Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
moranadruga

#2176 Re: Televizija OBN

Post by moranadruga »

Mustang1 wrote:Nekako mi je logicnije da se napravila kakva sportska emisija sa tim nikad niko ne moze da fula !
vala, ni sa politikom. tema: treci entitet - sagovornici mostar sarajevo,pa da vidis frke. :D
moranadruga

#2177 Re: Televizija OBN

Post by moranadruga »

Jazzy.ba wrote:Pa bolje je ovo dijete danas od 15 godina kuhalo od svih baba prosle hefte koje su sve i jedna spucale sirnicu. :)
babe kuhale za 5+ primjereno mjestu i njihovim godinamao.

grupa koja ide ove sedmice niko veze nema. namaze ti hljeb sa svom korom i servira kao slanu tortu. :-)
General_Jackson

#2178 Re: Televizija OBN

Post by General_Jackson »

Pa ne mogu da vjerujem da ovo đubre od emisije "Stol za 4" još uvijek postoji i da neko to gleda :shock:
MOSALJOZE

#2179 Re: Televizija OBN

Post by MOSALJOZE »

Barem prenose GLORY 14 :izet: :izet:
raskopusa

#2180 Re: Televizija OBN

Post by raskopusa »

Jazzy.ba wrote:Pa bolje je ovo dijete danas od 15 godina kuhalo od svih baba prosle hefte koje su sve i jedna spucale sirnicu. :)
to dijete,pokvareno do koske.svima podijelila lose ocjene da bi pobjedila.fuj. :run:
raskopusa

#2181 Re: Televizija OBN

Post by raskopusa »

General_Jackson wrote:Pa ne mogu da vjerujem da ovo đubre od emisije "Stol za 4" još uvijek postoji i da neko to gleda :shock:
sve im je lose,od voditelja do kandidata.
Kal El

#2182 Re: Televizija OBN

Post by Kal El »

Danas beze pogledam kad dvije babe ,neka djevojka koja izgleda kao da ima 16 godina i neki lik od nekih 40g :lol:

A uvijek za nekim malim stolom sjede ,kad god pogledam :lol:

Žena stavila više od 10 jaja za hurmasice jbt (prije sedmicu možda)

Sent from my Xperia S using Tapatalk
General_Jackson

#2183 Re: Televizija OBN

raskopusa wrote:
General_Jackson wrote:Pa ne mogu da vjerujem da ovo đubre od emisije "Stol za 4" još uvijek postoji i da neko to gleda :shock:
Nije mi bilo mrsko pa sam prevrtio par klipova sa You Tube-a, nakon ne znam koliko godina isti statični, suženi kadar snimanja, tako da uopšte nemaš predstavu gdje se emisija snima (što bi trebala biti bit, dočarati neku kućnu atmosferu) da li u kući, studiju, restoranu. Imaš osjećaj kao da gledaš reprizu jedne te iste emisije, po ne znam koji put, samo mijenjaš lica učesnika.
Kal El

#2184 Re: Televizija OBN

Post by Kal El »

General_Jackson wrote:
raskopusa wrote:
Nije mi bilo mrsko pa sam prevrtio par klipova sa You Tube-a, nakon ne znam koliko godina isti statični, suženi kadar snimanja, tako da uopšte nemaš predstavu gdje se emisija snima (što bi trebala biti bit, dočarati neku kućnu atmosferu) da li u kući, studiju, restoranu. Imaš osjećaj kao da gledaš reprizu jedne te iste emisije, po ne znam koji put, samo mijenjaš lica učesnika.
Ako je u svakoj emisiji mali stol onda je jedna te ista kuca :mrgreen: Kad god sam pogledao ljudi su se haman pa gurali rukama...

Na njemačkom VOX-u je bilo super emisija ,sve se vidi,kako kupuje hranu,kako priprema ,servira i kuća im se vidi,obilaze ljudi kuću dok gazda priprema hranu...

phillie

#2185 Re: Televizija OBN

Post by phillie »

Taman da ih kroz garsonjeru "setam" :D :D :D
Kal El

#2186 Re: Televizija OBN

Post by Kal El »

Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća :mrgreen: )

FrozenCastle

#2187 Re: Televizija OBN

Post by FrozenCastle »

Ona mala iz kuharske, nigdje tehnike rada dok priprema jela. A ni jela joj nisu reprezentativna za nekoga ko uči za kuhara.

