Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
spreca

#2176 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

amrica wrote:
Sasvim_Obican wrote:Prve ankete pokazale - potop HDZ-a.

SDP 83 vs. HDZ 40 :lol: :lol:

:D :D
Auuuu a gdje ce tek biti za 4 godine....nece imati vise uticaja ni nankoga i ni na sta :D
slobodni armirach

#2177 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by slobodni armirach »

spreca wrote: Auuuu a gdje ce tek biti za 4 godine....nece imati vise uticaja ni nankoga i ni na sta :D
puno cekat 4 godine, ja se nadam za 4 mjeseca :D
spreca

#2178 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

slobodni armirach wrote:
spreca wrote: Auuuu a gdje ce tek biti za 4 godine....nece imati vise uticaja ni nankoga i ni na sta :D
puno cekat 4 godine, ja se nadam za 4 mjeseca :D
Mozda si u pravu.....zatvori placu za njima
bh.tornjak

#2179 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bh.tornjak »

Kuku... ...riknuse HDZ-ovci.... :shock:

...demontaza HDZ-a slijedi....tako da ce se to povoljno odraziti na BiH.
Sama izlaznost glasaca u BiH govori o raspolozenju glasackog tijela. pruza se prilika da se dvoglavi HDZ "pomete" sa politicke scene ili da se "sabije" u okvir od nekih 8-10 %... :-D
nosara

#2180 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nosara »

bh.tornjak wrote:Kuku... ...riknuse HDZ-ovci.... :shock:

Sama izlaznost glasaca u BiH govori o raspolozenju glasackog tijela. pruza se prilika da se dvoglavi HDZ "pomete" sa politicke scene ili da se "sabije" u okvir od nekih 8-10 %... :-D
U prevodu hadezeovske pizde okrenule ledja "matici"... :lol:
gost iz ZG

#2181 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by gost iz ZG »

Prve ankete pokazale - potop HDZ-a.

Auuuu a gdje ce tek biti za 4 godine....nece imati vise uticaja ni nankoga i ni na sta :D
a, možde se i varaš? 8-)

Image
Gandalf

#2182 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Gandalf »

Sasvim_Obican wrote:Prve ankete pokazale - potop HDZ-a.

SDP 83 vs. HDZ 40 :lol: :lol:
Ankete nemaju legitimitet :oops: :D
spreca

#2183 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

gost iz ZG wrote:

a, možde se i varaš? 8-)

Image
:lol: :lol: :lol: dobar :thumbup:
palermo

#2184 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by palermo »

Ko su ovi hrvatski laburisti. Nisam ih upratio, a vidi sad treća stranka po broju mandata :shock: .Što mi je drago što i onaj HSLS prnu u šišu, to je stranka koja mi se najviše ogadila, kobajagi liberali, a ono u sebi su krili najveće nacionaliste (čast izuzecima, kao što je pokojni Vlado Gotovac).
A za HDZ očekivano......što se tiče BiH mislim da bi sasvim dovoljno da nova vlast podigne nivo transparentnostii u trošenju novca, i to bi se već pozitivno odrazilo na nas.
bh.tornjak

#2185 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bh.tornjak »

nosara wrote:

upravo tako...sada ce ti isti odbaciti i okrenuti ledja dvoglavom HDZ-u....prilika za ostale stranke s hrvarskim predznakom da "love" glasace...a i SDP ima priliku...ne smije je propustiti....mora odmah reagovati i pokrenuti se na terenu....
nosara

#2186 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nosara »

palermo wrote:Ko su ovi hrvatski laburisti. Nisam ih upratio, a vidi sad treća stranka po broju mandata :shock: .Što mi je drago što i onaj HSLS prnu u šišu, to je stranka koja mi se najviše ogadila, kobajagi liberali, a ono u sebi su krili najveće nacionaliste (čast izuzecima, kao što je pokojni Vlado Gotovac).
A za HDZ očekivano......što se tiče BiH mislim da bi sasvim dovoljno da nova vlast podigne nivo transparentnostii u trošenju novca, i to bi se već pozitivno odrazilo na nas.
Lesar i ekipa... Najcasniji covjek hrvatske politike... On i don Grubisic ce rasturat, zapamti... :wink:
slobodni armirach

