Haram im bilo.....

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
HAVANA

#2176 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

zlatiborka wrote:Molim da mi kazete koja je okvirna cijena za motokultivator? Ja cu pokusati da nadjem donatora koji ce platiti izabrani motokultivator. Ne mogu obecati da cu uspjeti, ali u savkom cu slucaju pokusati.

To bi trebalo onda ici direktnim placanjem. Koliko sam iz zadnjih informacija vidjela cijena je najvise 8.500 KM sa svim dodacima. I da ne trazim po ovim silnim stranicama dajte napisite broj tel. nase Munire, da bi eventualni donator pozvao nju da se uvjeri u autenticnost nase akcije.

Vec sutra cu pokusati animirati donatora koji mi je pao na pamet prije 10 minuta. Opet vam kazem da ne mogu garantovati uspjeh, ali vrijedi pokusati. U tom bi se slucaju novac za motokultivator mogao iskoristi za neke druge potrebne stvari.

Znaci, treba mi hitno okvirna cijena motokultivatora i tel. nase Munire......

Cijena motokultivatora sa prikolicom i svim priključcima je oko 8300km.
:thumbup:
teAMICA

#2177 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

@kurty - davaj ljudima i moj broj, odmori fakat malo

@lejlatab - i ti isto, onako kao što smo se dogovorile :wink:

Mislim da ima u rodice u mene :D prilično nov kauč, kad se razvuče dvoje komforno mogu spavati... Zovem je sutra
J.B.Tito

#2178 Re: Haram im bilo.....

Post by J.B.Tito »

teAMICA wrote:@kurty - davaj ljudima i moj broj, odmori fakat malo

Mislim da ima u rodice u mene :D prilično nov kauč, kad se razvuče dvoje komforno mogu spavati... Zovem je sutra
To ono: U mene u brata u malog u glavi nikla dva zuba ;-)
pustopoljina

#2179 Re: Haram im bilo.....

Post by pustopoljina »

istina živa wrote:062 419 388 Munirin broj i ptice ga pjevaju.
Ovo sam se na brzaka uljučila trčim u Vogošću na gostovanje u Otvorenom u 16 sati.Ima da nas dobro nah-f-alim narode. :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
cijena masine->havana.
teAMICA

#2180 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

J.B.Tito wrote:

To ono: U mene u brata u malog u glavi nikla dva zuba ;-)
Nije nego: U rodice tetke Fatme iz Konjica ;-)
HAVANA

#2181 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Ti si baš mahnita,neš rodicu istjerat s kauča. :lol:
zlatiborka

#2182 Re: Haram im bilo.....

Post by zlatiborka »

Plata nam je legla, sutra nastavljam sa prikupljanjem dobrovoljnih priloga u mojoj firmi. Do sada imam 330 KM, nadam se da cu jos uspjeti sakupiti novca.

Dragi moji, sretna sam sto mozemo pomoci jednoj cestitoj i skromnoj porodici koji su bili hrabri da se vrate u svoj zavicaj. Nas je okupila nevolja i suze Edisove, nas je okupila Bozja providnost, nas je okupilo ljudsko saosjecanje sa patnjom bliznjega svoga, da se trgnemo iz letargije i pogledamo oko sebe.

Sto rece Munira, teske su i tuzne sudbine povratnika, narocito u Podrinje. Gdje su ljudi zaboravljeni i od vlasti entiteta RS i od politicara-ministara iz FBiH zaduzenih za povratak, na sramotu im,

i neka im HARAM BUDE.....
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2183 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

HAVANA wrote:

nek donira i rodicu... :-)
teAMICA

#2184 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

zlatiborka wrote:Plata nam je legla, sutra nastavljam sa prikupljanjem dobrovoljnih priloga u mojoj firmi. Do sada imam 330 KM, nadam se da cu jos uspjeti sakupiti novca.

Dragi moji, sretna sam sto mozemo pomoci jednoj cestitoj i skromnoj porodici koji su bili hrabri da se vrate u svoj zavicaj. Nas je okupila nevolja i suze Edisove, nas je okupila Bozja providnost, nas je okupilo ljudsko saosjecanje sa patnjom bliznjega svoga, da se trgnemo iz letargije i pogledamo oko sebe.

