Mirza Teletovic all about
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- KPNCTNJAH
#2176 Re: Mirza Teletovic all about
Sutra igraju s Atlantom koja im je direktni konkurent, tako da ako udje u prvoj cetvrtini ima pravo na samo jednu gresku ili promasaj... nema pritiska 
-
armin00
#2177 Re: Mirza Teletovic all about
Williams se upisao u historiju.. najvise trica jednog igraca u 1. poluvremenu ikad u NBA 
- relativno84
#2178 Re: Mirza Teletovic all about
Drama dok je ulazio izgledao je tako napeto ko da je na streljanje krenuo i umjesto da napravi par dodavanja osjeti malo loptu, krene pod kos pokusa nesto pogoditi da samom sebi podigne samopouzdanje on zvekne odmah tri i naravno promasi.
Tako da posle toga svaki novi sut djeluje sve manje sigurno i sad izgleda ko da je zalutao na parketu a samom ovom igrom daje za pravo cvikerasu kad ga drzi na klupi i bgmi sve vise pocinjem vjerovati da PJ zna svoj posao a da ja kao i mnogi drugi Mirzu favoriziramo jer je nas i da nismo objektivni.
Znam imao je dosta nesrece i nije dobijao priliku ali kad se sve sabere i oduzme PJ je mozda vidio sto mi polako uvidjamo.
Nece ovo na dobro daj boze zbog njega nas je ali tesko ako ne i pretesko.
Sreca u nesreci Deron suta ko napusen pa ce se sva prica vrtiti oko njega tako da nece biti previse analiziranja Mirzine igre.
Tako da posle toga svaki novi sut djeluje sve manje sigurno i sad izgleda ko da je zalutao na parketu a samom ovom igrom daje za pravo cvikerasu kad ga drzi na klupi i bgmi sve vise pocinjem vjerovati da PJ zna svoj posao a da ja kao i mnogi drugi Mirzu favoriziramo jer je nas i da nismo objektivni.
Znam imao je dosta nesrece i nije dobijao priliku ali kad se sve sabere i oduzme PJ je mozda vidio sto mi polako uvidjamo.
Sreca u nesreci Deron suta ko napusen pa ce se sva prica vrtiti oko njega tako da nece biti previse analiziranja Mirzine igre.
- KPNCTNJAH
#2179 Re: Mirza Teletovic all about
Moguce da ce oboriti Kobijev rekord od 12 trica na tekmi, treba gledati tekmu bar zbog togaarmin00 wrote:Williams se upisao u historiju.. najvise trica jednog igraca u 1. poluvremenu ikad u NBA
Edit: Evans je u zadnjih dvadesetak utakmica dao ukupno 5-6 poena, imao sut 2/20, milion izgubljenih lopti, a u ove dvije vec 10 poena i solidno igra...
Last edited by KPNCTNJAH on 09/03/2013 02:45, edited 1 time in total.
- jasko_ba
#2180 Re: Mirza Teletovic all about
Znao je i Williams dosta utakmica imati npr. 3/15 sut, a vidi ga vecerasrelativno84 wrote:Drama dok je ulazio izgledao je tako napeto ko da je na streljanje krenuo i umjesto da napravi par dodavanja osjeti malo loptu, krene pod kos pokusa nesto pogoditi da samom sebi podigne samopouzdanje on zvekne odmah tri i naravno promasi.
Tako je i mirzi, ne ide sa poenima ove 2 utakmica, losa suterska noc jebaji ga, al ce ga krenuti
-
BRAH
#2181 Re: Mirza Teletovic all about
salto mortale hill-a 
- shake69
#2182 Re: Mirza Teletovic all about
I nije bas, izjednacio se Deron s Vince Carterom (postigao 2006 godine takodjer 9 'trojki')!armin00 wrote:Williams se upisao u historiju.. najvise trica jednog igraca u 1. poluvremenu ikad u NBA
-
eno sad
#2183 Re: Mirza Teletovic all about
jasko_ba wrote:Znao je i Williams dosta utakmica imati npr. 3/15 sut, a vidi ga vecerasrelativno84 wrote:Drama dok je ulazio izgledao je tako napeto ko da je na streljanje krenuo i umjesto da napravi par dodavanja osjeti malo loptu, krene pod kos pokusa nesto pogoditi da samom sebi podigne samopouzdanje on zvekne odmah tri i naravno promasi.
