BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baron_Samedi
#2176 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ovaj video treba doturit do Veha. Mozda mu sine u glavi, da decka ne mora samo probat na stoperu, nego i z. veznom.
- stranac2
#2177 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Minuta 4.25 iz ovoga videa:Besic zadnji u odbrani poslije kornera .. sprint 40 metara kao munja i prekida kontru ...
To nam je uvijek falili ,takav igrac. A o hladnoci pri iznosenju lopte da i ne govorim
To nam je uvijek falili ,takav igrac. A o hladnoci pri iznosenju lopte da i ne govorim
-
extraordinary
#2178 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Baron_Samedi wrote:Ovaj video treba doturit do Veha. Mozda mu sine u glavi, da decka ne mora samo probat na stoperu, nego i z. veznom.
Čini mi se da bi ga šteta bilo koristiti na bokovima, pa i na štoperu. Nevjerovatno kako dobar pregled igre ima, vjerovatno bi mogao po potrebi odigrati i ofanzivnije pozicije, ali na zadnjem veznom bi dao skroz drugu dimenziju igre. Čini mi se da bi on mogao igrati protiv Rumuna na Medunjaninovoj poziciji, a Medunjanin biti gurnut malo ofanzivnije da pomogne Pjaniću. Tako bi se moglo igrati i bez Misketa ako on ne bude u formi, a teško da će biti.
- and
#2179 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
dečko me oduševio još u utakmici mlade reprezentacije protiv italije,i jedva sam čekao da ga vidim u a reprezentaciji.shalla wrote:Najveći (možda i jedini) dobitak tekme u Atlanti...
Smirenost i reakcije 30-godišnjaka sa 500 tekmi u nogama, ko bi rekao da je momak još praktički dijete... I ako smo na ovoj tekmi za narednih 10 godina dobili Bešića a zijanili Begovića onda nek bude...
Još jednom, respect za Muhameda
- van Basten
#2180 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
a niko da pohvali Papeta na lucidnom potezu da momka stavi na zadnjeg veznog iako mu formalno to (još uvijek) niej mjesto
'ta će Pape... bitno je popljuvati
- shalla
#2181 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jbg tražim već pola sata temu gdje sam poslije utakmice mladih reprezentacija BiH-Ita napisao da Bešić treba da igra zadnjeg veznog jer zna fino iznijeti loptu, bez panike i sl... Dakle ako sam ja ko laik to primijetio valjda je onda i od stručne osobe bilo za očekivati da to isto primijeti i uradi... A ako ćemo iskreno, nije baš i da je imao puno izbora jelde (Šehić, Subašić, Vranješ, Muslimović)van Basten wrote:a niko da pohvali Papeta na lucidnom potezu da momka stavi na zadnjeg veznog iako mu formalno to (još uvijek) niej mjesto![]()
-
klixober
#2182 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kad se to na forumu zaključilo..van Basten wrote:a niko da pohvali Papeta na lucidnom potezu da momka stavi na zadnjeg veznog iako mu formalno to (još uvijek) niej mjesto![]()
p.s. Ja mislim da može i beka igrati.
- burek_in_space
#2183 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo jedan "interesantan" chlanak na koji sluchajno nabasah, zahvajujuci kolegici ladyblue18 ( hvala
).
http://port.ba/index.php?option=com_con ... Itemid=221
-
palermo
#2184 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pročitao, možda je zaista Emir Spahić veliki gazda, ali argumenti koje Avdo Avdić daje u teksu ne vrijede pišljiva bobaburek_in_space wrote:Evo jedan "interesantan" chlanak na koji sluchajno nabasah, zahvajujuci kolegici ladyblue18 ( hvala).
-
AmsterdamA
#2185 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Poslije utakmice napisao i ponovit cu, Besic podsjeca na Ibrahima Affellaya, kako brzo i vjesto iznosi loptu, iako je u Atlanti igrao povucenije od novog veznjaka Barce. Mislim da mu jedino ne odgovara igrati stopera jer nema jos mase za borbu s jakim napadacima. Momka je uzivanje gledati, zaista.komeba wrote:Kad se to na forumu zaključilo..van Basten wrote:a niko da pohvali Papeta na lucidnom potezu da momka stavi na zadnjeg veznog iako mu formalno to (još uvijek) niej mjesto![]()
'ta će Pape... bitno je popljuvati![]()
p.s. Ja mislim da može i beka igrati.
