...ali brzo.ReD aka Socijalista wrote:Ovo ce zavrsiti gadno...tbv wrote:01.08.2011. Kosovski premijer Hashim Thaci izdao je naredbu o opštoj mobilizaciji kosovskih sigurnosnih agencija i naredio podizanje spremnosti na najviši stepen pripravnosti i gotovosti kako bi kosovske sigurnosne agencije svim raspoloživim sredstvima odgovorile u slučaju povrede državnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta Kosova.
Thaci je izdao naredbu kosovskim bezbjednosnim agencijama, kosovskoj policijskoj službi, kosovskim sigurnosnim snagama i obavještajnim službama da nastave sa dosljednom primjenom odluke vlasti u Prištini o provođenju recipročnih mjera zabrane uvoza i izvoza sa Srbijom.
Kosovo ALL ABOUT - Preko 80 drzava priznalo nezavisnost!
-
radostan dan
#2176 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
- madner
#2177 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Pa zato te pitam sta ce Kosovari mobilizovat. ROSA sigurno, to je dato.radostan dan wrote:Nego ko će? Možda ROSA, aL da KFOR ide 3 metra iza njih.madner wrote:Dobro to znamo, ali nece NATO sklanjat panjeve sa ceste.
-
radostan dan
#2178 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Rosa, redovna policija i vojska. Prvi ešalon, Kfor drugi, horde i pljačkaši treći.
Obzirom na obim pozvanih, moglo bi se posumnjati i da će na Mitrovicu.
edit - da ne bude da sam nešto ironičan, pominjanje trećeg ešalona je zbog pretpostavke da Srbi neće ostati u Mitrovici. Taj suživot, jednostavno nije moguć.
Obzirom na obim pozvanih, moglo bi se posumnjati i da će na Mitrovicu.
edit - da ne bude da sam nešto ironičan, pominjanje trećeg ešalona je zbog pretpostavke da Srbi neće ostati u Mitrovici. Taj suživot, jednostavno nije moguć.
- madner
#2179 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Bome, tuga brate. 50 godina ste ko ljudi mogli marisati Siptare, a valja sad prihvatiti da vam oni budu policija i vojska. Pa nece valjda slavna Srpska vosjka to samo posmatrat? Gdje je nacionalni ponos, gdje je slava predaka?
- nellington
#2180 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Došlo je vreme da se posle 50 godina osvetimo Srbima na ovom prostoru... Majku mu, smanjuju se ovi intervali osvete, sljedeći rat će biti osveta za nešto što se desilo prije 5 godinamadner wrote:Bome, tuga brate. 50 godina ste ko ljudi mogli marisati Siptare, a valja sad prihvatiti da vam oni budu policija i vojska. Pa nece valjda slavna Srpska vosjka to samo posmatrat? Gdje je nacionalni ponos, gdje je slava predaka?
-
radostan dan
#2181 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Tuga.madner wrote:Bome, tuga brate. 50 godina ste ko ljudi mogli marisati Siptare, a valja sad prihvatiti da vam oni budu policija i vojska. Pa nece valjda slavna Srpska vosjka to samo posmatrat? Gdje je nacionalni ponos, gdje je slava predaka?
U istoriji nisu bitne emocije, nego fakti. A oni su danas takvi kakvi jesu.
50 godina.
Nije pedeset nego 10. Ostalih četrdeset je marisao savezni MUP, prepun ostalih naroda i narodnosti bivše SFRJ, po naređenju i nalogu predsjedništva, SIV-a i ko zna koga, od Raifa, Pozderaca, Milki, i ko zna koga još, uz naravno Srbe, a sve u cilju sprečavanja Kosovo republjike.
...da vam oni budu vojska...
Nema prihvatanja, neće niko ostati, bar koliko ja poznajem istorijat i mentalitet i jednih i drugih.
Meni neće, ja nisam sa Kosova.
Gdje je nacionalni ponos, slava...
