vala, ni sa politikom. tema: treci entitet - sagovornici mostar sarajevo,pa da vidis frke.Mustang1 wrote:Nekako mi je logicnije da se napravila kakva sportska emisija sa tim nikad niko ne moze da fula !
Televizija OBN
Moderator: anex
- moranadruga
#2176 Re: Televizija OBN
- moranadruga
#2177 Re: Televizija OBN
babe kuhale za 5+ primjereno mjestu i njihovim godinamao.Jazzy.ba wrote:Pa bolje je ovo dijete danas od 15 godina kuhalo od svih baba prosle hefte koje su sve i jedna spucale sirnicu.
grupa koja ide ove sedmice niko veze nema. namaze ti hljeb sa svom korom i servira kao slanu tortu.
- General_Jackson
#2178 Re: Televizija OBN
Pa ne mogu da vjerujem da ovo đubre od emisije "Stol za 4" još uvijek postoji i da neko to gleda 
- MOSALJOZE
#2179 Re: Televizija OBN
Barem prenose GLORY 14

- raskopusa
#2180 Re: Televizija OBN
to dijete,pokvareno do koske.svima podijelila lose ocjene da bi pobjedila.fuj.Jazzy.ba wrote:Pa bolje je ovo dijete danas od 15 godina kuhalo od svih baba prosle hefte koje su sve i jedna spucale sirnicu.
- raskopusa
#2181 Re: Televizija OBN
sve im je lose,od voditelja do kandidata.General_Jackson wrote:Pa ne mogu da vjerujem da ovo đubre od emisije "Stol za 4" još uvijek postoji i da neko to gleda
- Kal El
#2182 Re: Televizija OBN
Danas beze pogledam kad dvije babe ,neka djevojka koja izgleda kao da ima 16 godina i neki lik od nekih 40g
A uvijek za nekim malim stolom sjede ,kad god pogledam
Žena stavila više od 10 jaja za hurmasice jbt (prije sedmicu možda)
Sent from my Xperia S using Tapatalk
A uvijek za nekim malim stolom sjede ,kad god pogledam
Žena stavila više od 10 jaja za hurmasice jbt (prije sedmicu možda)
- General_Jackson
#2183 Re: Televizija OBN
Nije mi bilo mrsko pa sam prevrtio par klipova sa You Tube-a, nakon ne znam koliko godina isti statični, suženi kadar snimanja, tako da uopšte nemaš predstavu gdje se emisija snima (što bi trebala biti bit, dočarati neku kućnu atmosferu) da li u kući, studiju, restoranu. Imaš osjećaj kao da gledaš reprizu jedne te iste emisije, po ne znam koji put, samo mijenjaš lica učesnika.raskopusa wrote:sve im je lose,od voditelja do kandidata.General_Jackson wrote:Pa ne mogu da vjerujem da ovo đubre od emisije "Stol za 4" još uvijek postoji i da neko to gleda
- Kal El
#2184 Re: Televizija OBN
Ako je u svakoj emisiji mali stol onda je jedna te ista kucaGeneral_Jackson wrote:Nije mi bilo mrsko pa sam prevrtio par klipova sa You Tube-a, nakon ne znam koliko godina isti statični, suženi kadar snimanja, tako da uopšte nemaš predstavu gdje se emisija snima (što bi trebala biti bit, dočarati neku kućnu atmosferu) da li u kući, studiju, restoranu. Imaš osjećaj kao da gledaš reprizu jedne te iste emisije, po ne znam koji put, samo mijenjaš lica učesnika.raskopusa wrote:sve im je lose,od voditelja do kandidata.General_Jackson wrote:Pa ne mogu da vjerujem da ovo đubre od emisije "Stol za 4" još uvijek postoji i da neko to gleda
Na njemačkom VOX-u je bilo super emisija ,sve se vidi,kako kupuje hranu,kako priprema ,servira i kuća im se vidi,obilaze ljudi kuću dok gazda priprema hranu...
- phillie
#2185 Re: Televizija OBN
Taman da ih kroz garsonjeru "setam"

- Kal El
#2186 Re: Televizija OBN
Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća
)
-
FrozenCastle
#2187 Re: Televizija OBN
Ona mala iz kuharske, nigdje tehnike rada dok priprema jela. A ni jela joj nisu reprezentativna za nekoga ko uči za kuhara.
A Milica k'o Vegeta. U sve se miješa.
- General_Jackson
#2188 Re: Televizija OBN
Mislim da je i do loših snimatelja, ne samo do prostora na OBN-uKal El wrote:Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća)
Ja sam inače gledao slične emisije širom svijeta, (volim kuharske emisije) čak i ruse, koji su ludi k´o struja ali bar zabavni (znaju se i pomarisati
-
Nero Histrion
#2189 Re: Televizija OBN
General_Jackson wrote:Mislim da je i do loših snimatelja, ne samo do prostora na OBN-uKal El wrote:Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća)
Ja sam inače gledao slične emisije širom svijeta, (volim kuharske emisije) čak i ruse, koji su ludi k´o struja ali bar zabavni (znaju se i pomarisati), ali ova lakrdija stol za 4 je neuporedivo najlošija emisija tog tipa.