A Milica k'o Vegeta. U sve se miješa. :mrgreen:
General_Jackson

#2188 Re: Televizija OBN

Kal El wrote:Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća :mrgreen: )

Mislim da je i do loših snimatelja, ne samo do prostora na OBN-u
Ja sam inače gledao slične emisije širom svijeta, (volim kuharske emisije) čak i ruse, koji su ludi k´o struja ali bar zabavni (znaju se i pomarisati :D ), ali ova lakrdija stol za 4 je neuporedivo najlošija emisija tog tipa.
Nero Histrion

#2189 Re: Televizija OBN

Post by Nero Histrion »

General_Jackson wrote:
Kal El wrote:Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća :mrgreen: )

Ja sam inače gledao slične emisije širom svijeta, (volim kuharske emisije) čak i ruse, koji su ludi k´o struja ali bar zabavni (znaju se i pomarisati :D ), ali ova lakrdija stol za 4 je neuporedivo najlošija emisija tog tipa.

Slazem se da ima sjajnih kuharskih emisija sirom svijeta, ali na ovim prostorima niko nema zicu za takvo sto. Sve je 'nako ispod prosjeka.
kanocale

#2190 Re: Televizija OBN

Post by kanocale »

General_Jackson wrote:

ovi kokuzi nasli jake sponzore nose po 5 kila brasna. :D
kanocale

#2191 Re: Televizija OBN

Post by kanocale »

Nero Histrion wrote:
General_Jackson wrote:

Slazem se da ima sjajnih kuharskih emisija sirom svijeta, ali na ovim prostorima niko nema zicu za takvo sto. Sve je 'nako ispod prosjeka.
naslo bi se dobrih ideja da se mogu namaknuti jaki sponzori.
kanocale

#2192 Re: Televizija OBN

Post by kanocale »

šefica wrote:Ona mala iz kuharske, nigdje tehnike rada dok priprema jela. A ni jela joj nisu reprezentativna za nekoga ko uči za kuhara.

A Milica k'o Vegeta. U sve se miješa. :mrgreen:
ona mala premazana svim bojama. kako ne volim pokvarene mlade ljude. :run:
General_Jackson

#2193 Re: Televizija OBN

kanocale wrote: naslo bi se dobrih ideja da se mogu namaknuti jaki sponzori.
Nema to veze sa sponzorima druže, oni jednostavno nemaju znanja, ideje, kreativnosti za tako nešto, para imaju, čim su napravili emisiju i štancaju je već godinama, ali to je ono naški, angažovali su ljude koji nemaju veze s poslom koji rade. Oni čak nisu uspjeli ni prekopirati uzetu ideju sa hrvatskog RTL-a, emisija je urađena doslovno samo da se odradi i da kažu da imaju šou tog tipa ali kako rekoh bez imalo kreativnosti i bilo kakve ideje da unesu nešto svoje ili bilo šta što će emisiju učiniti gledljivom i zanimljivom.
cenecimoveocino

#2194 Re: Televizija OBN

Post by cenecimoveocino »

Fina gospoda trenutno na Reflexu

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
kanocale

#2195 Re: Televizija OBN

Post by kanocale »

General_Jackson wrote:
kanocale wrote: naslo bi se dobrih ideja da se mogu namaknuti jaki sponzori.
Nema to veze sa sponzorima druže, oni jednostavno nemaju znanja, ideje, kreativnosti za tako nešto, para imaju, čim su napravili emisiju i štancaju je već godinama, ali to je ono naški, angažovali su ljude koji nemaju veze s poslom koji rade. Oni čak nisu uspjeli ni prekopirati uzetu ideju sa hrvatskog RTL-a, emisija je urađena doslovno samo da se odradi i da kažu da imaju šou tog tipa ali kako rekoh bez imalo kreativnosti i bilo kakve ideje da unesu nešto svoje ili bilo šta što će emisiju učiniti gledljivom i zanimljivom.
pratila sam na rtl,bilo je dobrih emisija. nisi mogao uci na na forum.hr za vrijeme emisije. komentari su samo pljustali.
kanocale

#2196 Re: Televizija OBN

Post by kanocale »

cenecimoveocino wrote:Fina gospoda trenutno na Reflexu

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
nismo svi pred tv,ko su fina gospoda?
StupskaBitanga

#2197 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Bravo Mimi na sinošnjem Vox populi :thumbup:
Jazzy.ba

#2198 Re: Televizija OBN

Post by Jazzy.ba »

Doslovno prepisao RTL hr emisiju sa Kurcom u glavnoj ulozi.
Don Zivconi

#2199 Re: Televizija OBN

Post by Don Zivconi »

Joj ovih majmuna od komentatora boze skloni ih, cuj grckih navijaca cccc tugo moja

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
MOSALJOZE

#2200 Re: Televizija OBN

Post by MOSALJOZE »

Don Zivconi wrote:Joj ovih majmuna od komentatora boze skloni ih, cuj grckih navijaca cccc tugo moja

Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Dobar je Adis,pored Kristića sa bht-a jedan od naših najboljih komentatora,ali kakav je Vugdalić debil to nema nigdje.
Post Reply