SENAD BRKIC !!!Gandalf wrote:Možda za Široki - za nas i nije - jesu mu poništili onaj gol protiv Modriče u njegovoj prvoj utakmici za Čelik - Zatagića se sjećam da je dao gol iz slobodnog Borcu, ali je taj šut bio više nabac a golman Borca je znalački otišao u praznoEborg wrote:Nije li i Marciano dao par golova iz slobodnjaka?Šabić je dao par golova iz slobodnog krvnički krhajući po lopti, pri tome odvaljujući pluća igračima u živom zidu
- dakle klasični odbijanac raspaljen svom snagom, ali šut koji ima efe iliti curving je prava rijetkost u našoj ekipi i zato sam sinoć bio ono naprosto zabezeknut činjenicom da Čelik ima igrača sa hajmo reći školovanim udarcem. Čelik je dao premalo golova iz slobodnjaka a imao je mnogo, mnogo, mnogo prilika za to makar samo na BP
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
skaut_83
#2176 Re: N.K. Čelik Zenica
- slobodni armirach
#2177 Re: N.K. Čelik Zenica
imamo li insajdera d provjere
jel istina da se Tosunivic zakacio sa Begom pred tekmu?
jel istina da se Tosunivic zakacio sa Begom pred tekmu?
-
bosnovizija
-
dert
#2179 Re: N.K. Čelik Zenica
E koja su to dobra vremena bilaKaiser wrote:Na Staroj Blatuši
Zastava vijori
I ona govori
Čelik je najbolji
#2180 Re: N.K. Čelik Zenica
U Zenici je, danas, preminuo Fadil Talić,bivši Igrač FK Čelik iz Zenice, Čelikova legenda sa najdužim igračkim stažom u Čeliku.
Neka je rahmet legendi Čelika!
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=25796
Neka je rahmet legendi Čelika!
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=25796
-
Mustang1
#2181 Re: N.K. Čelik Zenica
Uzet cemo ovo danas nema Gosk ambicije u kupu njima je liga primarni cilj .. mozda necemo pobjediti danas ali bi trebalo proci Goska
-
bosnovizija
#2182 Re: N.K. Čelik Zenica
Dženaza Fadilu Taliću obavit će se u četvrtak ispred Sultan Ahmedove-Čaršijske džamije u Zenici u 16 sati, a ukop će se obaviti na mjesnom mezarju u Tetovu.
Komemoracija će se obaviti u četvrtak u 9:30 sati u velikoj sali Općine Zenica.
Izvor: Sarajevo-x.com
Komemoracija će se obaviti u četvrtak u 9:30 sati u velikoj sali Općine Zenica.
Izvor: Sarajevo-x.com
- Partijaner
#2183 Re: N.K. Čelik Zenica
Avdija za 1:1, konacno procepio, bra'o majstore 
EDIT: 1:2
EDIT: 1:2
- Co0l
-
Eborg
#2187 Re: N.K. Čelik Zenica
Neka je vječni rahmet Fadilu Taliću!
Je li ovo on na slici kao kapiten? Fotografija je sa utakmice Čelik-Fiorentina 1:0, mislim da je njihova desetka i kapiten bio neki poznati talijanski reprezentativac, zaboravio sam mu ime.

Je li ovo on na slici kao kapiten? Fotografija je sa utakmice Čelik-Fiorentina 1:0, mislim da je njihova desetka i kapiten bio neki poznati talijanski reprezentativac, zaboravio sam mu ime.

-
Eborg
#2188 Re: N.K. Čelik Zenica
BTW, fotografiju sam našao na novootvorenoj Facebook stranici - "Čelik Zenica - ARHIVA". Dobra stvar, podržimo ih!
BTW, nisam znao da je Čelik izašao van BiH kada smo osvojili prvenstvo i Kup BiH tokom rata, našao sam tu fotografije.
Sa olimpijskom reprezentacijom Kuvajta smo igrali 1:1 a sa A-selekcijom 2:2. Vjerovatno je to onda prije duple krune, dobro smo bili pripremljeni. 
BTW, nisam znao da je Čelik izašao van BiH kada smo osvojili prvenstvo i Kup BiH tokom rata, našao sam tu fotografije.