Da je internet postojao 1914. godine, vjerovatno bi me isto pitao, u trenutku kada je austrougarska vojska umarširala u Beograd, ili 1945. kada je NDH granica bila - Zemun. Tu su.
Last edited by radostan dan on 01/08/2011 17:08, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- jutarnji
#2183 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
jazukradostan dan wrote:Nema prihvatanja, neće niko ostati
-
radostan dan
#2184 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Bogami izgleda da hoće.madner wrote:Dobro to znamo, ali nece NATO sklanjat panjeve sa ceste.
-------------------------------------
Beta
Pripadnici portugalskog Kfora jutros oko pet sati uklonili su delove barikada u selu Zupče u Ibarskom Kolašinu, na putu koji od južnog dela Kosovske Mitrovice vodi ka Ribariću. Borislav Stefanović i Goran Bogdanović danas su oko 16 časova stigli u Rašku na sastanak sa Robertom Kuperom, pregovaračem, ispred EU.
-
radostan dan
#2185 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
jutarnji wrote:jazukradostan dan wrote:Nema prihvatanja, neće niko ostati
- jutarnji
#2186 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ozbiljno, zar stvarno mislis da ikog vise boli qrac za ljude koji su pokrenuli sve zlo devedesetih?radostan dan wrote:jutarnji wrote:jazukradostan dan wrote:Nema prihvatanja, neće niko ostati![]()
Meni cim spomenes "kosovski srbi" istog momenta zalegnem i gledam odakle ce granata sastavit`.
Da se izrazim u stilu naseg proslavljenog komentatora, pokojnog Delica, " napred nasi u bilim kapicama".
Umalo da robije fasuje zbog toga
-
radostan dan
- irvinx1
#2188 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ta ce Taci, ja kupovo burek kod njega 
- Skijaš
#2189 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ne znam kako zamišljaš taj egzodus, hiljade ljudi tovari sve što imaju na kamione i idu preko granice u unutrašnjost Srbije u kolektivne smještaje ili ?radostan dan wrote:Nema prihvatanja, neće niko ostati, bar koliko ja poznajem istorijat i mentalitet i jednih i drugih.
- jutarnji
- jutarnji
#2191 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Vec vidjeno,Hrvatska, Sarajevo...sta je to neobicno kad je u pitanju srBovanje? Sjeti se iskopavanjaSkijaš wrote:Ne znam kako zamišljaš taj egzodus, hiljade ljudi tovari sve što imaju na kamione i idu preko granice u unutrašnjost Srbije u kolektivne smještaje ili ?radostan dan wrote:Nema prihvatanja, neće niko ostati, bar koliko ja poznajem istorijat i mentalitet i jednih i drugih.
mrtvih i tegljenja sanduka preko Trebevica, mene od iste ekipe vise nista ne iznenadjuje.
- BiH-x
#2192 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
^^Ni meni. Citam na B92 da je "nestalo hljeba, mlijeka i lijekova" na sjeveru Kosovo (kao humanitarna katastrofa u najavi) kada se u komentarima jave Srbi iz Sj.Mitrovice koji kazu da slobodno mogu da kupe sve u prodavnicama ciji su vlasnici Albanci ali da to ne zele

- Bosanski_kralj
#2193 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Meni je žao njihove djece.BiH-x wrote:^^Ni meni. Citam na B92 da je "nestalo hljeba, mlijeka i lijekova" na sjeveru Kosovo (kao humanitarna katastrofa u najavi) kada se u komentarima jave Srbi iz Sj.Mitrovice koji kazu da slobodno mogu da kupe sve u prodavnicama ciji su vlasnici Albanci ali da to ne zele![]()
Mene baš "iznenađuje" to što Srbija šuti niti se mobiliziraju kojekave Garde, Delije i ostale velike patriote.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2194 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Bosanski_kralj wrote:Meni je žao njihove djece.BiH-x wrote:^^Ni meni. Citam na B92 da je "nestalo hljeba, mlijeka i lijekova" na sjeveru Kosovo (kao humanitarna katastrofa u najavi) kada se u komentarima jave Srbi iz Sj.Mitrovice koji kazu da slobodno mogu da kupe sve u prodavnicama ciji su vlasnici Albanci ali da to ne zele![]()
![]()
Mene baš "iznenađuje" to što Srbija šuti niti se mobiliziraju kojekave Garde, Delije i ostale velike patriote.
