ERONET
Moderator: Benq
-
dzenanalic22
#2176 Re: HT Eronet
Može li mi netko reći jesu li vama od prvog prosinca povećali brzine interneta? Molim vas javite jesu li ili to samo meni nisu! ?
- zlo zlo
#2177 Re: HT Eronet
Sad jesu, ali beze ti zvati ih i kukat jer ništa od toga, moraš otići u mepas do šaltera da ti označe za veću brzinu, i onda vjerovatno drugi dan će ti doći s novim modemom doma i kad spoje i sve za satak imaš brzinu. Zvanje službe za korisnike ti je nula bodova, 2 put zvali, i nemaju blage ništa, tek na šalteru se sredi.dzenanalic22 wrote:Može li mi netko reći jesu li vama od prvog prosinca povećali brzine interneta? Molim vas javite jesu li ili to samo meni nisu! ?

-
dzenanalic22
#2178 Re: HT Eronet
Znači moram ću otići u HT Eronet centar na šalter? Jer inače zvao sam ih 100 puta i ništa!zlo zlo wrote:Sad jesu, ali beze ti zvati ih i kukat jer ništa od toga, moraš otići u mepas do šaltera da ti označe za veću brzinu, i onda vjerovatno drugi dan će ti doći s novim modemom doma i kad spoje i sve za satak imaš brzinu. Zvanje službe za korisnike ti je nula bodova, 2 put zvali, i nemaju blage ništa, tek na šalteru se sredi.dzenanalic22 wrote:Može li mi netko reći jesu li vama od prvog prosinca povećali brzine interneta? Molim vas javite jesu li ili to samo meni nisu! ?
- zlo zlo
#2179 Re: HT Eronet
Da tako i mi zvali i ništa i ništa, tek na šalteru rekli što i kako i označili za povećanje i drugi dan donijeli modem.dzenanalic22 wrote:Znači moram ću otići u HT Eronet centar na šalter? Jer inače zvao sam ih 100 puta i ništa!zlo zlo wrote:Sad jesu, ali beze ti zvati ih i kukat jer ništa od toga, moraš otići u mepas do šaltera da ti označe za veću brzinu, i onda vjerovatno drugi dan će ti doći s novim modemom doma i kad spoje i sve za satak imaš brzinu. Zvanje službe za korisnike ti je nula bodova, 2 put zvali, i nemaju blage ništa, tek na šalteru se sredi.dzenanalic22 wrote:Može li mi netko reći jesu li vama od prvog prosinca povećali brzine interneta? Molim vas javite jesu li ili to samo meni nisu! ?
-
dzenanalic22
#2180 Re: HT Eronet
Hvala na odgovoru.
Onda idem sutra do njih na šalter i držim fige za povećanje brzine.
Onda idem sutra do njih na šalter i držim fige za povećanje brzine.
-
dzenanalic22
#2181 Re: HT Eronet
A jesu li ti spominjali neku udaljenost od centrale? Meni kažu preko telefona da ne može jer sam udaljen 1300 m, ali ipak ću sutra otići u Eronet.zlo zlo wrote:Sad jesu, ali beze ti zvati ih i kukat jer ništa od toga, moraš otići u mepas do šaltera da ti označe za veću brzinu, i onda vjerovatno drugi dan će ti doći s novim modemom doma i kad spoje i sve za satak imaš brzinu. Zvanje službe za korisnike ti je nula bodova, 2 put zvali, i nemaju blage ništa, tek na šalteru se sredi.dzenanalic22 wrote:Može li mi netko reći jesu li vama od prvog prosinca povećali brzine interneta? Molim vas javite jesu li ili to samo meni nisu! ?
- zlo zlo
#2182 Re: HT Eronet
ja sam blizu te centrale glavne, ali veli lik koji nosio modem, imaju centrale te tonu po cijelom gradu da pokriveno, to je takoreći kutija veličine kao za struju koju stave negdje na optički kabao i da i po selima okolo ima.dzenanalic22 wrote:A jesu li ti spominjali neku udaljenost od centrale? Meni kažu preko telefona da ne može jer sam udaljen 1300 m, ali ipak ću sutra otići u Eronet.zlo zlo wrote:Sad jesu, ali beze ti zvati ih i kukat jer ništa od toga, moraš otići u mepas do šaltera da ti označe za veću brzinu, i onda vjerovatno drugi dan će ti doći s novim modemom doma i kad spoje i sve za satak imaš brzinu. Zvanje službe za korisnike ti je nula bodova, 2 put zvali, i nemaju blage ništa, tek na šalteru se sredi.dzenanalic22 wrote:Može li mi netko reći jesu li vama od prvog prosinca povećali brzine interneta? Molim vas javite jesu li ili to samo meni nisu! ?
-
dzenanalic22
#2183 Re: HT Eronet
A jesu li ti spominjali neku udaljenost od centrale? Meni kažu preko telefona da ne može jer sam udaljen 1300 m, ali ipak ću sutra otići u Eronet.[/quote]
ja sam blizu te centrale glavne, ali veli lik koji nosio modem, imaju centrale te tonu po cijelom gradu da pokriveno, to je takoreći kutija veličine kao za struju koju stave negdje na optički kabao i da i po selima okolo ima.[/quote]
Ok. Danas ću otići.
Nadam se da će moći.
