Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
KPNCTNJAH

#2176 Re: Mirza Teletovic all about

Post by KPNCTNJAH »

Sutra igraju s Atlantom koja im je direktni konkurent, tako da ako udje u prvoj cetvrtini ima pravo na samo jednu gresku ili promasaj... nema pritiska :mrgreen:
armin00

#2177 Re: Mirza Teletovic all about

Post by armin00 »

Williams se upisao u historiju.. najvise trica jednog igraca u 1. poluvremenu ikad u NBA :dance:
relativno84

#2178 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Drama dok je ulazio izgledao je tako napeto ko da je na streljanje krenuo i umjesto da napravi par dodavanja osjeti malo loptu, krene pod kos pokusa nesto pogoditi da samom sebi podigne samopouzdanje on zvekne odmah tri i naravno promasi.
Tako da posle toga svaki novi sut djeluje sve manje sigurno i sad izgleda ko da je zalutao na parketu a samom ovom igrom daje za pravo cvikerasu kad ga drzi na klupi i bgmi sve vise pocinjem vjerovati da PJ zna svoj posao a da ja kao i mnogi drugi Mirzu favoriziramo jer je nas i da nismo objektivni.
Znam imao je dosta nesrece i nije dobijao priliku ali kad se sve sabere i oduzme PJ je mozda vidio sto mi polako uvidjamo.
Nece ovo na dobro daj boze zbog njega nas je ali tesko ako ne i pretesko.
Sreca u nesreci Deron suta ko napusen pa ce se sva prica vrtiti oko njega tako da nece biti previse analiziranja Mirzine igre.
KPNCTNJAH

#2179 Re: Mirza Teletovic all about

Post by KPNCTNJAH »

armin00 wrote:Williams se upisao u historiju.. najvise trica jednog igraca u 1. poluvremenu ikad u NBA :dance:
Moguce da ce oboriti Kobijev rekord od 12 trica na tekmi, treba gledati tekmu bar zbog toga :mrgreen:

Edit: Evans je u zadnjih dvadesetak utakmica dao ukupno 5-6 poena, imao sut 2/20, milion izgubljenih lopti, a u ove dvije vec 10 poena i solidno igra...
Last edited by KPNCTNJAH on 09/03/2013 02:45, edited 1 time in total.
jasko_ba

#2180 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

relativno84 wrote:Drama dok je ulazio izgledao je tako napeto ko da je na streljanje krenuo i umjesto da napravi par dodavanja osjeti malo loptu, krene pod kos pokusa nesto pogoditi da samom sebi podigne samopouzdanje on zvekne odmah tri i naravno promasi.
Tako da posle toga svaki novi sut djeluje sve manje sigurno i sad izgleda ko da je zalutao na parketu a samom ovom igrom daje za pravo cvikerasu kad ga drzi na klupi i bgmi sve vise pocinjem vjerovati da PJ zna svoj posao a da ja kao i mnogi drugi Mirzu favoriziramo jer je nas i da nismo objektivni.
Znam imao je dosta nesrece i nije dobijao priliku ali kad se sve sabere i oduzme PJ je mozda vidio sto mi polako uvidjamo.
Sreca u nesreci Deron suta ko napusen pa ce se sva prica vrtiti oko njega tako da nece biti previse analiziranja Mirzine igre.
Znao je i Williams dosta utakmica imati npr. 3/15 sut, a vidi ga veceras
Tako je i mirzi, ne ide sa poenima ove 2 utakmica, losa suterska noc jebaji ga, al ce ga krenuti
BRAH

#2181 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BRAH »

salto mortale hill-a :lol:
shake69

#2182 Re: Mirza Teletovic all about

Post by shake69 »

armin00 wrote:Williams se upisao u historiju.. najvise trica jednog igraca u 1. poluvremenu ikad u NBA :dance:
I nije bas, izjednacio se Deron s Vince Carterom (postigao 2006 godine takodjer 9 'trojki')! :-D
eno sad

#2183 Re: Mirza Teletovic all about

Post by eno sad »

jasko_ba wrote:
relativno84 wrote:Drama dok je ulazio izgledao je tako napeto ko da je na streljanje krenuo i umjesto da napravi par dodavanja osjeti malo loptu, krene pod kos pokusa nesto pogoditi da samom sebi podigne samopouzdanje on zvekne odmah tri i naravno promasi.
Tako je i mirzi, ne ide sa poenima ove 2 utakmica, losa suterska noc jebaji ga, al ce ga krenuti

Mnogo ovdje likova ima i po ostalim forumima sto su tek poceli pratit nba ligu od kad je Mirza dosao..
Fazon je sto je Mirza i u Caji laboral imao uzasne noci znaci uzasne..I u dresu reprezentacije je imao takve partije da su ljudi govorili da mu netreba slat vise poziv u reprezentaciju...Znaci poenta price je da svaki kosarkas ima pun kurac losih partija sve ce se ovo ubrzo vratit u normalu...
BRAH