Nema od toga ništa!!!Sve to što si nabrojao je spremno iskazati "junaštvo" nad golorukim!Tamo gdje
možeš očekivati metak u čelo......tamo ti oni baš i ne trče!
Da bude gore,nigdje više u komšiluku golorukih,je... ti kletu sudbinu!!!
- Bosnolog
#2195 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Barikade, srpsko desničarsko ognjište
Red balvana, red guma, red narodnjaka

http://www.e-novine.com/entertainment/e ... njaka.html

Last edited by Bosnolog on 02/08/2011 03:02, edited 1 time in total.
- paravan
#2196 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
boze moj pa dokle ce 80-85% srba praviti budalama ono ostalo 15-20% normalnih

(da ne generalizujem)
edit: kao nema hljeba/kruha, nema lijekova ali zato se krme moze bez kruha pojest uz brlju i armoniku
(da ne generalizujem)
edit: kao nema hljeba/kruha, nema lijekova ali zato se krme moze bez kruha pojest uz brlju i armoniku
- gate
#2197 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Mobilizovaće kad ode Nato,pa ko dočekaBosanski_kralj wrote:Meni je žao njihove djece.BiH-x wrote:^^Ni meni. Citam na B92 da je "nestalo hljeba, mlijeka i lijekova" na sjeveru Kosovo (kao humanitarna katastrofa u najavi) kada se u komentarima jave Srbi iz Sj.Mitrovice koji kazu da slobodno mogu da kupe sve u prodavnicama ciji su vlasnici Albanci ali da to ne zele![]()
![]()
- Helikopter
#2198 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Ma sve dolazi na naplatu, retroaktivno. NATO i Kfor ovo ciscenje srpskih barikada u formi balvana, guma i slicno ce skupo naplatiti.radostan dan wrote:Bogami izgleda da hoće.madner wrote:Dobro to znamo, ali nece NATO sklanjat panjeve sa ceste.
-------------------------------------
Beta
Pripadnici portugalskog Kfora jutros oko pet sati uklonili su delove barikada u selu Zupče u Ibarskom Kolašinu, na putu koji od južnog dela Kosovske Mitrovice vodi ka Ribariću. Borislav Stefanović i Goran Bogdanović danas su oko 16 časova stigli u Rašku na sastanak sa Robertom Kuperom, pregovaračem, ispred EU.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2199 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Bosnolog wrote:Barikade, srpsko desničarsko ognjište
Gledam ove slike i stvarno ne razumijem?Kada te odnese neka "Oluja" ili neko slično sranje,a ti sa gaćama
na štapu,da li ti se makar onda pojave neka pitanja u glavi???Matrica velikosrpskog ponašanja je svugdje
ista,i u BiH se identično ponašaju (ovi možda još i gore),ne znam šta očekuju od budućnosti?
NIKO VIŠE NEĆE DA TRPI OVA SRANJA!!!!
- nellington
#2200 Re: Kosovo ALL ABOUT - Preko 60 drzava priznalo nezavisnost!
Pitanje je kome će biti do toga za x godina kad se strane snage povuku.gate wrote:Mobilizovaće kad ode Nato,pa ko dočekaBosanski_kralj wrote:Meni je žao njihove djece.BiH-x wrote:^^Ni meni. Citam na B92 da je "nestalo hljeba, mlijeka i lijekova" na sjeveru Kosovo (kao humanitarna katastrofa u najavi) kada se u komentarima jave Srbi iz Sj.Mitrovice koji kazu da slobodno mogu da kupe sve u prodavnicama ciji su vlasnici Albanci ali da to ne zele![]()
![]()