#2187 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by slobodni armirach »

auuuuu p.m. opet esdepeova majorizacija :lol: :lol: :lol:
bh.tornjak

#2188 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bh.tornjak »

palermo wrote:Ko su ovi hrvatski laburisti. Nisam ih upratio, a vidi sad treća stranka po broju mandata :shock: .Što mi je drago što i onaj HSLS prnu u šišu, to je stranka koja mi se najviše ogadila, kobajagi liberali, a ono u sebi su krili najveće nacionaliste (čast izuzecima, kao što je pokojni Vlado Gotovac).
A za HDZ očekivano...... što se tiče BiH mislim da bi sasvim dovoljno da nova vlast podigne nivo transparentnostii u trošenju novca, i to bi se već pozitivno odrazilo na nas .
upravo ce se to i desiti......jer Hrvatska sad nema para za "bacanje",svaka kuna joj je prijeko potrebna.....tako da ce pomajka "odbiti" djecu od sise.....koji ce se morat okrenuti pravoj majci..... :-D
nosara

#2189 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nosara »

bh.tornjak wrote:
nosara wrote:

upravo tako...sada ce ti isti odbaciti i okrenuti ledja dvoglavom HDZ-u....prilika za ostale stranke s hrvarskim predznakom da "love" glasace...a i SDP ima priliku...ne smije je propustiti....mora odmah reagovati i pokrenuti se na terenu....
:lol:

Ne zezaj... Cuj "pokrenuti se"... Ako im neko prinese "teren", mozda... :D
gost iz ZG

#2190 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by gost iz ZG »

palermo wrote:Ko su ovi hrvatski laburisti. Nisam ih upratio, a vidi sad treća stranka po broju mandata :shock: .
:thumbup:
jako dobra i pozitivna stranka
neslužbeno, u važnijim odlukama priklonit će se "kukuriku" koaliciji - jer, jednako razmišljaju
VjecitiStudent

#2191 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by VjecitiStudent »

Sve cestitke SDP-u Hrvatske, tako se radi posao.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2192 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

gost iz ZG wrote:

a, možde se i varaš? 8-)

Image
:thumbup: :mrgreen:

Image

:thumbup:
udrch

#2193 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by udrch »

Bok HDZ-ovci..
Djuro

#2194 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Djuro »

Mislim da će se nova vlast u Hrvatskoj morati okrenuti strogoj štednji i racionalizaciji.
HDZ je stvarno "ludovao" s novcem, lova je curila na razne strane i ta će se pipa morati brzo zatvoriti.
Treba počistiti te lopine s vlasti uz nadu da će novi kadrovi stvarno raditi za opće dobro.
Ja nisam po tom pitanju veliki optimist - jednostavno treba čekati i vidjeti kako će SDP funkcionirati.
Nadam se da će politika Hrvatske prema BIH napokon postati kvalitetnija i iskrenija.
Vrijeme je...
amrica

#2195 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by amrica »

nosara wrote:
Lesar i ekipa... Najcasniji covjek hrvatske politike... On i don Grubisic ce rasturat, zapamti... :wink:

