HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
stochar

#2176 Re: HS kablovska

Post by stochar »

jadovi jadni, gledam, kuka direktor danas u Avazu. meni treci dan ne radi internet, plaho mi ih mrsko nazvati jer prvo cu se nervirati posto se dva i po sata nece niko javiti, a onda ce se javiti neki lik sa dziberskim naglaskom i reci: restartuj racunar, ako mu kazem da sam restartovao i racunar i modem, i osigurace, i izasao iz kuce pa opet usao i poslati ih u 100 hiljada materina...

nevezano za njih, bio prosle sedmice u Zagrebu, u hotelu bio wireless, izmjerim brzinu, bolje da nisam.

Image
don vito

#2177 Re: HS kablovska

Post by don vito »

Prilog Kantonalne TV o "sukobu" kablovskih operatera :-) :-) Dno dna
Sevap je ovu kantonalnu TV sto prije ukinuti.
Spomenut je "navodni vlasnik iz Srbije"
"Anketirani gradjani" govore u mikrofon na kojem pise HEMA :-)
Citav prilog je koncipiran tako da se stekne dojam kako ce od "upada" Telemacha velike stete imati gradjani, haman ce skroz ostati bez kablovske a ne dobiti bolju i jeftiniju uslugu.
Jedan "gradjanin" (u uniformi HS-a) kaze da se "javlja veliki problem udupljavanja infrastrukture kablovskih operatera" :-)
Na kraju zakljucak televizije koja zivi od poreskih obveznika kantona Sarajeva "U trci za profitom kablovski operateri se bore preko ledja gradjana".

:x :x :x oj je.em li vam znanje korumpirano
nellington

#2178 Re: HS kablovska

Post by nellington »

Trebali su reći da kablovi dva kablovska operatera ne smiju ni slučajno prolaziti na udaljenosti manjoj od 1.000 metara, jer izazivaju elektromagnetne smetnje, maligna oboljenja i maglu na Grbavici.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2179 Re: HS kablovska

Post by JoseMujica »

nellington wrote:Trebali su reći da kablovi dva kablovska operatera ne smiju ni slučajno prolaziti na udaljenosti manjoj od 1.000 metara, jer izazivaju elektromagnetne smetnje, maligna oboljenja i maglu na Grbavici.
nelli bog si :thumbup:
Nogatrans

#2180 Re: HS kablovska

Post by Nogatrans »

Pa prikljucite Telamach i rijesite probleme,ne znam ko neke Babe samo kukate. Ja imam paket Hs full 3 i veoma sam zadovoljan a sada dali je neki kanal mogao biti vise to je uvijek za pricu. Uglavno ja pare ne dam ovome vecem vlasniku Telemacha iz Srbije,dat cu je Hs pa makar i 2 kanala samo imao.. :bih:
don vito

#2181 Re: HS kablovska

Post by don vito »

Nogatrans wrote:Pa prikljucite Telamach i rijesite probleme,ne znam ko neke Babe samo kukate. Ja imam paket Hs full 3 i veoma sam zadovoljan a sada dali je neki kanal mogao biti vise to je uvijek za pricu. Uglavno ja pare ne dam ovome vecem vlasniku Telemacha iz Srbije,dat cu je Hs pa makar i 2 kanala samo imao.. :bih:
Pa, naravno da cemo preci, samo da Telemach postavi svoju infrastrukturu sto im zasad onemogucavaju HS-ovi monopolisti.
Drvosjeca iz Dejcica

#2182 Re: HS kablovska

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

don vito wrote:
Nogatrans wrote:Pa prikljucite Telamach i rijesite probleme,ne znam ko neke Babe samo kukate. Ja imam paket Hs full 3 i veoma sam zadovoljan a sada dali je neki kanal mogao biti vise to je uvijek za pricu. Uglavno ja pare ne dam ovome vecem vlasniku Telemacha iz Srbije,dat cu je Hs pa makar i 2 kanala samo imao.. :bih:
Pa, naravno da cemo preci, samo da Telemach postavi svoju infrastrukturu sto im zasad onemogucavaju HS-ovi monopolisti.
Ma ja Telemach pokupio svu pamet i tehnologiju pa nema dalje do njega. Nije ni HS-ovo maslo za ramazana ali jos manje Telemach-ovo. Imam odnedavno Full 3 paket i mogu reci da je OK s obzirom na cijenu. Meni je licno najvazniji flat rate internet pristup, digitalna i analogna su mi na desetom mjestu jer rijetko pogledam TV. Kada zelim pogledati dobar film siknem zeljeni HD rip i uzivam na plazmi spojenom preko laptopa ili HD media playera putem HDMI-a.
hoggarr