A jesu li tebi rekli da će provjeriti je li može ili si odmah potpisao i došli ti sutridan?
ja sam blizu te centrale glavne, ali veli lik koji nosio modem, imaju centrale te tonu po cijelom gradu da pokriveno, to je takoreći kutija veličine kao za struju koju stave negdje na optički kabao i da i po selima okolo ima.[/quote]
Ok. Danas ću otići.
Nadam se da će moći.
A jesu li tebi rekli da će provjeriti je li može ili si odmah potpisao i došli ti sutridan?
- zlo zlo
#2184 Re: HT Eronet
nisam ništa potpisala, ne potpisuje se ništa, imam trio paket 6 godina, povećanje brzine dolazi u većim paketima, trio,super itd, ovim manjim, start i basic ne, oni moraju vjerovatno uzet veći ili doplatit za brzinu.
-
kakavdanakneiskustvu
#2185 Re: HT Eronet
treba mi puk kod,znate li može lo se to riješiti bez odlaska do eronetovog prodajnog mjesta?
- N.N.
#2186 Re: HT Eronet
Jesu li svi telefoni uzeti u Eronetu zakljucani na njihovu mrezu ?
Npr. ako je tel uzet preko kartice na rate, nije se vezano ugovorom, telefon je svejedno zakljucan ili ?
Npr. ako je tel uzet preko kartice na rate, nije se vezano ugovorom, telefon je svejedno zakljucan ili ?
- Sanjarko
#2187 Re: HT Eronet
Mislim da dual nisu. Ako se sjecam.N.N. wrote:Jesu li svi telefoni uzeti u Eronetu zakljucani na njihovu mrezu ?
- MTV
#2188 Re: HT Eronet
Moze biti varijanta prvi sim kodiran a da drugi nije.
- Sanjarko
#2189 Re: HT Eronet
To sam mislio. Tako mi je bilo mislim receno kada sam u eronet isao ako se sjecam dobro.MTV wrote:Moze biti varijanta prvi sim kodiran a da drugi nije.
- rovac13
#2190 Re: HT Eronet
Obicaj je da sim 1 bude zakljucan dok sim 2 bude free.
Ali ja sam imao lumiu sa eroneta uz ugovor 24 mj....... i slucajno ubacio hrv broj u sim 1 slot i radio je....... telefon iz nekog razloga uopce nije bio zakljucan......oba slota free
Ali ja sam imao lumiu sa eroneta uz ugovor 24 mj....... i slucajno ubacio hrv broj u sim 1 slot i radio je....... telefon iz nekog razloga uopce nije bio zakljucan......oba slota free
-
Cimax
#2191 Re: ERONET
Pitanje; kupujem hej! broj koji je na bonove od jedne osobe. Da li moram imati neki kupo-prodajni ugovor od te osobe i da li ce mi u eronetu stvarati problem jer je ta osoba koristila broj 10godina.
Pitanje 2; koja je najniza postpaid opcija kod eroneta trenutno?
Pitanje 2; koja je najniza postpaid opcija kod eroneta trenutno?
- fortaleza
#2192 Re: ERONET
Valjda nece biti nikakvih problema, koristim jedan broj preko deset godina u eronetu na bonove i nikad nisam dao svoje osobne podatke direktno (osim ako nisu dosli na neki drugi nacin do njih) tako da bi to trebalo biti ok.
Moze li se znati zasto kupujes broj od privatnog lica kad mozes uzeti start paket na sto drugih mjesta?
Postpaid 17,55 KM mjesecno super 15 tarifa.
Moze li se znati zasto kupujes broj od privatnog lica kad mozes uzeti start paket na sto drugih mjesta?
Postpaid 17,55 KM mjesecno super 15 tarifa.
-
Cimax
#2193 Re: ERONET
Jer je broj x00 000, i prilicno jeftino sam ga dobio 
-
Cupko_
#2194 Re: ERONET
Neka ti ta osoba pri kupovini uruči i certifikat od tog broja jer ti broj bez certifikata praktički "ne vrijedi". Ono što hoću reći je da on nakon prodaje broja može sa certifikatom otići na bilo koje prodajno mjesto i odraditi zamjenu SIM kartice te time deaktivirati onu koju je tebi prodao, a ti nemaš nikakav dokaz da si broj kupio.Cimax wrote:Jer je broj x00 000, i prilicno jeftino sam ga dobio
Javi se na PP za svaki slučaj pa ću ti pomoći ako bude šta trebalo.
- beni-bu-man
#2195 Re: ERONET
Ima li ko da je na Super 25 Net predplati
zanima me jesu li sta pobolsavali povodom brzine, evo sta meni jutros izbacuje

- sagosen
#2196 Re: ERONET
kako uspijevas dobiti ove astronomske brzine majstore?beni-bu-man wrote:Ima li ko da je na Super 25 Net predplati
- beni-bu-man
#2197 Re: ERONET
Neam pojmaIkaIJ wrote:kako uspijevas dobiti ove astronomske brzine majstore?beni-bu-man wrote:Ima li ko da je na Super 25 Net predplati
-
Teufik
#2198 Re: ERONET
Tebi poboljsanje ne treba
. To su top brzine.
- diablobih
#2199 Re: ERONET
Jos bi vise
Meni 6 Mbit/s na bht i to je vrhunski dan 
- beni-bu-man
#2200 Re: ERONET
Ma ovo je mjeradiablobih wrote:Jos bi viseMeni 6 Mbit/s na bht i to je vrhunski dan
Predji na Eronet, come to the dark side