Posto sam ja iz daljine mogla samo dati moj skromni prilog ovoj akciji, zelim makar da pomognem na ovaj nacin i da sumiram dokle se stiglo
1. Stala - o tome se brine Kurty. Familja Hodzic po izjavi tetke je kupila/ dobila neko zeljezo. Da li neko zna vise detalja?
Tetka se zeznula, bili je zito
2. Motokultivator sa prikljuccima - Havana je uz pomoc par forumasica nasao jedan za kompletnu cijenu od KM 8,300.
Zlatiborka ce sutra (22/04) pokusati da pregovara sa mogucim donatorom, tako da bi se namjenjeni novac mogao upotrijebiti u druge svrhe.
3. Frizder je gotov, zamrzivac jos u potraznji.
4. Bojler - Melbaa ima jedan kuhinjski bojler, koji nije nov, ali nikad nije koristen. Javiti gdje da dostavi. Moguce da ce biti i vodokotlic u dostavi.
5. Kuhinja - mogucnost doniranja od Domavije - Kurty je u akciji.
6. Penzija - ko moze kontaktirati tetku ili familiju Hodzic i ispitati ime oca i datum rodjenja. Mozda i pitati da li je otac bio pripadnik Armije BiH ili HVO i da li je ikad poslije 30. aprila 1992 radio na podrucju danasnje RS? Detalje dostaviti Hakimo.
Odradjeno - Kurty je dostavio podatke Hakimo. Ocekujemo izvjestaj od Hakimo
7. Kauc - A&L ima dva kauca i odjecu - gdje da dostavi? teAMICA takodjer ima mogucnost da dobije kauc od rodice, a mozda donira i rodicu
8. Prozori - Havana mozda ima mogucnost dostaviti prozore.
9. Odjeca - ko zeli da donira odjecu, Edis je visok oko 180 cm i nosi broj obuce 42, a Elvis (brat) je oko 170-175 i obuca je 39.
10. Telefon - teAMICA ima stari telefon koji moze posluziti kao zamjena za Kurty-jev broj. Do tada koristiti broj od 5tra5rovica (063-895-015)
11. Donacija od Sindikata Sluzbenog Lista - Havana ce stupiti u kontakt.
Ako sam nesto pogrijesila

a inace ovoj listi mozemo da dodajemo, oduzimamo itd. Ako je ok, ja je mogu svako dva dana aktualizirati...