#2183 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

Očito da se ne razumijemo, najmanje imam razloga da se ovdje sa anonimusima raspravljam jesam li na ovoj ili onoj strani, ja sam definitivno za kvalitet. Na forumu nisam vidio da neko kuka kao baba. Pročitaj postove od ranije i vidjećeš da se samo raspravlja o načinu poslovanja kompanije HS i ophođenja prema klijentima. Da se razumijemo, dosta mi je lažnog patriotizma zarad vlastitog bogaćenja. Ono što hoću reći da su ovi iz HS pobrkali lončiće misleći da su nedodirljivi, a nisu svjesni da smo mi kao njihov pretplatnik, ujedno njihov poslodavac jer ih mi plaćamo, sada kada nas počinju gubiti postaju svjesni toga, o tome mi raspravljamo, o nepoštivanju vlastitih korisnika od kojih direktno zavise.
zonbirile

#2184 Re: HS kablovska

Post by zonbirile »

don vito wrote:Prilog Kantonalne TV o "sukobu" kablovskih operatera :-) :-) Dno dna
Sevap je ovu kantonalnu TV sto prije ukinuti.
Spomenut je "navodni vlasnik iz Srbije"
"Anketirani gradjani" govore u mikrofon na kojem pise HEMA :-)
Citav prilog je koncipiran tako da se stekne dojam kako ce od "upada" Telemacha velike stete imati gradjani, haman ce skroz ostati bez kablovske a ne dobiti bolju i jeftiniju uslugu.
Jedan "gradjanin" (u uniformi HS-a) kaze da se "javlja veliki problem udupljavanja infrastrukture kablovskih operatera" :-)
Na kraju zakljucak televizije koja zivi od poreskih obveznika kantona Sarajeva "U trci za profitom kablovski operateri se bore preko ledja gradjana".

:x :x :x oj je.em li vam znanje korumpirano
----------------------------------------------------------------
laži,laži,laži me,ti to radiš najbolje...

Re: HS kablovska

PostPostao/la zonbirile dana 21/01/2011 14:17
nekako mi ipak žao papka slušao savjetnike,malo mačku goveđa glava.E moj Hajdare da pročita ovo valjda bi pametnije postupio,sada si usro motku,ode sve đaba.

Slovenski kabelski sistem Telemach ponovo u rukama starih vlasnika
19.05.2009 0 komentara

UPC - najveći kabelski sistem u Europi, a koji je u vlasništvu američkog Liberty Globala prodao je svoju slovensku podružnicu UPC Telemach natrag starom vlasniku - investicijskom fondu Mid Europa Partners. Zanimljivo je upravo to da je Mid Europa Partners bio vlasnik Telemacha do prije četiri godine kada su svoj vlasnički udio prodali UPC-u. Nakon četiri godine poslovanja u Sloveniji, UPC se sa tog tržišta odlučio povući zbog zasad nepoznatih razloga.
Iznos koji će Mid Europa Partners isplatiti za UPC Telemach zasad nije poznat no špekulira se da je riječ o pozamašnoj svoti između 130-150 milijuna Eura za otkup 100%-tnog udjela u vlasništvu. UPC Telemach je vodeći analogni i digitalni kabelski operater u Sloveniji koji drži gotovo 40% pay tv kućanstava u toj zemlji. Osim kabelske televizije, UPC nudi i širokopojasni kabelski internet. Procjenjuje se da UPC Telemach ima oko 140.000 korisnika kabelske televizije.
Ova akvizicija nebi bila toliko zanimljiva da Mid Europa Partners nije također i vlasnik najveće kabelske televizije u Srbiji SBB (Serbia BroadBand) te regionalne DTH (Direct-To-Home) platforme Total TV iz Srbije, a koja posluje i u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercergovini. Kupnjom UPC Telemacha, Mid Europa Partners je značajno učvrsila (bolje rečeno ukopala) svoju poziciju u Sloveniji pošto je sada zajedno sa Total TV-om kao DTH platformom postala najkrupniji igrač barem što se pay tv distribucije tiče.
Direktor UPC Telemacha Vojko Rovere za slovenski list Delo izjavio je da promjena vlasničke strukture zasad neće značiti nikakve veće promjene za krajnje korisnike. Ipak, u budućnosti bi kabelski sistem Telemach zajedno sa Total TV-om mogao iskoristiti svoju vodeću poziciju u Sloveniji za dovođenje novih, atraktivnih tv kanala.
rooky

