F.K. Olimpik Sarajevo

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
direktno

#2176 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

Biće dobrih info :lol: Uskoro ću to redovno objavljivati.
aldinjo

#2177 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

direktno wrote:Biće dobrih info :lol: Uskoro ću to redovno objavljivati.
Samo me interesuje po čijem zadatku si se registrovao,za koga agituješ? :roll: Srećom ima drugih foruma i informacija. ;-)
direktno

#2178 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

aldinjo wrote:
Samo me interesuje po čijem zadatku si se registrovao,za koga agituješ? :roll: Srećom ima drugih foruma i informacija. ;-)
Šta da ti radim kada očigledno misliš da smo svi tu po zadatku. Valjda su te tako naučili. Odeš lijepo na te forume i uživaš u informacijama :lol:

Ja čekam da dovedeš raju na ovaj forum da vas zajedno razmontiram.
aldinjo

#2179 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

direktno wrote:
aldinjo wrote:
Šta da ti radim kada očigledno misliš da smo svi tu po zadatku. Valjda su te tako naučili. Odeš lijepo na te forume i uživaš u informacijama :lol:

Ja čekam da dovedeš raju na ovaj forum da vas zajedno razmontiram.
Od sada možeš sam postavljati pitanja i davati odgovore na iste jer ovdje nemaš sa kim kao što nisi imao na jednom susjednom. ;-)
direktno

#2180 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

Ma baš si me razotkrio. Veliku zavjeru vodim na više foruma. Agitujem za nekoga :lol: Kakva paranoja. Nije mi jasno čemu toliki strah, a ja ništa još nisam rekao. Osim da vam igrači nemaju zdravstveno. Možda u mnogim klubovima nemaju, a ti se baš unezgodio.
elig

#2181 Re: F.K. Olimpic

Post by elig »

Mogu vam prenjeti da uprava trenutno razgovara sa S.R. i njegovim babom :wink:
aldinjo

#2182 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

Čestitke za igrače i stručni štab na pobjedi! :thumbup:
direktno

#2183 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

Evo i moje čestitke aldinju i Olimpicu. Igrate dobro i nema se šta reći.
aldinjo

#2184 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

direktno wrote:Evo i moje čestitke aldinju i Olimpicu. Igrate dobro i nema se šta reći.
E ovo je već iznenađenje od tebe.Zato je ovaj snijeg počeo padati. :)
majstor10

#2185 Re: F.K. Olimpic

Post by majstor10 »

olimpik ili olympic, ne moze bit olimpic
direktno

#2186 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

aldinjo wrote:
direktno wrote:Evo i moje čestitke aldinju i Olimpicu. Igrate dobro i nema se šta reći.
E ovo je već iznenađenje od tebe.Zato je ovaj snijeg počeo padati. :)
Samo treba biti iskren. Nema smisla da kažem kako igrate loše.
aldinjo

#2187 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

majstor10 wrote:olimpik ili olympic, ne moze bit olimpic
Zato si ti majstor pa znaš. :)
Eborg

#2188 Re: F.K. Olimpic

Post by Eborg »

Je li Olimpic ikako prodao ijednog igraca do sada za neki konkretan iznos osim Subasica?
EUROBIH

#2189 Re: F.K. Olimpic

Post by EUROBIH »

Image

:thumbup: :thumbup:
direktno

#2190 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

Dobra jesen. Samo ste pokvarili utisak na kraju i pomislio sam da je namješteno. Kasnije saznam od jednog igrača da su u ovoj godini dobili samo 7 plata i onda mislim da je više nego dobro to što ste napravili.
direktno

#2191 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

Kada ja zadam strah u kosti :lol: Samo šute, nigdje nikoga da ukrstimo argumente. Čekam da se okupite dok vam roditelji iz Novog Grada skupljaju pomoć po 10 KM :lol: :lol: :lol:
ofixaaal

#2192 Re: F.K. Olimpic

Post by ofixaaal »

lafo godisnja karta 10 km :cry: :lol:
direktno

#2193 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

ofixaaal wrote:lafo godisnja karta 10 km :cry: :lol:
Klasično reketiranje roditelja, a klub nije dres dao toj djeci godinama. Igraju u starim krpama. Sada pokušavaju da djeca kupuju opremu i za njih od neke njemačke firme. Fol oni potpisali ugovor o sponzorstvu. Samo to im neće proći. Ovo je iz prve ruke i roditelji će dići glas jer ta djeca nisu Olimpikova nego su djeca Novog Grada koja navijaju za Sarajevo i Želju.
aldinjo

#2194 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

I ti nekom ovdje šuplje bacaš.Probao si na jednom "susjednom" forumu šuplje da bacaš pa te niko nije za ozbiljno shvatio.Kažeš da treniraju u poderanoj opremi,a što im onda Fadil ne kupi novu opremu a ne Olimpic?Kažeš da to nije Olimpicova škola a zaboravljaš da je davno potpisana fuzija između Olimpica i škole fudbala Novi Grad.Šta misliš da li roditelji više vole da im djeca igraju državnu ligu kadeta i juniora nego neku međukantonalnu ligu.Misliš li da li bi Fadil ikada sam prodao Duljevića ili mu je bolje ovako preko kluba da uzme postotak?
aldinjo