- Distortion
#2189 Re: N.K. Čelik Zenica
Rahmet mu duši!!! Istinska legenda Čelika iz zlatne generacije ovog kluba!
Iznenađujuća pobjeda na strani u kupu...
Iznenađujuća pobjeda na strani u kupu...
- Gandalf
#2190 Re: N.K. Čelik Zenica
Neka mu je vječni rahmet !
Bravo za ekipu danas u Kupu!
Bravo za ekipu danas u Kupu!
-
Eborg
- Ajatolah_
#2192 Re: N.K. Čelik Zenica
Kup, kup, kup je naš!
- Gandalf
#2193 Re: N.K. Čelik Zenica
Vršajevićevim dolaskom ekipa je dobila na brzini po krilima i kombinacija Purić - Vršajević može napraviti mnogo problema protivnicima - još da Hadžić uđe u formu 
- kamen spoticanja
#2194 Re: N.K. Čelik Zenica
alija porca je trenutno najjaci potezGandalf wrote:Vršajevićevim dolaskom ekipa je dobila na brzini po krilima i kombinacija Purić - Vršajević može napraviti mnogo problema protivnicima - još da Hadžić uđe u formu
-
dert
#2195 Re: N.K. Čelik Zenica
Ovo je Alojz Renic -Rena a kapiten Fiorentine jeAntonio De SistiEborg wrote:Neka je vječni rahmet Fadilu Taliću!
-
Eborg
-
bosnovizija
#2197 Re: N.K. Čelik Zenica
Slažem se. Gledao sam, uživo, utakmicu Čelik-Fiorentina.dert wrote:Ovo je Alojz Renic -Rena a kapiten Fiorentine jeAntonio De SistiEborg wrote:Neka je vječni rahmet Fadilu Taliću!
-
dert
#2198 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma sta gled'o ,pokiso ko mis
- kamen spoticanja
#2199 Re: N.K. Čelik Zenica
Bivši bh. reprezentativac Dario Damjanović od sutra igrač Čelika
Dario Damjanović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je u karijeri nosio dresove Modriča Maksime, Hajduka, Luch Energie i Kaiserslauterna nalazi se u Zenici. Večeras je obavio pregovore sa Nihadom Perčom, potpredsjednikom Čelika, a već sutra mogao bi biti novi igrač zeničkog premijerligaša.
Kako saznaje SCSport.ba Damjanović bi se sutra ujutro u 10 sati trebao pojaviti na treningu Čelika sa ostalim igračima, a kako je kazao Perčo vrlo blizu su dogovora sa bivšim bh. reprezentativcem.
“Sjedili smo, pričali, a moram istaći da je Dario izuzetno korektan momak. Izrazio je želju da obuče dres Čelika pod nekim normalnim uslovima. Sutra ćemo u dogovoru sa direktorom i predsjednikom kluba, te samim igračem, donijeti konačnu odluku o njegovom angažmanu. Mislim da je posao vrlo blizu realizacije“, kaza za Perčo za SCSport.ba.
Dario Damjanović, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je u karijeri nosio dresove Modriča Maksime, Hajduka, Luch Energie i Kaiserslauterna nalazi se u Zenici. Večeras je obavio pregovore sa Nihadom Perčom, potpredsjednikom Čelika, a već sutra mogao bi biti novi igrač zeničkog premijerligaša.
Kako saznaje SCSport.ba Damjanović bi se sutra ujutro u 10 sati trebao pojaviti na treningu Čelika sa ostalim igračima, a kako je kazao Perčo vrlo blizu su dogovora sa bivšim bh. reprezentativcem.
“Sjedili smo, pričali, a moram istaći da je Dario izuzetno korektan momak. Izrazio je želju da obuče dres Čelika pod nekim normalnim uslovima. Sutra ćemo u dogovoru sa direktorom i predsjednikom kluba, te samim igračem, donijeti konačnu odluku o njegovom angažmanu. Mislim da je posao vrlo blizu realizacije“, kaza za Perčo za SCSport.ba.
- splend
#2200 Re: N.K. Čelik Zenica
puric, hadzic, avdija u napadu. u vezi martinovic, damjanovic, babala. bekovi su solidni, samo golmana i stopere promijeniti, i eto nas konacno u vrhu. izgleda da se ova nova uprava ne šali. dobro su krenuli