#2185 Re: HS kablovska

Post by rooky »

Koji su nasi i ko vodi :lol:
StupskaBitanga

#2186 Re: HS kablovska

Post by StupskaBitanga »

ako je vlasnik Telemach-a iz Srbije ja sam Bil Gates
zonbirile

#2187 Re: HS kablovska

Post by zonbirile »

pa čita li iko post iznad??
rooky

#2188 Re: HS kablovska

Post by rooky »

ja sam cuo da je vlasnik iz sjeverne irske.
bosnierx

#2189 Re: HS kablovska

Post by bosnierx »

Zar je bitno ko je vlasnik , ljudi nude internet 4000 brzinu uz Flat rate za 22 KM ???
Dady

#2190 Re: HS kablovska

Post by Dady »

zonbirile wrote:pa čita li iko post iznad??
Pa nemoj tako ipak tamo ima i srba. U pravu je Enes
Sta to oni imaju sto Enes nema. Tamo neke ko fol skole pozavrsavali Yale i nikakvih jos cudnih imena. A Enes ti je sve to u zanatu prosao razvodeci kablovsku po Austiji.
Vidi im samo faca (nijedne prave kockaste) i sranja od stranice
http://www.mideuropa.com/the-team.aspx
A pogledaj ove ljepote od stranice i to nase domace
http://www.eneshajdarevic.ba
Ghost_Rider_XXX

#2191 Re: HS kablovska

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ja sam čuo da je vlasnik iz Glavine Donje. Hebo ga vlasnik, zar je bitno u čijim je rukama?! Bitno je da je usluga na nivou 21. vijeka. Iako je to poimanje kod nas i u ostatku svijeta dosta različito.

Ne mogu da ukapiram šatro patriote koji će trpiti da ih neko handri u zdrav mozak za vlasite pare. Danas od 17-21 nisam imao internet konekcije. Zvao sam ih 4 sata sa 3 telefona i konstantno im je bilo zauzeto. Ne mogu da vjerujem da nisam mogao dobiti vezu za to vrijeme.

To je skupina papaka i neodgojenih dzibera i iskreno, radije bih plaćao pretplatu i samom Hitleru, nego ovim papcima.
sinkaspud

#2192 Re: HS kablovska

Post by sinkaspud »

U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
rooky

#2193 Re: HS kablovska

Post by rooky »

sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
hahahahaha e ova je jaka.svaka cast za ovaj post. :thumbup:
ultima_palabra

#2194 Re: HS kablovska

Post by ultima_palabra »

Dady wrote:
zonbirile wrote:pa čita li iko post iznad??
Pa nemoj tako ipak tamo ima i srba. U pravu je Enes
Sta to oni imaju sto Enes nema. Tamo neke ko fol skole pozavrsavali Yale i nikakvih jos cudnih imena. A Enes ti je sve to u zanatu prosao razvodeci kablovsku po Austiji.
Vidi im samo faca (nijedne prave kockaste) i sranja od stranice
http://www.mideuropa.com/the-team.aspx
A pogledaj ove ljepote od stranice i to nase domace
http://www.eneshajdarevic.ba
Nek naprave plakate: Enes Hajdarević - NAŠ :-D
dzeno123

#2195 Re: HS kablovska

Post by dzeno123 »

Hajde telemace i u stari grad, evo ja cu se potrudit da vrbujem 90 % svog haustora da potpisu peticiju, samo dodji...:)
stochar

#2196 Re: HS kablovska

Post by stochar »

rooky wrote:
sinkaspud wrote:U dzamiji na Grbavici 2 danas hodza govorio da ljudi ne prelaze na Telemach
hahahahaha e ova je jaka.svaka cast za ovaj post. :thumbup:
akcija "Okrenimo glavu od Telemacha"
Šta ima jos

#2197 Re: HS kablovska

Post by Šta ima jos »

Enes uzvraca udarac sesti dio :D

dzeno123

#2198 Re: HS kablovska

Post by dzeno123 »

Oplako sam. :lol:
rooky

#2199 Re: HS kablovska

Post by rooky »

Evo poruke za HS
rooky

#2200 Re: HS kablovska

Post by rooky »

dzeno123 wrote:
Oplako sam. :lol:
ako je ovo istina, e molim te cime se Hodze zamarju ne mogu da vjerujem :run:
Locked