- Bosanski_kralj
#2186 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Znači Sušić je na početku svog selektorovanja zbog Spahićevog pritiska govorio da će Pjanić igrati u početnih 11, a Ćiro pak opet zbog Spahića nije smio Pjanića stavljati u prvih 11.
Zašto li je Spahić promjenio mišljenje o Pjaniću? 
Last edited by Bosanski_kralj on 17/02/2011 18:06, edited 1 time in total.
-
MrSejo38
#2187 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma daj ko moze u ovo povjerovat,ode mi par minuta u nepovrat citajuci ovaj morbidni tekst 
- and
#2188 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
ipak priča ima sretan kraj.ovaj više neće dolazit na utakmice.MrSejo38 wrote:Ma daj ko moze u ovo povjerovat,ode mi par minuta u nepovrat citajuci ovaj morbidni tekst
-
MrSejo38
#2189 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jest vala,cudo nije i napiso da je Spahic zabradio Marjanu da komentarise utakmice reprezentacije hahahahhahaand wrote:ipak priča ima sretan kraj.ovaj više neće dolazit na utakmice.MrSejo38 wrote:Ma daj ko moze u ovo povjerovat,ode mi par minuta u nepovrat citajuci ovaj morbidni tekst
Ili da Spahic nije zelio Zlatana Ibrahimovica u repki jer mu nije dobar drug
Mozda ce bit jos nesto pozitivno ako to procitaju ona dvojca mafijasa ...
- and
#2190 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
stvarno ovi naši nazovi novinari samo bulazne i kao oni veliki navijači,a uvijek pred značajne utakmice pišu nebuloze i unose nemir.MrSejo38 wrote:Jest vala,cudo nije i napiso da je Spahic zabradio Marjanu da komentarise utakmice reprezentacije hahahahhahaand wrote:ipak priča ima sretan kraj.ovaj više neće dolazit na utakmice.MrSejo38 wrote:Ma daj ko moze u ovo povjerovat,ode mi par minuta u nepovrat citajuci ovaj morbidni tekst
Ili da Spahic nije zelio Zlatana Ibrahimovica u repki jer mu nije dobar drug![]()
Mozda ce bit jos nesto pozitivno ako to procitaju ona dvojca mafijasa ...
ovo je i znak da pape dobro radi i svaka mu čast što je ovo bolesno tkivo otkačio od reprezentacije.
-
MrSejo38
#2191 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma ovo samo kod nas ima 
-
BaileyS
#2192 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
and wrote:ipak priča ima sretan kraj.ovaj više neće dolazit na utakmice.MrSejo38 wrote:Ma daj ko moze u ovo povjerovat,ode mi par minuta u nepovrat citajuci ovaj morbidni tekst
- cyprus
#2193 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Eto niko živ nema muda progovorit, nego dotični... 
- translater
#2194 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
e svasta...pa ovo ima samo kod nas

- Baron_Samedi
#2195 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jel ovo ono neuroticno spadalo sto 10 g studira Zurnalistiku; bundzija sto je u avionu pjevao "Druze Ciro mi ti se kunemo?"
Momak je davno sazreo za psihijatrijsko vjestacenje.
Momak je davno sazreo za psihijatrijsko vjestacenje.
- Obuca9
#2196 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
burek_in_space wrote:Evo jedan "interesantan" chlanak na koji sluchajno nabasah, zahvajujuci kolegici ladyblue18 ( hvala).
- and
#2197 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
lulić ga zabi zenitu
- jutarnji
#2198 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I to kakvu golcinu...dvojicu posl`o po cevape i onda kulturan lob k`o Suker nekad. Gledao citavu tekmu, i da meand wrote:lulić ga zabi zenitu
ubijes ja ne znam sta Lulic igra u svojoj ekipi. Sad je lijevo, sad desno, sredini, napadu...pretrcao je dva puta
oko ekvatora.
- and
#2199 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
jutarnji wrote:I to kakvu golcinu...dvojicu posl`o po cevape i onda kulturan lob k`o Suker nekad. Gledao citavu tekmu, i da meand wrote:lulić ga zabi zenitu
ubijes ja ne znam sta Lulic igra u svojoj ekipi. Sad je lijevo, sad desno, sredini, napadu...pretrcao je dva puta
oko ekvatora.
- Obuca9
#2200 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Lulić i jeste krilni igrač i to dešnjak, ali drugo ješto kod nas mora krpiti tu poziciju lijevog beka. Kad boljeg nemamo jbg...