Sto rece Munira, teske su i tuzne sudbine povratnika, narocito u Podrinje. Gdje su ljudi zaboravljeni i od vlasti entiteta RS i od politicara-ministara iz FBiH zaduzenih za povratak, na sramotu im,

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Svaka ti čast, Mikana ti 20 mačića izrodila :D
teAMICA

#2185 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

mIRCerka wrote:
HAVANA wrote:

nek donira i rodicu... :-)
ih, kad se nije udala do četeres' pete, džabe mi je donirat, samo će mi je vrnut (još joju na čelo zaljepit) pa bruka...
Najiskrenije se nadam da ne čita forum :mrgreen:
kurty

#2186 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

raja...ako bude guzve kao i danas onda preusmjeravam pozive na vas....hvala vam na tome....znaci jel mogu onda da smatram dva kauca gotova, a da od domavije trazim kuhinju????
HAVANA

#2187 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

Kurty vidim svi se nude pa da ti i ja kažem NEMOJ davat moj broj :lol: :lol:
Izvini hebiga moram malo, mozak su mi popili s onim čudom poljoprivrednim. :D
5ar5rovic

#2188 Re: Haram im bilo.....

Post by 5ar5rovic »

zlatiborka wrote:Plata nam je legla, sutra nastavljam sa prikupljanjem dobrovoljnih priloga u mojoj firmi. Do sada imam 330 KM, nadam se da cu jos uspjeti sakupiti novca.

Zlatiborka :thumbup:
teAMICA

#2189 Re: Haram im bilo.....

Post by teAMICA »

kurty wrote:raja...ako bude guzve kao i danas onda preusmjeravam pozive na vas....hvala vam na tome....znaci jel mogu onda da smatram dva kauca gotova, a da od domavije trazim kuhinju????
jašta radi, preusmjeravaj konforno, samo nemoj da me mama tvoja zove da kupim pavlaku... :D
Kauč je 99% siguran, a za rodicu javljam ujutro
mIRCerka

#2190 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

OBZIROM DA CE OD VECERAS VISE LJUDI PRIMATI POZIVE, SVE STO DOGOVORITE IMATE OBAVEZU DA MI POSALJETE PPOM DA OKACIM NA INFO TEMU KAKO BI SVI ONI KOJI PRIMAJU POZIVE U SVAKOM TRENU IMALI SVE NAJNOVIJE INFORMACIJE.
OVO NIJE MOLBA VEC NAREDBA.
kurty

#2191 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

teAMICA wrote:
kurty wrote:raja...ako bude guzve kao i danas onda preusmjeravam pozive na vas....hvala vam na tome....znaci jel mogu onda da smatram dva kauca gotova, a da od domavije trazim kuhinju????
jašta radi, preusmjeravaj konforno, samo nemoj da me mama tvoja zove da kupim pavlaku... :D
Kauč je 99% siguran, a za rodicu javljam ujutro

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

#2192 Re: Haram im bilo.....

Post by Latina »

kurty wrote:
teAMICA wrote:a za rodicu javljam ujutro

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Imas rodjaka ? :lol: :lol: :lol:
J.B.Tito

#2193 Re: Haram im bilo.....

Post by J.B.Tito »

teAMICA wrote:, samo nemoj da me mama tvoja zove da kupim pavlaku... :D
Eh, da mi bogdo havana rece u palmi da kupim analgin umjesto pavlake.
U neka doba rece zena da je boli glava.......i sta cu, ja sjeo za kompjuter ;-)
kurty

#2194 Re: Haram im bilo.....

Post by kurty »

Samo da se javim da me Vahidin i slicni njemu natjerase da se prijavim na FACEBOOK...znaci tamo sam pravi....hehehe
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#2195 Re: Haram im bilo.....

Post by ladyblue18 »

5ar5rovic wrote:Ovako je bilo u nedelju u Palmi...

http://www.youtube.com/watch?v=SnDVRBu27K8
:thumbup: :thumbup:
muzika vrh :thumbup:

a i cifra je haos :mrgreen: :thumbup:
HAVANA

#2196 Re: Haram im bilo.....

