Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uglavnom, djelo je "Penelopijada", a autorica je Margaret Atwood, inače buduća Nobelovka, kako Sadmire predviđa.
ko je inspirisan, neka i postavi pitanje.
uglavnom, djelo je "Penelopijada", a autorica je Margaret Atwood, inače buduća Nobelovka, kako Sadmire predviđa.
ko je inspirisan, neka i postavi pitanje.
Ja kontam to je to -@sadmire je odgovorio , pa čekam novo pitanje
Njeno jedino objavljeno djelo je dobilo Pulitzerovu nagradu, početkom 60ih ,a po ovom romanu snimljen je i film .
Svejetorokenrol wrote:Ma ne, direktniji u smislu da mu prezime ne samo da podsjeca na ime jednog glavnog grada u Evropi, vec cak i vise od toga.
Odvuče me ovo lektiraš na ''Tata ,ti si lud'' ,pa Sarajlić , pa ''muž i žena'' na njegovu dramu.... ne znam, stvarno..da ne bubam više ..znat će neko drugi
Malo nas je izgleda ovo vrijeme godisnjih odmora poremetilo, a bilo bi steta da nam kviz skroz zamre, sad kad mu se blizi godisnjica.
Zato evo jedno od mene da se ponovo aktiviramo:
Koji savrameni britanski pisac je osamdesetih godina proslog vijeka pod pseudonimom Dan Kavanagh objavio cetiri detektivska romana sa glavnim junakom po imenu Duffy?
pravi si mangup, al dzaba kad vise izgleda niko nista ne pita i ne odgovara.
Bilo kako bilo, sretna nam prva godisnjica kviza.
Sinja najaktivnija, a sa malo vecim zaostakom je pratimo Funeral blues i moja malenkost.