20gb
Moderator: Benq
unormalio se, sad je kao sto mi je i prije bio oko 60 ms_sonic_ wrote:probaj off/on modem.. kolegi je tako upalilo sa pingom.. oko 250-300 mu je bilo..motachjointa wrote:ma brzina manje vise ali ubi ping preko 300 ms nece mi dreambox kako trebavaljda bude bolje u narednim danima
kako je tek meni, ja imam onu moju tv full, skidam po 100kbs i manje.... kad cu ja tek dobiti, kad sam prikljucivao net ckeao sam 3-4 mjeseca, kad sam prikljucivao moju tv trebalo im je da dodju nekih 4-5 mjeseci , i to kad su dosli nisu mi napravili internet, onaj krkan iz telekoma stavio svoj kabal i nije nesto dobro napravio, kaze da ce sutra doci da napravi nije ga bilo mjesec dana.... zalosno brate... al opet bitno je da je flat tuzomri wrote:meni na netflat 6, bivši MAX paket, brzina još uvijek 1mbps. dakle, stara.
zvao ih, kažu da mijenjaju brzine paricu po paricu te da ću novu brzinu dobiti najkasnije za 5-7 dana![]()
![]()
i kod mene je ta brzina kad skidam nesto, a to ti je 1Mb/s. i nije mi do flata, to već imam, nego do odnosa prema korisniku. ako su rekli od 1.marta, onda nek bude od 1., a ne štajaznam od 7.Quaresma wrote:kako je tek meni, ja imam onu moju tv full, skidam po 100kbs i manje.... kad cu ja tek dobiti, kad sam prikljucivao net ckeao sam 3-4 mjeseca, kad sam prikljucivao moju tv trebalo im je da dodju nekih 4-5 mjeseci , i to kad su dosli nisu mi napravili internet, onaj krkan iz telekoma stavio svoj kabal i nije nesto dobro napravio, kaze da ce sutra doci da napravi nije ga bilo mjesec dana.... zalosno brate... al opet bitno je da je flat tuzomri wrote:meni na netflat 6, bivši MAX paket, brzina još uvijek 1mbps. dakle, stara.
zvao ih, kažu da mijenjaju brzine paricu po paricu te da ću novu brzinu dobiti najkasnije za 5-7 dana![]()
![]()
Svima ce biti prebaceno do kraja sedmice. Svaki korisnik se mora rucno prebaciti na nove brzine. Vecina je vec prebacena. To se odnosi na korisnike max paketa i moja TV full, net i premi. Informacija je 100% provjerena, do kraja sedmice ce svi biti prebaceni.Quaresma wrote:kako je tek meni, ja imam onu moju tv full, skidam po 100kbs i manje.... kad cu ja tek dobiti, kad sam prikljucivao net ckeao sam 3-4 mjeseca, kad sam prikljucivao moju tv trebalo im je da dodju nekih 4-5 mjeseci , i to kad su dosli nisu mi napravili internet, onaj krkan iz telekoma stavio svoj kabal i nije nesto dobro napravio, kaze da ce sutra doci da napravi nije ga bilo mjesec dana.... zalosno brate... al opet bitno je da je flat tuzomri wrote:meni na netflat 6, bivši MAX paket, brzina još uvijek 1mbps. dakle, stara.
![]()
mogli su to završiti još prošle sedmice, ionako su svi paketi koje si pobrojao već bili flat. a ne ovako da bezveze po ko zna koji put dobijaju negativni PR.iceman2010 wrote:
Svima ce biti prebaceno do kraja sedmice. Svaki korisnik se mora rucno prebaciti na nove brzine. Vecina je vec prebacena. To se odnosi na korisnike max paketa i moja TV full, net i premi. Informacija je 100% provjerena, do kraja sedmice ce svi biti prebaceni.
zomri wrote:mogli su to završiti još prošle sedmice, ionako su svi paketi koje si pobrojao već bili flat. a ne ovako da bezveze po ko zna koji put dobijaju negativni PR.iceman2010 wrote:
Svima ce biti prebaceno do kraja sedmice. Svaki korisnik se mora rucno prebaciti na nove brzine. Vecina je vec prebacena. To se odnosi na korisnike max paketa i moja TV full, net i premi. Informacija je 100% provjerena, do kraja sedmice ce svi biti prebaceni.