Post by HAVANA »

J.B.Tito wrote:
teAMICA wrote:, samo nemoj da me mama tvoja zove da kupim pavlaku... :D
Eh, da mi bogdo havana rece u palmi da kupim analgin umjesto pavlake.
U neka doba rece zena da je boli glava.......i sta cu, ja sjeo za kompjuter ;-)

A još ti rođendan bio.Ja bi onu pavlaku uzeo i ... :D :lol:
ahmed19

#2197 Re: Haram im bilo.....

Post by ahmed19 »

kurty wrote:Samo da se javim da me Vahidin i slicni njemu natjerase da se prijavim na FACEBOOK...znaci tamo sam pravi....hehehe
Nek si vala, sunce te ogrijalo :) :thumbup:
mIRCerka

#2198 Re: Haram im bilo.....

Post by mIRCerka »

kurty, ti si jedno neiskvareno bice, i ne znas sa iskvarenima pricati...to prepusti nama.... ti radi svoj posao, super ti ide, stalu pravi, a jezikanje stipu nime gatibo :D
75440

#2199 Re: Haram im bilo.....

Post by 75440 »

Posto sam ja iz daljine mogla samo dati moj skromni prilog ovoj akciji, zelim makar da pomognem na ovaj nacin i da sumiram dokle se stiglo

1. Stala - o tome se brine Kurty. Familja Hodzic po izjavi tetke je kupila/ dobila neko zeljezo. Da li neko zna vise detalja? Tetka se zeznula, bili je zito
2. Motokultivator sa prikljuccima - Havana je uz pomoc par forumasica nasao jedan za kompletnu cijenu od KM 8,300. :sax:
Zlatiborka ce sutra (22/04) pokusati da pregovara sa mogucim donatorom, tako da bi se namjenjeni novac mogao upotrijebiti u druge svrhe. :thumbup:
3. Frizder je gotov, zamrzivac jos u potraznji.
4. Bojler - Melbaa ima jedan kuhinjski bojler, koji nije nov, ali nikad nije koristen. Javiti gdje da dostavi. Moguce da ce biti i vodokotlic u dostavi.
5. Kuhinja - mogucnost doniranja od Domavije - Kurty je u akciji.
6. Penzija - ko moze kontaktirati tetku ili familiju Hodzic i ispitati ime oca i datum rodjenja. Mozda i pitati da li je otac bio pripadnik Armije BiH ili HVO i da li je ikad poslije 30. aprila 1992 radio na podrucju danasnje RS? Detalje dostaviti Hakimo. Odradjeno - Kurty je dostavio podatke Hakimo. Ocekujemo izvjestaj od Hakimo
7. Kauc - A&L ima dva kauca i odjecu - gdje da dostavi? teAMICA takodjer ima mogucnost da dobije kauc od rodice, a mozda donira i rodicu :mrgreen:
8. Prozori - Havana mozda ima mogucnost dostaviti prozore.
9. Odjeca - ko zeli da donira odjecu, Edis je visok oko 180 cm i nosi broj obuce 42, a Elvis (brat) je oko 170-175 i obuca je 39.
10. Telefon - teAMICA ima stari telefon koji moze posluziti kao zamjena za Kurty-jev broj. Do tada koristiti broj od 5tra5rovica (063-895-015)
11. Donacija od Sindikata Sluzbenog Lista - Havana ce stupiti u kontakt.

Ako sam nesto pogrijesila :run: a inace ovoj listi mozemo da dodajemo, oduzimamo itd. Ako je ok, ja je mogu svako dva dana aktualizirati...
Last edited by 75440 on 21/04/2009 23:54, edited 3 times in total.
lerdi

#2200 Re: Haram im bilo.....

Post by lerdi »

A što možete tipkati šta je ovo. :D

Moram se zahvaliti našem forumašu Arc-Angel-u i njegovoj djevojci na donaciji od 100 EURA. Hvala vam ljudi puno
Locked