al` zato:
impresivnih `70 minuta, drage nam, marie sharapove... mmmm !lester burnham wrote:![]()
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
impresivnih `70 minuta, drage nam, marie sharapove... mmmm !lester burnham wrote:![]()
Nikad nije kasno da se prešaltaš na Noletairvinx1 wrote:Roger mi usrao prognozu, koji levat jebote... I za koga ja navijam
Proces tranzicije vec otpoceo prije par mjeseciultima_palabra wrote:Nikad nije kasno da se prešaltaš na Noletairvinx1 wrote:Roger mi usrao prognozu, koji levat jebote... I za koga ja navijam![]()
Ali odličan meč Gasqueta, kapa dole... čak nije bilo ni živčanih napada kad je trebalo završiti meč. Odabrao je najsigurniju opciju, forsirati Fedov backhand![]()
Rafa ne bi smio forsirati ako je bolestan... da mu se ne bi ponovila Australija.
...irvinx1 wrote:
Proces tranzicije vec otpoceo prije par mjeseciOn mi je uvijek bio joker.
A Nadal ima virus NOVAK N1
Vise sam mislio na jucerasnji mec, a ovo danas jeBubalo1 wrote:Trebao si sacekati kraj meca i onda napisati da je Federrer odigrao dobro svoj mecAko nastavi ovako dobro igrat sutra ga nece nikako ni igrat
"Suti, ko' da sam malo deteLud i ponosan wrote:Uze Djokovic break i ujedno i setUpravo je u tim momentima viĐen atomski tenis i Novak prezentovase svu svoju moc kad je najpotrebnije...
A drop shot za kraj je bio brilijantan
I nesto psuje na klupi, nekome na tribinama, nisam skontao kome...
kamerman je kasnije zumirao Srđana,nema ko nego onLud i ponosan wrote:Ima neke zdravstvene probleme Novak, sad koje ne znam... A i dosta tezak mec igra, Wawrinka je zilav i duge razmjene su ucestale.
Ovo je najbolje predati i sacekati RR, kako za Rafu tako i za Novaka.
*Edit... Sad vidim Tatu na tribinama, mora da su njemu one psovke bile upucene
Predati? Kome? Sitnoj boraniji....Kada zasluze to svojim igrama nek osvoje turnirLud i ponosan wrote:Ima neke zdravstvene probleme Novak, sad koje ne znam... A i dosta tezak mec igra, Wawrinka je zilav i duge razmjene su ucestale.
Ovo je najbolje predati i sacekati RR, kako za Rafu tako i za Novaka.
*Edit... Sad vidim Tatu na tribinama, mora da su njemu one psovke bile upucene
Ja nemam nista protiv da izgubi, ali nakon sto osvoji Rim i RG... Pa nek gubi u Haleugate wrote:Mislim da bi možda Novak bio i bolji samo da više ne ganja taj qrčev rekord o uzastopnim pobjedama.Tačno bi u neku ruku volio da ga recimo sutra Soderling izbaci pa da se fino spremi i počisti sve u Parizu.
Ne igra Halleirvinx1 wrote: Ja nemam nista protiv da izgubi, ali nakon sto osvoji Rim i RG... Pa nek gubi u Haleu
Queens?vox-populi wrote:Ne igra Halleirvinx1 wrote: Ja nemam nista protiv da izgubi, ali nakon sto osvoji Rim i RG... Pa nek gubi u Haleu.
Pa treba da nagura na 44 pobjede u ovoj godini, pa onda nek izgubi, ako nije Grand Slam. Znaci jos 10 pobjeda. A Queen's mu je jedini turnir na travi prije Wimbledona, dobro bi bilo da odigra sto vise meceva da se pripremi.irvinx1 wrote: Queens?
irvinx1 wrote:Ja nemam nista protiv da izgubi, ali nakon sto osvoji Rim i RG... Pa nek gubi u Haleugate wrote:Mislim da bi možda Novak bio i bolji samo da više ne ganja taj qrčev rekord o uzastopnim pobjedama.Tačno bi u neku ruku volio da ga recimo sutra Soderling izbaci pa da se fino spremi i počisti sve u Parizu.
Ne vjerujem da moze na travi da igra ovako dobro. Nadam se da grijesim.vox-populi wrote:Pa treba da nagura na 44 pobjede u ovoj godini, pa onda nek izgubi, ako nije Grand Slam. Znaci jos 10 pobjeda. A Queen's mu je jedini turnir na travi prije Wimbledona, dobro bi bilo da odigra sto vise meceva da se pripremi.irvinx1 wrote: Queens?
Nisu vjerovali ni za šljaku ,stalno se spominjao "kralj šljake" Rafa a evo vidi...irvinx1 wrote:Ne vjerujem da moze na travi da igra ovako dobro. Nadam se da grijesim.vox-populi wrote:Pa treba da nagura na 44 pobjede u ovoj godini, pa onda nek izgubi, ako nije Grand Slam. Znaci jos 10 pobjeda. A Queen's mu je jedini turnir na travi prije Wimbledona, dobro bi bilo da odigra sto vise meceva da se pripremi.irvinx1 wrote: Queens?
...gate wrote: Nisu vjerovali ni za šljaku ,stalno se spominjao "kralj šljake" Rafa a evo vidi...
Očito je Rafi i drugovima ponestalo podloga
Šalta Nole Rafu lijevo-desno a Rafa će na to:"vamos-tamos"lester burnham wrote:...gate wrote: Nisu vjerovali ni za šljaku ,stalno se spominjao "kralj šljake" Rafa a evo vidi...
Očito je Rafi i drugovima ponestalo podloga![]()
...hahahhahaagate wrote:Šalta Nole Rafu lijevo-desno a Rafa će na to:"vamos-tamos"lester burnham wrote:...gate wrote: Nisu vjerovali ni za šljaku ,stalno se spominjao "kralj šljake" Rafa a evo vidi...
Očito je Rafi i drugovima ponestalo podloga![]()