Slazem se da ima sjajnih kuharskih emisija sirom svijeta, ali na ovim prostorima niko nema zicu za takvo sto. Sve je 'nako ispod prosjeka.
- kanocale
#2190 Re: Televizija OBN
ovi kokuzi nasli jake sponzore nose po 5 kila brasna.General_Jackson wrote:Mislim da je i do loših snimatelja, ne samo do prostora na OBN-uKal El wrote:Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća)
Ja sam inače gledao slične emisije širom svijeta, (volim kuharske emisije) čak i ruse, koji su ludi k´o struja ali bar zabavni (znaju se i pomarisati), ali ova lakrdija stol za 4 je neuporedivo najlošija emisija tog tipa.
- kanocale
#2191 Re: Televizija OBN
naslo bi se dobrih ideja da se mogu namaknuti jaki sponzori.Nero Histrion wrote:General_Jackson wrote:Mislim da je i do loših snimatelja, ne samo do prostora na OBN-uKal El wrote:Das Perfekte Dinner (na YT samo poznatih,ali isto je sve,samo veća kuća)
Slazem se da ima sjajnih kuharskih emisija sirom svijeta, ali na ovim prostorima niko nema zicu za takvo sto. Sve je 'nako ispod prosjeka.
- kanocale
#2192 Re: Televizija OBN
ona mala premazana svim bojama. kako ne volim pokvarene mlade ljude.šefica wrote:Ona mala iz kuharske, nigdje tehnike rada dok priprema jela. A ni jela joj nisu reprezentativna za nekoga ko uči za kuhara.
- General_Jackson
#2193 Re: Televizija OBN
Nema to veze sa sponzorima druže, oni jednostavno nemaju znanja, ideje, kreativnosti za tako nešto, para imaju, čim su napravili emisiju i štancaju je već godinama, ali to je ono naški, angažovali su ljude koji nemaju veze s poslom koji rade. Oni čak nisu uspjeli ni prekopirati uzetu ideju sa hrvatskog RTL-a, emisija je urađena doslovno samo da se odradi i da kažu da imaju šou tog tipa ali kako rekoh bez imalo kreativnosti i bilo kakve ideje da unesu nešto svoje ili bilo šta što će emisiju učiniti gledljivom i zanimljivom.kanocale wrote: naslo bi se dobrih ideja da se mogu namaknuti jaki sponzori.
- cenecimoveocino
#2194 Re: Televizija OBN
Fina gospoda trenutno na Reflexu
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- kanocale
#2195 Re: Televizija OBN
pratila sam na rtl,bilo je dobrih emisija. nisi mogao uci na na forum.hr za vrijeme emisije. komentari su samo pljustali.General_Jackson wrote:Nema to veze sa sponzorima druže, oni jednostavno nemaju znanja, ideje, kreativnosti za tako nešto, para imaju, čim su napravili emisiju i štancaju je već godinama, ali to je ono naški, angažovali su ljude koji nemaju veze s poslom koji rade. Oni čak nisu uspjeli ni prekopirati uzetu ideju sa hrvatskog RTL-a, emisija je urađena doslovno samo da se odradi i da kažu da imaju šou tog tipa ali kako rekoh bez imalo kreativnosti i bilo kakve ideje da unesu nešto svoje ili bilo šta što će emisiju učiniti gledljivom i zanimljivom.kanocale wrote: naslo bi se dobrih ideja da se mogu namaknuti jaki sponzori.
- kanocale
#2196 Re: Televizija OBN
nismo svi pred tv,ko su fina gospoda?cenecimoveocino wrote:Fina gospoda trenutno na Reflexu
-
StupskaBitanga
#2197 Re: Televizija OBN
Bravo Mimi na sinošnjem Vox populi 
- Jazzy.ba
#2198 Re: Televizija OBN
Doslovno prepisao RTL hr emisiju sa Kurcom u glavnoj ulozi.
- Don Zivconi
#2199 Re: Televizija OBN
Joj ovih majmuna od komentatora boze skloni ih, cuj grckih navijaca cccc tugo moja
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
- MOSALJOZE
#2200 Re: Televizija OBN
Dobar je Adis,pored Kristića sa bht-a jedan od naših najboljih komentatora,ali kakav je Vugdalić debil to nema nigdje.Don Zivconi wrote:Joj ovih majmuna od komentatora boze skloni ih, cuj grckih navijaca cccc tugo moja