Tako je i mirzi, ne ide sa poenima ove 2 utakmica, losa suterska noc jebaji ga, al ce ga krenuti
Mnogo ovdje likova ima i po ostalim forumima sto su tek poceli pratit nba ligu od kad je Mirza dosao..
Fazon je sto je Mirza i u Caji laboral imao uzasne noci znaci uzasne..I u dresu reprezentacije je imao takve partije da su ljudi govorili da mu netreba slat vise poziv u reprezentaciju...Znaci poenta price je da svaki kosarkas ima pun kurac losih partija sve ce se ovo ubrzo vratit u normalu...
-
BRAH
#2184 Re: Mirza Teletovic all about
al u citavoj utakmici, ovo je za prvo poluvrijemeshake69 wrote:I nije bas, izjednacio se Deron s Vince Carterom (postigao 2006 godine takodjer 9 'trojki')!armin00 wrote:Williams se upisao u historiju.. najvise trica jednog igraca u 1. poluvremenu ikad u NBA
- jasko_ba
#2185 Re: Mirza Teletovic all about
Ajde i Wallace ima 0/4, johnson 2/8
Nek mirza pogodi makar 3 suta, bit ce super za ovu noc
- relativno84
#2186 Re: Mirza Teletovic all about
Daj boze da je tako ali koliko sam gledao utakmica u kojima je Mirza igrao samo 2,3 nisu bile uzasne ostale bolje da zaboravi tako da to nije neki argument, jer po tome ispade da je Mirzina prva godina u nba samo pun kurac losih partija. Medjutim ostaje cinjenica da previse ljudi se upusta u komentare a gledaju ovo od pojave Mirze u nba sto opet je dozvoljeno i ponekad smijesno. Treba nam smijeha sto vise da preguramo ovu prvu sezonu jer druge mozda nece ni biti.eno sad wrote:jasko_ba wrote:Znao je i Williams dosta utakmica imati npr. 3/15 sut, a vidi ga vecerasrelativno84 wrote:Drama dok je ulazio izgledao je tako napeto ko da je na streljanje krenuo i umjesto da napravi par dodavanja osjeti malo loptu, krene pod kos pokusa nesto pogoditi da samom sebi podigne samopouzdanje on zvekne odmah tri i naravno promasi.
Mnogo ovdje likova ima i po ostalim forumima sto su tek poceli pratit nba ligu od kad je Mirza dosao..
Fazon je sto je Mirza i u Caji laboral imao uzasne noci znaci uzasne..I u dresu reprezentacije je imao takve partije da su ljudi govorili da mu netreba slat vise poziv u reprezentaciju...Znaci poenta price je da svaki kosarkas ima pun kurac losih partija sve ce se ovo ubrzo vratit u normalu...
- shake69
#2187 Re: Mirza Teletovic all about
A, sto, bolan, 'ajde' kad u bosanskom jeziku imamo 'h' , i nigdje se ne kaze tako vec 'hajde'!?? Mozda samo na nekim livadama onog Cvrcka od hedonizma!jasko_ba wrote:Ajde i Wallace ima 0/4, johnson 2/8![]()
- jasko_ba
#2188 Re: Mirza Teletovic all about
shake69 wrote:A, sto, bolan, 'ajde' kad u bosanskom jeziku imamo 'h' , i nigdje se ne kaze tako vec 'hajde'!?? Mozda samo na nekim livadama onog Cvrcka od hedonizma!jasko_ba wrote:Ajde i Wallace ima 0/4, johnson 2/8![]()
Nek mirza pogodi makar 3 suta, bit ce super za ovu nocNe kontam, fakat!
