba je svjesna da šta god izjavio,rekao,lupio prosječan bošnjak se neće obazrijeti niti će spektakularno analizirati i čitati. Prosječan bošnjak je glup, nesposoban, zatucan i neobrazovan i on ne kritikuje i ne dovodi u sumnju bilo šta, već samo čeka sadaku, merhamet i ono malo crkavice ako ima sreće da ima i to malo. Ovaj da sutra lupi da će dijeliti Bosnu na tri dijela bi opet dobio izbore...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2180 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ma moze on izjaviti sta hoce, to nece znacajno uticati na ovce sto bleje i zaokruzuju na izborima.Kikibombona wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Je l' ovaj covjek glup ili svjesno radi na pokopavanju SDA?
U drzavi gdje narod jedva prezivljava, gdje se iseljava, on ovako govori!??
Koji glupan.
Od njega su jedino gluplji oni koji za njega glasaju, osim ako nemaju jebeno dobar interes.
Ne mogu imati svi interes. Masa je onih koji nemaju, a gasaju za ovo.
-
DonieBrasco
#2181 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Koliko je ovakvih kao Sepic do jucer gol seljak, bjeda, ne bi ocima vidjeli asfalta da nije SDA a sada ima sve sto pozeli.
Sve probisvjet i seljacine, doslje mrtve dovedene po zadataku, eto sta je SDA ... Sarajevo grade sta ti papci rade.
Da Bog da se svi do jednog izbjeglog iz Srebrenice vratili u istu, kao ovi iz Foce, Sandzaka, Rogatice, Gorazda, Tuzle i svih mjesta iz koje SDA dovodi podobne glasace i buduce koje ce da uhljebi. Hljeba ne imali jesti i razbolili se a SDA vam ne pomogla.
Sve probisvjet i seljacine, doslje mrtve dovedene po zadataku, eto sta je SDA ... Sarajevo grade sta ti papci rade.
Da Bog da se svi do jednog izbjeglog iz Srebrenice vratili u istu, kao ovi iz Foce, Sandzaka, Rogatice, Gorazda, Tuzle i svih mjesta iz koje SDA dovodi podobne glasace i buduce koje ce da uhljebi. Hljeba ne imali jesti i razbolili se a SDA vam ne pomogla.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2182 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Banksy wrote:Od svih laži iznad, a žestoka je i skandalozna svaka, najjača mi je ova o Seki koja je u ratu spasila hiljade i hiljade djece.sunceKOtepsija wrote:
-smetas im jer si rat proveo sa svojim narodom-dijeleci dobro i zlo
Autor nam samo mora pobliže objasniti gdje je to tačno bilo: u Zagrebu gdje je krala tuđe doktorate ili u Istanbulu gdje je hladila guzove i s Halidom skupljala vreće za svog Bakira?
ja duboko i plitko žalim što nisam sa Don Neonkom u ratu dijelio dobro i zlo u babinom mu kabinetu i u trezoru narodne banke i fato tu aristokratsku boju neona jer bi me možda i zapalo šta od onih 15 miliona DM što ispariše iz trezora a koje narod vrati, vego sam ko svaki uhljup i neprijatelj Bosne skako po nakim vukojebinama
-
sumirprimus
#2183 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
DonieBrasco wrote:Koliko je ovakvih kao Sepic do jucer gol seljak, bjeda, ne bi ocima vidjeli asfalta da nije SDA a sada ima sve sto pozeli.
Sve probisvjet i seljacine, doslje mrtve dovedene po zadataku, eto sta je SDA ... Sarajevo grade sta ti papci rade.![]()
pa institucije vlasti,ne more i jare i pare...
iselite institucije i odose i doslje
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2184 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Bas je to najveci, da ne kazem glavni problem, to sto je Bakir zeleni?!relativno84 wrote:Ne pratim trendove, to je vise svojstveno vama lijevimaultima_palabra wrote:Iz iskustva?![]()
Nema mene šta boljeti, ne ovisim o politici i strankama... ali mi smiješan ta relativizacija, haman štokholmski sindrom.![]()
Ma naravno da boli buditi se svaki dan u zelenom gradu. Relativizacija = Masic, Fazlic, Srna, Niksic, Komsic, Bajrovic, Suljagic, Hadzic, itd. Isto sranje drugo pakovanje, samo sto zaslijepljeni frustracijom zelene boje tesko mogu to da vide tako da ima tu sindroma raznih.
Bakir je zeleni, ko sto sam i ja ajatolah
On samo glasove dobija na taj prefiks zeleni, a ispod je iste boje ko i Dodo ili Covke.
