Javnost je insistirala i na Cocaliću pa nije pozvan. Primjera radi.
Forumi su insistirali na Cocaliću, ja se ne sjećam da sam u zadnjih pola godine pročitao nešto o njemu.
Tu i tamo se provuče članak o njegovom transferu i neka izjava. Ništa više.
O četvorici pomenutih su članci izlazili na sedmičnoj bazi.
Mislim, i tebi malo fali da kažeš da ulica Safetu sastavlja tim.
Daleko od toga da želim reći kako ulica sastavlja spisak Safetu, nema potrebe da sam izvlačiš zaključke čitajući između redova.
Ako se Safet opredijeli za Salatića, ja ću ga podržati, ako se ne odluči za njega, opet ću ga podržati. Razlog je vrlo jasan.
U svakom slučaju.
Porediti Englesku, Italiju i Holandiju i njihovu igračku širinu sa nama je malo deplasirano.
Zavisi kako gledaš stvari.
Pomenute reprezentacije imaju daleko veću obavezu prema naciji, očekivanja, pritisak, rejting, nazovi to kako hoćeš, nego naša reprezentacija.
I pored svega toga uvode nove igrače u reprezentaciju i traže dobitnu kombinaciju jer u tome ne vide ništa loše.
Mi smo svoje više manje obavili, oni ne.
U toku 2013. godine za BiH je po prvi put poziv dobilo 5 igrača, dok je u istom periodu za reprezentaciju Hrvatske 18 igrača.
Ja sam samo tebi replicirao na post gdje si neke dosta nelogične stvari napisao, a ti se nakon toga uhvatio za svaku moju riječ, čak i one u kojima se slažem sa tobom samo da bi dokazao nekome nešto.
Samo mi nije jasno kome.
Toliko od mene na ovu temu.