jedna laburistica :) malo lokalpatriotizma

"Predsjednica Nacionalnog vijeća stranke
Selma Katunarić
095/916-1616

Rođena 1963. godine u Sarajevu. Završila sam Fakultet političkih nauka - odjel žurnalistika, te stekla zvanje dipl.novinarke. Kao jedino dijete odrasla sam u umjetničkoj obitelji, u iznimno kvalitetnom socijalnom okruženju, na relaciji Sarajevo - Slovenija, što je značajno utjecalo na moj svjetonazor. Prije 24 godine sam preselila u Split gdje i danas živim i djelujem, a iskustvo života u Dalmaciji me samo nadopunilo. Radim u Službi za kulturu i umjetnost Grada Splita. Naučena sam cijeniti rad i živjeti od rada, ne očekujući da mi se bilo kakvo rješenje ponudi na pladnju i ne odobravam takav stav u životu. Pripadam generaciji kojoj su najbolje godine života nestale u preživljavanju, traženju „mjesta pod suncem" i osobnog identiteta, generaciji koja je i dalje na tragu vrijednosti koje su nekada bile cijenjene i koje kao „gerila" prenosimo na svoje potomke, nadajući se da ćemo opstati u ovom moralnom blatu i nakaznosti. Da ne bi ostalo sve na nadanjima, odlučila sam slijediti dosadašnje životno opredjeljenje i nešto poduzeti. Učlanila sam se u Laburiste, što preporučam svakoj vrijednoj, angažiranoj osobi koja želi aktivno mijenjati sebe i svijet oko sebe.
Sasvim_Obican

#2196 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Sasvim_Obican »

SDP će do kraja večeri ostvariti moja predviđanja i završiti na 73-75 mandata. HDZ će ostvariti nekih 42-43. Očekujem da će HDSSB opasti, Laburisti rasti. Ladonja prelazi prag, HSP također. Za Don Ivana Grubišića ne znam. Malo mi šokantno zvuči da uzmu dva mandata i to oba u X. jedinici.

S obzirom da sam u programu buduće hrvatske ministrice vanjskih poslova, Vesne Pusić, u zadnjem broju Nacionala pročitao : "Pomoći u rješavanju pitanja Hrvata u BIH. Prvenstveno uspostavom trećeg entiteta" nisam baš najoptimističniji.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2197 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by -LIBERO- »

Hrvatskia ozbiljno skrenu u lijevo..pored pobjednicke koalicije,koja je lijevih svjetonadzora,tu su i Laburisti i oni su ljevicarska stranka,i svakako su iznenadjenje sto su odmah i to sa solidnim brojem mandata usli u sabor,a osnovani prije nekih pola godine tek.

Fino... :mrgreen:
bh.tornjak

#2198 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by bh.tornjak »

Djuro wrote:Mislim da će se nova vlast u Hrvatskoj morati okrenuti strogoj štednji i racionalizaciji.
HDZ je stvarno "ludovao" s novcem, lova je curila na razne strane i ta će se pipa morati brzo zatvoriti.
Treba počistiti te lopine s vlasti uz nadu da će novi kadrovi stvarno raditi za opće dobro.
Ja nisam po tom pitanju veliki optimist - jednostavno treba čekati i vidjeti kako će SDP funkcionirati.
Nadam se da će politika Hrvatske prema BIH napokon postati kvalitetnija i iskrenija.
Vrijeme je...
uvecano je ono sto je jako vazno......rad SDP ce se odraziti na BiH ....ukoliko bude dobar mnogi ce odrenuti ledja HDZ-ima....
Djuro

#2199 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Djuro »

...glede rezultata izbora, meni je drago da je HSS potonuo, jer je Friščić tijekom cijelog mandata bio doslovno
"prirepak" HDZ-u, što je sramotno za stranku takvog imena i tradicije.

Laburisti su za mene iznenađenje - njihov vođa Dragutin Lesar je tijekom mandata bio tvrda oporba HDZ-u
i birači su to prepoznali...ali da njegova lista osvoji 6 mandata - to je malo previše.
Oni se jako zalažu za rad.
Ajde dobro.
Ali kad čovjek vidi birokrate, koji su svi redom "prištekani" na budžet, kako su im puna usta rada, onda
ne znam što bih rekao - treba vidjeti.

Drago mi je da je don Ivan Grubišić dobio mandat. Svećenik, racionalan, tolerantan, smiren, mogao bi biti
"moralna vertikala". Nadam se da ga neću krivo procijeniti, ali debelo se razlikuje od recimo, politike
koju vodi "Glas Koncila" i ekipa s Kaptola.
nosara

#2200 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by nosara »

Hrvatska ocekivano, ali Slovenija izgleda ode ulijevo... Navodno Zoran Jankovic dere onog supka jansu... :D
Post Reply