#2195 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

;-)
Last edited by aldinjo on 09/12/2013 02:06, edited 1 time in total.
direktno

#2196 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

aldinjo wrote:I ti nekom ovdje šuplje bacaš.Probao si na jednom "susjednom" forumu šuplje da bacaš pa te niko nije za ozbiljno shvatio.Kažeš da treniraju u poderanoj opremi,a što im onda Fadil ne kupi novu opremu a ne Olimpic?Kažeš da to nije Olimpicova škola a zaboravljaš da je davno potpisana fuzija između Olimpica i škole fudbala Novi Grad.Šta misliš da li roditelji više vole da im djeca igraju državnu ligu kadeta i juniora nego neku međukantonalnu ligu.Misliš li da li bi Fadil ikada sam prodao Duljevića ili mu je bolje ovako preko kluba da uzme postotak?
Nema tu nikakve šuplje. Roditelji vam neće plaćati opremu, jer oni svi svoju djecu vode na utakmice Sarajeva i Želje i vole te klubove. Shvati to. Osim toga ne radi se o fuziji već o saradnji. Svako to dijete uvijek gleda kako doći do Sarajeva i Želje. Inače s procentima nisam upoznat.

Jedno pitanje. Jesi ti dao cenera za pomoć klubu :lol: :lol: :lol:
aldinjo

#2197 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

direktno wrote:
aldinjo wrote:I ti nekom ovdje šuplje bacaš.Probao si na jednom "susjednom" forumu šuplje da bacaš pa te niko nije za ozbiljno shvatio.Kažeš da treniraju u poderanoj opremi,a što im onda Fadil ne kupi novu opremu a ne Olimpic?Kažeš da to nije Olimpicova škola a zaboravljaš da je davno potpisana fuzija između Olimpica i škole fudbala Novi Grad.Šta misliš da li roditelji više vole da im djeca igraju državnu ligu kadeta i juniora nego neku međukantonalnu ligu.Misliš li da li bi Fadil ikada sam prodao Duljevića ili mu je bolje ovako preko kluba da uzme postotak?
Nema tu nikakve šuplje. Roditelji vam neće plaćati opremu, jer oni svi svoju djecu vode na utakmice Sarajeva i Želje i vole te klubove. Shvati to. Osim toga ne radi se o fuziji već o saradnji. Svako to dijete uvijek gleda kako doći do Sarajeva i Želje. Inače s procentima nisam upoznat.

Jedno pitanje. Jesi ti dao cenera za pomoć klubu :lol: :lol: :lol:
Pa što bolan ne idu u Želju i Sarajevo da treniraju ako navijaju za njih? :lol: A ne odgovori ti meni na ona gora navedena pitanja,možda si se malo zbunio,šta li? :lol: Probao si šupljirati na s.s. forumu pa su te ljudi ignorisali.
direktno

#2198 Re: F.K. Olimpic

Post by direktno »

Mislio sam da je to neka konstatacija, a znam da to nema veze samnom. Da sam htio negdje drugo pisati to bi i radio, a i ne vidim ništa loše sve i da jesam. S namjerom sam došao tu. Na kraju balade nema to veze gdje ko piše, nego šta piše.

Svako moje slovo je istinito i tako će ostati. Nema uvreda i pišem samo istinu. To je suština priče. Dok ja pišem konkretne i istinite stvari, ti dežuraš i pokušavaš pričati o nebitnom.

Do sada sam iznio nekoliko stvari i ti ni jednu nisi mogao pobiti. Ako budeš htio ponovit ću ti da probaš demantovati. Dosta je više foliranja dok iz dana u dan uništavate djecu iz ovog grada i pričate Duljević pa Duljević, kao da je 100 Duljevića.

I ti ćeš meni sada reći da je stalo Graciću do ove djece tu. Da je tako ne bi nudio visočkoj Bosni i još nekim klubovima spajanje uz obećanje da će od ljeta igrati njihova djeca za njegov klub. Ako nisi Gracić onda pojma nemaš da ja samo pišem istinu.
EUROBIH

#2199 Re: F.K. Olimpic

Post by EUROBIH »

Image
aldinjo

#2200 Re: F.K. Olimpic

Post by aldinjo »

direktno wrote:Mislio sam da je to neka konstatacija, a znam da to nema veze samnom. Da sam htio negdje drugo pisati to bi i radio, a i ne vidim ništa loše sve i da jesam. S namjerom sam došao tu. Na kraju balade nema to veze gdje ko piše, nego šta piše.

Svako moje slovo je istinito i tako će ostati. Nema uvreda i pišem samo istinu. To je suština priče. Dok ja pišem konkretne i istinite stvari, ti dežuraš i pokušavaš pričati o nebitnom.

Do sada sam iznio nekoliko stvari i ti ni jednu nisi mogao pobiti. Ako budeš htio ponovit ću ti da probaš demantovati. Dosta je više foliranja dok iz dana u dan uništavate djecu iz ovog grada i pričate Duljević pa Duljević, kao da je 100 Duljevića.

I ti ćeš meni sada reći da je stalo Graciću do ove djece tu. Da je tako ne bi nudio visočkoj Bosni i još nekim klubovima spajanje uz obećanje da će od ljeta igrati njihova djeca za njegov klub. Ako nisi Gracić onda pojma nemaš da ja samo pišem istinu.
E kada mi odgovoriš na ona pitanja onda možemo nastaviti,a do tada sam sa sobom raspravljaj,jasno.I navrati na onaj forum da ti se malo smijemo.Imaš mahanje! :lol:
Post Reply