#2184 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BRAH »

shake69 wrote:
I nije bas, izjednacio se Deron s Vince Carterom (postigao 2006 godine takodjer 9 'trojki')! :-D
al u citavoj utakmici, ovo je za prvo poluvrijeme
jasko_ba

#2185 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Ajde i Wallace ima 0/4, johnson 2/8 :)
Nek mirza pogodi makar 3 suta, bit ce super za ovu noc
relativno84

#2186 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

eno sad wrote:
jasko_ba wrote:

Mnogo ovdje likova ima i po ostalim forumima sto su tek poceli pratit nba ligu od kad je Mirza dosao..
Fazon je sto je Mirza i u Caji laboral imao uzasne noci znaci uzasne..I u dresu reprezentacije je imao takve partije da su ljudi govorili da mu netreba slat vise poziv u reprezentaciju...Znaci poenta price je da svaki kosarkas ima pun kurac losih partija sve ce se ovo ubrzo vratit u normalu...
Daj boze da je tako ali koliko sam gledao utakmica u kojima je Mirza igrao samo 2,3 nisu bile uzasne ostale bolje da zaboravi tako da to nije neki argument, jer po tome ispade da je Mirzina prva godina u nba samo pun kurac losih partija. Medjutim ostaje cinjenica da previse ljudi se upusta u komentare a gledaju ovo od pojave Mirze u nba sto opet je dozvoljeno i ponekad smijesno. Treba nam smijeha sto vise da preguramo ovu prvu sezonu jer druge mozda nece ni biti.
shake69

#2187 Re: Mirza Teletovic all about

Post by shake69 »

jasko_ba wrote:Ajde i Wallace ima 0/4, johnson 2/8 :)
A, sto, bolan, 'ajde' kad u bosanskom jeziku imamo 'h' , i nigdje se ne kaze tako vec 'hajde'!?? Mozda samo na nekim livadama onog Cvrcka od hedonizma! :D Ne kontam, fakat!
jasko_ba

#2188 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

shake69 wrote:
jasko_ba wrote:Ajde i Wallace ima 0/4, johnson 2/8 :)
A, sto, bolan, 'ajde' kad u bosanskom jeziku imamo 'h' , i nigdje se ne kaze tako vec 'hajde'!?? Mozda samo na nekim livadama onog Cvrcka od hedonizma! :D Ne kontam, fakat!
:thumbup: :-?
Butmiran

#2189 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Evans i svoje udara, samo da dođe do skoka. :lol:
jasko_ba

#2190 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Sad ih je stalo, za 6 minuta samo 5 poena
eno sad

#2191 Re: Mirza Teletovic all about

Post by eno sad »

Fazon je sto je Mirza i u Caji laboral imao uzasne noci znaci uzasne..I u dresu reprezentacije je imao takve partije da su ljudi govorili da mu netreba slat vise poziv u reprezentaciju...Znaci poenta price je da svaki kosarkas ima pun kurac losih partija sve ce se ovo ubrzo vratit u normalu...[/quote]

Daj boze da je tako ali koliko sam gledao utakmica u kojima je Mirza igrao samo 2,3 nisu bile uzasne ostale bolje da zaboravi tako da to nije neki argument, jer po tome ispade da je Mirzina prva godina u nba samo pun kurac losih partija. Medjutim ostaje cinjenica da previse ljudi se upusta u komentare a gledaju ovo od pojave Mirze u nba sto opet je dozvoljeno i ponekad smijesno. Treba nam smijeha sto vise da preguramo ovu prvu sezonu jer druge mozda nece ni biti.[/quote]

Znas li kakvu je Drazen Petrovic imao prvu sezonu za Portland?

Mirzina je ok za sad..
BRAH

#2192 Re: Mirza Teletovic all about

Post by BRAH »

sad nece da puca kad dobije loptu
KPNCTNJAH

#2193 Re: Mirza Teletovic all about

Post by KPNCTNJAH »

Brooks je najgluplji igrac ove ekipe, nema napretka za Mirzu sve dok je na parketu u isto vrijeme kad i ovaj idiot.
relativno84

#2194 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Kako brzo padaju u igri sreca pa su imali veliku prednost i protivnik nije bas toliko dobar
Butmiran

#2195 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Prva dva poena sa slobodnih, kakva šteta što je bio faul, kakvo bi to zakucavanje bilo.
mullersmichael

#2196 Re: Mirza Teletovic all about

Post by mullersmichael »

idemooooo :D
relativno84

#2197 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Hvala bogu pa uleti
Butmiran

#2198 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Joj druge kako izađe, šteta, al' dobro je hajde. :)
jasko_ba

#2199 Re: Mirza Teletovic all about

Post by jasko_ba »

Sa skokovima odlican, evo i prvih poena...ne daj se mirza :thumbup:
Butmiran

#2200 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Butmiran »

Mirza i Evans na 4 i 5, ovom sam se uvijek nadao nešto. :-D
Post Reply