- ultima_palabra
#2185 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ideologijom i religijom se bavi sirotinja moj Maho... ja se tebi čudimrelativno84 wrote:Ne pratim trendove, to je vise svojstveno vama lijevimaultima_palabra wrote:Iz iskustva?![]()
Nema mene šta boljeti, ne ovisim o politici i strankama... ali mi smiješan ta relativizacija, haman štokholmski sindrom.![]()
- It_is_a_Leclerc
#2186 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Odavno ništa odvratnije nisam pročitao. Socijalna patologija visokog stadija. Pomoći nema.DonieBrasco wrote:Koliko je ovakvih kao Sepic do jucer gol seljak, bjeda, ne bi ocima vidjeli asfalta da nije SDA a sada ima sve sto pozeli.
Sve probisvjet i seljacine, doslje mrtve dovedene po zadataku, eto sta je SDA ... Sarajevo grade sta ti papci rade.![]()
- JoseMujica
#2187 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Tomahawk11 wrote:Bas je to najveci, da ne kazem glavni problem, to sto je Bakir zeleni?!relativno84 wrote:Ne pratim trendove, to je vise svojstveno vama lijevimaultima_palabra wrote:Iz iskustva?![]()
Bakir je zeleni, ko sto sam i ja ajatolah![]()
On samo glasove dobija na taj prefiks zeleni, a ispod je iste boje ko i Dodo ili Covke.
zeleno je boja dolara <3
- GeeTnT
#2188 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Jeli to stan u centru jos uvijek statusni simbol u Sarajevu?
- JoseMujica
#2189 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
GeeTnT wrote:Jeli to stan u centru jos uvijek statusni simbol u Sarajevu?
sa seljake vazda bijo
- studiorum_tuzlaensis
#2190 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ima li neko da smijeni ovog nesnalažljivog glupana. Ima li iko da nam barem malo olakša život!
Bakire, povuci se molim te, tako ti babe rahmetli u mezaru i Bosne.
-
DonieBrasco
#2191 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Svakako je privilegija u skladu sa mogucnostima, ali status veceg naspram nekoga ko zivi dalje od centra ne.GeeTnT wrote:Jeli to stan u centru jos uvijek statusni simbol u Sarajevu?
- relativno84
#2192 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Ocito da zelena previse iritira oko nekimaTomahawk11 wrote:Bas je to najveci, da ne kazem glavni problem, to sto je Bakir zeleni?!
Evo ultima vise nema sna kako je centar pozelenio, ali sreca to mu ne skodi previse
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2193 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Je li minimum 100 000 KM mala para?
- Banksy
#2194 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Glupost iritira...relativno84 wrote: Ocito da zelena previse iritira oko nekima![]()
- GeeTnT
#2195 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
...sto? Pa nije korida u centru, nego u Cevljanovicima...JoseMujica wrote:GeeTnT wrote:Jeli to stan u centru jos uvijek statusni simbol u Sarajevu?
sa seljake vazda bijo
-
Fudo387
#2196 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Da ima imalo dostojanstva, ljudskosti, postenja, to bi i uradio.studiorum_tuzlaensis wrote:Ima li neko da smijeni ovog nesnalažljivog glupana. Ima li iko da nam barem malo olakša život!
Nije dorastao ni poziciji ni trenutku, sta ga drzi i tjera da se u sve to kvarta, pojma nemam.
- ultima_palabra
#2197 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
A ultima se nije šprdao sa Prolaznikom, ukazivao na greške i predviđao njegov izborni krah?relativno84 wrote:Ocito da zelena previse iritira oko nekimaTomahawk11 wrote:Bas je to najveci, da ne kazem glavni problem, to sto je Bakir zeleni?!
On samo glasove dobija na taj prefiks zeleni, a ispod je iste boje ko i Dodo ili Covke.U cemu je razlika izmedju neonka i slucajnog prolaznika u ocima obicnog naroda, osim boje sve je to tu negdje. I jedan i drugi su gledali i gledaju samo sebe i svoj interes. Tako da boja je jedino sto je bitno. Kako za, tako i protiv.
Evo ultima vise nema sna kako je centar pozelenio, ali sreca to mu ne skodi previseMada citajuci ga na pdf Željezničar primjetno je da vise nije svoj
- Banksy
#2198 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Prije svega, nezajažljiva pohlepa. A onda i strah od prvog jutra kad više ne budeš niko i ništa, a kriminalni aferimi se slagali 20 godina.Fudo387 wrote:Da ima imalo dostojanstva, ljudskosti, postenja, to bi i uradio.studiorum_tuzlaensis wrote:Ima li neko da smijeni ovog nesnalažljivog glupana. Ima li iko da nam barem malo olakša život!
Nije dorastao ni poziciji ni trenutku, sta ga drzi i tjera da se u sve to kvarta, pojma nemam.
-
hizo ramidovic
#2199 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
...i po djahkad na stadionu kosevoGeeTnT wrote: ...sto? Pa nije korida u centru, nego u Cevljanovicima...
- relativno84
#2200 Re: Bakir Izetbegovic Predsjednik
Hoce to kad krenes od modre crvene pa se malo zadrzis na blago narancastoj, da bi utjehu trazila u ovoj NasojBanksy wrote:Glupost iritira...
Vrlo iritantno kad nemas principe, samo pratis trendove.