- Butmiran
#2189 Re: Mirza Teletovic all about
Evans i svoje udara, samo da dođe do skoka. 
- jasko_ba
#2190 Re: Mirza Teletovic all about
Sad ih je stalo, za 6 minuta samo 5 poena
-
eno sad
#2191 Re: Mirza Teletovic all about
Fazon je sto je Mirza i u Caji laboral imao uzasne noci znaci uzasne..I u dresu reprezentacije je imao takve partije da su ljudi govorili da mu netreba slat vise poziv u reprezentaciju...Znaci poenta price je da svaki kosarkas ima pun kurac losih partija sve ce se ovo ubrzo vratit u normalu...[/quote]
Daj boze da je tako ali koliko sam gledao utakmica u kojima je Mirza igrao samo 2,3 nisu bile uzasne ostale bolje da zaboravi tako da to nije neki argument, jer po tome ispade da je Mirzina prva godina u nba samo pun kurac losih partija. Medjutim ostaje cinjenica da previse ljudi se upusta u komentare a gledaju ovo od pojave Mirze u nba sto opet je dozvoljeno i ponekad smijesno. Treba nam smijeha sto vise da preguramo ovu prvu sezonu jer druge mozda nece ni biti.[/quote]
Znas li kakvu je Drazen Petrovic imao prvu sezonu za Portland?
Mirzina je ok za sad..
Fazon je sto je Mirza i u Caji laboral imao uzasne noci znaci uzasne..I u dresu reprezentacije je imao takve partije da su ljudi govorili da mu netreba slat vise poziv u reprezentaciju...Znaci poenta price je da svaki kosarkas ima pun kurac losih partija sve ce se ovo ubrzo vratit u normalu...[/quote]
Daj boze da je tako ali koliko sam gledao utakmica u kojima je Mirza igrao samo 2,3 nisu bile uzasne ostale bolje da zaboravi tako da to nije neki argument, jer po tome ispade da je Mirzina prva godina u nba samo pun kurac losih partija. Medjutim ostaje cinjenica da previse ljudi se upusta u komentare a gledaju ovo od pojave Mirze u nba sto opet je dozvoljeno i ponekad smijesno. Treba nam smijeha sto vise da preguramo ovu prvu sezonu jer druge mozda nece ni biti.[/quote]
Znas li kakvu je Drazen Petrovic imao prvu sezonu za Portland?
Mirzina je ok za sad..
-
BRAH
#2192 Re: Mirza Teletovic all about
sad nece da puca kad dobije loptu
- KPNCTNJAH
#2193 Re: Mirza Teletovic all about
Brooks je najgluplji igrac ove ekipe, nema napretka za Mirzu sve dok je na parketu u isto vrijeme kad i ovaj idiot.
- relativno84
#2194 Re: Mirza Teletovic all about
Kako brzo padaju u igri sreca pa su imali veliku prednost i protivnik nije bas toliko dobar
- Butmiran
#2195 Re: Mirza Teletovic all about
Prva dva poena sa slobodnih, kakva šteta što je bio faul, kakvo bi to zakucavanje bilo.
- mullersmichael
#2196 Re: Mirza Teletovic all about
idemooooo 
- relativno84
#2197 Re: Mirza Teletovic all about
Hvala bogu pa uleti
- Butmiran
#2198 Re: Mirza Teletovic all about
Joj druge kako izađe, šteta, al' dobro je hajde. 
- jasko_ba
#2199 Re: Mirza Teletovic all about
Sa skokovima odlican, evo i prvih poena...ne daj se mirza 
- Butmiran
#2200 Re: Mirza Teletovic all about
Mirza i Evans na 4 i 5, ovom sam se uvijek nadao nešto.