nevezano za njih, bio prosle sedmice u Zagrebu, u hotelu bio wireless, izmjerim brzinu, bolje da nisam.

Moderator: anex

nelli bog sinellington wrote:Trebali su reći da kablovi dva kablovska operatera ne smiju ni slučajno prolaziti na udaljenosti manjoj od 1.000 metara, jer izazivaju elektromagnetne smetnje, maligna oboljenja i maglu na Grbavici.
Pa, naravno da cemo preci, samo da Telemach postavi svoju infrastrukturu sto im zasad onemogucavaju HS-ovi monopolisti.Nogatrans wrote:Pa prikljucite Telamach i rijesite probleme,ne znam ko neke Babe samo kukate. Ja imam paket Hs full 3 i veoma sam zadovoljan a sada dali je neki kanal mogao biti vise to je uvijek za pricu. Uglavno ja pare ne dam ovome vecem vlasniku Telemacha iz Srbije,dat cu je Hs pa makar i 2 kanala samo imao..
Ma ja Telemach pokupio svu pamet i tehnologiju pa nema dalje do njega. Nije ni HS-ovo maslo za ramazana ali jos manje Telemach-ovo. Imam odnedavno Full 3 paket i mogu reci da je OK s obzirom na cijenu. Meni je licno najvazniji flat rate internet pristup, digitalna i analogna su mi na desetom mjestu jer rijetko pogledam TV. Kada zelim pogledati dobar film siknem zeljeni HD rip i uzivam na plazmi spojenom preko laptopa ili HD media playera putem HDMI-a.don vito wrote:Pa, naravno da cemo preci, samo da Telemach postavi svoju infrastrukturu sto im zasad onemogucavaju HS-ovi monopolisti.Nogatrans wrote:Pa prikljucite Telamach i rijesite probleme,ne znam ko neke Babe samo kukate. Ja imam paket Hs full 3 i veoma sam zadovoljan a sada dali je neki kanal mogao biti vise to je uvijek za pricu. Uglavno ja pare ne dam ovome vecem vlasniku Telemacha iz Srbije,dat cu je Hs pa makar i 2 kanala samo imao..
Očito da se ne razumijemo, najmanje imam razloga da se ovdje sa anonimusima raspravljam jesam li na ovoj ili onoj strani, ja sam definitivno za kvalitet. Na forumu nisam vidio da neko kuka kao baba. Pročitaj postove od ranije i vidjećeš da se samo raspravlja o načinu poslovanja kompanije HS i ophođenja prema klijentima. Da se razumijemo, dosta mi je lažnog patriotizma zarad vlastitog bogaćenja. Ono što hoću reći da su ovi iz HS pobrkali lončiće misleći da su nedodirljivi, a nisu svjesni da smo mi kao njihov pretplatnik, ujedno njihov poslodavac jer ih mi plaćamo, sada kada nas počinju gubiti postaju svjesni toga, o tome mi raspravljamo, o nepoštivanju vlastitih korisnika od kojih direktno zavise.Nogatrans wrote:Pa prikljucite Telamach i rijesite probleme,ne znam ko neke Babe samo kukate. Ja imam paket Hs full 3 i veoma sam zadovoljan a sada dali je neki kanal mogao biti vise to je uvijek za pricu. Uglavno ja pare ne dam ovome vecem vlasniku Telemacha iz Srbije,dat cu je Hs pa makar i 2 kanala samo imao..
----------------------------------------------------------------don vito wrote:Prilog Kantonalne TV o "sukobu" kablovskih operatera![]()
Dno dna
Sevap je ovu kantonalnu TV sto prije ukinuti.
Spomenut je "navodni vlasnik iz Srbije"
"Anketirani gradjani" govore u mikrofon na kojem pise HEMA![]()
Citav prilog je koncipiran tako da se stekne dojam kako ce od "upada" Telemacha velike stete imati gradjani, haman ce skroz ostati bez kablovske a ne dobiti bolju i jeftiniju uslugu.
Jedan "gradjanin" (u uniformi HS-a) kaze da se "javlja veliki problem udupljavanja infrastrukture kablovskih operatera"
Na kraju zakljucak televizije koja zivi od poreskih obveznika kantona Sarajeva "U trci za profitom kablovski operateri se bore preko ledja gradjana".
![]()
![]()
oj je.em li vam znanje korumpirano
ako je vlasnik Telemach-a iz Srbije ja sam Bil GatesNogatrans wrote:Pa prikljucite Telamach i rijesite probleme,ne znam ko neke Babe samo kukate. Ja imam paket Hs full 3 i veoma sam zadovoljan a sada dali je neki kanal mogao biti vise to je uvijek za pricu. Uglavno ja pare ne dam ovome vecem vlasniku Telemacha iz Srbije,dat cu je Hs pa makar i 2 kanala samo imao..
Pa nemoj tako ipak tamo ima i srba. U pravu je Eneszonbirile wrote:pa čita li iko post iznad??
hahahahaha e ova je jaka.svaka cast za ovaj post.sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
Nek naprave plakate: Enes Hajdarević - NAŠDady wrote:Pa nemoj tako ipak tamo ima i srba. U pravu je Eneszonbirile wrote:pa čita li iko post iznad??
Sta to oni imaju sto Enes nema. Tamo neke ko fol skole pozavrsavali Yale i nikakvih jos cudnih imena. A Enes ti je sve to u zanatu prosao razvodeci kablovsku po Austiji.
Vidi im samo faca (nijedne prave kockaste) i sranja od stranice
http://www.mideuropa.com/the-team.aspx
A pogledaj ove ljepote od stranice i to nase domace
http://www.eneshajdarevic.ba
akcija "Okrenimo glavu od Telemacha"rooky wrote:hahahahaha e ova je jaka.svaka cast za ovaj post.sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
Oplako sam.sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
ako je ovo istina, e molim te cime se Hodze zamarju ne mogu da vjerujemdzeno123 wrote:Oplako sam.sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach