Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje u Sarajevu ima kupiti wheya ? ne mora biti 100postotni ... Kupovao sam 100%tni u Importaneu . 1kg 60km ON . Ali to mi je skupo, neda mi se vise... Znate li za negdje jos i koja cijena ?
L00d wrote:Gdje u Sarajevu ima kupiti wheya ? ne mora biti 100postotni ... Kupovao sam 100%tni u Importaneu . 1kg 60km ON . Ali to mi je skupo, neda mi se vise... Znate li za negdje jos i koja cijena ?
Skenderija...2,25 kg gold wheya..120 KM...po meni to je najbolji whey
Ma to je ovaj, ON - optimum nutrition .... GOld Standard. Skup mi je on . A skup je jer je 100% .... Nisam profesionalac, ionako tu i tamo pojedem slatko nesto
ne znam da li rade dostavu za BiH, ali evo ti 100% Whey, 2kg 33€, bez dostave. Mozda ako rade dostavu da se utalis sa nekom rajom iz teretane i narucite vise.
ovi ipak ne dostavljaju u BiH, evo ti link na njemacki Amazon, oni bi trebali dostavljati. Opet, da bi ustedio, trebas se utaliti sa nekim i naruciti vise.
L00d wrote:Ma kandidata za to uvijek ima. MOzda i vidim nesto, hvala
EDIT: pa evo na amazonu je i ovaj ON jeftiniji za 20km nego kod nas ... Kada se naruci vise i dodas postarinu i sve, opet je jeftinije .
Ako ti se da cekati, probaj americki amazon, tamo je jos jeftinije. Dostava traje duze i skuplja je, ali ako vas 5-6 naruci i ako vam nije mrsko cekati, mozete pravo jeftino proci.
Pa sta ja znam, u medjuvremenu cu nesto morati ovdje kupiti. Ali za narednu turu cu vjerovatno narucivati ... Isplati li se npr. trojica po 2kg uzeti ? jel malo ?
EDIT: sad evo malo gledao po americkom. Pa ne mogu da vjerujem kako nas "uzimaju" ovi nasi ovdje ... Isti whey kojeg sam ovdje 1kg platio 60KM , tamo je 2kg za 80KM
L00d wrote:Pa sta ja znam, u medjuvremenu cu nesto morati ovdje kupiti. Ali za narednu turu cu vjerovatno narucivati ... Isplati li se npr. trojica po 2kg uzeti ? jel malo ?
Pa ne znam, to ti je najbolje skontati kad budes narucivao, vidjeces koliki su ti shipping costs, podijelis to na broj osoba i skotnas koliko te dodje.
L00d wrote:Pa sta ja znam, u medjuvremenu cu nesto morati ovdje kupiti. Ali za narednu turu cu vjerovatno narucivati ... Isplati li se npr. trojica po 2kg uzeti ? jel malo ?
EDIT: sad evo malo gledao po americkom. Pa ne mogu da vjerujem kako nas "uzimaju" ovi nasi ovdje ... Isti whey kojeg sam ovdje 1kg platio 60KM , tamo je 2kg za 80KM
Na bodybuilding.com 2kg optimum gold whey kosta 50 dolara na snizenju + 30 dolara postarine + vjerovatno ce ti naplatiti i carinu tako da cu ja radije dati 120km ovdje nego se jebavati sa narucivanjem
Ma prva mi je opcija da kupim neki koji nije 100%tni . Cak sam nasao u BBI bio neki americki, 2kg 40KM . Kao , jeftin je jer ima uH i jos nesto... Al ko ga sisa, nisam profesionalac pa da mi treba cisti protein
nisi dovoljno bogat da kupujes jeftine i polovne stvari. ako ti mislis da ti je to rjesenje 40KM za 2kg jeftinije, uzmi ovaj od 60KM za 1kg i dodaj jos dvije kile secera u prahu i bice ti jos jeftinije od tog. samo dobro izmjesaj prije nego popijes
u americi i evropi je jeftinije i kvalitetnije jer smo mi samo smetljiste od pravog trzista.
Heh ... e istina, nisam toliko bogat' . A to sam naveo primjer bas jeftinog. Prohodat cu malo po ovim suplementarama, ne bi li nasao nesto bar malo prihvatljivije. Ako ne nadjem, opet taj , nema mi druge
L00d wrote:Heh ... e istina, nisam toliko bogat' . A to sam naveo primjer bas jeftinog. Prohodat cu malo po ovim suplementarama, ne bi li nasao nesto bar malo prihvatljivije. Ako ne nadjem, opet taj , nema mi druge